2008 Aralık Anneleri

canım haklısın paylaşamayacağım çok şey var ama ben arada giricem bu sıklıkla değil ama girerim yine özlerim kızlar sizi

şafak sayma fikri harika canım ama doğum şekline göre ayırma zaten aralık anneleri azaldı iyice koparız diye düşünüyorum

zeynep nerelerde :uhm:

Aslında ben florya ya evlendikten sonra tasınmıştım çokta alışamadım açıkçası insanlarını çok sevemedim ve vesait sorunu çok fazla öncelikle... Ama esimin ailesi orda oturuyor ve iyi oluyordu benim ailemde yesilyurt'ta oturdugu için onlara da yakın.
Gerci tasınmamın asıl sebebi evimizde patlak veren acaip rutubet sorunu oldu nerdeyse elbiselerimiz çürüyordu ve o ortamda bebek buyutemezdim hamile kalınca ilk iş ev aradık aslında Atakoy'e hiç bakmamıştık ama bir ahbabımız vesile oldu, denk dustu. Böyle işte...

hee bide ayıptır sorması kaça aldın geceliklerini ve resim eklermisin merak eetim de?

canım 10-15 civarı hatta bir tanesi 7.5 ytl çok basit onden dugmeli dogumdan sonra da evde giyebilecegim seyler malesef lahusa geceliği bulamadım pazarda onu artık haftaya bakırköyden bakacagım... Alinca hemen resmini koyarım, bebişimin cicileriyle birlikte..

günaydın kızlar a.s.goldcum aldıklarını iyi günlerde kullan canım

evet yakınız aslında bende izne çıkınca lilyum sen ben görüşebiliriz hoş olur tabi hala doğurmamış olursak:roflol:

valla bana uyar siz haber edin yeter, çokta sevinirim... colony de ya da flyinn de bulusuruz üç göbüklü, herkes bize bakar :))))

Tünaydın annişler:CüvCüv:
Doğru söylüyorsunuz.Çok az paylaşım oluyor artık Aralık annelerinde.Halbuki artması lazım artık.

Çelik'cim göbüşün güzel büyümüş maşallahKilonu o kadar takma canım.Çok abartılı almamışsın.Önümüzdeki ayın sonuna kadar sana 2. el birşeyler getiren olmazsa söyle ben yollayayım sana canım.Yeter ki sen üzülme:1hug:

Emine'cim konu başlığını gördüm.teşekkürler.Şimdi oraya da göz ve el atacağım.

Maşallah Kocaeli ve İstanbul birleşti ve kaynaştı.İzmir'li bi hamiş daha çıkmadı ki şurada hergün bişeyler paylaşsın benim gibibenneyaptımkiYalnız kaldım..

tunaydin edo,
uzulme valla kalplerimiz bir mesafelerin ne onemi var...
bir soruda benden sevgili aralık anneleri
bebişinizin sayet secme hakkınız varsa yay burcu mu olmasını oglak burcu mu olmasını isterdiniz?

canım banada uyar colonide bişey yok diyorlar olursa flyınn daha iyi bence valla hoş olur bende 8 kasımdan sonra ne yapsam diyordum evde kızlar

tunaydin edo,
bebişinizin sayet secme hakkınız varsa yay burcu mu olmasını oglak burcu mu olmasını isterdiniz?

şayet seçme hakkım olsaydı.yay burcu olmasını isterim bebişiminnn

bende bir konu sorayım kızlar size..

bebişlerimiz geneli aralık aynıda doğcakk

ve 5-gün veya 10 gün için 1yaşında gözükçekler 2008den..

bebşlerinizi 2008limi yazdırcanız yoksa 2009lumu

neyapçanız merak ettim..

ve 2009 lu yazdırma imkanımız varmı acaba..

ben birkaç kişiye sordum 2009 yazdıramazsın.elinde doğum kiyatların varsa diyolar..

bana kalsa 2009 lu yazdırırmm ya sizzzzzzz:uhm::uhm:

gülbeyzacım bu konu benimde aklımda eşimde nüfus müdürüyle ahbap eşim sormuş yazamazsın demiş yasak galiba ama eşim ısrarcı sonuna kadar deniycem diyor 1 ay için 1 yaş almasın diyor kızım
gerçi çokta önemli değil sağlıklı olsunlarda
ama olursada iyi olur 2009 yazsalar bence

tunaydin edo,

Sağol canımm:1hug:

Benimki erken de gelse illa ki yay olacak.Ben de yay burcuyum ama çocuğum oğlak olsun isterdim.Niye derseniz;oğlaklar işkolik oluyorlar ve mutlaka her oğlak kendi ayakları üzerinde durabiliyor.Tahsili olsun olmasın işlerini en iyi şekilde yapıyorlar.Her anne,baba en çok,çocuğunun kendi ayakları üzerinde durduğunu görmeyi ister.Öyle değil mi?Ne kadar oğlaklarla çok iyi anlaşamasam da bu sebepten dolayı oğlak burcu çocuğum olsun isterdim.Benimle anlaşamayacak da olsa..Yay burcu olacağı için de seviniyorum çünkü daha iyi anlaşacağımızı,birlikte daha çok şey paylaşacağımızı düşünüyorum.En önemlisi onu en iyi ben anlayabileceğimyerimsenibenBurcu ne olursa olsun benim kızım olacak:ecrin_bebek:

Benim çıkmam lazım kızlar.Akşam tekrar gelirim.Öptüm tüm göbüşleria.s.

Miilet 2008 uğurlu diye 8-8-2008'de deli gibi doğum yaptı.Ben nüfusunda da 2008 yazsın isterim.Bence yıl farkı o kadar çok önemli değil.Tabii yılbaşından birkaç saat önce doğum yapanlar 2009 yazma hakkına sahip olmalı.

yıl meselesi erkek bebeklerde daha da önemli hale geliyor askerlik meselesi felan , ama ben genede doğduğu gün yazılmasından yanayım, bildiğim kadarıyla evde doğum yaptığını beyan edersen senin belirttiğin tarihi yazıyorlar, ama bu hala geçerlimi bilmiyorum

bende 2009 olarak yazılmasını isterdim.ama bi bakımada
bu onların kaderi.sanırım ben de duyduğuma göre doğum raporu olayı varya
artık günü gününe yazılıyomuşşş
artık hayırlı olanı olsun

merhaba canlarım.kaynatmışsınız ne güzel,ama çoğu hamişlerimiz yok.uyuya kalmışım kızlar yemeğimin altını yaktım hafif sinir oldum yaaa.yapana kadar canım çıktı zaten.ayy deli oldum.
kızlar gece bir sancı geldi bana eyvah dedim ne oluyor,nasıl korktum soğuk soğuk terler döktüm.kalktım lovaboya gittim geçti.benim yaramaz kızım çok acıttı canımı.sanki eliyle karnımı yırtar gibi oldu bide.
eşimle bide gece yatmadan önce konuştuk acaba sancım gelirmi suyum mu gelir felan,pskolojikmen etkileniyo insan.

insan bebek için çalışmalara başlarken hiç aklına gelmiyo hangi aya denk gelir doğumu diyee:))))
olsunkızlar yaa üzülmeyin hayırlısı olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…