Maşallah kızlar çok güzel kaynatmışsınız.
Zeynep,Zeren,Lilyum ilginize teşekkürler.Ciddi boyutta alınmıyorum kesinlikle.Yazışmak isteyip kimseyi bulamayınca öyle yazdım çıkmadan.
İzin tarihleri belli olan arkadaşlar gözünüz aydın.Evde oturmak bana verdiği kadar size de huzur verir umarım.
Bebişimin şampuan,pişik kremi,sabun ve bebek yağını chicco aldım.Daha önce de yazdım sanki.Hacı şakir kullananlar hep yumuşacık yaptığını yazmışlar.onu farkettim.Güzel de kokuyorsa yumuşatıcıya gerek yok.İlk onu alıp denemeyi düşünüyorum.
Bebek bezini huggies aldım.Sanırım herkes biliyor.Bununla ilgili konu bile açmıştım.
Sizlerden hiç bebeğine hediye ya da kullanılmış bebek eşyaları geldiğini yazan olmamış.Ben yakın bir arkadaşımın ablasından birkaç kullanmadığı eşya aldım bugün.Bebek puseti,kanguru,bebek küveti,bebek malz.çantası,yorgan,nevresim takımı,yün ceket,polar tulum-şapka takımı ve iki büyük yumuşak oyuncak.Bunlardan önce de kuzenim birsürü eşya getirdi bayramda.Daha çok kıyafet,battaniye,yatak kenarlıkları takım halinde.Kuzenimin de iki kızı var.Yani kıyafetler hep kız kıyafetleri.Diğer arkadaşın da iki kızı var.Çok temiz kullanmışlar ve çok kaliteli ürünler almışlar.Sanırım hepsini kullanabileceğim.Öncesinde de chicco araba koltuğu geldi.Yeni deseler kandırabilirlerdi beni.Gerçekten çok az kullanmışlar.Bir de mama sandalyesi geldi.Tabii ki biz de kıyafet,havlu,tulum,kundak gibi bayağı bi eşya aldık kızıma.İlk aylarında yenilerini giyecek tabii ki.Hediye olarak bir tulum takımı,üç patik,yün yelek ve ceket geldi şimdilik.Daha da gelir kesin.Birçok şeyi almaktan kurtulduk.Açıkçası hepsini alabilecek durumda değiliz.Ne gelirse seviniyorum.Alabilecek gücü olanlar alsın tabii ki.Onun zevki bambaşka.
Kendime gecelik ve sütyen bakıcam bu hafta.Haftaya hastaneye gidip liste veriyorlar mı diye sorucam.Ona uygun çanta hazırlamaya başlarım artık.
Ay yoruldum.yaz yaz..
A bu arada Fas ve Emine iyice özendirdiniz beni,çıkıp gelivericem yanınıza neredeyse
Öptüm göbüşleria.s.