2008 Aralık Anneleri

zerencim kanamanın durumuna bağlı ..pette çok hafif gelir.engüzeli gülceniz ama bebişlerin bezi..hasta bezi çok büyük gelir bencesenağlama

fasçım saolasın arkadaşıma.s.a.s.doktoruma bir danışayım..

zeamayscım geçmiş olsun canım..

arkadaşlar
benim doğum yapacağım hastanede 1 ay önce bir arkadaşım sezeryan yaptı.. biliyorsunuz sezeryanda belli bir süre yürünmüyor.. bunun için hasta bezi kullandırmışlardı arkadaşıma.. çünkü pedi hijyen açısından 2-3 saatten fazla kullanmamak gerekiyor ya.. hatta kızın hasta bezini bile hemşiresi değiştirmişti.. ki bu bahsettiğim sezeryan.. normal doğumda kanamanın daha çok oldugunu düşünürsek hasta bezi daha kullanışlı olur sanıyorum.. ama yürüyebilindiği için ped de kullanılabilir tabii. ama yoğun kanamada ğstğ başı batırma riskini ortadan kaldırmak için bez daha mantıklı herhalde.. pedi 2. gün için alın bence.. ama hasta bezi ilk gün için mutlaka alın.. bazı hastanelerin verdiğini de unutmayın..

zerencim doğum yapan tanıdıklarım ilk günlerde hasta bezi kullandılar.. daha sonra normal ped ..kanamamızın ne kadar olacağını bilemeyiz.. her ihtimale karşı yanımızda hasta bezi bulundurmakta fayda var..benim hastanem hasta bezini verdiği halde ben genede yanıma 2 tane almayı düşünüyorum..

kızlar bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkadınız.. dalinin sıvı çam. deterjanı ve özel çam. yumuşatıcı var.. sizler neler kullandınız

nurgülcüm canım sağol
bu arada zeynep doktorda değilmi bugün hayırlı haberlerini alırız umarım
nurgül sen şimdi 1 kasımda paydosmu diyorsun az kaldı kız benimde kısmetse 8 kasım öglende muhasebeyle konuşcam onlarda tam ne yapılacak bilmiyor sanırım sabah sordum araştıralım öğlen konuşuruz dediler:uhm:

canım ben hacı şakir makineyle yıkadım ve yumuşatıcı koymadım harika oldular yumuşacık ve mis gibi kokuyor
kendi gecelimi lohusa südyenlerimide onunla yıkadım yumuşacık yaptı:CüvCüv:

zerencim tatlım konuş bakalım muhasebecinle bizede anlat neler yapılacak.. bende dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı alıcam inşallah..

ben geldim kızlar aldım raporu gün sayıyorum artık valla kızlar sizi tatlı bir telaş sarmış bendaha bişey hazırlayıp koymadım bende yarından itibaren başlıcam yıkamaya hazırlanmaya en galesiz-tatlicadiarzu- aralık annesş benim herhalde sanki daha cok var gibi bekleyip duruyorum öylekaydirigubbakcemile2

dünürüm hoşgeldin canım..nazımız nasıl iyimiydi gördünmü kaç kilo olmuş fıstığım..seninde raporun hayırlı olsun artık sende benim gibi kasımın 1i gel artık diye bağıracaksın..tatlı heyecanlar sardı dört bir yanımızı dünürrr galesiz dünürr:roflol: cuma günü beşiğini almaya gidicez damadının çok mutluyum kıpır kıpırımhihoyyyt

hoşbulduk canım nerde göremedim pazartesş günü inşallah ama kalp atışlarını duydum sağlık ocagında valla öyle gel kasım 1 gel kız benim herşeyi hazırda ben öyle bekliyom yerleştirmedim eşyalarını felan ne bekliyorsam ama bu hafta sonu hazırlamaya başlıcam odasını sen bebek odasımı alcaksın canım

hayır cnm ben sadece beşiğini ve dolabını alıcam takıma hiç gerek yok.. Allah ömür verirse 5 yaşına gelmeden istikbalin çocuk odasını alıcam oğluma.. şimdiden büyüdüğünde kullanacağı çizgi film kahramanı uyku setini ve nevresimlerini aldık

Bende aldim bebişimin herşeyini çok şükür yarin beşiği gelicek kiyafetlerininde hepsini yikadim beşiği gelsin ütüleyip yerleştiricem hepsini çok güzel herşey ya insan çok duygulaniyo

zeynepcim hoşgeldin canım sende 1 kasım paydos diyenlerdensin ben 8 kasım aldım
kızlar bu arada dikkatimi çekti doğumlar hep erken tarihlerde oluyor dikkatli olun aralık derken kasım sonu doğurmaya başlarız gibi geliyor bana hayırlısı artık

kızlar birtane gecelik buldum 20 ytl ama biraz acık galiba ama cok hoş

zeyno biraz geç oldu ama geçmişe donuk anca şimdi okuyabildim... Bu gecelikle meme vermek hastanede biraz zor olmayacak mı? Yani cok bildiğim bir husus degil ama lahusa geceliğinin onu meme vermeye uygun şekilde dugmeli v.s. olmuyor mu?
Baslamışken devam edeyim İlkimcim vefali arkadasm benım valla bende sizi çok ozluyorum ama gunduzleri site hep hata veriyor bende biraz koşturmaca içerisindeyim Bebek odası basit bişi yapacagım dedim ama anneanesi durmadi yine tam bebek odası yaptık gelince fotolarını çekip yollarım gerçi Kasım sonuna kadar anca gelirmiş (ben en geç Aralık annesi olacagım için) yine anneanne tutturdu bebek kıyafetlerimizi yıkayalım diye malum bizim eski ev bol rutubetli oldugundan aldigimiz herseyi anneme birakmiştim (yikayan arkadaslar neyle kaç derecede yıkadı? sıkma yaptınız mi?)
cumartesi doktora gittik oglusum 1.500 kg olmuş bu ay aldığım kilonun tamamı nerdeyse bebişe gitmiş daha 2 ayımız var herhalde Allah kısmet ederse 3,200 le falan bitirecegiz. 3.500 kgs ye kadar normal dogum ustu olursa sezeryan yaparız dedi doktor... Yeni kanunla ilgili bişi demedi (zorunlu olmadıkça sezeryan yok) ama henuz donmemiş
işsizlik sigortasına basvurdum bi de en azından bir sure beni idare eder,
bende haberler böyleee

merhaba kızlar.
buğün bende çokyoğunumkm kayınvalidemle evimi temizliyoruz alah razı olsun annemden :)
bende bebeğimin eşyalarını ve kendi geceliklerimi dalinin sıvı çamşr deterjanıyla yıkadım yumuşatıcı kullanmadım.kendi çamaşırlarımdada kullanmıyorum kanserojen die.
zeynepcim çoksevindim güzel haberlerin için canım darısı sıradaki arkadşlara inş.
bende cmt gitcektim ama kongredeymiş doktorum hafta içi gitcez artık 1hafta saycaz.
cmt günü kısmetse bebişime port bebe ve kendimede hasta bezi alıcam.
hepinizi çoköpüyorum.a.s.
gülbeyzacım geçmiş olsun canım biliyorsun kan ilaçlarını kullanırken 2saat önce ve sonra süt ve süt ürünleri almamak gerekiyor acaba bundan dolayı rahatsızlık vermiş olabilrmi?

dünürüm hadi gözün aydın eşyam yok yok derken bizden önce hazırlayıp koycan valla:lepi:
zerencim sağol canım öyle valla 1 kasım bile gözüme cok geliyo ama napcan artık yapcak bişey yok 2 hafta daha gidicem artık işe
goldcum o gecelik zaten önden düğmeli canım acılabiliyo ama eşim cok acık dedi o yüzden başka bişey aldık canım
eminecim cok sağol canım darısı diger çalışan annelerin başına

gold cum hoşgeldin canım.. bebeğinin kıyafetleri takımları odası hayırlı olsun en kısa zamanda paylaş bizlerle..canım bebeğin kıyafeti vs narin programda yıkanıyor sıkmayıda ona göre yapıyor makine..30 ila 40 derece arasında yıkayabilirsin malın cinsine göre yıkama derecesi değişiyor..

işsizlik maaşı için nereye başvurdun canım ne gibi evraklar götürdün .. yeni sgk ya göre işsizlik maaşı düşürülmüş diye duydum ama emin değilim.. ben doğumdan sonra çalışmıcam işsizlik maaşı alabilirmiyim acaba..bende başvurucam azda olsa para gerekecek bizlere.. 600 prim günümü çoktan aştım 1000 lerde geziyor prim gün sayım.. 2 senede kesintisiz yatıyor ssk..

eminecim selam canım.. anlattıklarını takip ediyorum maşallah nazar değmesin kayınvaliden elin kolun olmuş.. Allah herkese seninki gibi bir kayınvalide nasip etsin..Benimkide öyledir ne işim olsa benden önce koşar yapar.. kendi gelin olur beni kayınvalide yapar çok tatlı kalp kırmayan hassas duygulu bir bayandır..Allah sonuna kadar böyle götürsün..

bu arada bende dalinin sıvı çam. deterjanını alıcam .. sen yumuşatıcı kullanmadım demişsin .. çamaşırları baddaniyeleri nasıl oldu yumuşatıcı kullanmadan.. sert kalmadımı ..eger gerek yoksa boşuna bende yumuşatıcı almiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…