2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlar a.s.goldcum aldıklarını iyi günlerde kullan canım

evet yakınız aslında bende izne çıkınca lilyum sen ben görüşebiliriz hoş olur tabi hala doğurmamış olursak:roflol:

günaydın kızlar a.s. form bugün sessizleri oynuyor nerede herkes ya çıkın saklandığınız yerden .. gold cum iyi günlerde kullan cicilerini..zerencim 1 ay snr yokum demişsin gelirsem oraya oklavayı yersin klava: daha çocukları büyütüp düğünlerini yapıcaz burda..:lepi:

tünaydın kızlar nurgün sana katılıyorum bacım daha düğünleri yapcazz :)) a.s.
zeynep nerde yahu? iyidir inş ?
dünürümüde merak ediyorum umarım oda iyidir.

ya sonradan paylaşımlar artması gerekiyo bizde tersi oldu:))

haklısın canım diğer ay annelerini acayip kıskanmaya başladım..birisi bi konu açıyo anında doluyo içerisi.. ya biz neden böyle olduk ya neden paylaşımlar azaldı..:çok üzgünüm: merak ettiğim herşeyi ekim ve kasım annelerinden takip eder oldum..:1no2:

tünaydın kızlar nurgün sana katılıyorum bacım daha düğünleri yapcazz :)) a.s.
zeynep nerde yahu? iyidir inş ?
dünürümüde merak ediyorum umarım oda iyidir.

sağol bacım senin gibi düşünenlere ihtiyaç var burda.yerimseniben.zeynebin kızıyla benim oğlanı kerttik zaten haftaya kına gecelerini yapıcaz kuzucukların..:lepi:

zeynep le dün konuştum iyiydi enson.. ama yoğun çalışıyo birazdan gelir kendüsüüü.
konu mu açıyosun bacım .. peki ama koni nedür koni:roflol:

kız nurgül 1 ay sonra yokum derken doğumdan sonra kısmetse burdayım yine benden kurtuluş yok öyle güzelim-tatlicadiarzu-
zaten doguma girerken nurgülle zeynep yandı sabahın köründe arıycam avaz avaz kız doğuma giriyom diyecem:roflol::roflol:sabah dedim yani sezaryan olursa ama kızım erken davranır normal olurda gece yarısı olursa oda sizin şansınız gece yarısı ararım:roflol:

:) saol canım.
acaba diyorum normal doğumcular diedemi başlık açsam erkenmi daha?
ayrımcılık gibimi olur yoksa=?
napsakki?
sizi konuya doyurcaaaaaaaam :))))))

forma giren annelere duyurulur yeni açılan konumuza yorum yazmadan buraya girmek yasaktır.. kapıda nöbetçi duruyo vize göstermeden giremezsiniz:sm_cool:

eee doğumdan snr burdayım diyosun.. ya son haftalarda yaşadıklarımızı ha doğurduk ha doğurucaz heyecenlarımızı, nişanı gelen varmı geldiyse neye benziyo, çatı muayenesinini konuşurken yaşadığımız merak ve korkuları, cinsel hayatımızda geldiğimiz son noktayı, psikolojik olarak kendimizi ve çevremizdekileri ne kadar kastığımızı, bebek döndüydü dönmediydi teleşlarımızı, sezeryan olacak yok vazgeçtim en iyisi normal derkenki kararsızlıklarımızı..vs vs geyik muhabbetlerimizi eee bunlara ortak olmayacakmısınnn sen.. şekerim o zaman en güzel kısmını kaçırıyosun..ve hemen eve pc alıyosun ..

doğuma giderken aynısını bende yapıcam dünürü ve seni mutlaka arayıp haber vericem.. valla gecenin kaçı olursa olsun kusura bakmam ben aksine memnun olurum teyze olmak kolay değil..kim önce doğuma giderse haber verelim sonrada dua edelim.. tabi formada hemen yayalım ...... doğuma gitti diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…