2008 Aralık Anneleri

slm anneler...nasılsınız bugün bakalım...?
golgelb bugün hava yağmurlu diye çıkamıyorum hafta sonu bakırköy pazarına çıkarım inşallah...ayrıca yusyuvarlak bir hamiş görürsen bilki benim :)
ben avcılarda oturuyorum kızlar dolayısıyla sizin kadar olmasada yeşilköye yakın sayılırım ama CNR Expo da çalıştığım yıllarda yeşilköy pazarının müdavimleri arasındaydım:)))
zerencim benim okul hayatım florya da geçti hoş colony o yıllarda henüz yoktu ama geçip gelirken hep önünden geçiyorum nerede olduğu iyi biliyorum sen daha yakınsın tabii...
eminecim valla son 2 haftadır tostoparlak bişey oldum ya okulda veliler şimdi hamile moduna girmişsin diye dalga geçiyolar benimle((ayrıca akşam sohbetinden vakitsiz çıktığım için tekrar sorry arkadaşlar...
adamel uzun zamandır yotun aramızda hayırdır kötü durum yok dimi...
fas eğer kilonda boyuna paralel ise az kilo alman isabet olmuş canım dikkat et mutlaka..
edolina bahsettiğin sıkıntıları bende zaman zaman yaşıyorum ...
çelikcim sanada hayırlı doğumlar diliyorum...hepimize inşallah

kızlar kendinize dikkat edin alışveriş yaparken üşütmeyin havalar bir sıcak bir yağmurlu gripte salgın sanırım herkez grip çevremde

slm kızlar ya kıskanıyom ama daha bana kullanılmış bişey gelmedi şöle oto koltuğu falan fene olmazdı hani görümcemin ikisinin yeni kısları oldu ama 3. görümcemde 18 kasımda doğum yapacak onunda kıs old için daha şanslı galiba
geçmiş olsun arkadaşlar ilaç kullanamayınca grip bayağı kötü oluyo
ya göbişler yok mu ????????????????????
göbişler hızla büyüyo bence her hafta yapalım çok merak ediyorum

kıslar gelelim kötü haberlere 13 kilo aldım 77 oldum ben 12 kiloyla doğuma gitmeyi planlıyodum ama neyse belki benim tartı yanlıştır göbiş 108 şu şeker diyetini doktordan bende istiycem

------------------------------------------------------------------------------temel mağazada
Deri yarim bot ve koyu kahverengi ayakkabiyi alip
kasaya yanasiyor...
Kasadaki bayan botlari posete koyarken, sayin Abimiz
de soruyor;
"-43 milyon degil mi?..."
Kasiyer bayan, "Ne münasebet" der gibi bakiyor ve "Bunlar
orijinal deri...Indirimli fiyati 180 milyon..."temel kasiyere şöyle bir bakıpépaa ne bakaysun haçan ayakkabuların altına paksana size 43yazay daa:)))
goldcum sende bu fıkra misali bişeyler puldinmi bari:)))

kızlar zeynep yok haberi olan varmı
kızların çogu yok aslında doğurunca diyorduk ama doğurmadan herkez kayboldu:CüvCüv:

ben de onu diyecektim kızlar nerelerdesiniz ya hiç yeni başlık açan filan da yok..aman kimse doğurmuş olmasın da erken çünkü dahaa..

selam kızlar ben geldim.. geçmişi okuyamadım daha.. hastalara geçmiş olsun.. eminecim nasıl yollanıyo özel msj ben yollamadım daha önce.. ama isminin üstüne tıklayınca özel msj gönder yazıyo..ordan deniyebilirsin..

canım keske çıksaymışsın pazar hem çok guzeldi hem de hava iyiydi ne sıcak, ne soguk..,kayınvalidem ile çıktık 3 adet pijama aldık, bir de chicco nun gecen sezon urunlerini çok uygun fiyata satiyorlardı bebişe (artık almayayım diyorum ama bu kez babannesi dayanamadı) pijama takımı body filan aldık çok uygun geldi... Bir de 2.5 milyona inanmazsınız çok şık masa ortuleri vardı onlardan aldık. 3 tane hamiş gordum sensindir belki diye gözlerimi diktim baktım ama onlar pek ilgilenmediler.. neyse baska bir zaman inşallah bence sen hafayı bekle bakırkoy pazarı cumartesi olduğu için çok kalabalık oluyor...
not: utanmadan 2 tane gozleme yedim valla

goldcum öncelikle tüm cicilerini güzel günlerde güle güle kullanmanı dilerim..
hamiş kısmına gelince çok alemsin canım yaa..ama inan bana aklıma geldi kendi kendime gold şimdi pazardaki tüm hamiş hatunları süzer bakalım pas veren varmı babında...bu arada önerin için teşekkürler canım çünkü hafta sonu hakikaten kalabalık olur ve bu şekilde o kalabalığa girmen pek doğru olmaz ..
ben şenlikköy ilkokulu ve zeynep bedia ortaokulu ve tevfik ercan lisesi mezunuyum şenlikköy güzel yer niye taşındın ki;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…