2008 Aralık Anneleri

cevap vermeden çıkmak istemedim canım.annelik böyle kutsal bişiymiş,şimdikten bizlere ne ağır duygular yaşatıyor değil mi.bikaç gün önce koltukda otururken deprem oluyor zannettim.nasıl tekmeledi beni,şaşırdım kaldım.şimdi öyle kastiki beni uzanacam ve yapmadığı hareket kalmıcak,işde o an bende dalıp gidiyorum canım.onu izlemek bana mutluluğun en büyüğünü veriyor.hadi busefer kaçtım ben.biraz uzanayım belki uykum gelir.öptümmmm

kaydirigubbakcemile3Ay ben de bu akşam arkadaşlarda otururken bebişim tekmeledikçe güldüm.Karşımdaki ciddi birşey anlatıyo ben sırıtarak bakıyorum:roflol:O da eşime dönüp anlatıyokaydirigubbakcemile3Şimdi de gülme geldi düşündükçekaydirigubbakcemile3

şimdiden oynuyoz biz kızımızla.. o tepikledikçe konuşuyoz filan.. çok eğlenceli oluyor.. kaydirigubbakcemile5

bi de olmadık yerlerde tepikleyince daha komik oluyo dediğin gibi.. kaydirigubbakcemile3 ama doktor teyzesine gidince de poposunu dönğyo bir uyuyor ki sorma.. bi düzgün fotograf çekemiyo doktorumuz.. :çok üzgünüm:

Benim kızım çok uzun süre doktora poposunu döndü.Forumda cinsiyetini en geç öğrenen ben oldum.Ne zaman doktora gitsek yolda dönmeye başlıyor.Hissediyor mu ne?Ama benimki uyumuyor doktorda.Kollar hareketli genelde.Bir de ultrason tarayıcısını doktor nereye bastırsa benimki oraya vuruyordu son gittiğimizdekaydirigubbakcemile3Gülemiyorum da o anda,göbeğim titriyor gülüncekaydirigubbakcemile3Bizim de düzgün bir tek fotoğrafımız yok.Üç boyutlu çektirmek de istemiyorum.Çok bakarız nazar değer diye korkuyorum açıkçası.Nasıl olsa doğunca göreceğiz diye düşünüyoruz.Şunun şurasında ne kaldı doğuma:ecrin_bebek:

ya benim eşim biraz şımarık.. bizim 8. haftadan itibaren her doktor kontrolümüzde bir 3 boyutlumuz var, ama var de ne oluyo ki.. her doktor kontrolünde eliyle resmen yüzünü kapatıyor cimcime..
hatta bu kontrolde doktor kafeteryaya git de şeker neyim ye bari.. belki o zaman yüzünü açar cadı dedi.. sensin cadı diycektim demedim:1rolleyes::1rolleyes:lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Biliyorlar işte,anlıyorlar birinin onları gözetlediğini.Benim doktorum da sola yatırıyodu beni her gittiğimizde.En çok sola yatınca kan gidiyomuş da daha çok hareket ediyomuş ya..Hareket ediyordu ama daha çok saklanarakkaydirigubbakcemile2Çok zeki olacak bizim bebişler.Şimdiden biliyorlar neyin ne olduğunu

o sola yatma mevzzuunu ben de okumuştum.. hatta onu okudugumdan beri kaç yıllık yatış stilimi değiştirip hanfendinin daha rahat ettiği sola yatış olarak değiştirmiştim..

ee analarını şimdiden parmaklarında oynatıyolar baksana kaydirigubbakcemile

her dediğini yapmamak lazım bu veletlerinkaydirigubbakcemile3 tepemize çıkacaklar valla..

Gerçekten nasıl bir anne olacağımı merak ediyorum.Eşimin harika bir baba olacağından şüphem yok,ama ne yalan söyleyeyim,kendimden şüphe ediyorum.Kızımın karakteri nasıl olacak,onunla iletişimim nasıl olacak,bana ne kadar yakın olacak,ya babasını benden daha çok severse.....Düşünmeye başlayınca işin içinden çıkamıyorum.En iyisi hiç düşünmeyip sadece yaşamak sanırım.Herşeyi zamanın akışına bırakmak..

Son zamanlarda o kadar relax durumdayım ki visamın son ödeme tarihini bile unutmuşum.Dünya umurumda değil sanki.Kızdım kendime ama hemen sonra geçti.Uyuşturucu almış gibi tepkisiz oluyorum bazen.İyi bişey mi ki bu?

herşeyi zamana bırakmak, zamanı geldiğinde yaşamak bence de en iyisi.. zira tadını bilmediğimiz bir yemek gibi bizim için annelik.. tamam o karnımıza düştüğünden beri inanılmaz bir bag kuruldu ama bence annelik daha da ötesi bir duygu.. o yüzden çok düşünmemek lazım.. eminim çok çok iyi birer anne olacagız..

valla ben de o kadar rahatım ki anlatamam. o yirmili haftalarda deli gibi alışveriş yapan kadın gitti öyle tembel bir kadın geldi yerine mirmirmirmir daha çamaşırlarımız yıkanacak, oda için alternatifler arasından seçim yapılacak.. bir dolabı bir yatagı bilem yok yavrumun.. millet hazırladı herşeyini bebeği bekliyo :CüvCüv: odada valizin içinde duruyo çooocuuun eşyaları.. hatta son aldıklarım valize de sığmadı küvetinin içine tıkıştırdımkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
oooy naparım ki bu kadar işler varken.. bence herşey yolunda giderse iyi bişey olabilir bu rahatlık ama nedense ben tam aksini hissediyorum

Kasım gelince telaş başlar bence.En geç Kasım'ın ilk haftası herşeyim hazır olsun istiyorum.Bakalım inşallah hazır edebilirim herşeyini.En önemlisi de hastaneye gidecek çantası.Bu ay iyice düşünüp eksikler listemizi oluşturmamız lazım.Bende de üşengeçliğe vurdu umursamazlığım.Tamamlarız bir şekilde.Yapılacak işlere de aileden biraz yardım olur herhalde.

Canım benim midem bulanmaya başladı.Sanırım acıkmaya başlıyorum.Yatsam iyi olacak.Kızımla öptük sizia.s.İyi geceler.

evet öyle son demlerdeyiz artık.. hayırlısı olsun hepimiz için..

size de iyi geceler tatlı rüyalar canım.. yarınki testinin sonucu inşallah iyi çıkar.. dualarımız sizinle

kızlar bişey soracağım bugün kalktığımdan beri sol tarafımda kasığımdan karnıma vuran bir agrı var özellikle ayaktayken sizede oldumu nedendir acaba:uhm:

günaydın kızlar nasılsınız bugün :1hug:ya kızlar ben sabaha kadar cok sık rüya görüyom sürekli doguruyorum bugün 3'üzlerim olmuş 2 erkek 1 kız birde normal dogum yaptım öldüm valla doguruncaya kadar bir kalktım su gibi terlemişim
zerencim canım arkadaşım arada sırada banada oluyo ama geçtiği için cok önemsemedim ben istersen dr sor belki gel der malum yavaş yavaş dogum yaklaşıyor

kızlar bişey soracağım bugün kalktığımdan beri sol tarafımda kasığımdan karnıma vuran bir agrı var özellikle ayaktayken sizede oldumu nedendir acaba:uhm:

günaydın zerenciiim,
canım benimde son günlerde sağ kasığım ağrıyor, çok kafaya takmamaya çalışıyorum, normal olduğunu düşünüyorum. Artık bebişler iyice büyüdü, baskı yapıyorlar heryerimize :)) ben bide böbreklerimde bariz baskı hissediyorum.

kızlar haklısınız sanırım doğum yaklaştı geçmezse ararım artık doktorumu:CüvCüv:

kızlar bayramdan önceki cuma bir arkadaşımın kardeşi doğum yaptı kız tam 6-7 saat sancı çekmiş açılma olmuş ama bebek sıkışmış normal istiyordu kız ama sonunda sezaryan olmuş ilk gün agrısı olmuş ikinci gün bişeyim kalmadı diyor arkadaşımda sezaryan ol çekme acı dedi bekleme anında bebeğin kalp ritmi düşmüş anneninde tansiyonu çok acı çekmiş kız keşke başta sezaryan olsaydım diyor
sizlerle paylaşmak istedim herşeyin hayırlısı hakkımızda:Saruboceq:

bende hep genç kızlığımdan beri normal doğum düşünürdüm ama benim zor. sezeryan olacak sanırım. zaten doktorumda sezeryan diyor. Bebeklerimiz için en sağlıklısı neyse o olur tabi.

(yinede normal gebeliklerde bir sorun olmadığı sürece normal doğum taraftarıyım.)

günaydın kızlar, nasılsınız bizler de iyiyiz aynı ağrılar hepimizde var herhalde.
ama bazan soruyorum, bazı arkadaşlarda ağrı filan olmuyor
neyse önemli bişey olmasın da

günaydın kızlar, nasılsınız bizler de iyiyiz aynı ağrılar hepimizde var herhalde.
ama bazan soruyorum, bazı arkadaşlarda ağrı filan olmuyor
neyse önemli bişey olmasın da

canım ben o ağrılardan endişelendiğim için iki kere NST' ye bağladı doktor. çok şükür bişey çıkmadı. Artık takmıyorum çok ciddi rahatsızlık vermediği sürece normaldir bence.
herkesin bünyeside bir değilki herkes farklı yaşayabiliyor gebeliğini. çokda karşılaştırmamak gerek bence. dediğin gibi beişlerimiz sağlıklı olsunda ağrı sızı vız gelir :CüvCüv: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…