- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.001
edolina kız erkek bunlar hep aynı sanırım aynılarını yaşıyorum bende.çok güzel gerçekden.garip garip karnıma bakıyorum bende.benimki erkek 30+1 deyiz bugün
öffff ne oldu yine bu siteye, sinir etti beni, sayfalar arasında geciş yapamıyorum.
edolina canım bende aynı şeyleri yaşıyorum hemde uzun zamandır :))))) muhteşem bir şey. özellikle sırtüstü uzanınca göbeğim dalga dalga dalgalanıyor. o titremeyi bende birkaç kez hissettim çok hızlı hareket ediyorlar galiba ondanmı oluyorki? birde topuklarını sürtüyorlar karnıma, ceviz gibi sert bir çıkıntı hareket ediyor, bastıra bastıra sürtüyorlar, ooyyyy yavrularım benim. şu iki ayda geçsede hayırlısıyla sağlıkla kavuşsak meleklerimize :)))))))
kızlar bebeğime yün aldım yine.hırka ördürcem.beenim kızımında eksiği kalmadı pek teyzeleri.şampuan,krem,duş jeli,ıslak mendil,yağ onlarda tamam.bide şu karyola kurulsa odadan hiç çıkmıcam sanırım.
ben henüz yıkamadım kızlar,merak edenler oluyor.son zamanlara doğru yıkayıp bigüzel ütülicem.aldıklarınızı 30da yıkıcaksınız dimi kızlar,aslında ben elimde düşünüyorum.hacı şakirin sabunlu tozu varya mis gibi olur,bide yumuşatıcıyı bol attıkmı ohh.
kimse yokmu kızlar.benimki maç izliyor yaaa sıkıldım:uhm:
hihoyyytay canım oh be.nasıl gidiyor hamişlik bakim annesi.sen ne mutlusundur şimdi,anneciğinde yanında.doğuma kadar yanında dimi
nurgün'cüm canım arkadaşım bana yazdığın o güzel sözlerden dolayı sana cok teşekkür ederim canım benim yazdıklarını atladım galiba özürdilerim senden seni kocaman öpüyorum gel barışalım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?