2008 Aralık Anneleri

yine kaynatmışsınız gece kuşları..ben bugece geç kalmışım canlarım,yetişemedim size.karnım çok acıktı tıkındım şimdi bakayım dedim kim var kim yok.
yarın ablacığım geliyor çapaya sevketmişler,allahım yanımızda olsun.inş.güsel yiğenimi almazlar bişicik olmaz yaaa.
edolinacığım canım neden olmasın,benim arkadaşımda bana biriktirdi hep bebeğinin kıyafetlerini.tertemiz ykandıktan sonra mis gibi olur onlar.hatta bugün getirdi birsürü kıyafet.en önemlisi kızlar temiz kullanmak yavrularımızın cicilerini,ben saklıcam,ilerde tekrar kullanırız.

benim kız oturtmuyor beni,yatıyoruz biz.öptük sizleri

Afiyet olsun İlkim'cim.Yarasın bebişine de sana da.

Yeni aldıklarımı ikinci çocuğum olursa diye saklamayı ben de düşünüyorum.Hatta ikincisi erkek olursa diye pembe birşey almak istemiyorum.Çabuk büyüyor,az giyiyor diyorlar.Niye bir daha para vereyim ki..

Ablacığına acil şifalar dilerim canım.Yakınında olursa senin de için daha rahat olur.İnşallah herşey iyiye gider de,ablanın,bebeğini kucağına aldığı güne şahit olursunuz.Ben de dua edeceğim şimdi onun için.

İyi geceler.

günaydın kızlar.. ilkimcim inşallah Allah ablanla bebegini kavuşturur, inşallah sorun yaşamazlar..
malesef görüldüğü üzere ben artık pek gece kuşlugu yapamıyorum.. artık erken kalkıyorum.. bu düzen beni oldukça rahatsız ediyordu çok şükür eski düzenime dönmeye çalışıyorum

ikinci el kıyafet konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum kızlar.. bi de zaten bizim buralarda bi adet vardır.. yeni doğan bebege en az 1 defa kullanılmış kıyafet giydirilir.. benim kızımın da eltimden ve annemin yegeninden birsürü kıyafeti var.. hepsi o kadar tatlı ki. hem de bu işin modası yok bişeyi yok.

günaydın kızlar a.s.

lilyum ve goldcum siz hangi semtte oturuyordunuz :uhm:
gitmeyi düşündünüz çarşamba pazarı evime yakın merak ettim ondan sordum:uhm:

günaydınn arkadaşlar
grip oldum ne yapsam acaba
bal ıhlamur yapıp içtim biraz ferahladım

geçmiş olsun canım dikkatet bende geçen hafta olacak gibiydim hemen c vitaminli meyvalar yedim sende dene istersen:1hug:

aahhh ahhh kemiklerim ağrıyo resmen
yemeğe çalışıyorum bi de midemi yakmasalar
c vitaminli şeyler de hep asitli
bugün işe gidemedim evde kendimi bakıma aldım
yarına kadar biraz toparlamam lazım-tatlicadiarzu-

iyi yapmışsın dinlenmekte iyi gelir ben c.tesi doktoruma sordum grip olabilirim ne yapsam dedim oda en iyisi dinlen demişti:CüvCüv:

günaydın kızlarrrrr..

ademel geçmiş olsun canım..

ademel sen daha 3.cü takımdaydın değilmi.seni burda görmek çok güzel..

gunaydin kızlar valla gece kuşlarıyla hiç denk dusemiyoruz çok ozeniyorum ... Kocis vermiyor bana gece bilgisayarı zaten butun gun nettesin diye...
Edolinacım benim bir arkadasım bana ilk uç ay yatması için sepet verecek..Sepetin içini kayınvalidem ile giydirecegiz (aynı sepette yatan 3. bebiş olacak benim oglum), yine aynı arkadasim ki bebegi su an 4 aylık mevsime uygun dusmeyen bebek kıyafetlerini, çatlak kremlerini vs hep bana verdi sagolsun, bir arkadasım port bebe veriyor bebek arabası için onu da üçüncü kullanan olacagız ama yepsyeni... Biz malum yeni tasındık iki arkadasım birlesip ev hediyesi olarak chiconun sallanan ev ana kucagını alıyor..
Bir de bizde bir adet var kız arkadaslarımla bebek dogmasına yakın bebek partisi yapiyoruz birlesip steril makinasi gibi buyuk bir hediyenin yanında bir de ufak tefek hediyeler aliyoruz çok eglenceli oluyor... biz hep sirayla hamile kaldık.. ilk bebeşimiz kız sonra hepimiz oglan dogurduk valla yakında bir araya gelince oglum dur yapma demekten oturamayacagız...

aaaa lilyumcum bunu yeni gordum valla hava biraz kapali ama ben 2 gibi pazarda olacagım... valla gecelik sabahlık bakan hamiş gorursem atlarım hemen hiç çekinmem... Gerci senin tipine dair de hiçbir done yok elimizde ama insallah karsılasırız...

günaydın kızlar a.s.

lilyum ve goldcum siz hangi semtte oturuyordunuz :uhm:
gitmeyi düşündünüz çarşamba pazarı evime yakın merak ettim ondan sordum:uhm:

yakın canım meshur carsamba pazarı yesilkoyde hatta o kadar yakın ki dun medical parkta dogum yaparsa zeren kesin supriz yapip ziyaretine giderim diye dusundum...ne de olsa benim beklenen dogumum 26-30 Aralık, eh kendim de tembellikten muzdarip 15 gun gec dogmusum doktorlar suni sanci vermese hiç gelmeye niyetim yokmuş!
Sen istanbul'a yeni mi tasindin?

merhaba kızlar kaydirigubbakcemile5
lilyum canım benimde karnım büyüdü 1hafta görüşmediğimkişiler bile farkı anlayabiliyor:CüvCüv:
fas canım eğer istersen arka arkaya randevu alalım eşim haftaya gececi gündüz gidebilirz salı gübü faln hem tanışmışta oluruzyerimseniben:1hug:
edocum cnaım bizdede var ikinci el komşumuz verdi onun bebişte şuan 6aylık verdikleri giysilerde yepyeni 2kes faln giydirmiş.tertemiz.bende bunları kullanıp görümceme vercem:1hug:yardımlaşmak güzel şey.
zaten bebeklerin giydiği haram yedikleri helalmiş :ecrin_bebek:

ben 5 yaşındayken kocaelinden ist taşınmışız yani 26 sene oldu istanbulluyum denebilir sanırım canım hepte avrupa yakasında oturduk

selam göbüşlerim herkes iyidir umarım bugün fazla giren olmamış forma gece kuşlarımız hariç, pufff canım sıkkın yerime birini aldık haftaya başlayacak, kendüü elümleee aldımm kızı işeeesenağlama, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum boğazımda bir düğüm var:çok üzgünüm:

ama canım sende bunu kendin seçtin üzme kendini bebeğini düşün:CüvCüv:

Merhaba Güzel annişler:CüvCüv:
Demek ki bir tek ben değilmişim 2.el eşya alan.Size de güzel şeyler gelmiş kızlar.Daha da gelir.Bebişlerimize kullandığımız günleri görelim yarabbim:Saruboceq:

Gold'cum ne güzel arkadaş grubuymuş o öyle.Keşke benim de öyle bir arkadaş grubum olsa.İmrendim vallahi.

Nurgün'cüm üzülme.Ben yan gelip yatarken,onun burada canı çıkacak:jeyyar:diye düşün meselayerimsenibenNe bileyim.Keyfinden ayrılmıyorsun ki işten.

slm anneler...nasılsınız bugün bakalım...?
golgelb bugün hava yağmurlu diye çıkamıyorum hafta sonu bakırköy pazarına çıkarım inşallah...ayrıca yusyuvarlak bir hamiş görürsen bilki benim :)
ben avcılarda oturuyorum kızlar dolayısıyla sizin kadar olmasada yeşilköye yakın sayılırım ama CNR Expo da çalıştığım yıllarda yeşilköy pazarının müdavimleri arasındaydım:)))
zerencim benim okul hayatım florya da geçti hoş colony o yıllarda henüz yoktu ama geçip gelirken hep önünden geçiyorum nerede olduğu iyi biliyorum sen daha yakınsın tabii...
eminecim valla son 2 haftadır tostoparlak bişey oldum ya okulda veliler şimdi hamile moduna girmişsin diye dalga geçiyolar benimle((ayrıca akşam sohbetinden vakitsiz çıktığım için tekrar sorry arkadaşlar...
adamel uzun zamandır yotun aramızda hayırdır kötü durum yok dimi...
fas eğer kilonda boyuna paralel ise az kilo alman isabet olmuş canım dikkat et mutlaka..
edolina bahsettiğin sıkıntıları bende zaman zaman yaşıyorum ...
çelikcim sanada hayırlı doğumlar diliyorum...hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…