2008 Aralık Anneleri

zeamays nasılsın sen canım? ağrın sızın, yemek yemeye filan kalkıyosun herhalde,
goldgelbcim sana da geçmiş olsun, erken doğum riski yok demişse problem yoktur, sıkılma,
patates ve kürdan ha, alemsin ya , şimdi düşününce ben de öyleyim galiba:))

Kızlar pardon kocişim geldi de.Beni bekliyo çıkıcaz.Akşam gelirim gene.

benim göğüs uçlarımın rengi önce çok koyulaştı.Zaten koyu tenliyim.Zenci memesi gibi oldu:))Şimdi siz sorunca baktım.uçları pembeleşmiş gibi hafif ama uzaktan kahverengi.

benimkiler bakalım 29 kasımı bekleyeceklermi aceleci kızlarım, ayyy inşallah ekimde falan doğurmam, çok korkuyorum erken doğacaklar diye

ilk annemiz zeamays olabilir bence de, zeynep, emine de var.
gerçi belli olmaz tabi, herkesin allah gönlüne göre versin, sağlıkla zamanında gelsinler, hastanede kalmak gerekince çok zor oluyo ya erken doğumlarda

canım çok sağol, iyiyim, ağrım falan kalmadı çok şükür, anneciiim çok iyi bakıyor bana, hiç kaldırmıyor beni yataktan, birtek wc ye kalkıyorum bide yemek için masaya oturuyorum onun dışında pc kucağımda yatıyorum hep :))

kızlar benimkilerde koyu kahve, ama sanki son zamanlarda biraz açıldı gibi renkleri, bide koltuk altına doğru derisinin rengide koyulaştı benim, çirkin oldum yaaaa ((

canım doktor işi c.tesi çözülecek dokotrda randevum var hem herşeyi konuşucam:CüvCüv:

ayrıca işyerimle konuşmam gerek ama insan çekiniyor izinde maaş durumumu bakalım ne diyecekler yok vermiyoz derlerse 1 kasımda giderim banane iş çoksa çok ben 1 kasımda değilde 8 kasımda çıkmayı birazda işleri yoluna koymak için isityordum ama kafam atarsa işi falan düşünmem:roflol:ayyy ne bencilim:jeyyar:

site kapalıyken şu saate kadar nasıl canım sıkılıyordu. oh ne güzel geçmiş zaman. çok özlemişim sizi :))))))

ama uykum geldi kızlar. görüşürüz sonra. iyi bakın kendinizee a.s.

kızlar pcde sezaryen videosu izledinizmi?!!!
şayet izlemediyseniz bence bu saatten sonra da izlemeyin ama izleyen arkadaşlar varsa ki biri benim korktum ben...ameliyat işte adı üzerinde(

kızlar pcde sezaryen videosu izledinizmi?!!!
şayet izlemediyseniz bence bu saatten sonra da izlemeyin ama izleyen arkadaşlar varsa ki biri benim korktum ben...ameliyat işte adı üzerinde(

ama canım bende normalden korkuyorum ne yapayım kafamçokkarıştı

evet sezaryan ilk zamanlar izlemiştim şimdi içim almıyor hemde korkuyorum.normal doğum daha iyi her yönüyle bence hem için komple temizleniyor.hemde kadını 10 yaş gençleştirirmiş normal doğum.sezeryanda ise karnında koca bir kesik ve hep onunla yaşaman gerekecek.benim sezeryan olacakda.karmakarışık durumdayım.

ilk annemiz zeamays olabilir bence de, zeynep, emine de var.
gerçi belli olmaz tabi, herkesin allah gönlüne göre versin, sağlıkla zamanında gelsinler, hastanede kalmak gerekince çok zor oluyo ya erken doğumlarda

valla kasımın ilk yarısını atlatırlarsa cokta erken sayılmaz herhalde bhk da var ayrica o da ilklerden olabilirler...insan dusununce inanılmaz heyecanlaniyor

ama canım bende normalden korkuyorum ne yapayım kafamçokkarıştı

sana katılıyorum onuda izledim o daha da zorrr...ama epudural sezaryan hiç bana göre değil panik yapar bayılırım yine ben iyisimi bayılıp odada ayılmak...bu arada ayılırken kimin ismini sayıkladığınız çok önemliymiş ben kayınvalidemi sormuşum:))
zaten ameliyat odasına girdiğiniz anda hemşireler neredeyse moral vermek adına zil takıp oynuyorlar demişlerdi bana hakikaten doğruymuş:CüvCüv:doktorum benim ağladığımı ve paniklediğimi görünce isabet olmuş sezaryen istemeniz demişti onu hiç unutamıyorum ..

kızlar normal doğumda için temizlenip sezaryanda temizlenmez konusu yanlış 3 ayrı doktora sordum hepside saçma dedi sezaryandada temizlenir dedi hatta küçük rahim kistleri bile alınıp temizleniyormuş

bende normal istiyordum ama kızımın başı hep yukarda bundan sonra dönsede risk diyorlar çünkü kanalın yapısını alırmış dönen bebekler benimki için geç artık sanırım:1no2:

ben kendimi 1 aydır lokal anezteziye hazırlıyorum sezaryanda:CüvCüv:
komple bayılmakta iyi ama bebeğimi görmek isterim ilk anda ayrıca kime ne derim ayılırken korkusu var aman karıştırmayayım ortalığı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…