2008 Aralık Anneleri

ilk haber benden olsun benim sıpam ters dönmüş inş normal haline döner.
yarın nst gitcem bakalım sonuçlar nasıl olcak=*?_
sizde ne haberler var kızlar?
inş ilkim,zeynep ve zeada iyidir.

inşallah emine, mormale döner, dönmezse sezaryanmı olcak diyo doktor.
hayırlısı olsun ya
bizde bi değişiklik yok , ağrılar devam, çabuk yorulma devam.
sancı filan yok şimdilik

geçmiş olsun bhk, atık hemizde bu tarz sancı ve kasılmalar başlayacak artık herhalde, artık bi ağrı olunca insan heyecanlanıyo bişeymi oluyo die
nurgüncüm sen nasılsın, demek zeynep ve zea ile de konuştun iyilermiş, istirahat halindeler herhalde, doğurmuş olmasınlar da ; gelirler herhalde, internete girebilecekler mi acaba

inşallah emine, mormale döner, dönmezse sezaryanmı olcak diyo doktor.
hayırlısı olsun ya
bizde bi değişiklik yok , ağrılar devam, çabuk yorulma devam.
sancı filan yok şimdilik

canım doktorum doğum hakkında hiç konuşmadık ama böyle olursa sezeryan görünüyor:1no2:
inş hayırlısı olur.
zamanı gelince gelsin meleklerimiz inş

ben oturupta yada yatarken kalkınca bir süre yürürken canım yanıyor kasıklarım batıyor sanki ama çok şükür 1-2 dakkada geçiyor özellikle sağ tarafım

benim canım arkadaşlarım,kızımın cici teyzeleri çok özledik sizi yaahihoyyytay ne sevindim sitenin açıldığına.iyisiniz maşallah dimi.inanın çok alışmışım herrgün girip baktım,açılmayınca sinir oldum.teşekkür ederiz site sahibi:ecrin_bebek:
düngece sancım geldi kızlar,saancı derken adet ağrısı gibi.ay bir korktum anlatamam size.wcye gittim geçti ardından.sabah uykumun içinde yine geldi.
zaten bugün kontrolüm vardı gittik dr.teyzemize.şükürler olsun yavrum iyi,kilosu normalden de iyi olduğuna çok sevindim.sancı arada gelirmiş,suyumu fazla gördü kızlar dr.3hafta sonra gel dedi.suyu takip altına alcak sanırım.sancı için çok erken dedi,eğer tetiklerse artarsa gel dedi.şimdi geçmişi okuyacam bakalım benim gibi sancısı gelen olmuş mu:uhm:

yok canım henüz doğurmadılar.. ama şu kadarını söyliyim ikiside kasım annesi olacaklar..nete gelirler canım sorun olacağını sanmam

selam kızlar, sitenin açılmasına çok sevindim, ne çok sıkıldım anlatamam... ya doğuma kadar açılmazsa diye endişelendim bile, o kadar bağlanmışım iyiki kk var gerçekten..

pazartesi kontrolüm vardı, suyumda azalma tespit edildi, şimdilik normal sınırlardaymış ama bu aralar dikkat etmeliymişim falan.. bu arada pazartesi günü doğum öncesi 8 haftalık iznim başladı.. ooh dünya varmış, pek mutluyum. minik yaramazım şu anda ters duruyor, inşallah doğuma kadar düzelir.

selam kızlar benimde en buyuk sorunum karnımdaki katılık.nasıl bir sertleşme bi toplanıyo neredeyse 5 dk düzelmiyo ağrı sızı yok ama kaskatı 3-4 gündür özledim valla yumuşak karnımı herhalde böyle bitircez kalan günleri ama sabır bebişler daha çok erken gelmek yokkk

Merhaba kızlar çok şükür site açılmış.Hemde hızlanmış.Çok yavaş çalışıyordu.Napıyosunuz bakalım.Bende eksikleri hala bitiremedim.Pazartesi kontrolum var.İnş.hayırlısı.Bu karın sertleşmesi olayı bendede var.Bizim kız poposunu bi dikiyo yırtılacak sanıyorum.Rabbim hayırlı kolay ve sağlıklı doğumlar nasib etsin hepimize.

selamm kizllarr nasilsiniz yaa hepinizii cook ozledimmmm
iki haftalik bi tatil donusu site kapandii
bi eminemle gorusebildikkk
bhk yi sordum oda iyi dedi cok sukurr ama sizlerden haber alamadimmm
bebeler nasil anneler nasilll
kiz dunurrrrrrr benim efe pasam nasil bakiyimmm

selam kızlar
tekrar görüşmek çok güzel.. ben ve kızım çok şükür iyiyiz.. bahsettiğiniz karın sertleşmesi ve adet sancısı gibi sancılar bende de olmaya başladı.. ama çok az yani günde birkaç kere.. doktor çok sık ve uzun süre olmadıgı takdirde sorun yok dedi.. bu sefer doktor hanımımız pek ilgiliydi.. herşey normal gayet iyi dedi maşallah aman.. bizim kız kendi haftasından 4 gün büyük çıktı o yüzden 1 aralık oldu muhtemel doğum tarihimiz.. bakalım kısmet.. böyle işte.. özlemişim sizi :)
çelik takvim çok tatlı güle güle kullan:)

kız dünür nrdesin sen senağlamaözledik valla geçmişi okursan çok sordum seni aslında gelinimi yaniŞeniz biz iyiyz efecik 41 cm 1630 gr büyüyo kafası sağdaymış yan yatıyo halen heralde benim sırtım sağ göğüs altım çok ağırıyo karnımın üst tarafındaki sertlık nerdeyse hiç geçmiyo doktor normal dedi şeyyy bide 13 kilo aldımcokacimcoook
bi daha böle kaçma klava:
fas cım yorumun için tşk:1hug:

çelik çok güzel kız takvimin bayıldım vallaha :=) güle güle kullan bacım.
kızlar herkes birbirnin mail adresini alsın yaaa çok zor geçti habersiz günler.
çok merak ettim hepinizi.
inş bizim doğurma zamanımızda sitede böyle bişey olmaz :)
olursa kiminle paylaşıcaz biz duygularımızı,heyecanlarımızı
çelikcim bu arada benimde erenimde ters dönmüşşş (
efeyi kıskandı heralde :))))))

canım dikkatli ol insan panik olur tabi yalnız değilsin değilmi tatlım yanında birisi vardır umarım son zamanlar çünkü:CüvCüv:

yanımda kimse yok malesef..
sadece kayınvalidemlerle aynı semtteyiz.
kayınpederim de emekli.
acil bir durumda yanlız olursa direk onu ararım,arabayla götürür beni.
olmazsa da taksiler her yere gidiyor Allaha şükür.
o açıdan bir korkum yok benim.
doğum dediğin pat diye başlamıyor şükür ki..
son ay annem gelicek yine inş.
bakalım kısmet artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…