2008 Aralık Anneleri

çelik,ben ilk gebeliğimde cinsel ilişki yüzünden bir ay erken doğum yaptım,sezeryan ameliyatı sonrası başhekim ziyareti sırasında "Bu hanımlar neden hep böyle erken erken doğum yapıyorlar "diye yanındaki doktora sordu.Tabii kimseden çıt çıkmadı.Sanırım o gece benden başka erken doğuranlar da varmış.Bu sefer tövbe diyorum,Biz herşeyden elimizi eteğimizi çektik,uslu uslu uyuyoruz.

Kızlar dünden beri gündüz siteye giremiyorum.Anca bu saatte açıp okuyabildim.Umarm tüm Aralık annelerinin keyfi yerindedir.

Lilyum geçmiş doğumgünün kutlu olsun.

merhaba kızlar nasılsınz bakalım?a.s.
saracım ilk bebeğin kaç haftalıktı doğum yaptığında?
edolina sorma bacım bazen sinir ediyo site

merhaba kızlar nasılsınz bakalım?a.s.
saracım ilk bebeğin kaç haftalıktı doğum yaptığında?
edolina sorma bacım bazen sinir ediyo site

Akşam vaktim olmayacak diye gündüz gireyim diye düşünmüştüm siteye.Hem daha çok kişi forumda olur,yazışırım dedim.Nerdeee.Saatlerce sayfa açılsın diye uğraştım.Bi ağız tadıyla yazışamadım forumda kaç gündür.

İyiyiz Emine'cim Allah'a şükür.Pek bi kıpırdak benim kızım.Midemle kasıklarım arasında gerinip ara sıra mideme çok baskı yapıyor.Ama ben hemen geçeceğini düşünüp bebeğim hareket ettiği için mutlu oluyorum.Geçiyor zaten.

Senin oğluşun napıyor?Keyfiniz yerinde mi?

maşllah canım negüzel
canım bizde çok kıpırdağız maşallah
bazen gögsümün altına baskı yapıyor benimde bu haftalarda normal sanırım.
benim oğlanda babanneyi takip ediyo babanne nerdeyse oraya vuruyo yavrum :)
çok seviyoz babnnemizi a.s.
ayın20sinden sonra kontrole gitcez inş.

iyi geceler kızlar
nasılsınız.. biz çok yorulduk bugun.. kızım da yoruldu yavrum.. kıyamam ben ona..

Bizim de 20'sinden sonra kontrolümüz.En son bayram öncesi gitmiştik.Duruşunu merak ediyorum çünkü çok dönüyor yaramazım

Cuma günü çok iş yaptık kızımla.Belim çok ağrıdı.Bir de söz verdiğimiz için akşama kadar biraz dinlenmeye çalışarak konsere gittik.Goran Bregoviç konserine.Açık havanın en üst sırasındaydı yerimiz.Neyse ki sıkı giyindik.Kızım nasıl göbekler attıkaydirigubbakcemile3Konser boyunca eşim elini göbeğimde tuttu.Belimin ağrısını bile unutmuşum:CüvCüv:

fas hayırdır canım naptın nie yoruldun? kızınla temizlikmi yaptınz yoksa.
bizim oğlanda maşllhı var.
ilkin hoşgeldin bacım nasılsın?
kontrolun nezman senin?

oh oh edolinacım maşllah
aktif anne seni.
senin kızda oynak olursa şaşırmam haaaaaa :)
senin kız mezdekeye hiç dayanamaz desene hehhehe a.s.

yok canım temizlik yapmadık.. teyzesi geldi kızımın istanbuldan.. gezmeye gittik, odasını aldık, yorulduk geldik
benim de kontrolüm 20 sinden sonra.. ama belki biz 2 gün erken alıp c.tesi günü gideriz.. özledik kızmızı..

ilkim sen de hoşgeldin canım..

edolinacım ne iyi etmişsiniz konsere gitmişsiniz.. ay neler hissetti kimbilir güzelcen. :ecrin_bebek:

oh oh edolinacım maşllah
aktif anne seni.
senin kızda oynak olursa şaşırmam haaaaaa :)
senin kız mezdekeye hiç dayanamaz desene hehhehe a.s.

kaydirigubbakcemile3Oynak olacak tabii annesi gibi:roflol:Ben de küçükken müziği duydum mu başlıyormuşum çalkalamayakaydirigubbakcemile3Şimdiden yetiştiriyorum.

hoşbuldum canım.bende 20sinden sonra gitcem.kilosunu duruşunu herşeyini çok özledim yavrumun.
erenimiz nasıl annesi?
edolina canım dikkat et,yorma kendini iş güç yapıpda.öyle konserlere gitme ezerler seni.o ne izdihamdı zaten.aman aman canım.ama iyi gelmiştir dimi

fascığım nasılsın

erenimiz iyi ilkim teyzesi oynayıp duruyo helede yatarken sağa yada sola dönük yattıysam yandan yandan vuruyo oğlum sanki altımda kedicik varmış gibi hissediyorumm :)
hele bi gelsin hayırlısıyla o vuran yerlerini yiycez babasıyla .a.s.

Fas sorma canım.O kıpırdadıkça hem mutlu oldum hem de korktum.Acaba rahatsız olduğu için mi kıpırdıyo diye.Bi de arkadaşlar dalga geçti 'Doğurmazsın di mi?' diyerek.

teşekkür ederiz ilkimcim. valla kızlar oda işi beni çok geriyodu hallettik ya çok şükür bugun kısmen daha iyiyim.. bi tek ciddi işimiz gecelik kaldı.. napcam nerden alcam bilmiyom. bugun baktık kardeşimle amma ucuk fiyatlar yahu. 75 ytl diyo gecelige 90 ytl diyo sabahlıga.. bi daha ne zaman giycem.. yok giyecek olsam alırım da. markası da dagi.. eminecim sen nerden alcan ya da aldın mı. fikir ve ize izmitte nerden alalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…