- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.501
Ben yazınca herkes kaçıp saklanıyor mu yaasenağlamaZaten kızımın park yatağına da kimse yorum yapmamışBiz de uçar gideriz kızımla
nurgülcüm fırsat olmadı sitedede sorun var rahatta girilmiyor ama kusura bakma sen ne durumdasın güzel yeğenim doktorun ne dedi rapor aldınmı?
ya kızlar bişey sorcam sütü gelen arkadaşalrımız varmı benim hergün damla damla sapsarı bişey geliyo gögsümden ve acımaya başladı benim durumumda olan varmı
canım birtek sen değilsin bak bende yazdım ama kimse cevap vermiyo 1 saattir bekliyom yorumları ama işte belkş paylaşmak istemiyorlarBen yazınca herkes kaçıp saklanıyor mu yaasenağlamaZaten kızımın park yatağına da kimse yorum yapmamışBiz de uçar gideriz kızımla
nurgün canım çok geçmiş olsun.şükürki iyisinz a.s.
açılmaya bakarken acıdımı canım?
amin zerencim sende dikkat et.
canım bebeişnn pozisyonu nasıldı dr gittiğinde?
selam kızlar,
moralim çok bozuk. cumartesi doktora gittim rahim ağzında incelme başlamış((( doktor hemen doğum iznine çıkıyorsun dedi. hiç kalkmadan yatmam gerekiyor. erken doğum riski var ((
şimdi yatıyorum ve dua ediyorum sürekli inşallah kızlarım acele etmezler, inşallah herşey yolunda gider.
bu arada bu durum beni çok etkiled ve kasılmalarım arttı dün gece, doktora gittik NST ye bağlandım. çok şükür erken doğum sancıları değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?