2008 Aralık Anneleri

loracım gözün aydın canım.. Allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun.. bir annenin eksikliğini böyle zamanlarda Allah kimseye göstermesin.

zerencim sen neler aldın kızımıza çekte görelim..güle güle sağlıklı günlerde giysin inşallah.. bu arada beşiğinizde gelmiş gözün aydın.. darısıda bizim başımıza inşallah

edolina kız erkek bunlar hep aynı sanırım aynılarını yaşıyorum bende.çok güzel gerçekden.garip garip karnıma bakıyorum bende. benimki erkek 30+1 deyiz bugün

edolina kız erkek bunlar hep aynı sanırım aynılarını yaşıyorum bende.çok güzel gerçekden.garip garip karnıma bakıyorum bende. benimki erkek 30+1 deyiz bugün

Ay bir saat oldu neredeyse foruma giremedim.Gündüz işkence gibi oluyor forumu takip etmek.

Cinsiyete göre değil herhalde hareketleri.Bizimkiler çalışkan olacakkaydirigubbakcemile3Şimdiden bol egzersiz yapıyorlar
Sen de takvim yapıştırsana canım.Görelim hangi haftadasın.Seninki bizim kızdan bir gün önce.Bakalım doğum tarihleri nasıl olacak:ecrin_bebek:

öffff ne oldu yine bu siteye, sinir etti beni, sayfalar arasında geciş yapamıyorum.

edolina canım bende aynı şeyleri yaşıyorum hemde uzun zamandır :))))) muhteşem bir şey. özellikle sırtüstü uzanınca göbeğim dalga dalga dalgalanıyor. o titremeyi bende birkaç kez hissettim çok hızlı hareket ediyorlar galiba ondanmı oluyorki? birde topuklarını sürtüyorlar karnıma, ceviz gibi sert bir çıkıntı hareket ediyor, bastıra bastıra sürtüyorlar, ooyyyy yavrularım benim. şu iki ayda geçsede hayırlısıyla sağlıkla kavuşsak meleklerimize :)))))))

Ayyyyy!Yerim ben onlarıkaydirigubbakcemile5Sende çifte dalgalanıyo göbek tabiikaydirigubbakcemile3
Bu zamanlarımızın da tadını çıkaralım kızlar.Allah'ım bu ne güzel bir duygu:CüvCüv:Allah tüm bebek isteyen kadınlara nasip etsin:Saruboceq:

zeacım bende aldıklarımı yıkadım bir kısmı kurudu ütüledim ev gerçekten bebek koktu:ecrin_bebek:

kızlar bebeğime yün aldım yine.hırka ördürcem.beenim kızımında eksiği kalmadı pek teyzeleri.şampuan,krem,duş jeli,ıslak mendil,yağ onlarda tamam.bide şu karyola kurulsa odadan hiç çıkmıcam sanırım.
ben henüz yıkamadım kızlar,merak edenler oluyor.son zamanlara doğru yıkayıp bigüzel ütülicem.aldıklarınızı 30da yıkıcaksınız dimi kızlar,aslında ben elimde düşünüyorum.hacı şakirin sabunlu tozu varya mis gibi olur,bide yumuşatıcıyı bol attıkmı ohh.

ilkimcim ben hacı şakirle yıkadım makina için olanıyla sadece onu kullandım yumuşacık ve mis gibi kokuyor yıkama ayarıda her üründe yazıyor 30 ve 40 dereceyi geçmiyor sıcaklık ayarları canım

ben daha şampuanını kremlerini almadım ne alsam bilemiyorum markayı :uhm:
mevlüt takımını elde yıkadım cibinliği falan yani bazı şeyleri elde yıkamak gerekli diye düşünüyorum:1hug:

slm ilkimcim bende hirka orduruyorum bebisime beyaz hastane cikiysi icin herseyi beyaz istiyorum ilk dogdugunda melek gibi gorunsun bebegim ben 30 derece yikayacam ama biraz daha zaman gecsin diyorum cunku daha alinacak cok sey var daha annemle birlikte yapariz artik zaten belim agriyor cok utuden belim iki buklum olur guvenemiyorum kendime sahsen hayirlisi olsun isallah hakkimizda

edolina ben takvim yapmayı bilmiyorum.ilk zamanlarım çok tehlikeli geçti zaten bu sebeble hep kaybetme korkum oldu.şimdide hep tedirginim.sizlerinki hoşuma gidiyor ama ne bilim korkuyorum.ayrıcada bilmiyom zaten.ama günleri aynı yada yakın olanlar hp aynı yaşıyoruz.ne güzel Allah tamamına erdirsin ve herkese nasip etsin.

loracığım gözün aydın canım.ohhh senden mutlusu yoktur şimdi.bide ayrılığı olmasa şu gurbetliğin.allah başka ayrılıklar vermesin de.keyfini çıkarın canım anneşinle.

ben şampuanını jelini dalinin aldım zerenciğim.yağını ıslak mendilini,ıvır zıvırını niveadan aldım.çok kararsız kalmıştım.ama aldım artık.niveanın yağlı mendili var,poposu için.benim hoşuma gitti.

oo maşallah alışverişler yapılmaya eksikler görülmeye başlanmış.. babamız da bize bayram hediyesi buhar makinesi , biberon ısıtıcısı , kulaktan ateş ölçer ve dijital ördekli banyo termometresi aldı..ee ben de eksik kalmiyim dedim dün bir sürü zıbın ve 3-6 ay arası giyebileceği takımlardan aldım renk renk..gece kalkıp kalkıp baktım , hepsini ayı ayrı öpüp kokladım.. Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip et diye dualar ettim..

nurgün'cüm canım arkadaşım bana yazdığın o güzel sözlerden dolayı sana cok teşekkür ederim canım benim yazdıklarını atladım galiba özürdilerim senden seni kocaman öpüyorum gel barışalım a.s.

zerencim canım arkadaşım kuzuna aldıklarını yüce rabbim iyi güzel günlerde kullanmayı nasip etsin tez zamanda hepimiz kuzularımızı kucagına almayı nasip etsin

hihoyyytay canım oh be.nasıl gidiyor hamişlik bakim annesi.sen ne mutlusundur şimdi,anneciğinde yanında.doğuma kadar yanında dimi

iyi akşamlar arkadaşlar forum yine sabah ki kadar ağır ayrıca ben off olduğum halde online görünüyomuşum:)
teşekkür butonumda çalışmıyo neyse bunada şükür:)
loracım annenin tez zamanda vize alabilmesi gerçekten senin adına beni de sevindirdi 3 ayın tadını çıkar canımm
ilkimcim ben sebamed in ürünlerini yıllar öncede kullanmıştım hala da bu markadan şaşmayın derimçünkü üzerinden günler geçse bile şampuan ve kremlerinin kokusu çok hoş ve kalıcı....
zerencim cicilerinizi iyi günlerde kullan canım..
kızlar şu günlerde site hakikaten çok ağır çalışıyo bırakın tat vermeyi sinir ediyo artık beni neden acaba çözemedim ben bu yüzden hiç girmekde istemiyorum,zeynepcim bu arada resimde çok tatlı çıkmışsın hamilelik sanada yakışmış :)

hihoyyytay canım oh be.nasıl gidiyor hamişlik bakim annesi.sen ne mutlusundur şimdi,anneciğinde yanında.doğuma kadar yanında dimi

cok sukur iyiyim cnm fazla bi sikayetim yok kendimi yormadikca cok rahatim sadece sanirim yanlis yatmisim kaburgam agiriyor.evet annem gelecek ama zaman hic gecmez artik bugunden sonra ne yapalim beklemeye mecburuz ya sabir diyorum.senin nasil geciyor hamislik

canım sen o güzel sözleri hakediyosun zaten ..atlayabilirsin önemli değil canım insanlık hali hepimizin başına gelebilir.. önemli olan samimiyetine ve dürüstlüğüne inanmak değilmi.. küsmedim canım sen yanlış anlamışsın bende öpüyorum kocaman:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…