2008 Aralık Anneleri

slm kızlar doktora gidecek arkadaşlar umarım iyi haberlerle dönerler, bu arada ben mevlüt yapmayı düşünmüyorum, çünkü burada tanıdığım çok az insan var, yani yapsam bile kimse gelmez gibi geliyor,

bu arada benim bebeğim 8 kutuya geçmiş , aman tanrım sadece bir kutu kaldı doğuma ve ben bırakın çanta filan hazırlamayı daha hiçbirşey almadım, sadece acil birşey olursa diye bir takım hastane çıkışı aldım, gerisi için annemin memleketten gelmesini bekliyorum umarım oğlum erken gelmeye kalkmaz

kızlar doğumdan sonra terlerken yüzünüzü saçlarınızla silerseniz,bütün gebelik lekelerinden kurtulurmuşsunuz,Başka da kurtuluş şansı yokmuş,kimisi de bu yüzden saç kestirmeyin diyor olabilir,Ben ilk gebeliğimde kestirdim,bu gebeliğimde ise kestirmedim,Yüzümde gebelik lekesi az ama yine de denemek istiyorum.
doru,bebeğin çantasını hazırlasan çok iyi olur,Benim kızım bir ay erken doğmuştu,evden giysileri gelene kadar hastaneden giydirmişlerdi.Bu kez çok tedbirliyim.Bu arada hiç gecelik sevmeyen biri olarak,doğumdan sonra büyük rahatlık olduğunu söyleyebilirim.Ben 3 tane gecelik hazırladım,malum çok terliyoruz lohusa iken.

canım inan nerde doğum yapcağımı bende bilmiyorum oan sancı tututğunda karar vercez sanırımkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun inş :1hug:

teşekkür ederim iyi dileklerin için eminem..a.s.

kızlar yorum istiyorum bende çeyizimde 2 takım var ama mevlüt için yeni alacağım yatak örtüsü sizce hangisi güzel yatak odam lila rengi ve mor möbilyalarım ise koyu renk

zerencim 1.sıradaki linki tek geçerim çok hoş duruyo ayrıca çingişşş pemde:) de var lila ile güzel bir renk ahenki oluşturur diye düşünüyorum

kızlar merhabalar işyerimde denetimimiz vardı bir süredir ara ara girip bakıyorum neler yazmışsınız diye ama hepsini okuyamadım. şükür denetimi atlattık bakalım artık yazabilirim. doğum çantamı ben hazırladım ilk bebek olunca biraz heyecan yaptı msanırım 1,5 ay oldu hazırlayalı:roflol: doğum için bir gecelik aldım ama doğum sonrası için pijama almıştım. yazdıklarınızı da gördüm acaba doğum sonrası da gecelik mi iyi olur ne dersiniz?

lilyum canım senin de doğum günün kutlu olsun bu arada...

zeren canım ben malesef web erişim kısıtlamamız olduğu için eklediğin fotoları göremedim. o nedene yorum yapamıycamfisfisfis

günaydın kızlar dün biraz dinleneyim dedim malum hastayım ya ama doğum günüm olduğu için sağolsun çevremdeki dostlarım akşam da ailem geldi doğal olarak dinlenme fırsatı bulamadım ama olsun hatırlanmak herşeye rağmen çok güzel bir duygu... dolayısı ile bugün evde dinlenmekteyim ıhlamur içiyorum bol bol...
kızlar bende saçlarımı kestiremiyorum çünkü ben batıl inançlardan çok etkileniyorum hatta bazen abartıyorum eve çıkarken komşu kapısı önünde ters dönen ayakkabı görsem hemen bi şekilde düzeltiverecek kadar:)) dolayısı ile şu halim ile bakımı hayli zorluyo beni ama takıntı işte neyse 2 ay var yok şunun şurasında neden ödün vermedikki saçımızdan da varsın verelim ...

canım sezeryan düşünüyosan eğer kesinlikle gecelik giymeni tavsiye ederim çünkü dikiş yerlerinin açık olması ve pijamanın sıkmaması rahat etmen için önemli bence...
sizlere söylüyorum ama ben ilk doğumum da sezaryen olduğu halde pijama takımı giymiştim:)
pijama alırkende önden düğmeli olması bebeği emzirmek bakımından çok rahat oluyor..

kızlar artık şu konuyada birileri değinse diyorum utanıyorum ama merakta ediyorum
kimileri son 3 ay cinselliği önermiyo hatta bebek üzülür diyenler bile oldu kimileride normal doğumu kolaylaştırır son aya kadar devam diyor doktorumda hiç bişey demiyor herhangi bi sey olursa ben sana söylerim diyo bu konuyumu kastediyor bilmiyorum ama bende soramıyorum başlık açmayı bilenler bilgilerimizi paylaşacağımız bi başlık açalım mı bu düşünceler beni uzaklaştırıyo ama bi kaç saf sata yüzünden eşimle mesafeli olmak istemiyorum

http://www.e-gebelik.net/gebelik_ve/gebelikte_cinsel_iliski.asp

merhaba kızlar.kaynatmışsınız yine.telaşlarımız başladı yavaş yavaş farkındamısınız.benimde arkadaşım doğum yaptı,sezaryan olursan yanında mutlaka yardımcın olsun diyor.normal doğum yapcam kızlar nasipse,kararlıyım.benim yanımda kimse olmıcak burda,anneciğim gelcek ama çok kalamazki.allahım bziler için ne hayırlıysa onu versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…