2008 Aralık Anneleri

Merhaba Güzel Aralık Anneleri!!

Zeren'cim gözün aydın.Almışsın tarihi.İlk doğuran Aralık annelerinin içinde olacaksın.Sağlıkla inşallah.

Zea'cım moralini bozma.Dinlen bol bol.Bebeklerini kucağına sağlıkla alacağını düşün.iki can,iki katı fedakarlık istiyor demek ki.Sen huzurlu ol ve kendini yorma ki bebeklerin de iyi olsun.

Lilyum şanslısın.En azından mülakata çağırılmışsın.Ben de başvuralı çok oldu.Aramadılar bile.Doğum öncesi bi 100.000YTL fena olmazdı yani)

Ben yazınca herkes kaçıp saklanıyor mu yaasenağlamaZaten kızımın park yatağına da kimse yorum yapmamışBiz de uçar gideriz kızımla

Ben yazınca herkes kaçıp saklanıyor mu yaasenağlamaZaten kızımın park yatağına da kimse yorum yapmamışBiz de uçar gideriz kızımla

alıngan annemiz sitede sorun var tatlım
evet ama dorumu yazmıştı tam hatırlayamadım ama kasım anneleri başlamış doğuma ona göre yani aralık annişleride kasımda başlayabilir hayırlısı:Saruboceq:
kızınında her eşyası hayırlı olsun

zea cım çok konuşamadık kusura bakma canım.. tekrar ge çmiş olsun.. kendini sakın yorma ve son 1,5 ayının tadını çıkart .. Allah sağlıkla yavrularını kollarına almayı nasip etsin.. cümlemizin...

nurgülcüm fırsat olmadı sitedede sorun var rahatta girilmiyor ama kusura bakma sen ne durumdasın güzel yeğenim doktorun ne dedi rapor aldınmı?

ya kızlar bişey sorcam sütü gelen arkadaşalrımız varmı benim hergün damla damla sapsarı bişey geliyo gögsümden ve acımaya başladı benim durumumda olan varmı

nurgülcüm fırsat olmadı sitedede sorun var rahatta girilmiyor ama kusura bakma sen ne durumdasın güzel yeğenim doktorun ne dedi rapor aldınmı?

cnm doktor muayene etmedi direk raporumu aldım 37. haftaya ya kadar çalışır diye.. kontrole ayın 22-24 gibi gidicem.. dün gece gördüm oğlumu ben.. hafif kanama ve sancıyla gittim serum taktılar nst de hafif sancım göründü.. idrar tahlili yapıp alttan baktılar.. şükür açılmam yokmuş.. sancımda normalmiş..plesantam aşağıya düşmüş iyice kanamamı buna bağladılar.. hayırlısı artık ne diyim

ya kızlar bişey sorcam sütü gelen arkadaşalrımız varmı benim hergün damla damla sapsarı bişey geliyo gögsümden ve acımaya başladı benim durumumda olan varmı

cnm sakın sıkma gögsünü ve temiz tut. o sarı akıntı denize gittiğim de gelmişti benden sanırım tuzlu suyun etkisiyle.. olabilir cnm gayet normal bir durum

canım birtek sen değilsin bak bende yazdım ama kimse cevap vermiyo 1 saattir bekliyom yorumları ama işte belkş paylaşmak istemiyorlar

nurgün canım çok geçmiş olsun.şükürki iyisinz a.s.
açılmaya bakarken acıdımı canım?

sağol cnm.. 15 gün olmadı bir daha bakmışlardı.. 1 parmağıyla bakıyor zaten kendini kasmazsan acımıyor zaten 5 sn falan sürüyor abartacak bişey yok.. çatı muayenesi hikayelerini okuyupta boşuna kendinizi korkutmayın..

zeacım canım çok geçmiş olsun.
yeni okudum ben.
benimde içime doğdu heralde merak etmiştim seni.
sen dinlen canım allahın iziniyle herşey yolunda olur.
çoköpüyoruz seni ve meleklerini erenimle a.s.

kızlar hepiniz dikkat edin :1hug:
zeynepcim sakın gögsünü sıkma akıntı gelmesi normal canım :CüvCüv:
nurgülcüm canım çok dikkatet ne olur zeacım sende :1hug:
kızlar az kaldı ALLAH hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

zeamayscim cnm cok gecmis olsun merak etme miniklerimiz uzmezler annelerini sabirla beklerler cnm surekli dinlen tamammi cnm az kaldi artik allahin izniyle

kizlar bende size bisey soracam bebeginizin hareketleri degistimi benimki artik cok fazla guclu tekmelemiyor daha cok balik gibi yuzdugunu hissediyorum karnima bakinca sekilden sekle giriyor ama tekme tarzinda yapmiyor bunu.sanki icimde bir koca bir balik yuzuyor gibi sizdede boylemi yoksa benim oglumun hareketlerimi azaldi surekli hareketini hissediyorum ama dedigim tarzda sizlerde nasil kizlar durum:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…