2008 Aralık Anneleri

Nazlıcık hoşgeldin.7 yaşında bir çocuğun mu var?Niye 7 yıl hasret anlayamadım da canım.

Kızlar benim de göbek kıllı mıllı.Hani internette düzgün kılsız hamile göbek resimleri var ya,çok imreniyom ben onlara.Bi kere çıplak göbeğimi çekeyim dedim kıllardan öğrenç görünüyodu.Kendim bile bakamadım,hemen sildim:))Fotoğrafçıya gidip çektircem,rötüş yapsın:)))

edoşcum hoşbuldum canım demek sende muallaktasın..boşver arkadaşım doğar doğmaz herşey biranda lazım değilya fıstık yeşili al sende yerimseniben
ayrıca sana ve diğer arkadaşlara cinsiyet tahmini ile alakalı bir sorum olacak bence bu doğru...
batıl ama göğüslerinizin uçları şuan ne renk acaba?çünkü neyse çünküsünü sonra söylerim...
bakalım doğrumu arkadaşlar hadi yazın bakalım bi istatistik veri oluşturalım bakalım tutacakmıa.s.

kızlar çok merak ediyorum ilk annemiz kim olacak ayyyy çok süper olacak o haberi almak yada vermek :CüvCüv:

goldgelbciğim msjımı aldın mı canım.
benim yavruşum dün 1840 gr.dı teyzesi.dr.haftasına göre çok iyi dedi.işte suyumuz fazlaymış biraz.benim yediklerim bebeğime gidiyo sanırım.zaten gören hiç kilo almamışsın diyo.aldım ama ya aldım yaaa:çok üzgünüm.

benimki koyu kahve oldu.-tatlicadiarzu-ama bide önceden daha şişkindi yani ilk başlarda daha dolgundu şimdi salıverdi kendini benim memişler

benim çok koyu değil rengi açık ayrıca ilk zamanlar çok sertleşmişti acıyordu şimdi yumuşadı acıda gitti:CüvCüv:

geçmiş olsun ilkimcim, ayaklarını sıcak tutuyomusun, ben uyurken de çorap giyiyorum, yazın bile korkumdan hep giymiştim, şükür ki önemli bişey olmadı, ama ağrılarım var nedense yine, sabah zor doğruluyorum artık kalkana kadar her yerim ağrıyo, özellikle bu 2 haftadır filan böyle

jasper tşk ederim canım.aslında çok dikkat ediyorum ama nekdar edersem olmuyo işte.ama gece çok açıyorum üstümü.eşim kapatıyo ben çıyorum sanırım ondan üşütüyorum

bu arada benim de koyu kahve ve ilk zamanlardaki gibi değil evet...
ee hadi kızlar çünkü..erkeklerde siyah kızlarda pempe yada koyu kahve olurmuş ...oğluma hamile iken simsiyah olmuştu ama sonra normale dönüyo...edolina hadi bacım sen de yaz ..

benim bebişim 1800 gr dı 29 haftalıkken.bi 10 gün önceki kontrolümde.sizinkiler kaç gr oldu?bayram sonrası sezeryana gitmeyi düşünüyorum.tabii bayramda sancılanmam inşallah.herkese sağlıklı doğumlar dilerim.

canım bendede o yataktan kalkma sorunu var her yerim agrıyor yatmak dert kalkmak dert ahhh ahhh

maşallah kilosu iyiymiş, ben de 11 kg . filan aldım ya, see ne kadar almıştın ya ilkimcim

goldcuuum geçmiş olsun canım, yaşadıkların normal şeyler artık mızıldanmalarımız başladı doğal olarak. hele ben 24.haftadan beri Nst ye bağlanıyorum :)

ama ne yalan söyliiim senin düşündüklerin hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile3 kız o panikte çocuğun burcunumu düşündün :roflol:

bana kalırsa aralık annelerinde halaybaşı zeren olacak gibi geliyor zeynep ve zea kasım annesi olmassa şayet onlarında olma ihtimali yüksek özellikle zea nın çünkü o ikiz taşıyor ve ikizleri fazla bekletmiyorlarmış diye duymuştum...

bende zea diyorum ilk annemiz ama dediğin gibi benim sezaryan olursa 1 aralık tabi kızım acele etmezse

benim inanılmaz buyudu ve koyulastı hatta boyle kahverengiler gunes lekesi gibi dalga dalga yayıldı çevresine...görseniz korkarsınız o derece iykk

canım bendede o yataktan kalkma sorunu var her yerim agrıyor yatmak dert kalkmak dert ahhh ahhh

canım doktor işini n'aptın? son kararın nedir? Gerci daha evvel de yazmiştim sen boşuna hastane arama, ne de olsa bu gidişle çalışırken doğuracaksın diye... Gerci çalışmazsan da nete giremeyeceksin o da bizim açımızdan kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…