2008 Aralık Anneleri

yeni haber yok canım.dedikodu da yok.kendimi normal doğuma şartladım bu ara:asigim:doğumdan sonra hemen ayağa kalkmak istiyorum.hatta doğumdan hemen sonra kızımı görmek isityorum.arkadaşım doğum yaptı sezaryan,8saat üzerine gördüm diyo bebeğimi.nasıl dayanırız onca saat ya

ayy sorma.. ben de sezeryandan çok korkuyorum yaa. nolcak bu işin sonu bilmiyorum. milleti normall doğum korkusu sarar beni de ya sezeryan olursam korkusu sarmaya başladı.. ben ameliyattan çok korkuyorumkafamçokkarıştı

fascığım hayırlı olsun canım bebeğinin odası.sıkıntı yapıyordun bak,halletmişsiniz işte.bide resmini görelim olur mu.bende dün baktım bulamadım istediğim gibi.hem fiyatlar pahalı geldi.sanırım bende dr.kontrolünden sonra bakarım biyerlere geçip.artık hazırlasak kızlar yaaa

İlkim'cim bizim biletlerimiz olduğu için bedava girenlerle itişip kakışmadan sakin sakin başka kapıdan girip oturduk yerimize.Hiç öyle kalabalığın içine girer miyim..
Gündüz belimin ağrıma sebebi de anneme günü var diye iki tepsi pizza yapmam.Yorulacak birşey yapmadım.Ama ayakta durmaya bile gelemiyorum artık.Üç gündür ne yapsam belim ağrıyor.
Sen ve kızın nasılsınız bakiim?

canım ben 3tane gecelik aldım geçen hafta cmt günü izmitten.1nin sabahlığıda var.:CüvCüv:
hepsi çok güzel önden düğmeli faln fiyatlarda öyle 90 faln değildi.
35-40 falndı.kaydirigubbakcemile5
hepsi çok güzel yarın resimlerini çeker eklerim canım.
tam izah edemem yerini anneme sorarım öyle yazarım sana canım.:lepi:
aldığım gecelikleri yıkadım ütüledim doğum çantama koydum kayınvalidemle hazırladık bile çantamı.kaydirigubbakcemile5
dünkü dr olayından sonra.
eşimde güldürdü beni zaten diyoki
-- hazır gitmişken doğurıyımmı dedin diyookaydirigubbakcemile3
delü adam yaaaaaaaaaaa:asigim:

Ben de korkuyorum sezeryandan.Normal doğum yapabilmek için dua ediyorum.Kızımı doğar doğmaz görmek istiyorum.
Bu arada ben de gecelik almadım.Bakmadım bile neler var.Saten mi alacaksınız kızlar pamuklu mu?

amanın ne güzel kız.. nerden aldıgını mutlaka yaz lütfen.. valla 1 kere giyceeem geceliğe 150 ytl vermek içime oturuyo.. ben de gidiyim oraya hatta beni emine yolladı diyim, extra indirim yaptırıyım..

canım ben rahat ve penye almayı düşünüyorum.. saten bana sağlıklı gelmiyor.. teri emmediği için ve bizim de kendimizi çok iyi korumamız gerektiği için penye şeyler almayı tercih ediyorum..

aldım canım.. hatta yarısını bitirdik bilem :) burdaki sağlık ocagı ebeleri pek ilgili.. 6. aya kadar gelmedim diye bi sitem ettiler bana ki sorma. ben de gittim tetanozları filan olduktan sonra bi fiş verdiler. git marketten sütlerini al dediler.. haberim bile yoktu benim

ilkimim iyi teyzesi,kıpır kıpır yaramazım.
artık benimde belim çok ağrıyo,ayakta kalırsam.heleki bulaşık yıkarken çok ağrıyor.bende bulaşığı yavaş yıkarım.ozaman daha kötü oluyo.

ay kızlar dün geceliklere bakıyorum,gezerken farkında değilim elim karnımda nasıl kaşıyorum caddelerde.sırnaşık şeyhiç öyle tatlı kaşınmazdı karnım.bende dalmışım.kadın gülünce bana farkettim.

emineciğim geceliğin resmini koy canım da bende fikir edineyim.

tamma canım merak etme ben yarın yazarım sana :lepi:
çok güzel geceliklerim engüzel taze anne ben olcamm:sm_cool:

çok tatlı ebeler cidden canım benim ebede çok şeker.:CüvCüv:
bana diyoki sen hiç merak etme ben sana nefes eğzersizlerini ,doğum çantana neler koncak ,bebk için neler gerekcek hepsini anlatcam diyoo .:teselli:
çok iyi sağolsun evimizde çok yakın.
sütleride kullanıyoz ohhh.
allah devletimize milletimize zeval vermesina.s

ayy canım taze annemiz bizim.kıyamam sana.
kızlar ne sütü,anam bedava mı dağitıyolar yoksam.nirdeee

anam bu garibin haberi bilem yok.. sağlık ocagına gidiyon sana 28. haftadan sonra fiş veriyolar.. ayda 12 litre bedava süt veriyolar.. işin en güzeli light süt veriyolar..

ilkim canım yarın koyarım geceliklerimin resmini.
kocaeli belediyesinin büyük yardımı canım hamilelikte 6,aya girince ayda 12lt süt veriyolar taki bebişlerimiz 3 ayı bitirene kadar .

fas heryerde vermiyolar canım onu.
kocaeline ait bi yardım bide avrupada varmış.
ilkim gel kız buraya taşın.
bizim buralar mis gibi ne tarafik ne hava kirliliği gel kııııııııız a.s.
dimi fas bacım????

ilkim canım yarın koyarım geceliklerimin resmini.
kocaeli belediyesinin büyük yardımı canım hamilelikte 6,aya girince ayda 12lt süt veriyolar taki bebişlerimiz 3 ayı bitirene kadar .

emine.. bu bizim belediye ile mi ilgili yoksa bütün hepsi veriyor mu.. anaa ben hepsi veriyo zannediyodum.. eger öyleyse valla Allah zeval vermesin.:sm_cool:. Al benden de o kadar :hooray:

Geceliklerin fotolarını mutlaka görelim biz de.Ben de saten almayı pek istemiyorum.Pamuklu bakayım ben de.
Nerde süt veriyolarmış?Ya ben sağlık ocağına falan pek gitmek istemiyorum.Bir sürü hasta insan..Hastalık bulaşır diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…