- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.461
cumartesi doktorumdaydım bebeğim maaşallah iyi doktor 32 hafta gösterip izinimi başlattı ama ben uzattım 8 kasım dedik son iş günüme eşim bugün hastaneden raporu alacak doğumada 1 aralık sezaryan dedik hayırlısı doğumu %90 bahçelievler medıcal parkta yapacam ama 22 kasımdan sonra her an doğum olabilir dedi doktorum çok heyecanlandım :1hug:
ALLAH hepimize hayırlısıyla doğum yapıp bebeklerimize kavuşmak nasip etsin:Saruboceq:
ayyy takvimde kutu atlamışım valla bu heyecan hayatta yaşadım hiç bir şeye benzemiyor
ALLAH'ıma binlerce şükür anneli yaşamayı nasip eder dilerim:Saruboceq:
dünürcüm 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama 35. haftamda yani kasım 1 de çıkıcam yoksa dayanamam beeen şimdi bile zor geliyo..
zerencim tebrik ederim tatlım..doğum tarihi belli olan ilk anne sen oldun.. inşallah sağlıkla alırsın kucağına.. ya tatlım ben doktora 1 kasımda çıkıcam izne ona göre rapor verin dedim. onlarda 37. haftaya kadar çalışabilir raporu yazdılar.. izne çıkmak istediğim zamanda gidip tekrar rapor yazdıracakmışım..umarım bi yanlışlık yapmamışlardır.. yoksa ben 37. haftaya kadar mümkün değil çalışamam.senin raporunda ne yazıyor. benimkinde 32. haftalık gebedir 37. haftaya kadar çalışabilir diye yazıyor.. şu tarihte izne ayrılacak diye bişi yazmıyor...off içime kurt düştü şimdi ..
sağol canım ya yoksa calışamam şimdi bile zor geliyo bana resmen ölüm geliyo bende yarın gidicem cumartesş gittim dr salı günü gel tam haftan dolmuş oluyor dedi gidip yazdırcam raporuzeynepcim doktor sana soruyor sen 1 kasım dersen öyle yazar sıkma canını ben mesela 8 kasım yazdırdım ama doktorum istersen değiştiririz dedi sorun olmuyor yani:CüvCüv:
gülbeyza asıl sen tekstil başkentindesin senin gecelikleri görmek lazım canım.
seninkiler daha güzeldir a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?