- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.001
Zeren ve Cocostar fazla zorlamayın derim kendinizi.Evde insanın hem kafası rahat oluyor,hem de istediği kadar dinlenebiliyor.
Zeren'cim ben de merak ettim aldıklarını.Bak ben Hastane çantası konusuna geceliklerimin fotolarını ekledim.Sen de ekle de görelim bakalım ne kadar süslü.Ben dediğin kadar süslü gecelik bulamadım.Bana kalırsa sahneye çıkar gibi süslenebilirim.Bende biraz çingene ruhu da var sanırım:))
Terlikleri evde giydiğimiz gibi pofidik bişey alayım istiyorum.Seninki Zeynep'in dediği gibi ponponlu mu olcek?
kızlar zeynep taktı ilk doğum yapan annemiz olacak ona uğraşıyor :roflol:
kız imkanın var evdesin yatsana senklava:
koyacamda ne bileyim bir yanımda istemiyor bakacam artık tembellikte var biraz:roflol:
yok kız zeynep benle uğraşmasa çatlar hastane için rahat düz terlik alacam altları kesinlikle kaymayan olmasına dikkat edin dediler birde normalden büyük numara alacam çünkü kalın çorap giyeriz doğumdan sonra ayaklar çok üşüyormuş benim zaten normalde zor ısınır kışın ayaklarımkafamçokkarıştı
Naz yapma bak yarın akşama kadar vaktin var.O geceliğin fotoğrafını göreceğizşakkıdıYoksa çatlarız.Anlaştık mı?
Kalın çorapla giyebileceğim bir terlik alırım zaten.Kış günü çorapsız olmaz.
Doğumu da çorapla yapayım isterim ben.Çıkarırlar mı acaba doğum esnasındafisfisfisAma benim ayaklarım üşür.Doktora söyleyeyim bari.Ben çorapla doğum yapmaya karar verdim diyeyimkaydirigubbakcemile3Adam kesin deli olduğumu düşünür herhalde.
bak ben sana diyeyim bu kokoş hayatta göstermez fotosunu gider aynısından alırız diye :jeyyar:nasıl gircen kız doguma corapla düşünüyomda cok komik olur herhaldekaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin Zea.iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti.En çok merak ettiğim anneler arasındasın.Ne de olsa ikizlerimiz olacak Aralık annelerinde:)
Bak Zeren yok ortalarda.Fotoğrafını çekmeye gitti galiba:jeyyar:Korkuttum onu.
Normal doğum olursa çıplak ayakları adamın gözüne gözüne mi sokcaz,çorapla daha bi kibar olur:roflol:Ay kriz geldi bana:roflol:Şimdi bunu okuyup normal doğum yapacak arkadaşların doğum esnasında bu gelirse aklına,gülerek doğum yapacaklarkaydirigubbakcemile3Herkes mutluluktan gülüyo zannedecek.
merhaba kızlar ..nasılsınız..
kızlar merhabaaaaaaaaaa
ben 32+4 deyim
üç gündür hareketleri çok değişti.aynı bölgeye tık tık tık tıklıyor bebeğim sizdede böylemi hareketi.
Bak Zeren yok ortalarda.Fotoğrafını çekmeye gitti galiba:jeyyar:Korkuttum onu.
Normal doğum olursa çıplak ayakları adamın gözüne gözüne mi sokcaz,çorapla daha bi kibar olur:roflol:Ay kriz geldi bana:roflol:Şimdi bunu okuyup normal doğum yapacak arkadaşların doğum esnasında bu gelirse aklına,gülerek doğum yapacaklarkaydirigubbakcemile3Herkes mutluluktan gülüyo zannedecek.
iyiyiz canım, sen nasılsın, bebişimiz nasıl? herşey yolundadır umarım.
hııı hertaraf acık ayaklar kapalı birde renkli renkli parmak corap giyersin tam olur haaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:ay kızlar çoraplamı gireceksiniz doğuma alemsiniz:roflol:
anacım bizi şöyle bir soysunlarda çorabı gözünüz görmez:roflol:
görüntü gözümün önüne geldide :roflol: ya çorap yada pedikür gerek normal doğumda. dediğin gibi çıplak ayak çok komik olur yaw zaten şiş şiş olacak bide :))))))
kızım gene corap diyorlar zea pedikür diyo ona ne dicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?