- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.961
Ceyrem geçmiş olsun.Benim de dün gece kalçamın sol tarafına ağrı saplandı.Tam sol bacağımın eklem yerine.yatakta dönmekte zorluk çektim.Kalktığımda zor yürüdüm.Şimdi neredeyse yok oldu ağrı.Sadece bugün belimi zorlamadan daha çok hareket etmeye çalıştım.
Bu arada hamilelikte belin ovdurulması ve sıcak su torbası kullanılması iyi değil diye duydum ben.Isındıkça ağrın artıyor olmasın.Doktora da sormak lazım.
Zeynep sana da geçmiş olsun.Resmin çok cici çıkmış.
canım yaa valla kimselere sormadım normal şartlarda zaten bele masaj yapılmamalı biliyorum ama ne yapacağmızı şaşrdık günlerdir.zaten tamda belim değil sağ kalçamın üzerinde bi kemik yürütmüyo resmen off daha iznimede çok var malum özel sektör neyse evlatlarımız iyi olsu sağlıkla gelsinde anneler herşeyi çekerr--miş meğer :çok üzgünüm:
kızlar hepinize geçmiş olsun ağrılarınızdan bir an önce kurtulmanızı dilerim..artık aralık ayı gelse dimi yaaa ne biliyim bebeğimi kucagımda görmeyi öyle çok istiyorumki..onu ilk gördüğüm an işte o an nasıl olacak çok merak ediyorum ve sırf bu yüzden normal doğum yapmak istiyorum o büyük acılara katlanabilirim sanırım..
selam arkadaşlar
ben de nasip olursa aralık annesi olacagım. son adet tarihim 29 şubat
en son doktor kontrolümüz 28. haftadaydı ve kızım 1.280 gr 35 cm idi.. bu arada kızım olacak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?