- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.921
bhk geçmiş olsun bacım.. acil bi durum mu oldu hayırdır?
ben geçmişi okurken kaçırdım herhal.. ayy 2 hafta ben de yalnızım.. kayınvalidemler kaplıcalara gittiler. annem de doğuma yakın gelicek.. inşallah onlar yokken bişiy olmaz. eşim beyefendi çok kimpirikleniyor bişiy olur diye :)
ballım hoşgeldin, ben de çok özledim gerçekten.. eminecimin dediği gibi msn ya da e-mailleri ekleelim bari. valla merak ediyo insan..
bhk cim evet canim kizlar gununu doldurmazmisss
herkes oyle diyorr benimde adet sancisi gibi kasilmalarim var ama bebegim yan pozisyonda bunu hissedebiliyorummm
ayy bi gelseler varyaa halaa inanamiyorum icimde bi bebek tasidigimaa
bhk cim evet canim kizlar gununu doldurmazmisss
herkes oyle diyorr benimde adet sancisi gibi kasilmalarim var ama bebegim yan pozisyonda bunu hissedebiliyorummm
ayy bi gelseler varyaa halaa inanamiyorum icimde bi bebek tasidigimaa
fas cım katılıyorum sana bazen kıpırdanmalara okadar alıştımki ne var tepikliyo Çok üzgünüm çoookdiyom ama Allah nasip ederse en geç 65 gün daha kıpırdanacak efem :a015:özlüycem o halinide ama efe me kardeş gelsin istiyom80 le doğuma girersem 20 kilo veriir vermezcokacimcoook buda bi 2 sene mi alır diye düşünüyom kıpırdanmaları hissederim inş kocaşimde çok istiyo ama ben ona istemem diyom:roflol: çok kilo aldım çirkinleştim falan diyom o da beni kandırmak için ne diller döküyo ahhh ahhh:teytey: bu kadar iltifat iyi geliyoa.s.
nstye 33. haftadan sonra girmek manalı diyorlar zaten..
15 gün sonra ben giricem inş.
emine de giricekmiş heralde..
catı muayenesine de öncesi bir duum olmazsa 38. hafta demişti doktor.
ama bence cok geç ya,o zamana doğururum gibi bir his var benim içimde nedense...
Merhaba
Ben 13 ekimde dr.a gittiğimde 30.haftadasın demişti.Rutin testlerle birlikte de NST istedi. NST de sorun yoktu şükür ki.Ben de dr.a yeni muayene odasında bulunan ve kâbusum olan çatalı sordum.Doğuma kadar oraya alıp almayacağını,alacaksa şimdiden kendimi hazırlayayım dedim.Bana dedi ki;'' eğer ki rahimde açılma varsa,olursa,olsaydı alırdım.Ama şimdi gerek yok '' dedi.Sorun olmadıkça usg.harici bir muayene olmayacak inşallah.Ve beni tekrar 38.haftada çağırdı.Ne yazık ki normal doğumda doğuma gelmiyormuş ve benim oğlumda çok sorunlarım olduğu için bir türlü atlatamadım.Yine aynıları olacakmış gibi korkuyorum,tedirginim,gerginim.Onca kez dememe rağmen gelmiyor,''Ebeler izin vermiyor ''demişti.
Ama ben de yine dedim ki ; ''Sırf siz gelin diye de herşey normalken kendimi kestiremem''
Çok heyecanlıyım ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Bir de dedi ki ; '' çok pimpirikli olma.Ne çağırırsan o gelir,kötü düşünme iyi düşün iyi gelsin''.
ALLAH(CC)hepimizin yardımcısı olsun inşallah,hayırlısıyla herkesler evlatlarına kavuşsunlar.(amin)
Sevgiler :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?