- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.601
kızlar son 2 haftadır benim göbiş yusyuvarlak oldu sizlerde de son iki hafta içerisinde belirgin bir büyüme oldumu acaba?
al benden de o kadar.. koskoca 30 haftada 6 kilo verip sadece 2 kilosunu almıştım.cokacimcoook şu 2 haftada 1 kilo daha aldım.. göbeğim de kocaman oldu sorma :CüvCüv:
tontişlere yer açılsın :lepi:
:CüvCüv:kız ben son arlık annelerindenim belki ocakta olabilir 27 aralık gözüküyo doğumum ama buişler belli olmaz tabi :dance:belki hepinizi geçeriz
nasııı yani?şimdiye kadar toplam 6 kilomu aldın?
lılyumcum sorma bizde evde hep onu konuşuyoruz bakarsın millet 4 3 2 1 derken ben de pıtlatırmışım :roflol:yılbaşı yılbasıda doktor gelmez ama hayırlısı artık
senin doğum ne zaman dı canım
inş fascımda ben zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum zaten biraz aceleci bi yapımvardır sölemesi ayıp ben 28 haftalık falanken doğmuşum babam kızıp duruyo anneme diyomuş kıza söle hoplayıp zıplamasınkız anneye çekermiş diye
kız yok ayol.. aldıgım kilo 3 kilo toplamda.. ama ilk aylarda 6 kilosunu vermiştim.. hihihi anlamadın di mi.. merak etme sorun sende deil ben de.. yani ben anormal bi hamileyim.. gebelikten önce biraz düzensiz bir yemek alışkanlıgım vardı.. malesef pek sağlıklı değildi beslenme tarzım ve çok yoğun bir hayatım vardı. hamile kaldıktan sonra hamurişini bir kestim, ve hergün yumurtam sütüm meyvem sebzem tam tekmil bi yemek düzeni başlattım kendime.. e bi de zati normalden fazlalıklarım da vardı.. heralde o esnada onlar gitti.. Allahtan bebeğim sağlıklı.. yani özetle 6 kilo verdim geriye 3 kilosunu aldım. kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim seni çünkü 32,haftanın içindesin ve totalde 3 4 kilo almışsın ...kaç kilosun şuan?
bu arada eşim geldi şimdi çıkıyorum beni merak edersen toplamda 10 kilo aldım canım..
hepinize iyi akşamlar kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?