2008 Aralık Anneleri

fas canım bizde cmt gitcektik ama dr kongreye gitmiş hafta içi gitcez artık.
inş gönlüne göre gecelik bulursun cnaım.çok öptmma.s.

fascım banada bunlar saçma geliyor bunlar
doğum kadar güzel mucizevi bir olayı bu hale sokmaları ben zaten her ihtimale karşı 3000 ayırdım ama her hastane ayrı diyor doktorumun seçenegi çokken beni en pahalı olana yönlendiriyor ne bileyim sinirim bozuldu
birde fiyatı c.tesi sorduğumda bilmiyorum dedi hastaneyle konuştum o doktor bizim anlaşmalı doktorumuz bilir deyince sinirlendim doktoruma afedersin ama salak yerine koyuyorsa bunu hissedersem son ay demem değiştiririm valla doktoru
ama dürüst olacak gerisi boş

valla kızlar fiyatları duydum soke oldum amanın burası nekadar ucuzmuş nazar etmiyeyimdenormal 80 sezeryan 160 herşey içinde extra cocuk dr girsin derseniz 60 ytl ödüyorsunuz sadece

ay zeynepcim sağol canım.. valla kendi kendime şüphelenmiştim.. acaba ben çok mu acaip yazıyorum bu yorumları die.. iyi bari sorun bende diilmiş.. tekrar sağol canımcım.. a.s.

eminecim çok heyecanlıyım.. bakalım kızım yüzünü göstercek mi? ne zaman doktora gitsek eliyle resmen yüzünü kapatıyor..klava: inşallah bizi üzmez bu sefer..

bu arada bizi bu doktorlar ne zaman 15 günde bir çağıracaklar yahu.. ay bu sefer yalan söyliycem ağrılarım var diye.. yoksa bu kadın herşeyin normal diye diye 40. haftaya kadar ayda 1 çağırcak beni.. ne dersiniz diyim mi kasıklarımda ağrılarım var diyekaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar:

zerencim ben 22. haftaya kadar hem bu gittiğim hastane hem de anadolu sağlık merkezine gidiyordum.. hastaneye karar veremediğim için ikisine de gidiyordum.. doğumu konuşmaya sıra gelince 5750 normal doğum demez mi? amanın dedim eşime kaçalım.. padişah torunu mu doğurcam ayol dedim.. sonra dedi ki ordaki kadın.. siz koç allianz sigortalısınız size özel indirim yapalım.. 3750 ye düştü.. ama ssk anlaşması yok. Allah korusun küvez filan ihtiyacı olsa küvez fiyatlarını biliyorsunuz. günlüğü 1000 ytl.. allah korusun tek sorun olmasın o zaman para aranmaz tabii ama göz göre göre de kazıklanmak istemedim.. özel hastane ne biliyim gerçekten o çocugun küveze girmesi gerekip gerekmediğini ben.. aman dedim kalsın.. bu da özel hastane ama ssk anlaşması var en azından. hem de özel sigortayı da kullandırtıyo. heralde bi 100 150 ytl öder çıkarız.. zaten bebegi de sigorta yaptırcam sigorta o ödenen parayı da geri ödiycek..

fas gel bacım ben yakyakaptandaki kadın doğumda yapcam doğumu gel sende yanımda yap.beraber yapar pırtlatır çıkarız ne olcek :))))))))))
hem paranda cebinde kalır.paranı bebeğinin eğitimi için saklarsın a.s.
özeller şu fiyat diyo ama sen o hastaneden çıkarken bi fatura verirler sana denilen fiyat olmuş 3x iyi araştırın kızlar a.s.

bakalım zaten bu doktor eger sezeryan derse başka bi doktora daha göstercem.. gercekten hakkı sezeryan mı bunun diye.. senin doktor da mı o hastanede görev yapıyo.. adı neydi doktorun? sormuştum biliyom ama unuttum.. olmazsa bi de ona gideriz.. izmitte görünmediğimiz kadın doğumcu kalmasın :)

fascım ben 15 günde bir gidicem artık öyle ayda bir olmaz artık günler azaldı sen onu konuş

dediğin gibi ALLAH korusun gerekirse insan para falan görmez ama beni üzen ve sinir eden tutarsızlıklar herkez bir rant sağlamış ohhhh ne güzel yazık valla hadi ben çok gerekirse tabi o parayı verecem ama ya veremeseydim ssksı bile olmayan bir sürü insan var yazık vallahi yazık

diyim de mi gerçekten.. kasıklarım ağrıyo diyim ben en iyisi.. nst ye filan bağlarsa yanarım ama.. yok ööle bi ağrı filan..

ben diyom en güzeli organik doğum, tarlada doğurcam diye de işte kışın nasıl olur bilemiyom hihi:) yazık hastaneler dünyanın parası

ah eminecim fascım biz hemşeriyiz bende kocaeliliyim valla gelip orada yapacam bu gidişle doğumu yengemde bebek hemşiresi üstelik:CüvCüv:

yalnız kızlar üçümüzün de haftalarımız aynı hemen hemen.. gerçekten gel kız, yapalım birlikte doğum.. beraber bağırır, çığırır pırt diye doğururveririz.. ne güzel olur:)

neyse kızlar benim mesai bitti gideyim bugün sıkıcı bir gün oldu kendinize iyi bakın :1hug:
iyi akşamlar

iyi akşamlar canım sana da.. ben de çıkıyorum eşim gelicek şimdi..görüşürüz bayanlar

fas canım benim dr yahyakaptandaki hastanede dr.
inci çavuşoğlu muaynaneside gimanın karşısı yürüyüş yolu üzerinde.
hakkaten ya gelin biz beraber pırtlatalım a.s.
o hastane süper valahi herkes anlata anlata bitiremiyor.

ay kızlar bigün girmedim forma,yetişemedim yazdıklarınızı okumaya.aman allahım paylaşımlarınızı okuyunca birden gerildim ya,herkesi bir telaş sarmış gidiyor.allah yardımcımız olsun.
ben henüz yıkamadım yavrumun cicilerini,çünkü ikide bir çıkarıp bakıyorum kirlenecek diye yıkadım.ama artık ykamanın zamanı geldi.hacı şakirle yıkıcam,ardından da dalin yumuşatıcı kullancam.bugün çok yakın arkadaşım,kızıma hastane çıkışı sözü vermişdi onu almış getirdi sağolsun.oda tamamdır.bi havlusu,kalın battaniye,annenimizin ördüğü yelekler,hırkalar felan kaldı.:1hug:

allahım sağ sağlim atlatalım inş.doğumumuz da yavrularımıza kavuşalım:Saruboceq:

ilkim canım benim nasılsın yavrukuş? benim yazdıklarımı da okudun mu?

Maşallah kızlar çok güzel kaynatmışsınız.

Zeynep,Zeren,Lilyum ilginize teşekkürler.Ciddi boyutta alınmıyorum kesinlikle.Yazışmak isteyip kimseyi bulamayınca öyle yazdım çıkmadan.

İzin tarihleri belli olan arkadaşlar gözünüz aydın.Evde oturmak bana verdiği kadar size de huzur verir umarım.

Bebişimin şampuan,pişik kremi,sabun ve bebek yağını chicco aldım.Daha önce de yazdım sanki.Hacı şakir kullananlar hep yumuşacık yaptığını yazmışlar.onu farkettim.Güzel de kokuyorsa yumuşatıcıya gerek yok.İlk onu alıp denemeyi düşünüyorum.

Bebek bezini huggies aldım.Sanırım herkes biliyor.Bununla ilgili konu bile açmıştım.

Sizlerden hiç bebeğine hediye ya da kullanılmış bebek eşyaları geldiğini yazan olmamış.Ben yakın bir arkadaşımın ablasından birkaç kullanmadığı eşya aldım bugün.Bebek puseti,kanguru,bebek küveti,bebek malz.çantası,yorgan,nevresim takımı,yün ceket,polar tulum-şapka takımı ve iki büyük yumuşak oyuncak.Bunlardan önce de kuzenim birsürü eşya getirdi bayramda.Daha çok kıyafet,battaniye,yatak kenarlıkları takım halinde.Kuzenimin de iki kızı var.Yani kıyafetler hep kız kıyafetleri.Diğer arkadaşın da iki kızı var.Çok temiz kullanmışlar ve çok kaliteli ürünler almışlar.Sanırım hepsini kullanabileceğim.Öncesinde de chicco araba koltuğu geldi.Yeni deseler kandırabilirlerdi beni.Gerçekten çok az kullanmışlar.Bir de mama sandalyesi geldi.Tabii ki biz de kıyafet,havlu,tulum,kundak gibi bayağı bi eşya aldık kızıma.İlk aylarında yenilerini giyecek tabii ki.Hediye olarak bir tulum takımı,üç patik,yün yelek ve ceket geldi şimdilik.Daha da gelir kesin.Birçok şeyi almaktan kurtulduk.Açıkçası hepsini alabilecek durumda değiliz.Ne gelirse seviniyorum.Alabilecek gücü olanlar alsın tabii ki.Onun zevki bambaşka.

Kendime gecelik ve sütyen bakıcam bu hafta.Haftaya hastaneye gidip liste veriyorlar mı diye sorucam.Ona uygun çanta hazırlamaya başlarım artık.

Ay yoruldum.yaz yaz..

A bu arada Fas ve Emine iyice özendirdiniz beni,çıkıp gelivericem yanınıza neredeyse

Öptüm göbüşleria.s.

slm tatlı anneler önce izne çıkacak arkadaşlara hayırlı olsun diyorum gidince bende doktorumla konuşucam eğer heyet raporu fala n 2. dönemi kapatabileceksem iznimin 8 haftasınıda kullanıcam eğer yetişmezse kullanmayacağım çünkü bidahaki sene okullar açılana kadar gitmek istemiyoru okul açıldığındada 9 aylık olacak bırakmam biraz daha kolay olur çok fena sırt ağrılarım oluyo bütüngün okulda şöle 15 dk uzansam rahatlayacakmışım gibime geliyo kendimi değilde bizle beraber bebekte yoruluyomuş onu düşünüyorum hayırlısı artık 5 haftayı aktarırsam 7 aralıkta izne ayrılcam oooffffff ya

zeacım çok geçmiş olsun meleklerimize iyi bak canım iyki annelerimiz var annem den çok uzağım ama ordan bile rahatlatıyo beni

hepinize oğluşumla kokulu öpücük yolluyoruz dünürüm görünmüyo orkide nerdesin kız

goldgelb yarın hava güzel olurs bende çarşambaya çıkmak istiyorum yada cumartesi bakırköy e gidip gecelik ve hastane çıkışı almak istiyorum ama sen yinede yarın yakana kırmızı karanfil takmayı ihmal etme :)))) dermişim...:CüvCüv:

kızlar son 2 haftadır benim göbiş yusyuvarlak oldu sizlerde de son iki hafta içerisinde belirgin bir büyüme oldumu acaba?

slm kızlar..

emine ben bi de şu inci çavuşoğluna gidiyim en iyisi.. merak ettim ayol.. 4 boyutlu ultrasonu var mı bu hatunun..

kız edo sen nerelerdesin? dün göremedim seni ee bugun de yoktun merak ettim valla.. aman öyle kaybolma...

ilkimcim sen de hoşgeldin canım.. bebişin cicilerinin fotograflarını niye koymuyorsun. valla ben çok seviyorum bebiş cicilerine bakmayı.. hem de fikir oluyo iyi oluyor yani.. edocum bu sözüm sana da.. koysana tatlı kızın ciclerini.. hediye gelenleri filan..

çelikcim sen 7 aralıkta izne ayrılcam yazmışsın ama ne zaman doğurcan? benim doğum 5 aralıkta da birden heyecan bastı.. sonuna kadar çalışcam diyosun yani.. hayırlısı olsun sizin için.. inşallah istediğin zamana kadar çalışabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…