2008 Aralık Anneleri

Allahımmm cok şükür hayırlısıyla ramazanı da bitirdik de düzenimize tekrar kavuştuk...

cok şükür yine 6da kalkmaya başladık eşimle...
gerçi işe gittiği için o benim kadar mutlu olmayabilir ama :jeyyar:

herkese günaydın....

merhaba kızlar kanbersiz düğün olur mu bende geldim.hihoyyytişe başlayan hamişlerim yormamaya dikkat edin kendinizi,bebişlerinize iyi bakın oldumu.rabbim güç kuvvet versin sizlere.
kızlar bu ara banada ağrı saplanıp duruyor,düngece sol bacağıma çok kötü saplandı,bianda cırlayınca eşimde doğuruyorum zannetti:roflol:bence çok özlicez bu günlerimizi kızlar.

buarada bebeğimin karyolası geldi ama kurulmadı henüz.şimdikten hemen kurulsun istiyorum.başka adamlar gelcek,allahım ne güzel duygu bu ya

günaydın arkadaşlar site de yine sorun var sanırım,.oldukça yavaş yine..
öncelikle tüm hasta arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,hava değişimi yaşadığımız için olsa gerek dikkat edelim kızlar...
ayrıca hem bir erkek evlat sahibi olarak ve daha önemlisi bir Türk olarak haftasonu bir grup dağ çapulcusu yine ciğerimizi yaktı...
ölen şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum..
ama şu bir gerçek ki bir kaç çapulcuya teslim olacak kadar ucuz bir millet değiliz biz,yurtsuz hainler şunu iyi bilsinlerki,ŞEHİTLER ÖLMEZ , VATAN BÖLÜNMEZ.

hayırlı olsun ilkimcim darısı bizlerin başına....kaydirigubbakcemile2

rabbim şehit ailelerine sabır versin.ben fazla izleyemedim içim dayanmadı.yürekler acısı,allah vermesin kimsenin başına.

bende çok üzüldüm şehitlerimize ALLAH ailelerine sabır versin
akşam izlerken ağladım

herkese selamlar tatli aralik anneleri umarim herkes iyidir uzun bir bayram tatilinide devirdik sukur hadi baslasin yine dedikodular.umarim bebislerde iyidir kizlar bende cok mutluyum neden derseniz annem geliyor vizesi gelmis bebisim anaannesini gorecek isallahh bu yuzden kendimi cok sansli hissediyorum umarim herkesin annesi dogumda yaninda olur annenin yerini kimse tutamaz bayram hediyesi oldu bize esime dedim bana dogum hediyesi alma en buyuk hediyemi aldim zaten ben.cok sukur :hooray::dance::teytey:

loracım gözün aydın tabiki annenin yeri apayrı ALLAH onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
bende cuma günü eşiminde izinli olmasını fırsat bilip bebeğimin çoğu eşyasını aldım çok az eksiğim kaldı:CüvCüv:
ALLAH'ım bebeklerimize sağsalim kavuştursun hepimizi:Saruboceq:

selam kızlaaar,

nasılsınız? umarım herşey yolundadır.

pek sakin bugün buralar yine

bizimde nasıl iş birikmiş, sabah beri ayaktayım yoruldum, yeni oturabildim daha.

loracııım gözün aydın canım. çok kalabilecekmi annen yanında? inşallah kalır.

bende şanslılardanın canım. bende annemin alt katına taşınıyorum 1 aya kadarkaydirigubbakcemile5 bütün aile hep birarada olacağız. bebişlerimin bakımında çok yardımcı olacaklar bana :dance:

:lepi:

Gözün aydın canım çok sevindim.

hayırlı olsun tatlı anniş,

bende herşeyimizi tamamladım sayılır, bi tek şampuan, yağ, krem vs.. gibi şeyler kaldı. onlarıda hangi marka alsam karar veremedim. siz ne aldınız? ne önerirsiniz?

bide ben dün bebişlerimin kıyafetlerini yıkadım, ama zar zor kuruttum, evin içinde kurutabildim. ev misss gibi bebek koktu :))) ama ütüleyemedim henüz. taşınacağızya, taşındıktan sonra ütülerim herhalde :))))

cok tesekkur ederim cnm annem 3 ay kalacak kismetse yanimda bir ruya gibi geliyor vallahi simdiden annemin benim evinde oldugunu hayal ediyorum belki fazla abarttigimi dusunuyorsunuzdur ama gercekten herkese asip olmuyor burada cok tanidiklarim var vize sorunu yasayan annesini getirtemeyenler ve yalniz kalanlar cok sukur bizim vizede hicbir problem cikmadan 1 haftada geldi ben buraya evlenip geldigimde bile vizem 3hafta icinde gelmisti anneminki benden hizli cikti ne mutlu bize

senin adinada cok sevindim zeemayis ne guzel artik annen hep yaninda olacak insan evlenince annesinin kiymetini daha cok anliyor demi

çok sevindim adına canım, şansın hep böyle yüzüne gülsün inşallah, bebiş kısmetiyle geliyor ne güzel

canım annem ve ailem, evlendim uzaklaştım onlardan ama onlar beni hiç yalnız bırakmadı, şimdide en büyük destekçim yine onlar olacak. İyiki varlar.

cnm hayirli olsun ne guzel az eksik kalmis benim alacagim daha cok sey var artik simdiden sonra digerlerinide tamamlariz isallah nasil olsa biraz daha zamanimiz var

Kızlar uzun uzun yazıyorum,gönder tuşuna basınca database error yazıyo ve yazdığım sayfaya dönemiyorum:bbo:Sinir oldum.İnşallah bunu yollayabilirim.

Kızlar ben şampuan,deterjan,krem gibi şeyleri siparişle alışveriş yaptığım bir şirketten almayı düşünüyorum.Doğumu yakın olanlardan sebamed alanlar olmuş.Ben ellerim için doktor tavsiyesi üzerine sebamed sabun kullanıyorum.Çok kötü kokuyor.Şahsen bebeğim öyle koksun istemem.Fiyatı 8YTL idi.Bir daha almayı düşünmüyorum.Aklınızda olsun.

cnm hayirli olsun ne guzel az eksik kalmis benim alacagim daha cok sey var artik simdiden sonra digerlerinide tamamlariz isallah nasil olsa biraz daha zamanimiz var

Kızlar dün akşamdan beri kızım göbeğimi inanılmaz dalgalandırıyor.Bir sağa dönüyor,bir solaYattığım yerde beni sallayacak kadar hızlı vuruşlar yapıyor artık.Zea sen böyle hissetmeye başlamışsındır eminim.Göbeğime bakmak beni hiç bu kadar mutlu etmemişti:CüvCüv:
Bir de arada bir 2,3 saniyelik titremeler oluyor.Göbeğime baktığımda titremeyi görebiliyorum.Genelde,sanırım kafasıyla sol tarafa dayanıyor ve o dayandığı yerde hissediyorum titremeyi.Sizde de oldu mu hiç.Niye titriyor ki?Hıçkırdığını anlayabiliyorum ama bu sanki başka birşey.Kuş kanat çırpıyor sanki içimdekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…