K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.981
kızlar eksikleriniz kaldımı, ne zamana kadar tamammlamayı düşünüyorsunuz
günaydın zeynep, iyi olduğunuza sevindim, aferin kızına da ama annesini üzmeyecek o, sen merak etme, 2-3 hafta daha sıksın kendini sonra bi problem olmaz herhalde
sen napıyosun, sürekli istirahat halindemisin
sağol canım dr istirahat dedi
ama ben pek yatmıyom galiba ailem sürekli kızıyo bana yat artık diye alışmışız sürekli ayakta dolaşmaya yatamıyom valla
kokoş zeren sen allah bilir tüylü müylü terlikler alırsın bende hafta sonu cıkcam çarşıya kociş izin verirse toka corap terlik hastabezi mama küçüçük biberon falan alcam başka eksigim yok allaha şükür cantamız hazır bunlarıda eklersek odası tamam ev tamam bende hazırım birazdaha büyümesini bekliyom kızımın
kokoş zeren sen allah bilir tüylü müylü terlikler alırsın bende hafta sonu cıkcam çarşıya kociş izin verirse toka corap terlik hastabezi mama küçüçük biberon falan alcam başka eksigim yok allaha şükür cantamız hazır bunlarıda eklersek odası tamam ev tamam bende hazırım birazdaha büyümesini bekliyom kızımın
yatma sen ayakta doğurcan o kızı zaten:CüvCüv:
kız kokoşum ama evimde o derece sade döşedim hayret bana:roflol:
valla ya evde daha cok yoruluyom yok şunu yapayım yok bunu derken akşam oluyo ve ben ölü gibi uyuyom artık
alırım gezenti zeynep birde unuttum taç alacam kurdela bağlıyorlarmış kırmızı ben şöyle taşlı süslü bir taç alacam ohhhh sefam olsun
sen lohusa gecelimi gör kurdela çiçek taş hepsi var ohhhh kokoşum işte
kız sen iş yapcan diyemi rapor aldın, biraz daha sabret sen de ya
insan bir gösterir hayret bişey ya merak ettim kız nasıl valla fotosu neyim varsa göstersene buarada bende fotomu koydum geleneksek çarşamba gününe
Günaydın güzel anneler!
Zeynep'cim iyi olduğuna sevindim canım.Biraz yatakta kalmaya çalışsan..Yannin durumunda olsam kesinlikle hiçbir iş yapmazdım.Dinlenmen lazım senin.Çarşıya da tek başına çıkayım deme sakın.Çıkma desek dinlemeyeceksin nasıl olsa.Bana o bile işkence gibi geliyor.Yürürken birden çok baskı hissedip o an oturma ihtiyacı duyabiliyorum.Acaba senin kadar hareketli olmadığım için mi benim kız ters duruyor:))
sanmıyorum canım benimde hep ters duruyordu bu sefer dr dönmüş dedi kafasını biryere sokmakla meşguldu bıcırıgım dogmak için sabızsızlanıyo senin kız dedi dr çalışmalara tam gaz devam ediyormuş seninde döner ya merak etme sürekli hareket halindeler zaten inşallah herşey gönlünce olur
İnşallah döner canım.Senin kız aynı annesi tabii.SabırsızÇıkayım da hemencik koşturayım diyor herhaldekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?