2008 Aralık Anneleri

loracım normal bunlar benimkide tekme yerine sanki kasıklarımı cimdiriyor gıdıklıyor ve bir oraya bir buraya yer değiştiriyor karnımın bir sağı bir solu şişiyor:roflol:

lora canımnasılsın?
gördünmü benim cicilerimi?beğendinmi?
senin dr bişey dedimi?doğum şekliyle ilgili?

slm cnm iyiyim cok sukur senin cicilerini gormedim cnm nerdelerki bi bakayim zaten daha once kim ne aldi diye bakiyorum bende eksik varsa hemen gidip aliyorum bu hafta sonu eksiklerini tamamladim oglumun ama hala cok sey var alinacak biberon emzik ve kremler kaldi onlar burda en kolay is diye sona biraktim dogum konusuna gelince sordum normal dogum yapabilirmiyim diye simdilik hersey yolunda ama yinede hic belli olmaz dedi bana gore normal yapabilirsin dedi artik hersey allaha kalmis bende normal dogum epiduralli istiyorum artik hayirlisi eger agriya dayanirsam epidural yapmayacagim allah yuzumuze baksinda kolay dogumlar olsun isallah

loracım normal bunlar benimkide tekme yerine sanki kasıklarımı cimdiriyor gıdıklıyor ve bir oraya bir buraya yer değiştiriyor karnımın bir sağı bir solu şişiyor:roflol:

cnm ya inanki icimi biraz olsun rahatlattin neredeyse doktoru arayacaktim korkudan dedim once sizlere bi danisayim belkide buyudukleri icin bizim keratalar boyle olmaya basladilar aynen tarif ettigin gibi yumruklar resmen yerini cimciklemeye birakti hatta bazen canimi acitiyor bile ama izlemeye doyum olmuyor butun gun karnimi izliyorum deliler gibi

zeren izne ayrıldığın zaman bilg varmı canımevde?
bunu daha önce sordummu acaba ben sorduysam unuttum canımkusura bakma a.s.

kızlar merhabalar.. neler kaynatmışsınız neler.. bayaa bişiyler olmuş bi gün girmedim diye..

:CüvCüv:doğum tarihi alan arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah problemsiz bir şekilde güzelce kucaklarsınız bebeciklerinizi.. :ecrin_bebek:

eminecim gecelikler çok güzel.. güle güle kullan.. en kısa zamanda nerden aldıgını da yazarsan sevinirim.. fikir olur gider oraya bakarım.. ben fethiye caddesindeki çapraz içgiyime bakmıştım.. ordakiler pahalıydı ama. CADIARZU

bhk cım perde süsleri çok güzel olmuş canım.. betül kızımı öpüyoruz :1hug:

unuttugum arkadaşlarım varsa özür dilerim.. geçmişi okurken çoğu şeyi unuttum:1rolleyes:
hastalara acil şifalar diliyorum, yeni cic alanlara da hayırlı olsun.. hepinizi öpüyoruz kaydirigubbakcemile5

aynı dediklerin bendede oluyor zerencim.bugün akşam üstü hatta dışarı çıktım yürüdük yaklaşık 1.buçuk saat kasıklara doğru vuruyordu valla..allah allah dedim ne oluyor böle doğurcammı ne..

kızlar günaydın :CüvCüv:
raporumu muhasebeye verdim unkapanındaki sskya yollanacak dediler doğum öncesi 5 haftam dogum sonuna kalıyor rapora göre öğlen daha ayrıntılı konuşuruz dediler bakalım hayırlısı
şu formaliteleride aşsam offffffffffff sıkılıyor insan zaten ateş basıyor 1-2 gündür sizdede oluyormu?

eminecim evde pc yok güzelim malesefsenağlama

gülbeyzacım dikkatli ol tatlıma.s.

günaydın anneler.a.s.. umarım herkes iyidir.. zerencim raporun hayırlı olsun tatlım.. gel 1 kasım gel diye bağırmaya başladım ben şimdiden..:roflol:

ya kızlar dün oğluma prima yeni doğan 2-5 aldım huggıes in ıslak mendillerinde kampanya vardı 3 pakette ondan aldım..sizce nasıl aldıklarım iyi markalarmı.:sm_confused:

bugünde pişik kremi şampuanı duj jeli ve bebe yağını alıcam ama hangi marka alacağımı bilemiyorum:sm_confused:.. aranızda alan yada alacak olan varsa fikirlerini bekliyorum kızlar..hihoyyyt

günaydın nurguncum.. ben bez olarak molfix yenidoğan aldım 1 paket.. türk mallarını tercih etmeye çalışıyorum tabii kısmen.. hepsinde bunu uygulamak zor olabiliyor..
ıslak mendil olarak da chicco aldım. e-bebekte indirim vardı 3 al 2 öde.. onlardan aldım.. temizlik malzemeleri de chicco dan.. ama bence şampuan pişik kremi sabun ve belki bi de bebe yağı yeterli.. keşke pudrası ıvırı zıvırını almasaydım..

bu arada geçmişi okumadıgım için zerencim ve dorucum sizlerin mesajlarınızı görmemişim.. sizlere ve bebişlere de günaydınlar diliyorum.. zeren raporun hayırlı olsun canım.. valla yatağını , çantasını hazırlayan ve çamaşırlarını yıkayıp ütüleyen herkese o dediğin şeyden oluyormuş.. ben de inadına biraz daha bekliyorum ki sıkıntılar basmasın bana.. bu hamilelik bazen saçma sapan şeyler de yaptırabiliyor adama :)

fas cım teşekkürler tatlım.:1hug:. ben sebamet yada dalin arasında kaldım fisfisfis.. sebamet daha pahalı ama antibakteriyel ve konak oluşumunu engelleyen özelliği var..eşimde çok titiz davranma diyor.. ilk 6 ay bağışıklık sistemi gelişmediği için titizlik gerekiyor bence..ama 6 aydan snr daha rahat davranırım sanırım..

nurguncum sebamedi ben ilk olarak elemiştim.. bir arkadaşım bebeği doğduktan sonra hep sebamed kullandı.. bebeğin herşeyi antibakteriyeldi.. 1 yaşına kadar da annesi de öyle baktı..sonra kreşe verdiler kızını.. eve geldiğinde çocugun yüzü şişmiş ve kıpkırmızıymış.. yerdeki halıflekslerden allerji olmuş.. doktora götürmüşler bu kadar hassas davranmayın bu çocuklara demiş.. ben de dikkat edilmesi taraftarıyım fakat sebamed bana nedense ilaç gibi geliyo. ne biliyim. bana belki de kötü bi örnek oldu bu çocuk.. şimdi ikinciyi doğurdu bu arkadaşım. hep dalin almış :)

bir de eltimin 1.5 yaşında kızı var. sağlık konusunda hassas biridir eltim.. konak oluşumunun tamamen saçı iyi durulayamamaktan kaynaklandığını öğrenmiş.. o ilk zamanlar nivea almıştı. şöyle bir tesbitte bulunmuştu hoşuma gitti. nivea bir kozmetik firması. ben dalin alıyorum.. sonuçta dalin bebeklerle ilgili ürünler üretiyo demişti.. haklılık payı var doğrusu.. ben chicco bitince bulamazsam dalin alırım herhalde..

ay uzun oldu biraz hakkınızı helal edin

fas cım paylaşımı n için teşekkürler tatlım.. sanırım haklısın yarın öbür gün bebek başka başka ortamlara girecek en ufak bişiydi hastalanıcak.. galiba eşimi dinlicem ve dalin alıcam..

ayrıca hiçde uzun olmadı yazdıkların tatlım keşke herkes senin gibi uzun uzun yazıp paylaşsa..

selam kızlar..

bezde bence molfiksi deneyin derim.çünkü daha önce kullandım ben şu an 4yaşında kızım var.ne ultra pirima nede haggiys bunlar iyi değiller..

şampuan ve ve kremlerdede kesinlikle dalin derim tecrübelerime dayanarak..karar sizin tabi.

günaydın demeyi gene unuttum hemen konuya daldım ..hepinize günaydınlar ve güzel birgün diliyorum..

bendede bu mide yanması çok oluyor.hiç iyi değilim ya.sodada içsem iyi gelmiyor.şimdi biraz süt içtim iyi gelir inşallah..

günaydın kızlar,
hazırlıklar son hız devam ediyor ne güzel,
ben daha bebişlerimin şampuanlarını almadan yatağa düştüm. eşim alacak onlarıda ama gönül isterdiki kendim gezip dolaşıp alayım herbişeyini ((
dün akşam anacığım geldi, ana gibi yar olmaz demişler ne doğru bir söz. canım benim sabah erkenden kalktı, evi pırıl pırıl yaptı, yemekleri yaptı. bebişlerimin uyku setlerini, nevresimlerini yıkadı . yarının ne getireceği belli olmuyor.herşeyimiz hazır olsun.
ben hiç kalkmadan yatıyorum (wc dışında), inşallah kızlarım gününe kadar bekleyecekler.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

geçmiş olsun canım.. demir hapının mide yanması yaptıgını ögrendim bi arkadaşımdan dün.. acaba doktoruna sorsan da değiştirsen.. yani çekilmez oluyorsa bu mide yanmaları demir hapını değiştirebilirsin belki.. arkadaşım böyle çözmüş sorununu..

zeacım sana da geçmiş olsun.. evet haklısın iyi ki analarımız var.. inşallah biz de bizim kızlarımıza analık yapıcaz.. bu işler böyle..

zeacım geçmiş olsun canım
kızlar bende dalin düşünüyorum dediğiniz gibi sonuçta bebek ürünleri üretiyor kozmetik değil
zaten alacağım bir şampuan ,krem vs kaldı
birde kendime iç çamaşırı,terlik falan

yalnız bişey soracam kimisi diyorki ilk anlar kanama çok oluyormuş ped olarak hasta bezimi alınsa kararsız kaldım kanama çok oluyormuş bazen üffffffffffff laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…