2008 Aralık Anneleri

iyi geceler kızlar bugün 2. şeker yüklemem yapıldı sonuçlarım normal değerler içindeymiş Allaha şükür bunuda atlattım darısı geride kalanların başına

Ballım gözün aydın.Ben de önümüzdeki hafta yaptıracağım.Çok tatlı yiyorum.Tek korkum tatlıyı kes demeleri:))

Gökdeniz seninle aynı haftadayız.Benim kızım da bir gün az hareket ediyor diğer gün durmak bilmiyor.Bazen sert,bazen dediğin gibi kayıyor dışarı doğru sürtünerek.Merak etme.Çok hareketli olduğu zamanlara alışınca,bebişlerimizin hareketleri azaldı mı endişeleniyoruz.

Ben de el parmaklarım şişiyor diye endişelenmeye başlamıştım.Yüzüğümü takamıyorum artık.Hafta hafta gebeliğimi Kağan Kocatepe'nin hazırladığı adresten takip ediyorum.Tam bulunduğum haftada bunun olacağı yazıyor.Aşırı şişme olmadığı sürece normalmiş.Okuyunca rahatladım.

selam kızlar.gerçi iyigeceler demeliyimm..

kızlar size bişey sorcam.ben toplamda şu ana kadar 10 kilo aldım..kiloda karnımda yogunlaştı genelde.yanlız bu 2gündür.karnımda göbegin üst taraflarında içerden iğne batar gibi acı oluyor.bu sizdede oldumu..kaburgaların altı olan bölge degil oralarıda acıyor ama onlar çünkü önceden biliyorum oraların acıması normal..sizdede bu bu göbegin biraz üstü olan bölgelerde acıma oluyormu..pazartesi doktora gidecem randevumu aldım ama..sizde soruyayım istedim..karnım büyüdüğü için oluyodur diye düşünüyom ama içimde belkilerde var tabi..yaşayan veya bilen varsa yazsın canlarım..ama bu arada bebişimde çok hareketli..

gülbeyza benimde geçen hafta göbek deliğimin biraz üstünde ağrı oldu ama sonra geçti ama oğluma hamileyken böle bişey olmamıştı gerçi onda hiç ağrım yoktu bundada ağırmayan yerim yok Allahın izniyle şu 2 ay geçsede doğursak

günaydın arkadaşlar,
fenerbahçemine marmaris de oturuyoruz.buralı değilim ama yedi yıl gibi uzun bir zamandır buradayız.ve evet çok güzel bir yer burası doğayla içiçe.o yüzden burda kalmak istiyoruz.Allahın izniyle hayırlısıyla.
edoline iki gün çok korktum hareketleri azalınca ama dün akşam ve bu sabahda aynı olunca anlıyorumki artık büyüdüğü için hareketleri kısıtlandı ve değişti sanırım.bende şişlik olmadı henüz.
gülbeyza göbeğin üzeri ağrıması normalmiş takip ettiğim sitede okumuştum.bendede oldu ama geçti şimdi.
cevaplar için sağolun kızlar içim rahatladı gerçekden.

günaydın arkadaşlar,
fenerbahçemine marmaris de oturuyoruz.buralı değilim ama yedi yıl gibi uzun bir zamandır buradayız.ve evet çok güzel bir yer burası doğayla içiçe.o yüzden burda kalmak istiyoruz.Allahın izniyle hayırlısıyla.
edoline iki gün çok korktum hareketleri azalınca ama dün akşam ve bu sabahda aynı olunca anlıyorumki artık büyüdüğü için hareketleri kısıtlandı ve değişti sanırım.bende şişlik olmadı henüz.
gülbeyza göbeğin üzeri ağrıması normalmiş takip ettiğim sitede okumuştum.bendede oldu ama geçti şimdi.
cevaplar için sağolun kızlar içim rahatladı gerçekden.

ballım53 ve gökdeniz kızlar teşekkür ederim beni bilgilendirdiniz için..inan bu gece rüyama bile girdi bu durum..bu saaten sonra bebişime bişey olmasını asla istemem.çünkü önceki hamileliklerimde yaşamadım için bu durum beni şaşırttı..

çok teşekkür ederimm.a.s.a.s.a.s.

benim ilk hamileliğim ve mucize bebek olarak verdi Allah onu bana çok korkuyorum bu sebeble.Allah cümlemizin bebeğini sağsalim kucağına versin.

herkese güzel bir cumartesi dilerim. Bende tüm çabalarıma rağmen bugün grip oldum, başım müthiş ağrıyor ve sürekli hapşırıyorum, ne yapacağımı şaşırdım

Merhaba güzel Aralık annelerihihoyyyt
Doru'cum geçmiş olsun.Ama bayramın başından beri Aralık anneleri bir bir grip oluyor.Benim gibi hala grip olmayan kaldı mı ki?Dikkat edin şeker annişler.

Karnınızdaki tarif ettiğiniz şekilde ağrı olmuyor bende.Göbek deliğimin etrafı ara sıra çok geriliyor.Yırtılacakmış gibi.Çabuk geçiyor.Bir de ayağa kalkınca karnımın en alt kısmı bazen çok ağırlık varmış da düşecekmiş gibi ağrıyor.Yada çok çişim varmış da tutmuşum gibi.Oturunca geçen birşey.Zaten gece çok tuvalete kalkıyorum.Sanki gün boyu o kadar sık gitmiyorum.
Bir de göğüslerim göbeğime dayanıyo artık.Ağırlık yapıyo otururken rahatsız oluyorum.Büyüdüm mü nekaydirigubbakcemile3

Allah'a şükür çok büyük problemi olan yok aramızda.Dün Şubat annelerinde okuduğum olaydan sonra şükrettim.Bayram bayram ameliyat olmuş yazık.Gerçi şimdi daha iyiymiş.Bebek yaşıyor ama hastanede yatması gerekiyormuş.Çok üzüldüm.

Bizde en fazla grip var.Ben kondurayım nazar boncuğumuHepimizi Allah nazardan saklasınÖptüm göbüşlerinizdena.s.

edoline ağrıları çok güzel tarif etmişsin aynılarını yaşıyorum bende normal sanırım bunlar.
kızlar bal ve karabiber boğaz ağrınıza birebir ilaç akşam yatarken bir çay kaşığı sabah bir çay kaşığı.faydasını göreceksiniz.

Teşekkürler Gökdeniz.Ben de normal olduğunu düşünüyorum.Çünkü kızım maşallah tekmelerini hiç esirgemiyor annesinden
Karabiberli karışımı ben de duymuştum.Özellikle öksürüğe çok iyi geliyormuş.Hamileyken de deneyip olumlu sonuç alanları duydum ama ben hiç denemedim.

aman arkadaşlar hemoroid olan varsa karabiberden uzak dursun anlayacağınız üzere ben oldum am şuan biraz rahatım inşallah doğumdan sonra geçer hep normal doğum istiyodum ama normal doğumdaki zorlama iyi gelmiyormuş grip olanlara geçmiş olsun diyorum ve hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum

herkese güzel pazarlar diliyorum.umarım tatiliniz istediğiniz gibi geçmiştir.
sizi ve meleklerinizi öpüyorum koskocaman a.s.

selam melek anneler..nasılsınız..bebişlerde iyidir sanırım..hepinize hayırlı pazarlar diliyorumm.a.s.a.s.

selamm herkese tatilde bitti valla griple geçti koca 9 gun yani bizim gibi çalısanlara sözüm :) ama olsun dinlenerek atlattık sayılır ama kızlar yaa müthiş bir bel ağrısı çekiyorum daha doğrusu kalça ağrısı bazen yurutmuyo her gece ovdurup sıcak yapmaktan eşim bıktı artık :) napalım bebişler iyi olsunda hepsi geçicek elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…