2008 Aralık Anneleri

sağlıkla ve huzur içerisinde kullanmanı dilerim canım

oncelikle cok sagol cnm formun agir olmasi malesef siteden kaynaklaniyor sabahtan beri sorun yasiyorum bende.yaziyorum ama gitmiyor bende vazgecip cikiyorum ama suan iyi yogunluk olmadigi icin cabuk gidiyor yazilar.senin hamislik nasil gidiyor lilyumcum

evet siteye girmekde büyük zorluk çektim.sinir oluyorum artık.düzelse bari
benim bebiş şuan bile otururken biraz zorluyor beni canım.şükürler olsun bir sorun yok,bazen titretiyor deprem oluyo zannediyorum.hırka modellerine bakıyorum,bende beyaz aldım ipini.çok sade ve güzel ya

valla masallah size ben hic anlamiyorum oyle is orgu falan ama alt komsum bir hirka ve sapka ormus beyaz yunden masallah kadin 89 yasinda ama elinden her is geliyor bende o isledigi hirka ve sapkayi hastane cikisi giydirecem kismetse butun giydigi beyaz olacak allahin iyzniyle tam bir melek gibi gorunecek isallah oglusum

canım iyi diyelim öyle olsun hoş ufak tefek sorunlarım oluyo tabiki mesela geçen gece uyandığımda abartısız midem kaynıyodu sabahı sabah ettim desem yeridir loracım...ama fazla üzerime almamaya çalışıyorum,Allahım beterinden korusun hepimizi...a.s.

gecmis olsun cnm keske bir bardak soda suyu icseymissin hemen gecerdi benimde bazen midem yaniyor cok ii geliyor o yuzden hep evde bulunduruyorum ben sende dene aklinda olsun cnm

ayyyy deli oldum.deminden beri girmeye çalışıyorum forma.loracığım ben hiç beceremem,bnde komşuma yaptırıyorum.annemde yapıyo.ah yapabilsem neler yaparım.kızlar ben çıkıyorum,site beni hepden yordu.öpüyorum sizi

hoşbulduk çok teşekkür ederim
ben 2 doktordan sonra konak hastanesi gülçin aydarla devam ediyorum.. biraz tereddütlerim var ama hayırlısı bakalım..

sen nereye gidiyorsun.. memnun musun

canım ben yeni açılan kadın doğum hastnesinde istiyorum.
dr inci çavuşoğlu oldukça memnunum.
nerde oturuyorsun ?ben bahçeciktea.s.

hmm biliyorum orayı.. alikahyada. doktorundan memnun musun? ssk anlaşmalı mı yoksa özelden mi gidiyorsun..

ben çiftlikte oturuyorum.. konak hastanesi otobandan çıkınca düz ayak bi hastane benim için.. bakalım hayırlısı

memnun oldugunu yazmıssın ama benim kafa bu konuda kilitlendiğinden bi daha sormuşum.. kusura bakma

canım gölcüğe yakınız biz.
özeline gidiyorum ben. oldukç amemnunum.
benim çok uykum geldi canım ii geceler.yarın devam ederiz inş.a.s.

emineciğim iyim canım sen nasılsın.kontrolüm bu ayın sonuna doğru giderim.çok şükür şikayetim felan yok,bebeğimin kilosunu merak ediyorum,sanrım dayanamam giderim bikaçhafta sonra.
sen görünmedin canım bugün.iyisin dimi

fascığım hoşgeldin aramıza.bi prenses daha geliyor sanırım değil mi

tamam canım iyi geceler sana da yerimseniben

hoşbeldek ilkim.. evet kısmetse bir prenses daha hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…