- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.541
zeacım geçmiş olsun canım
kızlar bende dalin düşünüyorum dediğiniz gibi sonuçta bebek ürünleri üretiyor kozmetik değil
zaten alacağım bir şampuan ,krem vs kaldı
birde kendime iç çamaşırı,terlik falan
yalnız bişey soracam kimisi diyorki ilk anlar kanama çok oluyormuş ped olarak hasta bezimi alınsa kararsız kaldım kanama çok oluyormuş bazen üffffffffffff laelaelaelaelae
geçmiş olsun canım.. demir hapının mide yanması yaptıgını ögrendim bi arkadaşımdan dün.. acaba doktoruna sorsan da değiştirsen.. yani çekilmez oluyorsa bu mide yanmaları demir hapını değiştirebilirsin belki.. arkadaşım böyle çözmüş sorununu..
zerencim kanamanın durumuna bağlı ..pette çok hafif gelir.engüzeli gülceniz ama bebişlerin bezi..hasta bezi çok büyük gelir bencesenağlama
ben geldim kızlar aldım raporu gün sayıyorum artık valla kızlar sizi tatlı bir telaş sarmış bendaha bişey hazırlayıp koymadım bende yarından itibaren başlıcam yıkamaya hazırlanmaya en galesiz-tatlicadiarzu- aralık annesş benim herhalde sanki daha cok var gibi bekleyip duruyorum öylekaydirigubbakcemile2
dünürüm hoşgeldin canım..nazımız nasıl iyimiydi gördünmü kaç kilo olmuş fıstığım..seninde raporun hayırlı olsun artık sende benim gibi kasımın 1i gel artık diye bağıracaksın..tatlı heyecanlar sardı dört bir yanımızı dünürrr galesiz dünürr:roflol: cuma günü beşiğini almaya gidicez damadının çok mutluyum kıpır kıpırımhihoyyyt
kızlar birtane gecelik buldum 20 ytl ama biraz acık galiba ama cok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?