2008 Aralık Anneleri

Emine'cim geceliklerini en mutlu günlerinde kullanmanı dilerim.Ben de Çarşamba günü bakacağım.

Bhk'cım ellerine sağlık.Süsler çok cici olmuş.Yaratıcı annemiz bizim.Benim de annem kızımın yatağını ve odasını süslesin diye değişik yastıklar dikti.Çok üşengecim resim çekip koyma konusunda.Daha bebişime aldıklarımın bile resmini çekip koyamadım.

cumartesi doktorumdaydım bebeğim maaşallah iyi doktor 32 hafta gösterip izinimi başlattı ama ben uzattım 8 kasım dedik son iş günüme eşim bugün hastaneden raporu alacak doğumada 1 aralık sezaryan dedik hayırlısı doğumu %90 bahçelievler medıcal parkta yapacam ama 22 kasımdan sonra her an doğum olabilir dedi doktorum çok heyecanlandım :1hug:
ALLAH hepimize hayırlısıyla doğum yapıp bebeklerimize kavuşmak nasip etsin:Saruboceq:

ayyy takvimde kutu atlamışım valla bu heyecan hayatta yaşadım hiç bir şeye benzemiyor

ALLAH'ıma binlerce şükür anneli yaşamayı nasip eder dilerim:Saruboceq:

hadi gözünaydın benim evimide medıcal parka çok yakın doğum fiyatlaından haberin varmı bide acaba doğuma erkek giriyomu ben sezeryan olacam

1 aralık çok erken değilmi sezeryan için aramızda 5 gün var bana dr 10 aralık dedi bayrama geldiği için 12 aralık diyo ben 15 aralık istiyorum benim doğumgünüm olduğu için

ballım medicalde en son sezaryan 1700 civarıymış ama yeni fiyatları doktor ögrenecek doktorum 1 aralık iyi dedi 38 haftam bitiyor çünkü o tarihte yani forumdaki takvimde 31 isen aslında 32 oluyormuş karışık ama öyle yani 38 haftadan sonra alınıyormuş bebekteki gelişimede baglı hayırlısı:Saruboceq:

günyadın kızlarr haftasonu oğluma oda takımı aldık çok mutluyum keşke resimerini koyabilsem ama daha kasımda gelicek

dünürüm 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almışsın kız nasıl dayancan hani 1 kasımda cıkıyorduk izine inşallah bir problem yaşamazsın canım

dünürcüm 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama 35. haftamda yani kasım 1 de çıkıcam yoksa dayanamam beeen şimdi bile zor geliyo..

dünürcüm 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama 35. haftamda yani kasım 1 de çıkıcam yoksa dayanamam beeen şimdi bile zor geliyo..

dr öylemi rapor yazdı ay banada öyle yazarsa yandım burdakiler dr izni bile vermezler rapor alır erkenden diye amanın yandım ben

zerencim tebrik ederim tatlım..doğum tarihi belli olan ilk anne sen oldun.. inşallah sağlıkla alırsın kucağına.. ya tatlım ben doktora 1 kasımda çıkıcam izne ona göre rapor verin dedim. onlarda 37. haftaya kadar çalışabilir raporu yazdılar.. izne çıkmak istediğim zamanda gidip tekrar rapor yazdıracakmışım..umarım bi yanlışlık yapmamışlardır.. yoksa ben 37. haftaya kadar mümkün değil çalışamam.senin raporunda ne yazıyor. benimkinde 32. haftalık gebedir 37. haftaya kadar çalışabilir diye yazıyor.. şu tarihte izne ayrılacak diye bişi yazmıyor...off içime kurt düştü şimdi ..

zeynep ve nurgül canlarım ikinizede teşekkür ederima.s.

hafta sonu ben sata göre 31 haftalık görünüyom ama girdiğim hafta 32 haftaymış doktorum izin kağıdını yazalım dedi ben 1 kasım olsun dedim dokotrda 8 kasım yazalım zaten 2 haftada bir muayeneye gelecen olmazsa öne alırız dedi yani sorun olmuyor doktor sana uyuyor ne dersen ben kendim istedim 4 haftam doğum sonuna kalsın diye

doğum tarihi ise 1 aralık sezaryan için çok iyi tarih dedi doktorum hem bayramda kendine gelmiş olursun dedi bakalım hayırlısı ama 22 kasımdan sonra her an olabilir dedihihoyyyt
hayırlısı ALLAH'tan dua edelim kızlar :Saruboceq:

canım zeren 8 kasıma kadar yazmışlar bende ondan atladım hemen sazan gibi adamlar 37.haftaya güvenip iş yapmasılar sonra valla benimkiler yapar aaa bak dr 37 haftaya kadar verdi demesinler sonra ben dr cok sıkı konuşmam lazım yoksa çalıştırırlar beni

zeynepcim doktor sana soruyor sen 1 kasım dersen öyle yazar sıkma canını ben mesela 8 kasım yazdırdım ama doktorum istersen değiştiririz dedi sorun olmuyor yani:CüvCüv:

zeynepcim doktor sana soruyor sen 1 kasım dersen öyle yazar sıkma canını ben mesela 8 kasım yazdırdım ama doktorum istersen değiştiririz dedi sorun olmuyor yani:CüvCüv:
sağol canım ya yoksa calışamam şimdi bile zor geliyo bana resmen ölüm geliyo bende yarın gidicem cumartesş gittim dr salı günü gel tam haftan dolmuş oluyor dedi gidip yazdırcam raporu

gülbeyza asıl sen tekstil başkentindesin senin gecelikleri görmek lazım canım.
seninkiler daha güzeldir a.s.

canım zaten senin aldıklarında sanırım bursadan geceliklerin..aynılarını gördüm çünkü burda.bende zaten mavili olanuı aldım..bundan 4yıl önce kızımın doğumunda ladığım geceliklerimde durduğu için başka almayı düşünmüyorum..alırsam tabi buraya koyarım..

bu arada selam vermeyi unuttum merhaba kızlar hepinize..

canım zeynebim yeğenin iyi :Saruboceq:
doktora dedimki biyidi daha çok kkorkuyom diye korkma sevin az kaldı dedi:1hug:
genelde kafasını inceledi yüzünü gördüm

ay zaman azaldıkça heyecan yükseliyor
c.tesi gecelik işinide hallettim çok güzel tam istediğimi buldum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…