- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.641
günaydınn arkadaşlar
grip oldum ne yapsam acaba
bal ıhlamur yapıp içtim biraz ferahladım
geçmiş olsun canım dikkatet bende geçen hafta olacak gibiydim hemen c vitaminli meyvalar yedim sende dene istersen:1hug:
aahhh ahhh kemiklerim ağrıyo resmen
yemeğe çalışıyorum bi de midemi yakmasalar
c vitaminli şeyler de hep asitli
bugün işe gidemedim evde kendimi bakıma aldım
yarına kadar biraz toparlamam lazım-tatlicadiarzu-
Maşallah kızlar çok güzel kaynatmışsınız.
Zeynep,Zeren,Lilyum ilginize teşekkürler.Ciddi boyutta alınmıyorum kesinlikle.Yazışmak isteyip kimseyi bulamayınca öyle yazdım çıkmadan.
İzin tarihleri belli olan arkadaşlar gözünüz aydın.Evde oturmak bana verdiği kadar size de huzur verir umarım.
Bebişimin şampuan,pişik kremi,sabun ve bebek yağını chicco aldım.Daha önce de yazdım sanki.Hacı şakir kullananlar hep yumuşacık yaptığını yazmışlar.onu farkettim.Güzel de kokuyorsa yumuşatıcıya gerek yok.İlk onu alıp denemeyi düşünüyorum.
Bebek bezini huggies aldım.Sanırım herkes biliyor.Bununla ilgili konu bile açmıştım.
Sizlerden hiç bebeğine hediye ya da kullanılmış bebek eşyaları geldiğini yazan olmamış.Ben yakın bir arkadaşımın ablasından birkaç kullanmadığı eşya aldım bugün.Bebek puseti,kanguru,bebek küveti,bebek malz.çantası,yorgan,nevresim takımı,yün ceket,polar tulum-şapka takımı ve iki büyük yumuşak oyuncak.Bunlardan önce de kuzenim birsürü eşya getirdi bayramda.Daha çok kıyafet,battaniye,yatak kenarlıkları takım halinde.Kuzenimin de iki kızı var.Yani kıyafetler hep kız kıyafetleri.Diğer arkadaşın da iki kızı var.Çok temiz kullanmışlar ve çok kaliteli ürünler almışlar.Sanırım hepsini kullanabileceğim.Öncesinde de chicco araba koltuğu geldi.Yeni deseler kandırabilirlerdi beni.Gerçekten çok az kullanmışlar.Bir de mama sandalyesi geldi.Tabii ki biz de kıyafet,havlu,tulum,kundak gibi bayağı bi eşya aldık kızıma.İlk aylarında yenilerini giyecek tabii ki.Hediye olarak bir tulum takımı,üç patik,yün yelek ve ceket geldi şimdilik.Daha da gelir kesin.Birçok şeyi almaktan kurtulduk.Açıkçası hepsini alabilecek durumda değiliz.Ne gelirse seviniyorum.Alabilecek gücü olanlar alsın tabii ki.Onun zevki bambaşka.
Kendime gecelik ve sütyen bakıcam bu hafta.Haftaya hastaneye gidip liste veriyorlar mı diye sorucam.Ona uygun çanta hazırlamaya başlarım artık.
Ay yoruldum.yaz yaz..
A bu arada Fas ve Emine iyice özendirdiniz beni,çıkıp gelivericem yanınıza neredeyse
Öptüm göbüşleria.s.
goldgelb yarın hava güzel olurs bende çarşambaya çıkmak istiyorum yada cumartesi bakırköy e gidip gecelik ve hastane çıkışı almak istiyorum ama sen yinede yarın yakana kırmızı karanfil takmayı ihmal etme :)))) dermişim...:CüvClaüv:
günaydın kızlar a.s.
lilyum ve goldcum siz hangi semtte oturuyordunuz :uhm:
gitmeyi düşündünüz çarşamba pazarı evime yakın merak ettim ondan sordum:uhm:
yakın canım meshur carsamba pazarı yesilkoyde hatta o kadar yakın ki dun medical parkta dogum yaparsa zeren kesin supriz yapip ziyaretine giderim diye dusundum...ne de olsa benim beklenen dogumum 26-30 Aralık, eh kendim de tembellikten muzdarip 15 gun gec dogmusum doktorlar suni sanci vermese hiç gelmeye niyetim yokmuş!
Sen istanbul'a yeni mi tasindin?
ben 5 yaşındayken kocaelinden ist taşınmışız yani 26 sene oldu istanbulluyum denebilir sanırım canım hepte avrupa yakasında oturduk
O zaman yesilkoy'u bilirsin... çekmece de oturuyordun degil mi sen?
selam göbüşlerim herkes iyidir umarım bugün fazla giren olmamış forma gece kuşlarımız hariç, pufff canım sıkkın yerime birini aldık haftaya başlayacak, kendüü elümleee aldımm kızı işeeesenağlama, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum boğazımda bir düğüm var:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?