2008 Aralık Anneleri

edoline bebeğinin hareketileri nasıl ikimiz aynıyız benimki kaç gündür aynı bölgede tık tık tık gibi hareketlerdede sendede varmı

kızlar ben herşeyi aldımda hastane çantamı hazırlamadım bu hafta sonu hazırlarım diyorum a.s
ama onca şey bir çantaya olmaz benimki hastane valizi olacak:roflol:

benden zeada bende manikür pedikür ojemi sürecem saçımı güzelce ördürüp ohhh kırıta kırıta gidecem hastaneye:roflol:

kız ben nasıl gidiceeem kuaföre yatıyorum sürekli, zaten geçen sefer fön çektireceğim demiştim bak başıma neler geldi, yatağa bağlandık. bizim senin gibi kuaför arkadaşımız yokki (
neyse kardeşlerim halleder herhalde. zaten kızcağız geçen gün yattığım yerde temizliğimi yaptı sağolsun ojemide sürer, fönümüde çeker kaydirigubbakcemile3

orası öyle hatta dün arkadaşım arıyor kız ağdaya ne zaman gelecen benmi geleyim diye
kız fönü boşver güzelce balık sırtı formunda ördür harika olur ayyyy:CüvCüv:

kızlar ben herşeyi aldımda hastane çantamı hazırlamadım bu hafta sonu hazırlarım diyorum a.s
ama onca şey bir çantaya olmaz benimki hastane valizi olacak:roflol:

sorma zerenim yaaa bende hemen hemen herşeyi almıştım, annem yıkadı ütüledi sağolsun ama hiçbirini biraraya getiripte çanta yapmadık. şimdi ben annemlerdeyim, eşyalar evde :))) acil bişey olsa ne yapacağız bilmem. artık bir grup beni hastaneye yetiştirirken bir grupta eve gidip çantaları hazırlar artık :))

kız zeynep planlarım böylede birde kız erken gelecek olursa saç baş dağılmış bağıra çağırada gidebilirim-tatlicadiarzu-:roflol:

valla ben kötü bir şekilde gittim saçlar dağılmış surat bi karış normal ev kıyafeti coraplar almış başını gitmiş cok fenaydım cok
hiç öyle plan falan yapmayın kızlar darmadagın bir vaziyette gidiyonuz doguma haa sezeryan olursa istediğiniz şekilde gidin ama normalde planlar uyulmuyo pek

orası öyle hatta dün arkadaşım arıyor kız ağdaya ne zaman gelecen benmi geleyim diye
kız fönü boşver güzelce balık sırtı formunda ördür harika olur ayyyy:CüvCüv:

kız saçlarımı kestirdim ben omuzlarımın üstünde ve katlı hayatta balıksırtı olmaz. saç düzleştiricim var evde yaparız fönü o kolayda şu ağda işi zor oluyor be:1no2:

edoline bebeğinin hareketileri nasıl ikimiz aynıyız benimki kaç gündür aynı bölgede tık tık tık gibi hareketlerdede sendede varmı

Canım benim kız pek kıpırdak.Ters durduğu için ayaklar aşağıda.Otururken neredeyse bacaklarıma minik ayaklarını vurduğunu çok net hissediyorum.Kafasını da göbek deliğimin etrafında gezdiriyo.Müzik duydu mu kıpır kıpır durmadan hareket ediyor.Hem hissediyorum hem de eşimle izliyorum karnımı dalgalandırmasını.Hatta kamerayla kaydettim otuduğum yerden.Göbeğim pıt pıt atıyo,dalga dalga oluyo.Arkadan müzik duyuluyo tabii.Onu hissetmek beni mest ediyor:CüvCüv:işte böyle canım.

günaydın kızlar, muhabbet koyulaşmış... zeynep kız üzerindeki elbisenin aynından bende de var, sorması ayıp da kaça aldın yahu çok merak ettim kaydirigubbakcemile3

tşk ler edoline
bugün canım sıkkındı biraz şu yazılarınız beni çok keyiflendirdi.tşk ler kızlar.
ben saçlarımı uzattım bende örüp gitmek istiyorum bakalım o gün ne gösterecek.hayırlısıyla.

canım benimkilerde 32 haftalık, hareketleri değişti gibi, daha çok kayıyorlar gibi bide dediğin şekilde bazen pıt pıt pıt düzenli hareket hissediyorum

Ay canım kıyamam ben sana.Sen tam hazırlıksız yakalndın ama.Şimdi en azından çok yaklaştığını biliyorsun.Aramızda en erken sen tattın o telaşı.Bir dahaki sefere güle oynaya gidersin inşallah hastaneye.Sonunda da yüzün gülerek çıkarsın.

Kızlar ben sadece kendi geceliklerimi ütüledim.Ütüm de çok ağır.Eski bişey zaten.Yeni ütü alacakmış bana hediye olarak annemin bi arkadaşı.Umarım bir an önce alır da keyifle ütülerim herşeyi.Bebeğin zıbınları tam.Onları da havlusu kundağıyla bi yıkayıp ütülemem lazım.Doktor çok rahat bi şekilde Kasım sonuna kontrole gelmemi,bayramdan sonra da doğum yaptıracağını söyledi ve bu yüzden bana hazırlıklar için erken gibi geldi.Yani az kaldı derken,daha çok varmış psikolojisine girdim.Kasım başında eksiklerimi tamamlayıp öyle valizleri hazırlıcam heralde.

canım ben izmirden 40 ytl almıştım onu

ehuhe ben pazartesi günü samsundan 35 e aldım... siyah uzun kol badi, altına siyah tayt bi de hafif uzunca botla süper oluyo... çok beğendım. sen de güle güle kullan şekerim..

bu arada samsundaki yabancılar pazarını nihayet görebildim, ama kocişim yürümekten yorulmuş, canı sıkıldı tabi, fazla gezemedik, bi bakıp çıktık.

bi dahaki doktor kontrolüme yanlız gidicem, her tarafın altını üstüne getirip akşama anca eve dönücem :jeyyar:

kız zeyno hatırlıyonmu ne planlar yapmıştık hastaneden önce kuaföre gidip bakım yaptıracaktık, bir kaç gün sonra ikimizde doğuruyorduk nerdeyse. işin şakası tabi hep en iyi ihtimaller üzerinden planlar yapıyoruz ama hamilelik bu ne olacağı belli olmaz. biz temel hazırlıklaımızı yapalımda gerisi biraz fantezi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…