2008 Aralık Anneleri

evet geçmiyor.bianönce aralık gelsin istiyoruz ama zaman işte.ekim anneleri yavaş yavaş doğuruyor ne güzel.bizimde bişi kalmadı allahın izniyle.

oh maşallah!Bu akşam kalabalığız.
Sözde ben erken yatacaktım.Yarın sabah erkenden şeker yüklemesi yapılacak.Hiçbişey yiyemiyom 22:00'dan beri.Nası dayancam sabah bilmiyorum.

evet yaa bir an önce gelsin aralık..

hoşgeldin edolina.. 100 lük mü yapılacak sana.. ilki yüksek miydi ki canım

oh maşallah!Bu akşam kalabalığız.
Sözde ben erken yatacaktım.Yarın sabah erkenden şeker yüklemesi yapılacak.Hiçbişey yiyemiyom 22:00'dan beri.Nası dayancam sabah bilmiyorum.

hoşgeldin canım.çok berbat oluyor aç karnına ya,allah kolaylık versin.ben öldüm öldüm dirildim.heleki aç kalmaya dayanamıyorum.dikkat et canım ya,tansiyonuna felan.ne yapalım bebişlerimiz için katlanacaz

İlkim'cim ne güzel almışsın herşeyini bebişinin.Hazırlamışsın.Güle güle sağlıklı günlerde bebişine giydirmek nasip olsun.Benim daha çoook eksiğim var.

Öyle vallahi,bebeklerimiz için katlanıyoruz.Canım senin ablandı hamile olan değil mi?Nasıl oldu merak ettim.

olur canım olur.aslında bende almıyordum da,eşimde bayram izni derken beraber alışveriş yaptık.yalnız biyere yollamaya korkuyor beni.yeterki sağlık olsun canım,eksik bitmiyor ama insanın herşeyi alası geliyor.

Öyle vallahi,bebeklerimiz için katlanıyoruz.Canım senin ablandı hamile olan değil mi?Nasıl oldu merak ettim.

canım benim aslında morelim bozukda,kendimi oyalıyorum işte.ablamdı canım evet.bebeğin yanında bi parça bi eş varmış oraya besin depo ediyormuş.perşembe günü bütün doktorlar biaraya gelip karar verceklermiş,ya sonlandırılcak yada o parça riske rağmen lazerle alıncakmış canım.anlamadık gitti çok farklı bişiy bu ya.canım ablamın psikolojisi mafoldu.artık yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir diye avutuyoruz kendimizi.

canım Allah şifa versin.. çok üzüldüm.. Allah yardımcısı olsun inşallah kavuşur bebeğine sağlık ve sıhhatle.. hem artık tıp çok ilerledi inşallah başarılı olur operasyon..:teselli:

Çok geçmiş olsun.Ben iki kere sana yazdım ama sanırım okumadın.Bir tepki vermeyince de soramadım bir daha.Allah yardımcısı olsun.Bilinmez.Ne tehlikeler atlatıp dünyaya gelen bebekler var.Koca adam olduklarında anneleri hikayelerini anlatıyor.Dua etmekten ve ablana destek olmaktan başka senin elinden birşey gelmez.Allah sabır versin.

Sen şimdi daha çok kendini düşünmelisin.Oyalanacak birşeyler araman senin için çok iyi.Konuyu açıp tekrar hatırlattığım için de özür dilerim.

canım benim çok sağol düşündüğün için.inan görmedim yazdığını,sitede sorun olduğundan takip etmekde zorluk çekiyorum paylaşımları.haklısın canım dua ve desteğimden başka yapcak bişi yok.çok üzülüyorum,ama can taşıyorum oda benle üzülüyor.kendimi frenledim ne yapim üzülmemeye bakıyorum.rabbim herkese nasip etsin bizim yaşadığımız bu duyguları,hep duam bu canım.desteğin ve morel verdiğin için saol canım benim.

bu akşam bizimki de o kadar çok mesanemi tekmeledi ki 5 dk da bir lavaboya gitmek ihtiyacı hissettim.. tabi her seferinde ellerim boş olarak geri döndüm orası ayrı :)

Rica ederim İlkim'cim.Buraya öyle bağlandım ki herkesin sorununu kendi sorunummuş gibi benimsiyorum artık.Yazdıklarıma aldığım her cevap beni mutlu ettiğine göre karşımdakini de mutlu ediyordur diye düşünüyorum.İlk zamanlar çekiniyordum,artık çekinmeden yazıyorum.Seni ufacık dahi mutlu edebildiysem ne mutlu bana.

Bu arada kızlar dünden beri bebeğimi çok güçlü hissettiğimi yazmıştım.Hala göbeğimi dalgalandırıyor,beni sallıyor ve benim dünden beri göbeğimi izledikçe gözümden yaşlar akıyor.Eşimle bebeğim hakkında konuşurken de öyle.Çok duygusallaştım ben.Annelik duygusu böyle birşey mi ki?

ben yatayım kızlar.edolina canım yarın için dualrım seninle.inş.güzel haberlerle gelirsin.öpüyorum bebeğini ve seni.
fascığım sende iyi bak kendine ve bebişine.iyigeceler

sana da iyi geceler canım.. tatlı rüyalar görün inşallah..

bugun benimkinin de bi kuduruklugu var.. zıplaya zıplaya bir hal oldu.. ben de bi tuhafım :uhm:
o zıpladıkça gülesim geliyo..

seninki normal herhalde edolinacım.. insan bi duygusal olur di mi ama senağlama nasıl anne olcam ben bilmiyom :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…