- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.941
canım doktorun 30. haftadan 38. haftaya kadar kontrol etmeyecek mi seni.. yanlış mı anladım? beni artık 2 haftada 1 görmek istiyor da.. sanırım son haftalarda haftada 1 çağıracak.. benim de bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde doktor normal doğuma girmiyorlar.. ebeler yaptırıyorlar.. ama sırf doktor girsin diye sezeryan olma fikri bana da ters açıkçası.. kısmet inşallah iyi şeyler düşün iyi olsuna.s.
Merhaba kimerhaba kizlar buğün dr kontrolüm vardi yarin için birsürü test istedi bunlarin arasinda nst de var :) bebeğimin kalp atişlarini dinleyecek olmam beni oldukça keyiflendiriyor.
Maydonozcum hakkinda hayirlisi olsun canim.
Fas ve bhk canlarim eğer bizim oğlan dönmesse sezeryan olcaz gibi görünüyo sezeryanda 38haftada faln oluyo benimde 38hafta kasimda ama ben yinede aralik annesiyim bananemmm :))
inşaallah canım. Allah gönlüne göre versin sağlık ve sıhhatle.. ama bence çok fazla ara vermiş.. o kadar sıkıntı yaşadıysan bir problem oldugunda bence hemen doktoruna danış.. eger ilgilenmezse başka bir doktora danışmalısın bence.. son haftalar önemli..
ben de magnezyum, elevit ve kan hapı kullanıyorum.. kan degerlerim normal çıkmasına ragmen doğumda kan kaybı çok olacağından gebelere son aylarda veriyorlarmış.. sen kan hapı kullanmıyor musun?
selam anneler şükür siteye kavuştuk..nasılsınız...maydonoz sen bursalısın..bende bursalıyım..hamgi semttensin arkadaşım..
nerde doğum yapmayı düşünüyosun..
maydonozcum bisey diycemm ben su resmindekikiza bayildim yaaa
bune tatlilik akraban falanmii :))))
Merhaba
Hoş geldin.Ben,İnegöl'deyim ve karar veremedim.Büyük olasılık buradaki devlet hastanesi olacak ama ben çekinceliyim.Doruk Tıp,Bahar Tıp,Şevket Yılmaz ve sanırım Zübeyde hanım doğumevi varmış.Bana önerilenler bunlar.Karar veremedim.Tedirginim bu konuda.Hayırlısı ALLAH(CC)tan bakalım bizlerin kaderinde nasıl bir hayır nasip etmiş.
Sen ne düşünüyorsun peki ??
Sevgiler...:1hug:a.s.
kızlar doğum çantanız hazırmı?sizinki ve bebeğinizinki?
hastabezi kaçtane koydunuz=?
canım benim ben bursa merkezdeyimm..
zübeydehanım doğumevinde doğum yapacağım allahım nasip ederse..
çünkü doktorum oranın doktorlarından..
erken doğan bebeklerde en iyi olarak doruku herkes öneriyor..
ben önceki doğumlarımıda zübeydede yaptığım için ordan çok memnununm.
Bunların hiç birinde önerilen bir dr. yok.Sadece bunları düşün dediler.İnegöl'den de oraya gelmesi ayrı mesele.Emekli sandığı ile anlaşmasının olması da önemli.Hayırlısı artık.
Teşekkürler.Sevgiler. a.s.
edocum sana özelden msj atmak istiyorum ama kapalı senn galiba nasıl olcak canım yardımcı olurmusun=?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?