- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.061
Lilyum sen de hoşgeldin canım.İnşallah istediğin zamanda olur doğumun.Şu cinsiyet konusunda durumlar bende de aynı.Bir tane pembe birşey alamadım bebeğime.Doktor da sadece bir kere görebildi cinsiyetini.son gittiğimizde "Bi de erkek olurmuş."diyip güldü kendi kendine.Göstermiyo yaramazım.Utanıyo.
edoşcum hoşbuldum canım demek sende muallaktasın..boşver arkadaşım doğar doğmaz herşey biranda lazım değilya fıstık yeşili al sende yerimseniben
ayrıca sana ve diğer arkadaşlara cinsiyet tahmini ile alakalı bir sorum olacak bence bu doğru...
batıl ama göğüslerinizin uçları şuan ne renk acaba?çünkü neyse çünküsünü sonra söylerim...
bakalım doğrumu arkadaşlar hadi yazın bakalım bi istatistik veri oluşturalım bakalım tutacakmıa.s.
kızlar dün çok komikti.dr.odasına girdim yattım yağata karnımı açar açmaz benimki kafasını götünü sivritti.okadar komiktiki dr.bile çok güldü.hatta biara ultrason aletine vurdu .
goldgelb canım benimde akıntım gelince sancıyla birlikte çok korktum.normalde zaten iltahap vardı bende,dr.sarı renkte gelirse koku yaprsa gel dedi.allah yardımcımız olsun ya
geçmiş olsun ilkimcim, ayaklarını sıcak tutuyomusun, ben uyurken de çorap giyiyorum, yazın bile korkumdan hep giymiştim, şükür ki önemli bişey olmadı, ama ağrılarım var nedense yine, sabah zor doğruluyorum artık kalkana kadar her yerim ağrıyo, özellikle bu 2 haftadır filan böyle
goldgelbciğim msjımı aldın mı canım.
benim yavruşum dün 1840 gr.dı teyzesi.dr.haftasına göre çok iyi dedi.işte suyumuz fazlaymış biraz.benim yediklerim bebeğime gidiyo sanırım.zaten gören hiç kilo almamışsın diyo.aldım ama ya aldım yaaa:çok üzgünüm.
evet ya bilmiyorum zea ve zeynepte boyle seyler dusundu mu hiç benim son aklima gelecek şeyler ilk aklıma geldi dogrusu...
Demin yazdıklarımı okudum...sanki site tekrar kaçacakmış gibi acele acele yazdığım için biraz karma karısık olmuş, umarım anlatabilmişimdir... Nst sonucunda erken dogum riski yok ziyadesiyle tırlatmış bir anne adayı var... Zaten ellbette Allah bilir ama benim içime hep en son Aralık annesi ben olacakmışım gibi geliyor...
bana kalırsa aralık annelerinde halaybaşı zeren olacak gibi geliyor zeynep ve zea kasım annesi olmassa şayet onlarında olma ihtimali yüksek özellikle zea nın çünkü o ikiz taşıyor ve ikizleri fazla bekletmiyorlarmış diye duymuştum...
benim oğlum olacak ve çok koyu rengi nerdeyse siyaha yakın.
canım bendede o yataktan kalkma sorunu var her yerim agrıyor yatmak dert kalkmak dert ahhh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?