2008 Aralık Anneleri

Kızlar benim doğumum aralığın 12si gibi olacak nasipse,peki bu kurban bayramı hangi aya ve kaçına geliyor bileniniz varmı? Bayramda doğuma gitmeyelim yani!

kızlar son 2 haftadır benim göbiş yusyuvarlak oldu sizlerde de son iki hafta içerisinde belirgin bir büyüme oldumu acaba?

al benden de o kadar.. koskoca 30 haftada 6 kilo verip sadece 2 kilosunu almıştım.cokacimcoook şu 2 haftada 1 kilo daha aldım.. göbeğim de kocaman oldu sorma :CüvCüv:
tontişlere yer açılsın :lepi:

al benden de o kadar.. koskoca 30 haftada 6 kilo verip sadece 2 kilosunu almıştım.cokacimcoook şu 2 haftada 1 kilo daha aldım.. göbeğim de kocaman oldu sorma :CüvCüv:
tontişlere yer açılsın :lepi:

nasııı yani?şimdiye kadar toplam 6 kilomu aldın?

:CüvCüv:kız ben son arlık annelerindenim belki ocakta olabilir 27 aralık gözüküyo doğumum ama buişler belli olmaz tabi :dance:belki hepinizi geçeriz

yaw bende birden büyüdüm ya önceden de üzülüyodum kilo aldım diye ama artık sınırlarımı aştım inş doğumdan sonra verebiliriz

nasııı yani?şimdiye kadar toplam 6 kilomu aldın?

kız yok ayol.. aldıgım kilo 3 kilo toplamda.. ama ilk aylarda 6 kilosunu vermiştim.. hihihi anlamadın di mi.. merak etme sorun sende deil ben de.. yani ben anormal bi hamileyim.. gebelikten önce biraz düzensiz bir yemek alışkanlıgım vardı.. malesef pek sağlıklı değildi beslenme tarzım ve çok yoğun bir hayatım vardı. hamile kaldıktan sonra hamurişini bir kestim, ve hergün yumurtam sütüm meyvem sebzem tam tekmil bi yemek düzeni başlattım kendime.. e bi de zati normalden fazlalıklarım da vardı.. heralde o esnada onlar gitti.. Allahtan bebeğim sağlıklı.. yani özetle 6 kilo verdim geriye 3 kilosunu aldım. kaydirigubbakcemile3

heyecanlandırdın kız beni çelik.. ööle 7 aralık filan deyince.. aman vaktinde doğuralım inşallah. acele etmeyelim..:1hug:

lılyumcum sorma bizde evde hep onu konuşuyoruz bakarsın millet 4 3 2 1 derken ben de pıtlatırmışım :roflol:yılbaşı yılbasıda doktor gelmez ama hayırlısı artık
senin doğum ne zaman dı canım

inş fascımda ben zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum zaten biraz aceleci bi yapımvardır sölemesi ayıp ben 28 haftalık falanken doğmuşum babam kızıp duruyo anneme diyomuş kıza söle hoplayıp zıplamasınkız anneye çekermiş diye

lılyumcum sorma bizde evde hep onu konuşuyoruz bakarsın millet 4 3 2 1 derken ben de pıtlatırmışım :roflol:yılbaşı yılbasıda doktor gelmez ama hayırlısı artık
senin doğum ne zaman dı canım

canım ben sezaryen olacağım için normalden 2 hafta önce ..yani 5 yada 10 aralık gibi istiyorum.. hayırlısı olsun hepimiz için...

merak etme güzelim erkekler pek aceleci davranmıyorlar.. en yakın arkadaşım 42 hafta bekledi kaydirigubbakcemile3 inşallah o kadar da bekletmez akıllı efecik tam vaktinde doğar

:jeyyar: erkeğin maaşı kadının kilosu sorulmazmış.. öyle değildi bu di mikaydirigubbakcemile3 neyse canım ben sizin gibi 45-50 lerde değildim.. boyum da uzun 175.. onun için kilomu söyleyince herkes çok şaşırıyo.. en iyisi söölemiyimkafamçokkarıştı siz de şaşırmayınsengözlerimebaksanab.. ama çok şükür sağlıklıyız.. inşallah da sağlıkla doğar sağlıkla büyütürüz melekleri..

okulda hocamız sen annenin karnında 9 ay nsl durdun demişti bende durmadım ki 7 aylık doğdum demiştimde belli oluyo demişti 1100 doğmuşum bende

amanın sen benden de küçük doğmuşun.. ben de kendimi bişiy sanardım. ben 2 kilo doğmuşum da.. annem haftalarca ağlamış ölcem diye.. ama ölmemişim çok şükür :)

inşallah tabii canım
o kadar beklemek de iyi diil. canını sıkar adamın.. zamanında gelsin ne eksik ne fazla inşallah

Buradayım Fas'cım.Sadece birkaç gündür arkadaşlarımız ziyarete geliyorlar.Onların yanında da internete girmek olmaz.Girebildiğim zaman yazıyorum zaten.

Aman kızlar daha doğurmayın.Durun hele.Benim doğum 15 Aralık gibi görünüyor.Bakalım.Kız erken gelir diyip duruyolar.Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…