2008 Aralık Anneleri

maşallah gece kuşumuz iş başında.. özlemişim hepinizi.. edocum bence sezeryan olursa üzülme.. sonuçta bunu sen seçmeyeceksin. bana da sezeryan daha zor görünse de eger mecbur kalırsam kendimi hazırlardım.. morali düzgün bebekler doğuma kadar strese girmezler ve bakarsın dönüverir bebişin.. belli mi olur.. hangisi hayırlısı ise onu dilerim ben kendim için.. senin ve diğer arkadaşlar için de hayırlısını diliyorum..

sma cım ben de hazırlamadım çantamı daha. inşallah bu haftaki gündemim bu:) doğumun yaklaştıgını hissediyorum ben nedense.. bu arada hasta bezi almadım. hastane veriyomuş. lazım olursa eşim gider eczaneden alır gelir diye düşünüyorum..

tüm aralık annelerine günaydınn.
ya ne zormuş bu siteden ayrı kalmak.
bağışıklık kazanmışızda heberimiz yok.
(nihayet gelivermiş):teytey:

aralık anneleri nerede kızlar kimse yokmu :sm_confused:

en sezsiz aralık anneleri sanırım:CüvCüv:

günaydın anneler gününüz çok güzel geçsin.. gece kuşlarımız sizde olmasanız okuyacak bişi kalmayacak formda..

herkeze günyadınlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz iyiyiz benim kız dogum pozizyonunu almış dogcam diyo başka bişey demiyo bizde olmaz zamanını bekle diye erteliyoz ama bakalım

kızlar ya ben eve gitmek istiyorum kocam haklı çıkacak galiba boşver 8 kasımı 1 kasımda işi bırak diyor bende yok diyordum ama sıkıldım sanki evde tembellik yapmak isityorum
izin alıp evemi gitsem bugün diyorum -tatlicadiarzu-

canim benim eşimd e boşver dinlen yoruluyorsun dedi, bana da mantikli geldi. Açikçasi hakkaten baya yoruluyorum. O nedenle doğumdan 32 hafta önce değil de 4 hafta önce izne ayrilcam 5 kasimda kismetse.

herkeze günyadınlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz iyiyiz benim kız dogum pozizyonunu almış dogcam diyo başka bişey demiyo bizde olmaz zamanını bekle diye erteliyoz ama bakalım

günaydın zeynep, iyi olduğunuza sevindim, aferin kızına da ama annesini üzmeyecek o, sen merak etme, 2-3 hafta daha sıksın kendini sonra bi problem olmaz herhalde
sen napıyosun, sürekli istirahat halindemisin

canim benim eşimd e boşver dinlen yoruluyorsun dedi, bana da mantikli geldi. Açikçasi hakkaten baya yoruluyorum. O nedenle doğumdan 32 hafta önce değil de 4 hafta önce izne ayrilcam 5 kasimda kismetse.

canım bende bu hafta yoruldumu hissediyorum artık sabah kalkmalar zor olmaya başladı zaten düzenli uyku uyuyamıyorum gece tam sabaha karşı uyuyorum haydi kalk ayyy ne bileyim hayırlısı canım :1hug:

jasper doğru diyonda doğum sonuna atmak istedime duruyom işte canım ama bu gidişle 1 kasımda kaçarım sanırım ayyyy sıkıldımlaelaelaelaelae

ya doğum sonuna atcanız diye, kendinizi zorlamayın, onu o zaman düşünürsünüz. ücretsiz izin filan vermezlermi

ya doğum sonuna atcanız diye, kendinizi zorlamayın, onu o zaman düşünürsünüz. ücretsiz izin filan vermezlermi

ücretsiz vermezler benimkiler süt izni için 1,5 saat erken çıkacam fikrine bile sıcak bakmıyor ellerinden gelse burada yat diyecekleryasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…