2008 Aralık Anneleri

hadi ya bende özledim kızımı senağlamaenson yüzünü agustos ayında görmüştüm sıpam göstermiyo yüzünü bende aldım geceliklerimi pijama bakmadım bu hafta sonu bakarım artık sorma ya artık dogsada sevsek diyoruz eşimle rabbim sağlıkla almayı nasip etsin

kaç gr olmuş senin kız

merhaba kızlar, iyi haftalar
zeren ne güzel ya, tarihini de vermiş doktor hadi hayırlısı inşallah, allah nazarlardan korusun.
geceliğini nerden aldın? sakıncası yoksa

merhaba kızlar, iyi haftalar
zeren ne güzel ya, tarihini de vermiş doktor hadi hayırlısı inşallah, allah nazarlardan korusun.
geceliğini nerden aldın? sakıncası yoksa

canım sağola.s.
benim ,ablamın hep gittiği bir çeyizci var oradan aldım harika şeyler var resmini koyarım uzun sabahlığı yok belimde trıko bir hırka bolero tarzı üstü var mesela ben çok begendim
kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar.haftaya hızlı başlamışsınz :)
zerencim hadi hayırlı olsun canım.
sezeryan olmasını senmi istedin canım? a.s.

geçmiş doğum günün kutlu olsun, nice yıllara
bakalım belki de katılırsın ve milyarlar kazanırsın belli mi olur; iyi şanslar

kaydirigubbakcemile3canım iyi dileklerin için teşekkür ederim ,şans tabiki bellimi olur ama çekim yeri yani stüdyo tarabya da bana hayli uzak kalıyo şu saatten sonra zor sanki ama kısmet herşey hayırlısı diyebiliriz ancak...

kız dünür neoldu pat diye cıktın kokuttun beni biişey yok değilmi
ya ben canta manta bişey hazırlamadım
az önce nurgünlede konuşuyorduk beyaz beyaz akıntım var koyu koyu
erken dogum sinyalleriymiş

kız dünür neoldu pat diye cıktın kokuttun beni biişey yok değilmi
ya ben canta manta bişey hazırlamadım
az önce nurgünlede konuşuyorduk beyaz beyaz akıntım var koyu koyu dedim
erken dogum sinyalleriymiş

eminecim geceliklerin çok güzel güle güle kullan mavili olanın aynısınıda ben aldım,sağlıcakla giy arkadaşım..

lilyum cum geçmiş yaşgününde kutlu olsun canım.a.s.a.s.a.s.

teşekkür ederim gülbeyzacım ,canım senide çağırmışlar ama gitmemen isabet olmuş hem bursa dasın hemde hamişsin zor tabii ayrıca talep çok fazla canım ...aynı gün benimle birlikkte 200 e yakın kişi vardı mülakat için...ayrıca bende cumartesi olduğu için eşimde müsayitti arabayla hem değişiklik olsun babında gittim ama şansım yaver giderde çağırırlarsa ne yaparım bilmiyorum:1no2:

cmt bende dr gitcektim benim dr kongreye gitmiş haftaya kaldı artık (
neyse hayırlısı olsun:)
haniymiş benim dünürüm zea?
canım sen kaçıncı haftada izne çıkcaksın?

slm annişler,zerencim şimdiden doğum tarihin hayırlı olsun... bende 5 yada 12 aralık istiyorum bakalım haftaya doktorumuz uygun bulacakmı bu tarihleri...
ceyremcim hayırlı olsun cicileriniz güle güle kullanman dileği ile...

güle güle kullan zerencim, değişik yani standartlardan, lohusa geceliği olarak mı satılıyodu:içelim:

selam kızlar,
moralim çok bozuk. cumartesi doktora gittim rahim ağzında incelme başlamış ((( doktor hemen doğum iznine çıkıyorsun dedi. hiç kalkmadan yatmam gerekiyor. erken doğum riski var ((
şimdi yatıyorum ve dua ediyorum sürekli inşallah kızlarım acele etmezler, inşallah herşey yolunda gider.
bu arada bu durum beni çok etkiled ve kasılmalarım arttı dün gece, doktora gittik NST ye bağlandım. çok şükür erken doğum sancıları değilmiş.

cnm ya kusura bakma elk. kesildi ofiste.. şimdide mns mi açamıyorum şirket msn sinin açık kalması gerekiyor mail bekliyorum..

canım geçmiş olsun ya kızların sağsalim vaktinde gelir inşallah

geçmiş olsun canım,inşallah korktuğun durum söz konusu olmaz... bi belirti yada şikayetin varmıydı peki?yanlış hatırlamıyosam eğer hergün rutin kasılmaların vardı acaba bu belirtimiydi?

kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim

canım gecelik lohusa olarak satılıyor fiyatı 90 ytl idi birtanede ilk doğum sırası giymek için ucuz aldım ilaçtı kan falan olursa diye

doğuma sezaryan diye doktorum ben etkilemem ama iri bebeklerde ve anne kendini streste hissedecekse sezaryan en iyisi dedi mantıklı bencede bende düşünüyorum saatlerce sancı çekecek yapım yok panik ve sabırsız yapım var tabi herşeyin hayırlısı
doktorum her şekilde acı yok diyemem dedi ama normalde hem kendin hem bebek için stres yapıyon doğum öncesi sezaryanda ise bebeğin yanında sadece kendi acını düşünüyon dedi

ALLAH hepimizi korusun diyorum bebeklerimize sağsalim kavuştursun:Saruboceq:

zeacım dikkatet geçmiş olsun kötü düşünme sakın iyi düşün iyi olsun canım:Saruboceq:

1 aralık dedik ama 22 kasımdan sonra doğum her an olabilirmiş kızlar :CüvCüv:

geçmiş olsun canım,inşallah korktuğun durum söz konusu olmaz... bi belirti yada şikayetin varmıydı peki?yanlış hatırlamıyosam eğer hergün rutin kasılmaların vardı acaba bu belirtimiydi?

canım rutin doktor kontrolünde ortaya çıktı. aslında son bir haftadır işyerindeki yoğunluktan dolayı akşamları kasıklarım ağrıyordu ama ben yorgunluktan diyordum. bebişin biri çok aşağıda başı rahme baskı yapıyormuş. ağrının ve incelmenin nedenide buymuş... kasılmalarla ilgili değil canım.

zea mayscım, geçmiş olsun, stres yapmamaya çalış erken olucak diye, ama sürekli uzan iş filan yapma sakın. moralini de yüksek tut
evde olman senin için daha iyi olcak inşallah, allah yardımcımız olsun

üzme kendini moralini sağlam tut çünkü ikiz gebeliklerde erken doğum hem çok normal hemde bazen özellikle tercih edilebiliyor(annenin vücut organlarına daha fazla zarar vermemesi anlamında)dolayısıyla zaten son iki ay ama sen buna 1.5 ay diye kabul et bana kalırsa dinlenerek bu zorlu dönemide sağlıkla atlatıcaksın inşallah...kendine dikkat et.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…