- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.401
yeni haber yok canım.dedikodu da yok.kendimi normal doğuma şartladım bu ara:asigim:doğumdan sonra hemen ayağa kalkmak istiyorum.hatta doğumdan hemen sonra kızımı görmek isityorum.arkadaşım doğum yaptı sezaryan,8saat üzerine gördüm diyo bebeğimi.nasıl dayanırız onca saat ya
canım ben 3tane gecelik aldım geçen hafta cmt günü izmitten.1nin sabahlığıda var.:CüvCüv:teşekkür ederiz ilkimcim. valla kızlar oda işi beni çok geriyodu hallettik ya çok şükür bugun kısmen daha iyiyim.. bi tek ciddi işimiz gecelik kaldı.. napcam nerden alcam bilmiyom. bugun baktık kardeşimle amma ucuk fiyatlar yahu. 75 ytl diyo gecelige 90 ytl diyo sabahlıga.. bi daha ne zaman giycem.. yok giyecek olsam alırım da. markası da dagi.. eminecim sen nerden alcan ya da aldın mı. fikir ve ize izmitte nerden alalım..
tamma canım merak etme ben yarın yazarım sana :lepi:amanın ne güzel kız.. nerden aldıgını mutlaka yaz lütfen.. valla 1 kere giyceeem geceliğe 150 ytl vermek içime oturuyo.. ben de gidiyim oraya hatta beni emine yolladı diyim, extra indirim yaptırıyım..
canım ben rahat ve penye almayı düşünüyorum.. saten bana sağlıklı gelmiyor.. teri emmediği için ve bizim de kendimizi çok iyi korumamız gerektiği için penye şeyler almayı tercih ediyorum..
çok tatlı ebeler cidden canım benim ebede çok şeker.:CüvCüv:aldım canım.. hatta yarısını bitirdik bilem :) burdaki sağlık ocagı ebeleri pek ilgili.. 6. aya kadar gelmedim diye bi sitem ettiler bana ki sorma. ben de gittim tetanozları filan olduktan sonra bi fiş verdiler. git marketten sütlerini al dediler.. haberim bile yoktu benim
ayy canım taze annemiz bizim.kıyamam sana.
kızlar ne sütü,anam bedava mı dağitıyolar yoksam.nirdeee
ilkim canım yarın koyarım geceliklerimin resmini.
kocaeli belediyesinin büyük yardımı canım hamilelikte 6,aya girince ayda 12lt süt veriyolar taki bebişlerimiz 3 ayı bitirene kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?