- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.021
oo maşallah alışverişler yapılmaya eksikler görülmeye başlanmış.. babamız da bize bayram hediyesi buhar makinesi , biberon ısıtıcısı , kulaktan ateş ölçer ve dijital ördekli banyo termometresi aldı..ee ben de eksik kalmiyim dedim dün bir sürü zıbın ve 3-6 ay arası giyebileceği takımlardan aldım renk renk..gece kalkıp kalkıp baktım , hepsini ayı ayrı öpüp kokladım.. Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip et diye dualar ettim..
iyi akşamlar arkadaşlar forum yine sabah ki kadar ağır ayrıca ben off olduğum halde online görünüyomuşum:)
teşekkür butonumda çalışmıyo neyse bunada şükür:)
loracım annenin tez zamanda vize alabilmesi gerçekten senin adına beni de sevindirdi 3 ayın tadını çıkar canımm
ilkimcim ben sebamed in ürünlerini yıllar öncede kullanmıştım hala da bu markadan şaşmayın derimçünkü üzerinden günler geçse bile şampuan ve kremlerinin kokusu çok hoş ve kalıcı....
zerencim cicilerinizi iyi günlerde kullan canım..
kızlar şu günlerde site hakikaten çok ağır çalışıyo bırakın tat vermeyi sinir ediyo artık beni neden acaba çözemedim ben bu yüzden hiç girmekde istemiyorum,zeynepcim bu arada resimde çok tatlı çıkmışsın hamilelik sanada yakışmış :)
evet siteye girmekde büyük zorluk çektim.sinir oluyorum artık.düzelse bari
benim bebiş şuan bile otururken biraz zorluyor beni canım.şükürler olsun bir sorun yok,bazen titretiyor deprem oluyo zannediyorum.hırka modellerine bakıyorum,bende beyaz aldım ipini.çok sade ve güzel ya
oncelikle cok sagol cnm formun agir olmasi malesef siteden kaynaklaniyor sabahtan beri sorun yasiyorum bende.yaziyorum ama gitmiyor bende vazgecip cikiyorum ama suan iyi yogunluk olmadigi icin cabuk gidiyor yazilar.senin hamislik nasil gidiyor lilyumcum
canım iyi diyelim öyle olsun hoş ufak tefek sorunlarım oluyo tabiki mesela geçen gece uyandığımda abartısız midem kaynıyodu sabahı sabah ettim desem yeridir loracım...ama fazla üzerime almamaya çalışıyorum,Allahım beterinden korusun hepimizi...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?