2008 Aralık Anneleri

nurgülcüm canım iyileşemedimi bu patronları anlamıyorum kız kaç gündür hasta hasta çalışıyor yazık

nerde olcam mutfakta
ohhh temizledim mutfagımı misssler gibi oldu ama geberdim agrıdan şimdide kızın yeleğini aldım elime açtım siteyi yorumları okuyordum canım

valla zeynepcim sana şaka gibi geliyor heralde yanılmıyorsam 3 cm açılmadan bahsediyodun... ama erken doğum sanıldığını kadar kolay bişey değil şu haftanda daha bebeğinin akciğerleri tam gelişmemiş ve kilosuda mühtemelen düşüktür. belki bilinçaltında hepimiz doğumun vaktinden önce olup bebeklerimize hemen kavuşmak istiyoruz ama sen biraz durumu abartmışsın bence artık aklını başına al istirahata çekil sana bir arkadaş tavsiyesi kaydirigubbakcemile

zaten ben zeynebi tanidiğimdan beri o mutfagi temizle temizle bitiremedi domestosu zengin etti... Birgun gidip bakacağim ne varsa o mutfakta kaydirigubbakcemile3
sevimcim sen nasılsın? senin bebek nasil, hazirliklar nasil? ayrıldın mi işten?

canım cok teşekkür ederim yok canım acılmam 1 cm olmuştu canım ama düzenli bir sancı oldugu için daha cok acılmadan durdurdular dogumu canım bebeğin gelişim iğneleri yapıldı canım ama genede tehlikeli bir durum beni düşündüğün için sağol canım

sorma kız temizle temizle bitmiyo benmi cok pisim yoksa temizlik hastalığımı var bilmiyom ama bildiğim tek şey markete gidince ilk temizlik malzemesi almak oluyo

saol canım iyiyim, benim 37. hafta 15 kasımda bitiyor o tarihe kadar çalışcam. zaten işyerinde çok yormuyorum kendimi. hazırlıklara daha başlamadık kasım başında beşikmi park yatakmı karar verip o zaman eksikleri tamamlıcam. sen bize göre daha rahatsın tabi nede olsa en geç aralık anne adayıa.s son sözüm zeynepe, canım o gelişim iğnelerine hiç güvenme eğer gerçekten tam anlamıyla işe yarasalardı herkes 40. haftadan önce o iğneleri yaptırır bir an önce doğururdu bak zea yerinden bile kalmıyormuş biraz yat dinlen artık uslu olkaydirigubbakcemile5

ay kızlar bende kızımın odasını temizledim.çamaşırlarını yerleştirdim derken çok yoruldum.ben iş yaptıkça benimki toplanıyo zaten,bende kovuyom şu tarafa geç diye yavruşumu.özellikle sağ tarafımda acayip sertlik var,hep oraya geçiyor dr.kafası dedi.hep yan popizyonda minik kuşum.
kızlar emzirme südyeni aldım dün,ben onu açana kadar yavruşum aç kalır.ayy deli oldum değiştircem.siz de aldınız mı

kızlar ya az önce canım çok sıkıldı işyerinde toplu işçi çıkarımı olacakmış üzüldüm
biz personelle ilgili açıklama olmadı ama arkadaşlarıma üzüldüm

yok ben almadım ama en iyisi kom diyorlar hele de boyle benim gibi koccamann memişe dönüşenler için
aaa pardon ben gecenlerde emzirme atleti duydum malum aralık soguk ay boyle kendinden sutyenli atletler varmiş onları arastıracagım

sorma kız temizle temizle bitmiyo benmi cok pisim yoksa temizlik hastalığımı var bilmiyom ama bildiğim tek şey markete gidince ilk temizlik malzemesi almak oluyo

eminim evinde mutfaginda tertemizdir otur köşene artık bak bana otur motur diyen olmadı ama görsen bir kurum kurum kurulup oturuyorum heryerde baskösedeyim tabii gezmek deyince ayakkabılari ilk giyen benim o ayrı....-tatlicadiarzu-

zrenciğim üzülme canım,sitresden uzak dur aman aman.ufacık üzüntü bile iyi değil bizim için.
bu arada meltem hiç görünmüyor.benim tansiyonum düştü sanırım,halsizlik geldi.bide midem bulandı.offffffff yaaa

merhaba kızlar ben geldimtahlilllerimi yaptırdım nst bağlandım :)
ay bu nst süper bişey pat pat pat kalp atışlarını dinliyoruz bebişimizin :)
tahlillerimde temiz ama kansızlık var inş düzelcek :) siz nasılsınz?nevar neyok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…