2008 Aralık Anneleri

bhk geçmiş olsun bacım.. acil bi durum mu oldu hayırdır?
ben geçmişi okurken kaçırdım herhal.. ayy 2 hafta ben de yalnızım.. kayınvalidemler kaplıcalara gittiler. annem de doğuma yakın gelicek.. inşallah onlar yokken bişiy olmaz. eşim beyefendi çok kimpirikleniyor bişiy olur diye :)
ballım hoşgeldin, ben de çok özledim gerçekten.. eminecimin dediği gibi msn ya da e-mailleri ekleelim bari. valla merak ediyo insan..

saol canım yok acil bir durum Allah şükür..
sadece yalancı sancı yaşadım gecen cuma,ondan bahsetmiştim ...hihoyyyt

anam ben de telaş yaptım bişiy oldu sandım.. neyse ki yalancı sancıymış..
nst ye giren var mı kızlar.. ya da çatı muayenesi olan var mı? yoksam daha çok mu erken...

nstye 33. haftadan sonra girmek manalı diyorlar zaten..
15 gün sonra ben giricem inş.
emine de giricekmiş heralde..
catı muayenesine de öncesi bir duum olmazsa 38. hafta demişti doktor.
ama bence cok geç ya,o zamana doğururum gibi bir his var benim içimde nedense...

ben de artık 15 günde bir gidicem kontrole.. heralde bir sonraki kontrolde ben de girerim.. çok sıkıcı bişiymiş okuduguma göre.. nedense benim de içime 38. haftaya kadar doğururum gibi doğuyor. gerçekten de çok geçmiş ya.

bir süre boyunca ölesine yatıcaz heralde..
cihaz ölçümleri alıcak bi yandan..
eşimin falan aynımda olmasına izin verseler bari de sıkılmasak :jeyyar:

kızlar erken gelir diyip duruyolar.
görücez bakalım bu betüller aynı gün bile gelebilirler :))

ayy verirler heralde yanımıza girmelerine.. ben çok sıkılırım valla.. en az 20 dk sürüyormuş galiba.. tabii hanımefendiler nazlanıp kımıldarlarsa.. yoksa daha da uzun sürebiliyormuş. bebek hareketlerine göre olan kasılmaları değerlendiriyormuş bu makina..

inşallah vaktinde gelir hanımkızlarımız.. bizimki bu ultrason ölçümlerinde 4 gün büyük çıktı. 1 aralıkta gelebilir yani. İnşallah aralıkta doğar ama yaa. ben aralık annesi olmak istiyorum

tok karna gitmek lazım o yüzden,yoksa işin yoksa tekrarla..
çikolata falan da yemenin faydası olabilir..

biz kasımda da doğum yapsak aralık annesiyiz zaten.. :)

bol bol üzüm götüreyim bari yanımda.. bizimki üzüme bayılıyor. üzüm yiyip sırt üstü yattım mı dans ediyor resmen çitlembik:)

bhk cim evet canim kizlar gununu doldurmazmisss
herkes oyle diyorr benimde adet sancisi gibi kasilmalarim var ama bebegim yan pozisyonda bunu hissedebiliyorummm
ayy bi gelseler varyaa halaa inanamiyorum icimde bi bebek tasidigimaa

ahaha hadi ya :))
Allahım kucağımıza almayı nasip etsin bu pıtırcıkları inş sağ salim..
doğum yaklaştıkça hem heyecanlanıyorum hem de daha bir dua etmek geliyor içimden iyi olsunlar diye..
.

herkes oyle diyorr benimde adet sancisi gibi kasilmalarim var ama bebegim yan pozisyonda bunu hissedebiliyorummm

ben de hıçkırıklarından anlıyabiliyorum kafasının aşağıda olduğunu.
günde 3-4 kere aynı yerde pıt pıtlar oluyor sürekli.
ayaklar desen abay bi yukarıda zaten artık..

az kaldı az,erkek anneleri beklerken biz minimini kızları alıcaz galiba kucağımıza :))

yaa sorma canım. üzüm delisi kızım benim.. inşallah amin diyorum dileklerine..

ben de nedense pek hüzünlüyüm bugunlerde.. çok özliycem içimde kıpırdanmalarını.. o kadar güzel bir duygu ki.. bir an önce doğsun sağlıkla diye istiyorum ama içimde olması da çok hoşuma gidiyor..

kız emine geçmiş olsun benimki yan yatıyo halen doktor normal dediama sende üzülme daha var düzelir erencik biraz dikkat çekmek istiyodur sıkılıyo bıcırıklar

fas cım katılıyorum sana bazen kıpırdanmalara okadar alıştımki ne var tepikliyo Çok üzgünüm çoookdiyom ama Allah nasip ederse en geç 65 gün daha kıpırdanacak efem :a015:özlüycem o halinide ama efe me kardeş gelsin istiyom 80 le doğuma girersem 20 kilo veriir vermezcokacimcoook buda bi 2 sene mi alır diye düşünüyom kıpırdanmaları hissederim inş kocaşimde çok istiyo ama ben ona istemem diyom:roflol: çok kilo aldım çirkinleştim falan diyom o da beni kandırmak için ne diller döküyo ahhh ahhh:teytey: bu kadar iltifat iyi geliyoa.s.

ay çok fenasın kız kaydirigubbakcemile3ben sankim ikinci çocugum olursa aynı heyecanları hissedemem diye düşünüyom. kızımın sevgisi o kadar çok ki acaba 2. bebek olursa bunun kadar sevebilir miyim diyom.. canım kızım o benim:CüvCüv:

Merhaba

Ben 13 ekimde dr.a gittiğimde 30.haftadasın demişti.Rutin testlerle birlikte de NST istedi. NST de sorun yoktu şükür ki.Ben de dr.a yeni muayene odasında bulunan ve kâbusum olan çatalı sordum.Doğuma kadar oraya alıp almayacağını,alacaksa şimdiden kendimi hazırlayayım dedim.Bana dedi ki;'' eğer ki rahimde açılma varsa,olursa,olsaydı alırdım.Ama şimdi gerek yok '' dedi.Sorun olmadıkça usg.harici bir muayene olmayacak inşallah.Ve beni tekrar 38.haftada çağırdı.Ne yazık ki normal doğumda doğuma gelmiyormuş ve benim oğlumda çok sorunlarım olduğu için bir türlü atlatamadım.Yine aynıları olacakmış gibi korkuyorum,tedirginim,gerginim.Onca kez dememe rağmen gelmiyor,''Ebeler izin vermiyor ''demişti.
Ama ben de yine dedim ki ; ''Sırf siz gelin diye de herşey normalken kendimi kestiremem''
Çok heyecanlıyım ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Bir de dedi ki ; '' çok pimpirikli olma.Ne çağırırsan o gelir,kötü düşünme iyi düşün iyi gelsin''.
ALLAH(CC)hepimizin yardımcısı olsun inşallah,hayırlısıyla herkesler evlatlarına kavuşsunlar.(amin)
Sevgiler :1hug:a.s.

canım doktorun 30. haftadan 38. haftaya kadar kontrol etmeyecek mi seni.. yanlış mı anladım? beni artık 2 haftada 1 görmek istiyor da.. sanırım son haftalarda haftada 1 çağıracak.. benim de bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde doktor normal doğuma girmiyorlar.. ebeler yaptırıyorlar.. ama sırf doktor girsin diye sezeryan olma fikri bana da ters açıkçası.. kısmet inşallah iyi şeyler düşün iyi olsuna.s.

Merhaba kimerhaba kizlar buğün dr kontrolüm vardi yarin için birsürü test istedi bunlarin arasinda nst de var :) bebeğimin kalp atişlarini dinleyecek olmam beni oldukça keyiflendiriyor.
Maydonozcum hakkinda hayirlisi olsun canim.
Fas ve bhk canlarim eğer bizim oğlan dönmesse sezeryan olcaz gibi görünüyo sezeryanda 38haftada faln oluyo benimde 38hafta kasimda ama ben yinede aralik annesiyim bananemmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…