- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.481
canım zeynebim yeğenin iyi :Saruboceq:
doktora dedimki biyidi daha çok kkorkuyom diye korkma sevin az kaldı dedi:1hug:
genelde kafasını inceledi yüzünü gördüm
ay zaman azaldıkça heyecan yükseliyor
c.tesi gecelik işinide hallettim çok güzel tam istediğimi buldum hihoyyyt
canım zeynebim yeğenin iyi :Saruboceq:
doktora dedimki biyidi daha çok kkorkuyom diye korkma sevin az kaldı dedi:1hug:
genelde kafasını inceledi yüzünü gördüm
ay zaman azaldıkça heyecan yükseliyor
c.tesi gecelik işinide hallettim çok güzel tam istediğimi buldum hihoyyyt
merhaba kızlar, iyi haftalar
zeren ne güzel ya, tarihini de vermiş doktor hadi hayırlısı inşallah, allah nazarlardan korusun.
geceliğini nerden aldın? sakıncası yoksa
geçmiş doğum günün kutlu olsun, nice yıllara
bakalım belki de katılırsın ve milyarlar kazanırsın belli mi olur; iyi şanslar
eminecim geceliklerin çok güzel güle güle kullan mavili olanın aynısınıda ben aldım,sağlıcakla giy arkadaşım..
lilyum cum geçmiş yaşgününde kutlu olsun canım.a.s.a.s.a.s.
canım sağola.s.
benim ,ablamın hep gittiği bir çeyizci var oradan aldım harika şeyler var resmini koyarım uzun sabahlığı yok belimde trıko bir hırka bolero tarzı üstü var mesela ben çok begendim
kaydirigubbakcemile5
kız dünür neoldu pat diye cıktın kokuttun beni biişey yok değilmi
ya ben canta manta bişey hazırlamadım
az önce nurgünlede konuşuyorduk beyaz beyaz akıntım var koyu koyu dedim
erken dogum sinyalleriymiş
selam kızlar,
moralim çok bozuk. cumartesi doktora gittim rahim ağzında incelme başlamış((( doktor hemen doğum iznine çıkıyorsun dedi. hiç kalkmadan yatmam gerekiyor. erken doğum riski var ((
şimdi yatıyorum ve dua ediyorum sürekli inşallah kızlarım acele etmezler, inşallah herşey yolunda gider.
bu arada bu durum beni çok etkiled ve kasılmalarım arttı dün gece, doktora gittik NST ye bağlandım. çok şükür erken doğum sancıları değilmiş.
selam kızlar,
moralim çok bozuk. cumartesi doktora gittim rahim ağzında incelme başlamış((( doktor hemen doğum iznine çıkıyorsun dedi. hiç kalkmadan yatmam gerekiyor. erken doğum riski var ((
şimdi yatıyorum ve dua ediyorum sürekli inşallah kızlarım acele etmezler, inşallah herşey yolunda gider.
bu arada bu durum beni çok etkiled ve kasılmalarım arttı dün gece, doktora gittik NST ye bağlandım. çok şükür erken doğum sancıları değilmiş.
geçmiş olsun canım,inşallah korktuğun durum söz konusu olmaz... bi belirti yada şikayetin varmıydı peki?yanlış hatırlamıyosam eğer hergün rutin kasılmaların vardı acaba bu belirtimiydi?
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?