- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.041
oh maşallah!Bu akşam kalabalığız.
Sözde ben erken yatacaktım.Yarın sabah erkenden şeker yüklemesi yapılacak.Hiçbişey yiyemiyom 22:00'dan beri.Nası dayancam sabah bilmiyorum.
hoşgeldin canım.çok berbat oluyor aç karnına ya,allah kolaylık versin.ben öldüm öldüm dirildim.heleki aç kalmaya dayanamıyorum.dikkat et canım ya,tansiyonuna felan.ne yapalım bebişlerimiz için katlanacaz
Öyle vallahi,bebeklerimiz için katlanıyoruz.Canım senin ablandı hamile olan değil mi?Nasıl oldu merak ettim.
canım benim aslında morelim bozukda,kendimi oyalıyorum işte.ablamdı canım evet.bebeğin yanında bi parça bi eş varmış oraya besin depo ediyormuş.perşembe günü bütün doktorlar biaraya gelip karar verceklermiş,ya sonlandırılcak yada o parça riske rağmen lazerle alıncakmış canım.anlamadık gitti çok farklı bişiy bu ya.canım ablamın psikolojisi mafoldu.artık yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir diye avutuyoruz kendimizi.
canım benim aslında morelim bozukda,kendimi oyalıyorum işte.ablamdı canım evet.bebeğin yanında bi parça bi eş varmış oraya besin depo ediyormuş.perşembe günü bütün doktorlar biaraya gelip karar verceklermiş,ya sonlandırılcak yada o parça riske rağmen lazerle alıncakmış canım.anlamadık gitti çok farklı bişiy bu ya.canım ablamın psikolojisi mafoldu.artık yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir diye avutuyoruz kendimizi.
ben yatayım kızlar.edolina canım yarın için dualrım seninle.inş.güzel haberlerle gelirsin.öpüyorum bebeğini ve seni.
fascığım sende iyi bak kendine ve bebişine.iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?