- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.981
merhaba kızlar kanbersiz düğün olur mu bende geldim.hihoyyytişe başlayan hamişlerim yormamaya dikkat edin kendinizi,bebişlerinize iyi bakın oldumu.rabbim güç kuvvet versin sizlere.
kızlar bu ara banada ağrı saplanıp duruyor,düngece sol bacağıma çok kötü saplandı,bianda cırlayınca eşimde doğuruyorum zannetti:roflol:bence çok özlicez bu günlerimizi kızlar.
buarada bebeğimin karyolası geldi ama kurulmadı henüz.şimdikten hemen kurulsun istiyorum.başka adamlar gelcek,allahım ne güzel duygu bu ya
herkese selamlar tatli aralik anneleri umarim herkes iyidir uzun bir bayram tatilinide devirdik sukur hadi baslasin yine dedikodular.umarim bebislerde iyidir kizlar bende cok mutluyum neden derseniz annem geliyor vizesi gelmis bebisim anaannesini gorecek isallahh bu yuzden kendimi cok sansli hissediyorum umarim herkesin annesi dogumda yaninda olur annenin yerini kimse tutamaz bayram hediyesi oldu bize esime dedim bana dogum hediyesi alma en buyuk hediyemi aldim zaten ben.cok sukur :hooray::dance::teytey:
loracım gözün aydın tabiki annenin yeri apayrı ALLAH onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
bende cuma günü eşiminde izinli olmasını fırsat bilip bebeğimin çoğu eşyasını aldım çok az eksiğim kaldı:CüvCüv:
ALLAH'ım bebeklerimize sağsalim kavuştursun hepimizi:Saruboceq:
selam kızlaaar,
nasılsınız? umarım herşey yolundadır.
pek sakin bugün buralar yine
bizimde nasıl iş birikmiş, sabah beri ayaktayım yoruldum, yeni oturabildim daha.
loracııım gözün aydın canım. çok kalabilecekmi annen yanında? inşallah kalır.
bende şanslılardanın canım. bende annemin alt katına taşınıyorum 1 aya kadarkaydirigubbakcemile5 bütün aile hep birarada olacağız. bebişlerimin bakımında çok yardımcı olacaklar bana :dance:
:lepi:
cok tesekkur ederim cnm annem 3 ay kalacak kismetse yanimda bir ruya gibi geliyor vallahi simdiden annemin benim evinde oldugunu hayal ediyorum belki fazla abarttigimi dusunuyorsunuzdur ama gercekten herkese asip olmuyor burada cok tanidiklarim var vize sorunu yasayan annesini getirtemeyenler ve yalniz kalanlar cok sukur bizim vizede hicbir problem cikmadan 1 haftada geldi ben buraya evlenip geldigimde bile vizem 3hafta icinde gelmisti anneminki benden hizli cikti ne mutlu bize
senin adinada cok sevindim zeemayis ne guzel artik annen hep yaninda olacak insan evlenince annesinin kiymetini daha cok anliyor demi
loracım gözün aydın tabiki annenin yeri apayrı ALLAH onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
bende cuma günü eşiminde izinli olmasını fırsat bilip bebeğimin çoğu eşyasını aldım çok az eksiğim kaldı:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?