2008 Aralık Anneleri

Evet canım,beni 38.haftaya kadar çağırmadı.Netten haftalık hamilelikle ilgili konularda ve buradan okuduğum kadarıyla hamileler son zamanlarda sık sık çağırılıyorlar.Ama ben de dr.bunu istedi.Ben de ödem çok erken oldu.Temmuzda başladı ve 20 gün iğne kullandım. Aslında bir aydı ama ne iğnenin aynısını ne de benzerlerini bulamadık.Bulamayınca da sadece bebe aspirinine kaldım.Kan sulandırıcı olarak önce ikisi birlikteydi.Şu anda da magnezyum+megadyn+bebe aspirini+pulcet kullanıyorum.Ve bir de 30.haftamda (bende uzun zamandır karnımda,göbeğimin hemen sol yanında olan bir avuçiçi büyüklüğü kadar yerde şiddetli sancı,kasılma oluyordu.Bundan dolayı biraz rahatlatması için vermişti.)bir kullanımlık iğne verdi.Şimdi pulcet ve magnezyum diasporal bitiyor,yazdırmak için hastaneye gitcem.O zaman yine soracağım.38.haftada gitmemi istemesinin nedeni de doğuma,doğum şekline karar verecek olmasıymış.Hayırlısı ALLAH(CC)'tan olsun hepimize inşallah(amin)
Sevgiler. :1hug:a.s.

Merhaba Emine cim.

Hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.Kalp atışlarını duymak,içimizdeki kımıldanışları,bize her anımızda eşlik edişleri çok güzel,pahabiçilmez bir güzellik,mükemmel ayrıcalıklar hepsi de.İnşallah rabbim isteyen ve hak eden herkeslere hayırlısıyla nasip eder.(amin)

Sahi ya benim dr. duruşu ile ilgili birşey demedi.Ama usg.de gördüğüm kadarıyla sanki yan gelmiş yatmış,keyfindeydi :ecrin_bebek:
2.hamileliğim olması heyecanımı,kucağıma alacağım ânın özlemini eksiltmiyor.Süper birşeyy hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Sevgiler...a.s.:1hug:

inşaallah canım. Allah gönlüne göre versin sağlık ve sıhhatle.. ama bence çok fazla ara vermiş.. o kadar sıkıntı yaşadıysan bir problem oldugunda bence hemen doktoruna danış.. eger ilgilenmezse başka bir doktora danışmalısın bence.. son haftalar önemli..

ben de magnezyum, elevit ve kan hapı kullanıyorum.. kan degerlerim normal çıkmasına ragmen doğumda kan kaybı çok olacağından gebelere son aylarda veriyorlarmış.. sen kan hapı kullanmıyor musun?

selam anneler şükür siteye kavuştuk..nasılsınız...maydonoz sen bursalısın..bende bursalıyım..hamgi semttensin arkadaşım..
nerde doğum yapmayı düşünüyosun..

İnşallah,amin canım.Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı olanını versin.

İnegöl'deyim ve dr.umda herkesin tercih ettiği hatta bizim sülalenin dr.udur.Randevu günleri pek detaylı konuşamasak da(ilk dr.um sevgili Çelikin dr.u.)belli şeyleri anlattım. Herşey iyi,bir sorun yok,yasak da yok.İstediğini yiyebilir,içebilirsin dedi.Zaten yeme sorunum var,bulantı ve kusmalar aynen devam ediyor.Uykusuzluk zaten ilk zamanlardan vardı.Gündüz uykum da yok.Ve bu şekilde hem yetersiz ve düzensiz beslenme hem de uykusuzluk çok yorucu,yıpratıcı.Bunların hepsini söyledim ve biliyor.Gerekmediği için de randevuya çağırmıyor.Zaten buranın bir özelliğidir evvela özel muayenehaneye usg.için gidilir,sonra da sadece testler için hastaneye gidilir.Aksi halde pekçok kimse dr.lar ilgilenmiyorlar diyor.Mecburen bunu istemediğim halde devam ettiriyorum.

Eleviti megadyn den önce vermişti.Kan hapı vermedi.Önümüzdeki hafta ilaçları tekrar yazdırmak için nasipse hastaneye gittiğimde konuşacağım.Son zamanlarda daha sık kontrole gitmemenin sorun olmasını istemiyorum.Hayırlısı ALLAH(CC)tan. Sevgiler.a.s.:1hug:

maydonozcum bisey diycemm ben su resmindekikiza bayildim yaaa
bune tatlilik akraban falanmii :))))

selam anneler şükür siteye kavuştuk..nasılsınız...maydonoz sen bursalısın..bende bursalıyım..hamgi semttensin arkadaşım..
nerde doğum yapmayı düşünüyosun..

Merhaba

Hoş geldin.Ben,İnegöl'deyim ve karar veremedim.Büyük olasılık buradaki devlet hastanesi olacak ama ben çekinceliyim.Doruk Tıp,Bahar Tıp,Şevket Yılmaz ve sanırım Zübeyde hanım doğumevi varmış.Bana önerilenler bunlar.Karar veremedim.Tedirginim bu konuda.Hayırlısı ALLAH(CC)tan bakalım bizlerin kaderinde nasıl bir hayır nasip etmiş.
Sen ne düşünüyorsun peki ??
Sevgiler...:1hug:a.s.

maydonozcum bisey diycemm ben su resmindekikiza bayildim yaaa
bune tatlilik akraban falanmii :))))

Orkidem canım akrabam değil.Kardeşimde bu fotoğraf ve üzerine de kendi yazdığı
''UYUYORUM'' yazısı vardı ve ben de sonradan nette bulmuştum. Maşallah çok sevimli bir kız çocuğu.ALLAH(CC)ailesine bağışlasın inşallah(amin).Sevgiler :1hug:a.s.

canım benim ben bursa merkezdeyimm..
zübeydehanım doğumevinde doğum yapacağım allahım nasip ederse..
çünkü doktorum oranın doktorlarından..
erken doğan bebeklerde en iyi olarak doruku herkes öneriyor..
ben önceki doğumlarımıda zübeydede yaptığım için ordan çok memnununm.

kızlar doğum çantanız hazırmı?sizinki ve bebeğinizinki?
hastabezi kaçtane koydunuz=?

Kızımın giysilerini epey zaman önce yıkadım ve ütüledim.Paketledim ve çantaya yerleştirilmeyi bekliyorlar.Benimkiler de çantasını bekliyor. hihoyyyt Ne olur ne olmaz diye hasta bezini olduğu gibi bir paket yanıma alacağım.Birkaç tane alıp sonradan gerektiğinde yenisini alacağıma paketi yanıma almayı düşünüyorum.Hatta kullanacağım tüm bebek giysilerini yıkadım ve yarına da inşallah ütüleyeceğim,hazır halde bekleyecekler.Hayırlısı artık.Sevgiler.:1hug:a.s.

Bunların hiç birinde önerilen bir dr. yok.Sadece bunları düşün dediler.İnegöl'den de oraya gelmesi ayrı mesele.Emekli sandığı ile anlaşmasının olması da önemli.Hayırlısı artık.
Teşekkürler.Sevgiler. a.s.

evet inegölden merkeze gelmek sancı anındada zor tabi.rabbm hakında ve hakkımda hayırlı doğumlar nasip etsin..
sevgiler canım

:Saruboceq:hihoyyytYaşasın sitemiz geri gelmiş:dance:Sizlerle haberleşemeyeceğim için öyle canım sıkıldı ki anlatamam.Neden kimsenin mail adresini sormadım diye pişman oldum.Neyse ki yeniden KK'da buluşabileceğiz:teytey:Hepinizi çok özlemişiz:CüvCüv:

Kızlar dün doktora gittim.Hiç sormadığı kadar soru sordu ve konuşturdu beni bu sefer.Şaşırdım ben de.Normalde oldu bittiye gelir,sorcağımı bile unuturdum.Bu aya kadar gelebildiğim için ciddiye almaya başladı herhalde artık.En son görüşmemizden itibaren bebeğin duruşu değişmemiş.Hala ters duruyor dedi.Tecrübelerime dayanarak bundan sonra dönmez,dolayısıyla sezeryan olacaksın dedi.Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.Nasıl korktuğumu anlatamam.Üstüne kilom yüzünden de bu sefer azar işittim.Toplamda 18kg almışım.Sezeryan istemediğimi söyleyince dönerse söz veriyorum normal doğum yaptırıcam sana ama duruşunu sen de gördün,bu durumda normal doğum yapamazsın dedi.Kapıdan çıkmayı nasıl bekledim hatırlamıyorum.Çıkar çıkmaz gözümden yaşlar boşaldı.Kardeşim vardı yanımda.Ne yapacağını bilemedi yazık.Hüngür hıçkırık ağlamaya başladım.Hala düşündükçe gözlerim doluyor çünkü sezeryana girdiğim an'ı düşünmek beni çok korkutuyor:1no2:

Emine senin de ters duruyormuş ama doktorun kesin birşey söylememiş doğum şekliyle ilgili sanırım.benimkinin gözü sezeryan parasında gibi gelmeye başladı bana.Adamın suçu değil bebeğin ters durması tabii ki,ama yine de böyle pat diye söyleyince sinirlerim bozuldu.Dolayısıyla soğudum adamdan.

Bu arada bana da Kasım sonuu görüşelim tekrar dedi.Ağlamak üzere dışarı çıkmayı çok istediğimden soramadım 15günde bir gelmeyecek miyim diye.Döndüğünü hissedersem ya da bi sorunum olursa arayacakmışım ve gidecekmişim.Of kızlar ya.Beni iyice korku sardı:1no2:Bir an önce zamanı gelse ve bebeğimi kucağıma alsam diye dua ediyorum

Edolina canım üzme kendini. Hem önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması değil mi? Kendini neden yıpratıyorsun ki. Ayrıca bir sürü arkadaşımız kendisi sezeryan tercih ediyor. O kadar da kötü olamaz değil mi? Kilonu da kafana takma bebişin doğduktan sonra emzirmeye başlayınca o kiloların hiçbiri kalmaz. Ağlayıp ta hem bebişini hem kendini üzme canım.

edocum cnaım benim seni çok iyi anlıyorum5hafta önce doğum pğozisyonunda olan minik eren şimdi kafası yukarda
bende normal doğum istiyorum ama sağlık olsun canım benim üzülme sakın.döner inş.
biz dua edelim :)
bidahaki gittiğinde inş döner a.s. tabi benim erende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…