2008 Aralık Anneleri

kızlar eksikleriniz kaldımı, ne zamana kadar tamammlamayı düşünüyorsunuz

canım bebeğin maması kaldı hastane kararı kesinleşse onuda halledecem bazı hastane veriyormuş yada mama ismi alırım çünkü sezaryan olacağım belki ilk an sütüm gelmez mama şart onun dışında kızımın eksiği kalmadı kendimede terlik çorap alacağım şuan başka bişeyim kalmadı listeme göre:CüvCüv:

günaydın zeynep, iyi olduğunuza sevindim, aferin kızına da ama annesini üzmeyecek o, sen merak etme, 2-3 hafta daha sıksın kendini sonra bi problem olmaz herhalde
sen napıyosun, sürekli istirahat halindemisin

sağol canım dr istirahat dedi
ama ben pek yatmıyom galiba ailem sürekli kızıyo bana yat artık diye alışmışız sürekli ayakta dolaşmaya yatamıyom valla

kokoş zeren sen allah bilir tüylü müylü terlikler alırsın bende hafta sonu cıkcam çarşıya kociş izin verirse toka corap terlik hastabezi mama küçüçük biberon falan alcam başka eksigim yok allaha şükür cantamız hazır bunlarıda eklersek odası tamam ev tamam bende hazırım birazdaha büyümesini bekliyom kızımın

alırım gezenti zeynep birde unuttum taç alacam kurdela bağlıyorlarmış kırmızı ben şöyle taşlı süslü bir taç alacam ohhhh sefam olsun

sen lohusa gecelimi gör kurdela çiçek taş hepsi var ohhhh kokoşum işte

zenep çarşıya çıkma bence, alışveriş çok yorucu oluyo, şimdi de senin durumun riskli.
iyi bari herşeyin hazır sayılır, az bişey kalmış

insan bir gösterir hayret bişey ya merak ettim kız nasıl valla fotosu neyim varsa göstersene buarada bende fotomu koydum geleneksek çarşamba gününe

kız sen iş yapcan diyemi rapor aldın, biraz daha sabret sen de ya

kız ben hep böyleyim erkenden dogmuşum zaten herşey hemen olsun bitsin istiyom hiç hastayım diye yatamam hastanede bile sürekli dolaştım dr kızdı yatsana sen ayaktamı dogurcak kızı diye yatamıyorum ben hafta sonu bile en fazla 9 kadar yatıyom ama sıkıntıdan catlıyom yatakta şuan bile 7 de kalkıyom sonra akşama kadar mutfaktayım

Günaydın güzel anneler!
Zeynep'cim iyi olduğuna sevindim canım.Biraz yatakta kalmaya çalışsan..Yannin durumunda olsam kesinlikle hiçbir iş yapmazdım.Dinlenmen lazım senin.Çarşıya da tek başına çıkayım deme sakın.Çıkma desek dinlemeyeceksin nasıl olsa.Bana o bile işkence gibi geliyor.Yürürken birden çok baskı hissedip o an oturma ihtiyacı duyabiliyorum.Acaba senin kadar hareketli olmadığım için mi benim kız ters duruyor:))

günaydın canlarım benim, ne çok özlemişim sizi,
bu site ne zaman açıldıda sayfa sayfa döktürdünüz, oku oku bitmedi :)))

ayyyy çok sevindim sitenin açıldığına :))))

kızlar bir sorun yoktur umarım. okuduğum kadarıyla ufak tefek şeyler dışında ciddi bişey yok sanırım.

emineciğim eren paşa tersmi dönmüş, hareketli damadım benim. canım inşallah en kısa zamanda pozisyonunu alır. almazsada üzülme sağlığı yerinde olsunda

sancı, kasılma çeken arkadaşlar, geçmiş olsun. bol bol su içip bol bol dinlenin kızlar. ben o kasılmalar yüzünden 5 kere NST ye bağlandım. şükür bişey çıkmadı. hala devam ediyor ama. bol bol su iç dedi doktor. bide magnezyum verdi.

ben hala yatmaya devam ediyorum. rahim ağzındaki incelme durmuş. erken doğum riski devam ediyor ama. bunun için bebeklerin ciğer gelişimini hızlandıran iğneden vuruldum. inşallah acele etmez kızlarım. annemlere geldim dün, bir süre burda yatacağım. zaten 2 haftaya kadarda taşınacağız buraya alt kata yanii :)))

benden haberler bu kadar :)))

hepinizi çok çok öpüyoruma.s.

:enbuyukkk:

Zeren ve Cocostar fazla zorlamayın derim kendinizi.Evde insanın hem kafası rahat oluyor,hem de istediği kadar dinlenebiliyor.
Zeren'cim ben de merak ettim aldıklarını.Bak ben Hastane çantası konusuna geceliklerimin fotolarını ekledim.Sen de ekle de görelim bakalım ne kadar süslü.Ben dediğin kadar süslü gecelik bulamadım.Bana kalırsa sahneye çıkar gibi süslenebilirim.Bende biraz çingene ruhu da var sanırım:))
Terlikleri evde giydiğimiz gibi pofidik bişey alayım istiyorum.Seninki Zeynep'in dediği gibi ponponlu mu olcek?

sanmıyorum canım benimde hep ters duruyordu bu sefer dr dönmüş dedi kafasını biryere sokmakla meşguldu bıcırıgım dogmak için sabızsızlanıyo senin kız dedi dr çalışmalara tam gaz devam ediyormuş seninde döner ya merak etme sürekli hareket halindeler zaten inşallah herşey gönlünce olur

Hoşgeldin Zea.iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti.En çok merak ettiğim anneler arasındasın.Ne de olsa ikizlerimiz olacak Aralık annelerinde:)

İnşallah döner canım.Senin kız aynı annesi tabii.SabırsızÇıkayım da hemencik koşturayım diyor herhaldekaydirigubbakcemile3

İnşallah döner canım.Senin kız aynı annesi tabii.SabırsızÇıkayım da hemencik koşturayım diyor herhaldekaydirigubbakcemile3

evet anası gibi bende 8 aylık dogmuşum benim kızda tam 8 aylık dogcak galiba nevarsa erkenden gelcek yat dinlen deme yok illa gelcek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…