2008 Aralık Anneleri

selam kızlar bayram tatili benim için erken den bitti.. cuma günü iş başı yaptım sözde çalışmayacaktık ama son anda yönetim karar aldı cuma cumartesi çalıştık.. 9 günlük tatil yapamadım malesef..hasta olan bütün anneler geçmiş olsun dikkat edin kendinize.. bende ayakta hafifi atlattım Allahtan ..
zeynep cim çok hoş olmuş takvimin fıstık gibi çıkmışssın maşallah ..

kızlar dün çok sinirlendim.zaten formda açmıştım konuyu.eşimle beraber alışveriş için bindik otobüse.birtane insan kalkıpda yer vermedi yaaa,yüzüme bakıyorlar geri çeviriyorlar birde,hadi erkekleri anladım bayanlara ne demeli.bana birtek yer veren yaşlı bir amca oldu kızlar ya.öyle dua aldı ki benden,sinirden tansiyonum düştü resmen.oturmasaydım o anda düşebilirdim yaa.eşimde bende arabadan söylene söylene indik,eşim tartıştı biriyle.az kalsın dövüyordu bitane genci.
yazıklar olsun ya gerçekten çok utandım dün ben

insanlık ölmüş gerçekten bizlerinde başına benzer olaylar pekçok kez gelmiştir ama ben çocukluğumdan bu yana kendimden buyuk herkese hemen kalkar yer veririrm heleki hamile olucak yada eli çocuklu bi kadın biz böyle görtmüşüz böyle buyutulmusuz yer vermnemek için ya cep telefonlarını kurcalarlar yada camdan dışarı bakarlar klasiktir yani bunu yaşayan sadece sen değilsin canım

ilkimcim hakketen çok sinir bozucu bir durum.. bende aynısını her sabah ve her akşam işe gidip gelirken yaşıyorum beni görenin uykusu geliyo bir keresinde sinirden ağlamıştım ..yazık diyorum böyle gençliğe insanlığa.. ne kadar duyarsız bir toplum haline geldik gerçektende çok üzücü.

Ceyrem geçmiş olsun.Benim de dün gece kalçamın sol tarafına ağrı saplandı.Tam sol bacağımın eklem yerine.yatakta dönmekte zorluk çektim.Kalktığımda zor yürüdüm.Şimdi neredeyse yok oldu ağrı.Sadece bugün belimi zorlamadan daha çok hareket etmeye çalıştım.
Bu arada hamilelikte belin ovdurulması ve sıcak su torbası kullanılması iyi değil diye duydum ben.Isındıkça ağrın artıyor olmasın.Doktora da sormak lazım.

Zeynep sana da geçmiş olsun.Resmin çok cici çıkmış.

selam kızlar cok teşekkür ederim iltifatlarınız için bütün bayram böyle dolaşıp nazar oldum zaten sürekli eşim okudu beni offf şimdiden iş telaşı başladı bende

canım yaa valla kimselere sormadım normal şartlarda zaten bele masaj yapılmamalı biliyorum ama ne yapacağmızı şaşrdık günlerdir.zaten tamda belim değil sağ kalçamın üzerinde bi kemik yürütmüyo resmen off daha iznimede çok var malum özel sektör neyse evlatlarımız iyi olsu sağlıkla gelsinde anneler herşeyi çekerr--miş meğer :çok üzgünüm:

Ah canım ya.Benim de solda oldu işte.Ağrı kesici fayda eder mi ki?Doktora danışmalı en iyisi.Gerçekten de bebeklerimiz sağlıklı olsun da,bu günler nasıl olsa geçecek.Birer canlı var göbeklerimizde:CüvCüv:Bu öyle büyülü bir duygu ki,her tür acıya değer:ecrin_bebek:
İnşallah ağrın en kısa zamanda geçer ve keyifli hamileliğinin tadını çıkarmaya devam edersin.Öptüm göbişindena.s.

kızlar hepinize geçmiş olsun ağrılarınızdan bir an önce kurtulmanızı dilerim..artık aralık ayı gelse dimi yaaa ne biliyim bebeğimi kucagımda görmeyi öyle çok istiyorumki..onu ilk gördüğüm an işte o an nasıl olacak çok merak ediyorum ve sırf bu yüzden normal doğum yapmak istiyorum o büyük acılara katlanabilirim sanırım..

Sağol canım.Ben de normal doğum yapıp bebeğimi hemen görmek istiyorum.Yine de tecrübeli olanlardan duyduğum kadarıyla hamileliğini özleyenler de çok.Bu yüzden onun her hareketini hissettiğimde dikkatimi ona veriyorum ve sanki mutluluktan sarhoş oluyorum.Bazen onunla konuşurken göz yaşlarıma hakim olamıyorum.Yani hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum:CüvCüv:

selam arkadaşlar
ben de nasip olursa aralık annesi olacagım. son adet tarihim 29 şubat
en son doktor kontrolümüz 28. haftadaydı ve kızım 1.280 gr 35 cm idi.. bu arada kızım olacak inşallah :)

selam arkadaşlar
ben de nasip olursa aralık annesi olacagım. son adet tarihim 29 şubat
en son doktor kontrolümüz 28. haftadaydı ve kızım 1.280 gr 35 cm idi.. bu arada kızım olacak inşallah :)

Hoşgeldin aramızahihoyyytBir gece kuşumuz daha oldu sanırım.Buna en çok ben sevinirim:dance:

Kızına maşallahAllah sağlıklı kucağına almanı nasip etsin

hoşbulduk.. ben çok uzun zamandır sessizce takip ediyordum. ama en sonunda dayanamayıp üye oldum.. aslına bakarsan aralık annelerini pek sessiz bulurdum sanırım yanılacagım :) gece kuşları varmış demek ki de benim haberim yokmuş.. açıkçası buna ben de çok sevindim

Gece kuşunun biri burada bu akşam.Diğer gece kuşu arkadaşım Elifcino bayram boyunca uğramadı.Ben de diğer bölümleri takip ediyorum.OFT'den sürekli takip ettiğim için buraya yazan olunca da görüyorum.
Sen hala çalışıyormusun?Bilgisayar programcısısın galiba.

o zaman gece kuşları listesine artık beni de dahil edin:)

ben artık çalışmıyorum. ama bu doğum izni ile alakalı değil. yaklaşık bir sene önce istifa etmiştim.. ama evet bilgisayar programcısıyım..

Aslında gece kuşları adı altında yeni bir başlık açıp orada buluşmak fena fikir değil:jeyyar:
Ama daha çok hamişe ihtiyacımız varCADIARZUŞimdilik iki,üç kişi idare etcez artık napalım.:içelim:

olsun, sayı değil edilen sohbetler önemli, değil mi ama.. geç de olsa başlatabiliriz.. ben burdayım..

yaw bu arada sohbet edelim diycem ama ben bu konuda pek başarılı değilim galiba.. önce biraz ısınmam gerekecek. tuhaf hissediyorum kendimi.

Zamanla ısınırsın canım.Ben de forumdaki birçok şeyi yeni yeni keşfediyorum.Bir kere bağlandın mı kopamıyorsun:enbuyukkk:İşte böyle bir forum burası.Bilgisayar programcısı olarak daha kolay adapte olacağına inanıyorum.Her şeyi öğrenirsin zamanla ve tabii ki Aralık annelerini de tanırsın.

Ben saatlerdir netteyim.Artık belim ağrımaya başladı oturmaktan.Her gece yaptığım gibi yatıp biraz kitap okuyacağım.Yarın yine yazışmak umuduyla.Öpüyoruma.s.İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…