2008 Aralık Anneleri

ben şampuan, krem ve yağ olarak johnson baby aldım, sürekli gittiğim eczane onu önerdi, ayrıca sezaryanla doğum yapacaklar için tecrübelilerden öğrendiğim kadarıyla ilk iki gün hasta bezinin en iyisi olduğunu söylediler o yüzden ben hem orkid, hem hasta bezi koyacağım,çünkü hastaneden çıkmak 2-3 günü buluyor, birde emzirme sütyenlerini hiç tavsiye etmeyenler var, bebek memeyle oynamadan emmekten hoşlanmaz açıkta bırakın o hem oynasın hem emsin diyenler çoğunlukta benim çevremde kararsız kaldım o konuda, ayrıca ben hiç pjama götürmeyi düşünmüyorum 3 takım gecelik alacağım yanıma, onlar yeter gibi geliyor, çünkü ben 20 günde bir buradaki doğumevine gidiyorum ve doğum yapmış annelerin hepsinin üstünde gecelik oluyor

canım hiç sert olmadı gayet güzeloldu mis gibiler bide.
ayrıca para verme canım.
kayınvalidelermizdende allah razı olsun.
kendi annelerimizi aratmıyorlar a.s.

slm arkadaşlar,
zeynepcim nihayet raporunu almışsın inan sevindim işinde ağır anladığım kadarı ile dinlen bol bol...
bende bu hafta bebeğin alışverişini yapıcam kısmet olursa...benim ikinci olduğu için sizin kadar çok eksiğim yok ama yinede eksilerin var tabii..
Edolina canım niye sitem ediyosun kendi adıma elimden geldiği kadar bildiğim konularda yorum yapıyorum hatta açtığın konuyada kendimce yorum yapmıştım.

canım hiç sert olmadı gayet güzeloldu mis gibiler bide.
ayrıca para verme canım.
kayınvalidelermizdende allah razı olsun.
kendi annelerimizi aratmıyorlar a.s.

eminecim Allah her eve senin gibi gelin nasip etsin..canım ne kadar iyi niyetlisin..valla polyanna gibisin yaasırnaşık şey sende o evin kızısın tabiki onlarda sana yardımcı olmak durumundalar ama yapmayanlarda var tabii..
ama sen ciddi anlamda anladığım kadarı ile tabii küçük şeylerden çok mutlu olmasını bilen yüreğin tertemiz birisin ..Allah herşeyi gönlüne göre versin canım eşin çok şanslı inşallah kendiside bunun farkındadır..

kız dünürüm bende kızıma chıcco'nun setini aldım 36 ytl canta hediyeli hem
cok güzel kokusu var hemde kaliteli iyi diye duydum ben

aaa çok ucuzmuş dünür..içinde hangi ürünler var..valla ben dalinin hesapladım şampuanı 750 ml, pişik kremi 100 ml,bebe yağı 500 ml,sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı sanırım 2 kg dı 70 -80 ytl ye falan geliyo,

işten ayrıldıktan 15 gun içersinde basvurman gerekiyor bu çok önemli bir detay.. Ayni şekilde iş yeride 15 gun içersinde senin ayrıldığını işkura bildirmeli yoksa işyerine ceza gelir... Ben evrakları aldım yani 4 nusha işten ayrıldı belgesi ve işkura gittim istanbulda ki karaköyde ama Ankara da nerdedir bilemiyorum bir nufus fotokopisi istediler kayıt oldum ve 3 kasım da tekrar gel dediler

canım sabunu pişik kremi şampuanı mendili güneş koruyucusu pudrası bebe yagı vardı galiba tam hatırlamıyorum ama fiyatı cok uygun geldi banada aldım birde canta hediye ettiler baya büyük akşam fotosunu cekebilirsem göndereyim bir bak

kızlar içerde dag gibi utu bekliyor daha yemek yapacagım ama yazdıklarınızı okumaktan kalkamadım...
zeamays canım benim demek kızlar hareketlendiler hayırlisi canim umarım en hayırlı zamanda gelirler...sen de bol bol dinlen, kitap oku...kafanı takma hiç
zeren ve zeynep raporlarınızı almanıza sevindim valla hadi artık sizde ev kadınlığının keyfini surun, hiç demeyin ben çalişmaya aliştim diye valla hamiş hamiş evde olmak sahane... Dişardan sizi kızdıracak etkileyecek, kafayı takacak hiç bir negatif etken yok...super yani...
Bu arada pişik kremi popolin iyi dediler bana, şampuan, krem markası olarak hiçbiriniz yazmamış ama mustela dediler yeni doğan bebek bezi huggies biraz buyuyunce prima, ıslak mendilde uni kullan dediler... (nacizane goruslerim bunlar) benim aldıklarımsa koca bir hiç, sizleri okuyunca çok heyecanlandım hatta o kadar hiçbişey almadım ki halen eski pijamalarımı giymeye calişiyorum koca göbegim hep ortada çok zavallıyım ama yarin yesilkoy pazarına gidip kendime kocaman nine pijamalari alacagım pazen pazen... Bir rahatlık, bir tembellik sorma gitsin yani :)))

canım teşekkürler.:1hug:.birde ben doğum sonrası işten kendi isteğimle ayrılsamda işsizlik parası alırmıyım.. yoksa iş yerininmi çıkarması gerekiyor işsizlik ödeneği için..bilgin varmı acaba..:uhm:

yani iş yerinin cıkarması gerekiyor ama ben iş yerime soyledim belgeyi verdiler yani onları baglayan ya da uzecek bişey yok muhasebeyle ya da insan kaynaklarıyla aran iyiyse verirler eninde sonunda tazminat vermiyorlar mi

cnm o belgeyi sana verdiler ama her şirket vermez.. adamlar yarın birgün o belgeyle işten çıkarıldım diye tazminat talep edeceğini düşünebilir..gerçi hiç bir alacağım yoktur diye kağıt imzalarsın o şartla belki verirler.. off yaa hayılısı olsun hele o zamanlar gelsin bakalım inşallah doğum snr çıkarırlarda tazminatımıda alırım işsizlik ödeneğimide..hadi sen ütünün başına benim evdekileri kim yapacak bakalımkafamçokkarıştı annemimi çağırsam acabaaaCADIARZU

kızlar medicalin fiyatını aldım doktorum onlarla anlaşmalı dış doktorlarıymış
ssk lı fiyat ama doktorun alacağı hariç sırf hastane fiyatı bu:normal doğum 750 sezaryan 1600 ytl imiş doktorda 1000 falan alırmış ohhhh valla 25inde doktorumda randevum var tam ögrenip artık karar verecem
gelip gezin dediler hastanemizi bakalım artık

kız nekadar cok pahallı amanın 2600 ytl mal olcak sana :1shok:

selam arkadaşlar.. ben de daha bebegimin çamaşırlarını yıkamadım.. omo baby almıştık alışverişte.. yumuşatıcı kullanmayın diyorlar.. açıkçası ben de ikilemde kaldım.. kullanmacsak çok mu sert olur acaba yaa.. kasım annelerinde böyle biir başlık vardı oraya yazmıştım.. hepsi yumuşatıcı kullanmışlar ben zararlı diyince çemkirdiler bana.. bi daha bişiy sorar mıyım hiç.. amanın korktum valla.. biz napcaz kullanalım mı kullanmayalım mı?

evet canım ya canımda ona sıkıldı kimle konuşsam yarı fiyatına doğum yapmış

doktorla kapışırız kişiye göre fiyat yapıyor galibaklava:

fas canım kayınvalidem almış adresi
başak içgiyim fethiye cad.öztalay çarş.
bu sabahlıklı olan takımımın adresi.:1hug:

eminecim sağol canım benim.. biliyorum o çarşıyı.. bi de oraya bakarım c.tesi günü inşallah.. ctesi inşallah kızımızı da görücez.. 20. sinde gitmemiz gerekiyor aslında ama benim de kayınvalidemler 20 sinde tatile gidiyorlar. gitmeden fotografını gösterelim dedik.. merakta kalmasınlar yazık..

bu arada zerencim benim eltim medipolde doğum yaptı.. doktoru dışardan getirdi.. diyor ki pazarlığı sıkı yapın.. pazarlıkla fiyat çok değişiyormuş.. sen denedin mi hastanende böyle bişiy.. dene istersen canım

fascım okudum ben senin yorumunu ama cok gereksiz bir tepki aldın aynı şeyi bende yaptım onlara yorum yazmıştım biri beni fena bozmuştu
bende yapmıyorum artık yorum falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…