- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.561
canım hiç sert olmadı gayet güzeloldu mis gibiler bide.
ayrıca para verme canım.
kayınvalidelermizdende allah razı olsun.
kendi annelerimizi aratmıyorlar a.s.
gold cum hoşgeldin canım.. bebeğinin kıyafetleri takımları odası hayırlı olsun en kısa zamanda paylaş bizlerle..canım bebeğin kıyafeti vs narin programda yıkanıyor sıkmayıda ona göre yapıyor makine..30 ila 40 derece arasında yıkayabilirsin malın cinsine göre yıkama derecesi değişiyor..
işsizlik maaşı için nereye başvurdun canım ne gibi evraklar götürdün .. yeni sgk ya göre işsizlik maaşı düşürülmüş diye duydum ama emin değilim.. ben doğumdan sonra çalışmıcam işsizlik maaşı alabilirmiyim acaba..bende başvurucam azda olsa para gerekecek bizlere.. 600 prim günümü çoktan aştım 1000 lerde geziyor prim gün sayım.. 2 senede kesintisiz yatıyor ssk..
aaa çok ucuzmuş dünür..içinde hangi ürünler var..valla ben dalinin hesapladım şampuanı 750 ml, pişik kremi 100 ml,bebe yağı 500 ml,sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı sanırım 2 kg dı 70 -80 ytl ye falan geliyo,
işten ayrıldıktan 15 gun içersinde basvurman gerekiyor bu çok önemli bir detay.. Ayni şekilde iş yeride 15 gun içersinde senin ayrıldığını işkura bildirmeli yoksa işyerine ceza gelir... Ben evrakları aldım yani 4 nusha işten ayrıldı belgesi ve işkura gittim istanbulda ki karaköyde ama Ankara da nerdedir bilemiyorum bir nufus fotokopisi istediler kayıt oldum ve 3 kasım da tekrar gel dediler
kızlar medicalin fiyatını aldım doktorum onlarla anlaşmalı dış doktorlarıymış
ssk lı fiyat ama doktorun alacağı hariç sırf hastane fiyatı bu:normal doğum 750 sezaryan 1600 ytl imiş doktorda 1000 falan alırmış ohhhh valla 25inde doktorumda randevum var tam ögrenip artık karar verecem
gelip gezin dediler hastanemizi bakalım artık
selam arkadaşlar.. ben de daha bebegimin çamaşırlarını yıkamadım.. omo baby almıştık alışverişte.. yumuşatıcı kullanmayın diyorlar.. açıkçası ben de ikilemde kaldım.. kullanmacsak çok mu sert olur acaba yaa.. kasım annelerinde böyle biir başlık vardı oraya yazmıştım.. hepsi yumuşatıcı kullanmışlar ben zararlı diyince çemkirdiler bana.. bi daha bişiy sorar mıyım hiç.. amanın korktum valla.. biz napcaz kullanalım mı kullanmayalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?