- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.441
cnm rica ederim .. doktora 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almaya gittiğim için muayene olmadım artık ayın 22 sinde gidicem o zaman görürüm paşa oğlumu..
Kızlar dünden beri gündüz siteye giremiyorum.Anca bu saatte açıp okuyabildim.Umarm tüm Aralık annelerinin keyfi yerindedir.
Lilyum geçmiş doğumgünün kutlu olsun.
iyi akşamlar arkadaşlar,bi kaç ay önce varmısın yomusun yarışmasına başvuruda bulunmuştum ve dün mülakata gittim ama hem hasta hemde bombeli göbişimle bir ana gülermisin ağlarmısın yarışması mülata gibi geldi bana herşey...
hayırlısı tabiki ama çekim yeri bize oldukça uzak nasıl gider gelirim bilemiyorum olursa tabi....
çünkü korkunç talep var arkadaşlar ve bana sıra gelirmi bilmem artık kalın izleyici olarak dediler ama bu halimle daha fazla bekleyemeyeceğimizi belirtip deyip ayrıldık oradan...bir kaç yarışmacı adayı ile sohbet ettim tamamen şans kesinlikle torpil söz konusu değill...
eminecim geceliklerin çok güzel güle güle kullan mavili olanın aynısınıda ben aldım,sağlıcakla giy arkadaşım..
lilyum cum geçmiş yaşgününde kutlu olsun canım.a.s.a.s.a.s.
eminem güle güle eskit canım çok beyendim ...bende bu hafta içi çantamı hazırlıcam inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?