2008 Aralık Anneleri

Bu arada sen erken kaçıyorsun artık.Bazen geç saatte giriyorum.Sen olmuyorsun Fas'cım.Erken yatmaya başladın herhalde.

Ay bu kız göbek deliğim ve etrafına inanılmaz baskı yapıyor.Midem bulanıyo şu anda çok.Bütün gün zor nefes aldım.Hareket etmekte çok zorlanıyorum ben artık.Sürekli durup derin nefesler almam gerekiyor.Çok mu erken acaba bunun için?Ben bi soda içeyim.

gece kuşları nasıl dayanıyosunuz uykusuzluğa ben şimdiden bayılcam nerdeyse ama efem durmuyo tepikliyo ALLAH herkese nasip etsin çok güzel bi duygu

banada oluyo edolin cim bazen yarın doğar:ecrin_bebek: bu çocuk diyom patlıycak gibi oluyomcokacimcoook çok mu yiyom acaba

Sorma Çelik'cim ya.Çalışan anneler nasıl dayanıyorlar bilmiyorum.Ben bazen ayakta zor duruyorum.Aşağıya baskı yapıyo ayakta durunca.Ama gerçekten de onun kıpırdaması beni mutluluktan sarhoş edebiliyor.Gerçekten de Allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin.

Ben öğlene kadar uyuyorum canım.O yüzden geç yatabiliyorum.Fazla bile uyuyoruz kızımla.O da annesiyle birlikte uyumaya alıştı:)

banada oluyo edolin cim bazen yarın doğar:ecrin_bebek: bu çocuk diyom patlıycak gibi oluyomcokacimcoook çok mu yiyom acaba

Artık midemize de baskı yapıyorlar.Bu yüzden yememizle alakalı da olabilir şişkin hissetmemiz.Ben sık yiyorum ama eskisi kadar birden çokça yiyemiyorum.

Bu arada mandalin ve nar gibi ekşi meyveler midemi ağzıma getiriyor benim.Tatlı meyvelere ağzım sulanıyor amacokacimcoookAllah'tan şekerim falan çıkmadı.Tatlı yemeden yapamazdım herhalde:icecream:

bende çok özledim tatil günlerini bu gidişle ben iznimin tamamını kullanırım doğum öncesi
ama pişman olmaktan korkuyorum neyse doktorla karar veririz artık

Ben kendini çok zorlama derim ama yine de sen bilirsin tabii ki.Kendini iyi hissedersen devam edersin tabii ki çalışmaya.Sanrım işin ayakta durmanı gerektiriyor.Branşın neydi canım?

5 dk ayrıldım maşallah kaynatmışsınız
ben artık erken yatıyorum erken kalkıyorum.. gece kuşluğuna arada uykum kaçınca devam edebiliyorum sadece.. aman kızlar doğurayım filan demeyin daha çok erken.. sakın dikkat edin..
çelikcim eger ücretsiz izin almayacaksan izninin çodunu doğum sonrasına bırakmanı tavsiye ederim canım.. çalışırken arkadaşlarım ilk aylar bebişleri bıraktıkları için sürekli ağlıyorlardı.. çok üzülüyorum ben böyle olunca.. dayanabildiğin kadar, sağlıgınızı riske atmadan çalış bence arkadaşım

Doğuran yok henüz Allah'a şükür Fas'cım.Ama sanırım artık yaklaşıyoruz.Göbüşler geriliyor ve bebişler büyüyor:))

sınıf öğretmeniyim bide birleştirilmiş sınıf okutuyom bu sene 2 ve 3. sınıflar biarada tek sınıf olsa dersi işledikten sonra öğrenciler etkinliklerini yaparken dinlenirsin ama birl sınıfta 2 lere anlatıyom onlar etk yaparken 3 lerin konusunu anlatıyom eve geldim mi hiç bişey yapamıyom sabah 5 buçukta kalkıp her işimi yapmaya çalışıyom eşimde bu ara benden beter hem hasta hem çok yoğun dua edinde geçen yıl görevlendirmeyle görev yaptığım dibimdeki okula kadrom gelsin

Ay canım kıyamam sana.Benim de etrafım öğretmen dolu.En yakın arkadaşım İstanbul'da sınıf öğretmeni.Geçen sene mezunlarını verdi.Yani bu sene 1.sınıf-tatlicadiarzu-Onun yaşadıklarını bildiğim için seni anlayabiliyorum.Hem de iki sınıf birden...Allah kolaylık versin.Çok yoruyorlardır seni.Dua ederim tabii ki senin için.Eşine de çok geçmiş olsun.
Bu halinle gece kuşu olmaman çok normal.Senin evde olduğun zamanlarda mümkün olduğunca dinlenmen gerekiyor.Aman dikkat et kendine Çelik'cim.

canım allah yardımcın olsun.. valla sınıf öğretmenliği çok zor.. kız kardeşim ögretmen. hafta sonu bendeydi. cuma akşam geldiğinde sesi erkek sesi gibiydi.. yavrum 65 tane çocugu var. o kadar yoruluyo ki sözde bana yardıma gelmişti kıyamadım hiç.. Allah eşine de sana da sağlık sıhhat nasip etsin.. en önemlisi bu. inşallah atlatırsınız bu yoğun ve sıkıntılı günlerinizi :teselli:

neyse biz uyuycaz yakışıklı prensimle kralımızı abisi çağırmıştı daha gelmedi biz onsuz uyuyamayız ama bi deneyelim hepinizi kocaman öpüyouz yarın göbiş günü değil demi 15 günde bidi heralde

İyi geceler.Oğluşunla tatlı rüyalar görürsünüz inşallaha.s.

Aa yarın mı göbüş günü.Ne çabuk geçiyor haftalar..

hepinize teşekkürler gerçekten çok doğal ve samimisiniz kk ya gelene kadar böyle sanal arkadaşlıklara karşıydım tanımadığın kişilerle ne paylaşabilirsinki diyodum ama şuan nekadar yorgun olursam olayım yazdıklarınızı takip ediyom geçmişleri dahi okuyom sizle svinip sizle üzülüyom benim ve bebişimle ilgili herşeyi sizlerle paylaşmak için acele ediyom doktordan gelir gelmez heme n pc nin başına geçiyom çevremdekiler aman bizene efenden kaç gr olduğundan falan gibi düşünüyo gibime geliyo ama insan hep ondan konuşmak istıyo iyki varsınız canlarım

yarın görüşmek üzere tatlı uykular

:teselli:
çok haklısın canım.. ben de senin gibi düşünüyorum.. insan paylaşmak istiyor iyi ki varsınız gerçektenhihoyyyt

Hepimiz aynı zaman zarfında birbirine çok yakın hatta çoğu zaman aynı duyguları yaşıyoruz.Bizi birbirimizden daha iyi anlayamaz şu anda kimse.Ben de herkese 2008 Aralık annelerinden bahsediyorum.Sanki çok yakınımda,tanıdığım insanlarmışsınız gibi.Sanırım sadece eşim beni ilgiyle dinliyor.Çünkü sizinle yazışırken hep yanımda.Sürekli sizden bahsediyorum ona.Dolayısıyla alıştı artık.Onun dışında kimse anlamıyor.Gerçekten burası harika bir paylaşım alanı.KK üyesi olduğum için çok mutluyum.Sizlerle tanışmama vesile oldu.Hepinizi çok seviyorum:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…