- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.661
ilk defa kendim çekmedim göbişimi yollayım dedim kendi kendine aynayla falan zor oluyodu
evet canım florya sapagında evim colony çok yakın
slm anneler...nasılsınız bugün bakalım...?
golgelb bugün hava yağmurlu diye çıkamıyorum hafta sonu bakırköy pazarına çıkarım inşallah...ayrıca yusyuvarlak bir hamiş görürsen bilki benim :)
ben avcılarda oturuyorum kızlar dolayısıyla sizin kadar olmasada yeşilköye yakın sayılırım ama CNR Expo da çalıştığım yıllarda yeşilköy pazarının müdavimleri arasındaydım:)))
zerencim benim okul hayatım florya da geçti hoş colony o yıllarda henüz yoktu ama geçip gelirken hep önünden geçiyorum nerede olduğu iyi biliyorum sen daha yakınsın tabii...
eminecim valla son 2 haftadır tostoparlak bişey oldum ya okulda veliler şimdi hamile moduna girmişsin diye dalga geçiyolar benimle((ayrıca akşam sohbetinden vakitsiz çıktığım için tekrar sorry arkadaşlar...
adamel uzun zamandır yotun aramızda hayırdır kötü durum yok dimi...
fas eğer kilonda boyuna paralel ise az kilo alman isabet olmuş canım dikkat et mutlaka..
edolina bahsettiğin sıkıntıları bende zaman zaman yaşıyorum ...
çelikcim sanada hayırlı doğumlar diliyorum...hepimize inşallah
ilk defa kendim çekmedim göbişimi yollayım dedim kendi kendine aynayla falan zor oluyodu
canım keske çıksaymışsın pazar hem çok guzeldi hem de hava iyiydi ne sıcak, ne soguk..,kayınvalidem ile çıktık 3 adet pijama aldık, bir de chicco nun gecen sezon urunlerini çok uygun fiyata satiyorlardı bebişe (artık almayayım diyorum ama bu kez babannesi dayanamadı) pijama takımı body filan aldık çok uygun geldi... Bir de 2.5 milyona inanmazsınız çok şık masa ortuleri vardı onlardan aldık. 3 tane hamiş gordum sensindir belki diye gözlerimi diktim baktım ama onlar pek ilgilenmediler.. neyse baska bir zaman inşallah bence sen hafayı bekle bakırkoy pazarı cumartesi olduğu için çok kalabalık oluyor...
not: utanmadan 2 tane gozleme yedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?