2008 Aralık Anneleri

cnm rica ederim .. doktora 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almaya gittiğim için muayene olmadım artık ayın 22 sinde gidicem o zaman görürüm paşa oğlumu..

canım hoşgeldin.
aralık annelrin çoğu ayın 20sinden sonra gitcek dr.
haydi inş hayırlı haberlerle döneriz.:1hug:

ortadan düğmeli haricinde çıkma yerleri de mi var ayrıca ya, ay bakalım .
iyi oldu senin almış olman, bak ne güzel tecrübelerini anlatıyosun, evde de lazım olacak tabi ,ben evde önden düğmeli pijama giyerim herhalde

hadi kızlar ben gün içinde yine uğramaya çalışırım, biraz iş yapalım, kendinize ve bebişlere dikkat edin, yorulmayın

günaydın tatlı annişler
eminecim bayıldım geceliklerine özellikle sabahlığına kaça almıştın iyi günlerde kullan
keşke bende bulabilsem şöle bişe

canım inan ben para mevzusuna pek bakmadım banka eşim olduğu için:))))
çık çarşıya biğün gir bak mağazalara mutlaka gönlüne göre bulursun canım.
50den az.fazla değildi.

bursada daha güzelleri vardır canım .
kayınvalidem bursalı biliyorsunenson gittiğinde bebişimize battanie yastık ve alt değiştirmek için kuzulu battaniye almış çok güzel.
bursa tekstil başkenti zaten :)

merhaba kızlar.iyi pazarlar diliyorum herkese.emineciğim çok beyendim,özellikle geceliğin tam erenimize göre mavi mavi.bende öyle alayım,kullanması çıkda rahattır.ve bence kızlar pamuklu alalım,malum üşürüz bide üşütmeyelim.

ilkimcim canım çoksaol:)
aldığım pembeli olan eminim kız annelerinede çok yakışacaktır.
sırf bir günü aslında çarşıda geçirmek gerekiyor bence düzgün bişey almakiçin iyice arştırmak soruşturmak lazım ozaman insanınkafasında belli bi model çıkıyo zaten.
bide ben kolay beğenen biriyim hiç problem yaşamadım.
yanımda kayınvalidem ve görümcemde vardı görümceemde hamile şubatta doğum yapıcak inş .

iyi akşamlar anneler..
ben de DOREMİ den bi gecelik ve sabahlık takım aldım anneciğimle.
orta yollu bişey ama yeri falan cok güzel..
ben de önden düğmeli pamuklu bişey aldım.
rahat rahat giyeriz inş..

bu arada kızlar ben görgüsüzü size yine bişey göstericemkaydirigubbakcemile3

kızımın odasına yeni perde almamıştık.
ben de azıcık renkli olsun diye bi kaç perde süsü yaptım.
bakalım beğenecek misiniz:lepi:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=4060003#post4060003

iyi akşamlar arkadaşlar,bi kaç ay önce varmısın yomusun yarışmasına başvuruda bulunmuştum ve dün mülakata gittim ama hem hasta hemde bombeli göbişimle bir ana gülermisin ağlarmısın yarışması mülata gibi geldi bana herşey...
hayırlısı tabiki ama çekim yeri bize oldukça uzak nasıl gider gelirim bilemiyorum olursa tabi....
çünkü korkunç talep var arkadaşlar ve bana sıra gelirmi bilmem artık kalın izleyici olarak dediler ama bu halimle daha fazla bekleyemeyeceğimizi belirtip deyip ayrıldık oradan...bir kaç yarışmacı adayı ile sohbet ettim tamamen şans kesinlikle torpil söz konusu değill...

selam aralık ayının melek anneleri nasılsınız..

bhkcım süsler çok güzel olmuş ellerine saglık.hamarat hatunsun valla

lilyum76 bende başvuruda bulunmuştum benide çağırdılar ben gitmedim bu halimle sana kolaylıklar diliyorum ..

bu arada kızlar grip aşısını doktoruma sordum ..önermedi vurulmamı çok dikkat etmemi söledi..

ne yapıcaz bol bol c vitamini yicez....

eminecim geceliklerin çok güzel güle güle kullan mavili olanın aynısınıda ben aldım,sağlıcakla giy arkadaşım..

lilyum cum geçmiş yaşgününde kutlu olsun canım.a.s.a.s.a.s.

geçmiş doğum günün kutlu olsun, nice yıllara
bakalım belki de katılırsın ve milyarlar kazanırsın belli mi olur; iyi şanslar

eminecim geceliklerin çok güzel güle güle kullan mavili olanın aynısınıda ben aldım,sağlıcakla giy arkadaşım..

lilyum cum geçmiş yaşgününde kutlu olsun canım.a.s.a.s.a.s.

canım çok teşekkür ederim.çok rahat gecelikler.meleklerimiz kucağımızdayken nede güzel görüncez inş:CüvCüv:sende gececliğini güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…