- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.621
banada oluyo edolin cim bazen yarın doğar:ecrin_bebek: bu çocuk diyom patlıycak gibi oluyomcokacimcoook çok mu yiyom acaba
sınıf öğretmeniyim bide birleştirilmiş sınıf okutuyom bu sene 2 ve 3. sınıflar biarada tek sınıf olsa dersi işledikten sonra öğrenciler etkinliklerini yaparken dinlenirsin ama birl sınıfta 2 lere anlatıyom onlar etk yaparken 3 lerin konusunu anlatıyom eve geldim mi hiç bişey yapamıyom sabah 5 buçukta kalkıp her işimi yapmaya çalışıyom eşimde bu ara benden beter hem hasta hem çok yoğun dua edinde geçen yıl görevlendirmeyle görev yaptığım dibimdeki okula kadrom gelsin
sınıf öğretmeniyim bide birleştirilmiş sınıf okutuyom bu sene 2 ve 3. sınıflar biarada tek sınıf olsa dersi işledikten sonra öğrenciler etkinliklerini yaparken dinlenirsin ama birl sınıfta 2 lere anlatıyom onlar etk yaparken 3 lerin konusunu anlatıyom eve geldim mi hiç bişey yapamıyom sabah 5 buçukta kalkıp her işimi yapmaya çalışıyom eşimde bu ara benden beter hem hasta hem çok yoğun dua edinde geçen yıl görevlendirmeyle görev yaptığım dibimdeki okula kadrom gelsin
hepinize teşekkürler gerçekten çok doğal ve samimisiniz kk ya gelene kadar böyle sanal arkadaşlıklara karşıydım tanımadığın kişilerle ne paylaşabilirsinki diyodum ama şuan nekadar yorgun olursam olayım yazdıklarınızı takip ediyom geçmişleri dahi okuyom sizle svinip sizle üzülüyom benim ve bebişimle ilgili herşeyi sizlerle paylaşmak için acele ediyom doktordan gelir gelmez heme n pc nin başına geçiyom çevremdekiler aman bizene efenden kaç gr olduğundan falan gibi düşünüyo gibime geliyo ama insan hep ondan konuşmak istıyo iyki varsınız canlarım
yarın görüşmek üzere tatlı uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?