- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.021
benden zeada bende manikür pedikür ojemi sürecem saçımı güzelce ördürüp ohhh kırıta kırıta gidecem hastaneye:roflol:
kokoş karılar sankim düğüne gidiyonuz sizi gidiler sizi kaydirigubbakcemile3
benden zeada bende manikür pedikür ojemi sürecem saçımı güzelce ördürüp ohhh kırıta kırıta gidecem hastaneye:roflol:
teşekkür ederim canım ben bebişim iyiyiz.sen ve kızların nasıllar..
kız zeynep planlarım böylede birde kız erken gelecek olursa saç baş dağılmış bağıra çağırada gidebilirim-tatlicadiarzu-:roflol:
kız ben nasıl gidiceeem kuaföre yatıyorum sürekli, zaten geçen sefer fön çektireceğim demiştim bak başıma neler geldi, yatağa bağlandık. bizim senin gibi kuaför arkadaşımız yokki(
neyse kardeşlerim halleder herhalde. zaten kızcağız geçen gün yattığım yerde temizliğimi yaptı sağolsunojemide sürer, fönümüde çeker kaydirigubbakcemile3
kızlar ben herşeyi aldımda hastane çantamı hazırlamadım bu hafta sonu hazırlarım diyorum a.s
ama onca şey bir çantaya olmaz benimki hastane valizi olacak:roflol:
kız zeynep planlarım böylede birde kız erken gelecek olursa saç baş dağılmış bağıra çağırada gidebilirim-tatlicadiarzu-:roflol:
orası öyle hatta dün arkadaşım arıyor kız ağdaya ne zaman gelecen benmi geleyim diye
kız fönü boşver güzelce balık sırtı formunda ördür harika olur ayyyy:CüvCüv:
edoline bebeğinin hareketileri nasıl ikimiz aynıyız benimki kaç gündür aynı bölgede tık tık tık gibi hareketlerdede sendede varmı
günaydın kızlar, muhabbet koyulaşmış... zeynep kız üzerindeki elbisenin aynından bende de var, sorması ayıp da kaça aldın yahu çok merak ettim kaydirigubbakcemile3
edoline bebeğinin hareketileri nasıl ikimiz aynıyız benimki kaç gündür aynı bölgede tık tık tık gibi hareketlerdede sendede varmı
valla ben kötü bir şekilde gittim saçlar dağılmış surat bi karış normal ev kıyafeti coraplar almış başını gitmiş cok fenaydım cok
hiç öyle plan falan yapmayın kızlar darmadagın bir vaziyette gidiyonuz doguma haa sezeryan olursa istediğiniz şekilde gidin ama normalde planlar uyulmuyo pek
canım ben izmirden 40 ytl almıştım onu
valla ben kötü bir şekilde gittim saçlar dağılmış surat bi karış normal ev kıyafeti coraplar almış başını gitmiş cok fenaydım cok
hiç öyle plan falan yapmayın kızlar darmadagın bir vaziyette gidiyonuz doguma haa sezeryan olursa istediğiniz şekilde gidin ama normalde planlar uyulmuyo pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?