- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.061
sana da iyi geceler canım.. tatlı rüyalar görün inşallah..
bugun benimkinin de bi kuduruklugu var.. zıplaya zıplaya bir hal oldu.. ben de bi tuhafım :uhm:
o zıpladıkça gülesim geliyo..
seninki normal herhalde edolinacım.. insan bi duygusal olur di mi ama senağlama nasıl anne olcam ben bilmiyom :1no2:
şimdiden oynuyoz biz kızımızla.. o tepikledikçe konuşuyoz filan.. çok eğlenceli oluyor.. kaydirigubbakcemile5
bi de olmadık yerlerde tepikleyince daha komik oluyo dediğin gibi.. kaydirigubbakcemile3 ama doktor teyzesine gidince de poposunu dönğyo bir uyuyor ki sorma.. bi düzgün fotograf çekemiyo doktorumuz.. :çok üzgünüm:
kızlar bişey soracağım bugün kalktığımdan beri sol tarafımda kasığımdan karnıma vuran bir agrı var özellikle ayaktayken sizede oldumu nedendir acaba:uhm:
kızlar bayramdan önceki cuma bir arkadaşımın kardeşi doğum yaptı kız tam 6-7 saat sancı çekmiş açılma olmuş ama bebek sıkışmış normal istiyordu kız ama sonunda sezaryan olmuş ilk gün agrısı olmuş ikinci gün bişeyim kalmadı diyor arkadaşımda sezaryan ol çekme acı dedi bekleme anında bebeğin kalp ritmi düşmüş anneninde tansiyonu çok acı çekmiş kız keşke başta sezaryan olsaydım diyor
sizlerle paylaşmak istedim herşeyin hayırlısı hakkımızda:Saruboceq:
günaydın kızlar, nasılsınız bizler de iyiyiz aynı ağrılar hepimizde var herhalde.
ama bazan soruyorum, bazı arkadaşlarda ağrı filan olmuyor
neyse önemli bişey olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?