- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.041
canım benimkilerde 32 haftalık, hareketleri değişti gibi, daha çok kayıyorlar gibi bide dediğin şekilde bazen pıt pıt pıt düzenli hareket hissediyorum
O düzenli pıtpıtlar bende de oluyor.Sanki tempo tutuyormuş gibi.Çok ilginç.
Elifcinom hoşgeldin.
Kızlar dün gece izledim.Çok hoş bir belgesel var bir kadının hamilelik ve doğumuyla ilgili.İzleyin mutlaka:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=219889
hoş bulduk canımcım,
canım benim kendini bayramdan sonra doğurmaya şartlandırma, daha erken de doğum yapabilirsin, biliyorsun bu işlere hiç belli olmuyor, aralığın ilk günlerinden itibaren bebek artık miyadına girmiş oluyor. o nedenle kasım sonu hazırlıklarımızın bitmesi gerek.
Erken gelebileceğini biliyorum ama bu son kontrolümden sonra kendimi boşlukta gibi hissediyorum.Garip oldum.Bu ay sonuna valizlerim hazır olur diyordum ama Kasım'a kalacak,çünkü eksikler var.Dışarıda yürürken karnımda birdenbire baskı hissetmek beni çok korkuttuğu için eşim olmadan dışarı çıkamıyorum.Yani alışverişe de onunla gitmek istiyorum.Maddi olarak da ay sonu yaklaştığı için pek uygun zaman değil.Böyle ertelediğim için Kasım'a kalacak hazırlıklarım.İlk haftasında bitiririm inşallah.Sen neler yaptın?
ayyy kendimi çok yadırgadım, edocum sana hazırlıklarını kasım sonuna kadar bitir diyorum ama bi sor bakem bu kaygısız arkedeşin hiç hazırlık yapmış mı daha kaydirigubbakcemile3 ....
hiç bişe almadım da, yıkamadım da, ütülemedim de, ayrıyeten bebek odasını da hazırlamadık...
bizim yaramaz doğunca artık onu da yatağımızın ortasına yatırırız kaydirigubbakcemile3 bi tarafına babası bi tarafına da ben geçerim :roflol: ben zaten evde babasının eşofmanlarını giyiyorum, bizim yaramaza da bana küçük gelenleri giydiririm artık kaydirigubbakcemile3
ayy ne kaygısız olmuşum..
goldgelb geçmiş olsun canım, neyse hiç olmazsa her şeyin yolunda olduğunu öğrenmişsin... ya kusura bakma ama izninle bebeğin terazi olacağını düşündüğün aşamada azıcık gülme molası rica ediciğim. :roflol:
kaydirigubbakcemile3kendi küçülenlerini mi giydircen çocuğa:roflol:Süper fikirmiş canım ya.Tabii masraf da yapmamış oluruzkaydirigubbakcemile3Bu arada ben de kocişin t-shirtlerine el koydum.Çok rahat oldu.Geniş geniş.
Yay burcu değil misin işte.Öğüt vermeye teselli etmeye gelince bir numara,kendisine gelince bir rahat bir rahat sorma.E kendimden biliyorum tabii.Yatağı da mı hazır değil daha çocuğun?:1shok:seninki Ocak'ı bekler artık sen hazırlıkları tamamla diyekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?