2008 Aralık Anneleri

aaaaaa nekadar kızdım kendime şimdi.ya haberim vardı ama takip etmedim.nasıl anne adayıyım ben.yavrumun tüketici hakkını savunmam lazım.yarın bi koşu kızımla gidip sütümüzü almazmıyım ben.Çok üzgünüm çoookama burdaki sağlık ocağından nefret ediyorum.ebeler bişi bilmiyor bilgilendirmediilerki beni.haftamızı geçirmeden gidem barii:jeyyar:

edo bacım artık sağlık ocakları eskisi gibi değil.
ayrıca sakınan göze çöp batarmış çok kaçma sakın alah korusun.
olacağı varsa heryerde olur zaten bacım a.s.
seda sayan gibi hissettim kendimi bir an bacım falan :))))))) hehehheea.s.

İzmir'de de vermiyolardır kesin.Büyük şehirde kime süt yetiştirecekler.Demişken bir bardak süt içeyim şinci.

anam valla helal olsun karaosmanoğlu amcamıza o zaman.. ne diyim.. sağolsun.. ben herkese veriyolar sanıyodum.. valla kalkın gelin kızlar buraya. istanbulda izmirde yaşanmaz ayol. mis gibin bizim buralar.. sabahları kahvaltı filan yaparık balkonda.. emine de bahçeye salıncak kurar bebeleri sallarız de mi bacım ne güzel olur..

edocum sağlık ocagına gidince ayrı i oda var.gebelik takibi diye. sıra neyim beklemeden giriyom ben.. ebemle görüşüp gidiyom hepi topu 15 dk. yani.. bişiy olmaz o kadar da sakınma bence

kızlar sohbetinize doyum oolmaz.
hepinizi kocaman öpüyorum
tabi güzeller güzeli yavrularınızıda a.s.
iyi geceler allah rahatlıklar versin.
inş herkez yavrusunu görür rüyasında.
allahın 100 tane merhameti varmış bunlardan 2tane annelerinmiş geri kalanıda kendisinin.
rabbim bu nasıl bir mucizedir...

olsun bacularım dediğiniz iyi oldu.ben pztsi.gidem de araştırayım.eminem canım ah ahhh keşke öyle gelme imkanım olsa.bende yatmadan önce içerim.hergece içiyom ben

kaydirigubbakcemile3Tamam Seda ablam.Ben bi görüneyim sağlık ocağındakilere.Sen doğrusunu bilirsin ablamkaydirigubbakcemile3:roflol:
ilahi Emine ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu.Alemsin yani.Ama bundan sonra sana Seda abla dicem benkaydirigubbakcemile3

tamam canım git yat hadi.bende çıkayım kızlar,fzla oturtmuyor benim kız beni.toplandı sağ tarafa.gidek bizde,birazda babamız takılır pc ye.öpüyorum canlarım sizi.gece üstünüzü açık yatmayın sakın.allaha emanetsiniz

ayy ben de kalksalar da ben de gidip yatsam diyodum. çok yorgunuz biz de gidiyoruz tatlılar.. güzel rüyalar görün babalar ve bebişlerle süslü..

güzel pazarlar herkese
hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumla a.s.
en kısa sürede (buğün)
ekliycem geceliklerimin fotolarını :)

günaydın iyi pazarlar, herkesin keyfi yerindedir inşallah, emine iyi fiyata almışsın geceliklerini, bekliyoruz fotolarını

kızlar sabahlığımın geceliğide var ama geceliğinde ufak bi problem gördüm değiştrirmek için poşette aşşağıda..geceliklerimin boyuna alırken çok dikkat ettim.çünkü ben minyonum öylle çoğu kişiye normal boyda gelen bana çok uzun gelebiliryor.
bu aldıklarımın boyu tam geldi bana .uzun kollu üşümemde.
ayrıca özellikle sezeryan olursa dikişlere değmemesi açısından,normal olursada sürekli açıklığa bakılacağı için yine gecelik şartmış.pijamaya gerek yokmuş.
ayrıca 3tane gececik aldım yanıma kirlenir kan olur vs.
yedekte bulunsun yine.
bakalım beğencekmisinz_?a.s.

güle güle giy eminecim sağlıkla, güzelmiş geceliklerin hem mavihem pembe almışsın, yoksa sürpriz kız olursa diye mi :)) şaka şaka, ben 2 tane filan alıcam yeter herhalde, sabahlık 1 tane yeter herhalde
emzirmek içi 3 düğmeli yetiyo mu, yoksa aşağı kadar düğmeli mi arıcaz ya??

amin canım hep birlikte inşallah...a.s.son sayfayı henüz okuyamadım ama doktor kontrolün nasıl geçti nurgüncüm?

cnm rica ederim .. doktora 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almaya gittiğim için muayene olmadım artık ayın 22 sinde gidicem o zaman görürüm paşa oğlumu..

jasper çok saol canım.
pembeli doğumdan sonrada kullanırım die aldım.normaldede giyerim die.bide normal doğumdan sonra annelerin yanakları dikkat ettim hep pespembe oluyo ayrıca kırmızı kurdeleme uyar die düşündüm.
ben denedim hep geceliklerin önü 3veya 4düğmeli ama düğme aralıkları var baya.yani rahatça emzirilir 2taraftanda.
bazı lohusa geceliği die satılanların çoğunun meme çıkma yeri tek tarafta oysaki bizim 2memişimizide emmesi gerekiyo bebelerimizn yoksa diğerinden süt gelmez onada dikkat edin kızlar.
memiş çıkma yeri 2tane olsun bir sağda bir soolda.
ayrıca benim aldığım gecelikler s beden ama kalıbı geniş.
gecelik almaya giderken çokkalın giyinmeyinde hemen bi üstünüze geçiriverirsinz.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…