- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.361
kızlar bende gecelik konusuna taktım kan ilaç lekesi olur çıkmaz falan bide zaten büyük alıcaz sonra giyemeyeceğim bişeyede okadar para vermek itemiyorum bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum
eminecim bende daha o masaya hiç çıkmadım korkuyom valla ama merakta ediyorum çatım darmı bi sorun var mı diye senin enazından için rahatlamıştır ama devlet hast diyoz ama adm ilgilenmş bak nsl buldun doğum nerde yapmayı düşünüyon
günaydın kızlar.
lilyumcum canım doğum günn kutlu olsun a.s.
yeni yaşın sana ve ailene sağlık mutluluk ,huzur getirsin inş .Şeniz
kızlar bizim burda çok yakında devlet hastanesi var bi bakalım temiz ve ilgilerse orda olur belki doğumum dedim gittik hazır gelmişken druda görelim dedik gördük sık idrara çıktığımı söyledim:sm_confused: hakkatende öyle ayağa kalkınca fos diye kaçırcam sanıyorum.:1ninca:
dr demesinmi erken doğum olabilir kontrol etcem geç masaya:a015:
dr erkekti:bbo:
ilkkez bir erkek dr gittim ve ilkkez masaya çıktım acayip tırstım .:a015:
neyseki açılma yokmuş herşey yolundaymışşa.s
normal doğumda o masada oluyomuş onuda yeni öğrendimm:bbo:
lilyumcum doğum günün kutlu olsun canım Allahı nice sağlıklı hayırlı yaşları bebeğinizle beraber göstersin inşallah
lilyum doğum günün kutlu olsun. Nice nice yeni yaşlara.
kızlar yorum istiyorum bende çeyizimde 2 takım var ama mevlüt için yeni alacağım yatak örtüsü sizce hangisi güzel yatak odam lila rengi ve mor möbilyalarım ise koyu renk
lilyum canım senin de doğum günün kutlu olsun bu arada...
zeren canım ben malesef web erişim kısıtlamamız olduğu için eklediğin fotoları göremedim. o nedene yorum yapamıycamfisfisfis
kızlar merhabalar işyerimde denetimimiz vardı bir süredir ara ara girip bakıyorum neler yazmışsınız diye ama hepsini okuyamadım. şükür denetimi atlattık bakalım artık yazabilirim. doğum çantamı ben hazırladım ilk bebek olunca biraz heyecan yaptı msanırım 1,5 ay oldu hazırlayalı:roflol: doğum için bir gecelik aldım ama doğum sonrası için pijama almıştım. yazdıklarınızı da gördüm acaba doğum sonrası da gecelik mi iyi olur ne dersiniz?
kızlar artık şu konuyada birileri değinse diyorum utanıyorum ama merakta ediyorum
kimileri son 3 ay cinselliği önermiyo hatta bebek üzülür diyenler bile oldu kimileride normal doğumu kolaylaştırır son aya kadar devam diyor doktorumda hiç bişey demiyor herhangi bi sey olursa ben sana söylerim diyo bu konuyumu kastediyor bilmiyorum ama bende soramıyorum başlık açmayı bilenler bilgilerimizi paylaşacağımız bi başlık açalım mı bu düşünceler beni uzaklaştırıyo ama bi kaç saf sata yüzünden eşimle mesafeli olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?