2008 Aralık Anneleri

canım benimkilerde 32 haftalık, hareketleri değişti gibi, daha çok kayıyorlar gibi bide dediğin şekilde bazen pıt pıt pıt düzenli hareket hissediyorum

O düzenli pıtpıtlar bende de oluyor.Sanki tempo tutuyormuş gibi.Çok ilginç.

Elifcinom hoşgeldin.

Kızlar dün gece izledim.Çok hoş bir belgesel var bir kadının hamilelik ve doğumuyla ilgili.İzleyin mutlaka:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=219889

hoş bulduk canımcım,

canım benim kendini bayramdan sonra doğurmaya şartlandırma, daha erken de doğum yapabilirsin, biliyorsun bu işlere hiç belli olmuyor, aralığın ilk günlerinden itibaren bebek artık miyadına girmiş oluyor. o nedenle kasım sonu hazırlıklarımızın bitmesi gerek.

ayyy kendimi çok yadırgadım, edocum sana hazırlıklarını kasım sonuna kadar bitir diyorum ama bi sor bakem bu kaygısız arkedeşin hiç hazırlık yapmış mı daha kaydirigubbakcemile3 ....

hiç bişe almadım da, yıkamadım da, ütülemedim de, ayrıyeten bebek odasını da hazırlamadık...

bizim yaramaz doğunca artık onu da yatağımızın ortasına yatırırız kaydirigubbakcemile3 bi tarafına babası bi tarafına da ben geçerim :roflol: ben zaten evde babasının eşofmanlarını giyiyorum, bizim yaramaza da bana küçük gelenleri giydiririm artık kaydirigubbakcemile3

ayy ne kaygısız olmuşum..

kızlar site gelmiş çok sevindim valla artık gelmez diye kotkuyordum...
Daha evvel bahsetmiştim karnimin alt kısmında kasıklara dogru agrım var diye pazar akşami agrilarim acaip siddetlendi valla doguruyorum sandim aklima acaip acaip seyler geldi yok bebek terazi olacak, hastane cantam yok v.s. v.s. insan biraz manyaklasıyormus oyle uyumusum sonra gece 4 te bir uyandim bu sefer kafam iyice gitmiş ve nasil aglıyorum bu bebek hareket etmiyor diye... Esimi uyandirdim, sanki uyudugumu unutmuşum, sarhoş gibiyim neyse sabahi zor ettik hemen doktoru aradım gel dedi...gittik nst ye bagladi merak eden arkadaslar vardi böyle kalp eko cihazi gibi bir alet iki tane yuvarlak kablolara baglı biri annenin kasılmalarını biri bebegin hareketlerini kağida dokuyor...neyse yarım saat yattım orda doktor geldi diyor ki 9 kez hareket etmiş bebeğin yarım saatte bende utandım tabii dunyayı ayaga kaldirmişim yok ben duymuyorum diye iddia ediyorum hala neyse tahlil yaptı tekrar asiri derecede iltihap olmuş idrar yollarım, agrılar ondanmış ve antibiyotik verdi augmentin 1000 mg lık gunde iki kez... tabii ben bu kez buna taktım kafayı sizlerde yoksunuz kimseye soramıyorum, hamilelikte tas dusuren bir arkadasım vardı onu aradım, son 4 ay kullanmıştım ben antibiyotik dedi, doktor bilerek veriyor dedi.. biraz rahatladım.
kıssadan hisse annelik gercekten zor zanaatmış su son birkaç gunde anladım, yani kendimle ilgili en ufak bir şey aklımdan gecmedi, hep aklımda aman oglum iyi olsun vardi...

Erken gelebileceğini biliyorum ama bu son kontrolümden sonra kendimi boşlukta gibi hissediyorum.Garip oldum.Bu ay sonuna valizlerim hazır olur diyordum ama Kasım'a kalacak,çünkü eksikler var.Dışarıda yürürken karnımda birdenbire baskı hissetmek beni çok korkuttuğu için eşim olmadan dışarı çıkamıyorum.Yani alışverişe de onunla gitmek istiyorum.Maddi olarak da ay sonu yaklaştığı için pek uygun zaman değil.Böyle ertelediğim için Kasım'a kalacak hazırlıklarım.İlk haftasında bitiririm inşallah.Sen neler yaptın?

goldgelb geçmiş olsun canım, neyse hiç olmazsa her şeyin yolunda olduğunu öğrenmişsin... ya kusura bakma ama izninle bebeğin terazi olacağını düşündüğün aşamada azıcık gülme molası rica ediciğim. :roflol:

tamamlarsın hayatım, yine de kendini fazla strese sokma, bebeğin çoğu eşyasını tamamladın zaten, geriye senin bir kaç ıvır zıvır kaldı herhalde, onları da tamamlarsın canını sıkma...

ben daha başlamadım bile... annnem ben her şeyi alırım demişti, annemin yanına gidince aldırıcam artık, herhalde önümüzdeki hafta giderim.. bu hafta doktor yatmamı sölemişti.

hihoyyytben geldim.koca göbekliler nasılsınız bakimnaniknanikmaşallah herkes çok iyi.
kızlar dün dr.bana su biraz fazla dedi kafama takılıp durdu yaa.ama riski yok dedi 3hafta sonra gel dedi.
buarada benimde eksiğim kalmadı pek,hasta bezi ve havlu peçete alcam,kızımında hazır.hatta 2tane hastane çıkışı koydum,ebeler hangisini beyenirsekaydirigubbakcemile3
terlik konusunda evdeki giydiğimiz terliklerden aldım ama wc ye giderken berbat olur,normal hemşire terliği düşünüyorum

kaydirigubbakcemile3kendi küçülenlerini mi giydircen çocuğa:roflol:Süper fikirmiş canım ya.Tabii masraf da yapmamış oluruzkaydirigubbakcemile3Bu arada ben de kocişin t-shirtlerine el koydum.Çok rahat oldu.Geniş geniş.

Yay burcu değil misin işte.Öğüt vermeye teselli etmeye gelince bir numara,kendisine gelince bir rahat bir rahat sorma.E kendimden biliyorum tabii.Yatağı da mı hazır değil daha çocuğun?:1shok:seninki Ocak'ı bekler artık sen hazırlıkları tamamla diyekaydirigubbakcemile3

evet ya bilmiyorum zea ve zeynepte boyle seyler dusundu mu hiç benim son aklima gelecek şeyler ilk aklıma geldi dogrusu...
Demin yazdıklarımı okudum...sanki site tekrar kaçacakmış gibi acele acele yazdığım için biraz karma karısık olmuş, umarım anlatabilmişimdir... Nst sonucunda erken dogum riski yok ziyadesiyle tırlatmış bir anne adayı var... Zaten ellbette Allah bilir ama benim içime hep en son Aralık annesi ben olacakmışım gibi geliyor...

selam arkadaşlar,şükür sitemiz normale dönmüş hatta oldukça iyi çalışıyor herşey
öncelikle tüm anne adaylarımızın şikayetleri mızırdanmaları başlamış(ben de dahil) anladığım kadarı ile hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
bende de kasık krampları ve düzenli pıt pıt lar başladı hayırlısı inşallah...yarın doktor kontrolüm var umarım doktor amcamız istediğimiz doğum tarihini bize verir :uhm:çünkü ben bayram öncesi doğum yapıp bayram tatilinde evimde dinlenerek geçirmek istiyorum malum okula giden oğlumda var onun açısındanda düşündüğümde bana en uygun tarih aralığın ilk haftası kısmet tabiki...kızlar aceleci olurmuşnaniknanikhoş bana hala bayan çok bilmişler ısrarla erkek diyorlar ve inanırmısınız pempe bir tek donumuz hariç hiç birşey alamadım bu yüzdenfisfisfisama yok elim yüzüm şişmemiş yok güzelleşmişim vs vs (sanki çirkindimklava:)
şaka bir yana arkadaşlar son ay yada aylarımızı yaşadığımız şu günlerde Allah hepimizin yardımcısı olsun...

yatağını, yorganını, nevresimini kayınvalidem almış, ne zaman istersen o zaman gönderim diyor, ben de gelirken getirirsin acele etme dedim kaydirigubbakcemile3

beşiğini, ıvırını zıvırını da önümüzdeki hafta annemle halletcez inşallah.

şimdilik durumlar böyle

Goldgelb geçmiş olsun canım.Neyse ki herşey yolunda.Bol su iç iyi gelir iltahabına.terazi olcağı nerden aklına geldi ya alemsin vallahi:))

İlkim'cim hoşgeldin.Suyu fazla demiş ama 3 hafta sonraya randevu vermiş.Bence hiç takma.Bu doktorlar kendi kendilerine konuşuylar işte böyle.İyisin maşallah.

merhaba arkadaşlar ben bayadır giremiyordum artık
günlerimiz yaklaşıyor sayılı günler bitiyor
ben çok heycanlıyım 7 yıl hasretin ardından anne olacam diye allah hepimizi sağ selamet
kucaklarımıza almak nasip etsin canlarım

Lilyum sen de hoşgeldin canım.İnşallah istediğin zamanda olur doğumun.Şu cinsiyet konusunda durumlar bende de aynı.Bir tane pembe birşey alamadım bebeğime.Doktor da sadece bir kere görebildi cinsiyetini.son gittiğimizde "Bi de erkek olurmuş."diyip güldü kendi kendine.Göstermiyo yaramazım.Utanıyo.

kızlar dün çok komikti.dr.odasına girdim yattım yağata karnımı açar açmaz benimki kafasını götünü sivritti.okadar komiktiki dr.bile çok güldü.hatta biara ultrason aletine vurdu .

goldgelb canım benimde akıntım gelince sancıyla birlikte çok korktum.normalde zaten iltahap vardı bende,dr.sarı renkte gelirse koku yaprsa gel dedi.allah yardımcımız olsun ya

gold canım geçmiş olsun:1hug:

kızlar bend ebu hafta sonu çantayı hazırlayayım baria.s

bu arada herşeye hazır olmak lazım temizlikleri ihmal etmeyin aaaa zorda olsa yapacağız
bu arada benim göbüş tüylendi rezalet denemez ama tüy oldu işte göbüşüdemi aldırsam bende biraz takıntıdır tüy öfffffffffffffff-tatlicadiarzu-

ben ciciyimsırnaşık şeydr.alttan bakar diye canım çıktı temizleyene kadar.ama bakmadı erkenmiş henüz.
zerenciğim benimde öyle göbişim tüylendi hep,hatta eşim sakalın çıkmış dedi,ay ne utandım hiç öyle bişim olmazdı.akşama doğru gitcem kuaföre.

lora, orkide, ilkim ve celik yani benimle aynı dogum takvimine sahip tum arkadaslar bebikleriniz kaç gr oldu son gittiğinizde?
Ayrica bence yuzun guzellesti oglun olacak lafı tam bir safsata... Hamilenin yuzu guzellesir çünkü zaten son derece saglıklı besleniyoruz, vitamin aliyoruz bol bol uyuyoruz, su içiyoruz e tabii bin dirhem et bin ayıp orter yuzumuz kilo aldıkça geriliyor, renk geliyor (bir de gidilanmasa hehe)
ayrica vucut yapin neye uygunsa ona gore alırsın kilo benim popişko göbekle ayni oranda buyuyor ama kollar bacaklar incecik (tabiri caizse patatese kurdan batirmiş gibiyim) ama ben zaten boyle olacagımı biliyordum her zaman boyle kilo alirim, erkekle kızla ilgisi yok...ve ister sezeryan ister normal dogum yapayım diğer arkadaslara gore göbegim biraz daha zor gider çünkü zaten göbekli olmaya meğilliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…