K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.101
site kapalıyken şu saate kadar nasıl canım sıkılıyordu. oh ne güzel geçmiş zaman. çok özlemişim sizi :))))))
ama uykum geldi kızlar. görüşürüz sonra. iyi bakın kendinizee a.s.
ayyy kızlar yine kayboldu zeynep nerelerde laelaelaelaelae
nerde olcam mutfakta
ohhh temizledim mutfagımı misssler gibi oldu ama geberdim agrıdan şimdide kızın yeleğini aldım elime açtım siteyi yorumları okuyordum canım
çalışkan arkadaşım benim
senin dünür nerede:CüvCüv:
nerde olcam mutfakta
ohhh temizledim mutfagımı misssler gibi oldu ama geberdim agrıdan şimdide kızın yeleğini aldım elime açtım siteyi yorumları okuyordum canım
valla zeynepcim sana şaka gibi geliyor heralde yanılmıyorsam 3 cm açılmadan bahsediyodun... ama erken doğum sanıldığını kadar kolay bişey değil şu haftanda daha bebeğinin akciğerleri tam gelişmemiş ve kilosuda mühtemelen düşüktür. belki bilinçaltında hepimiz doğumun vaktinden önce olup bebeklerimize hemen kavuşmak istiyoruz ama sen biraz durumu abartmışsın bence artık aklını başına al istirahata çekil sana bir arkadaş tavsiyesi kaydirigubbakcemile
zaten ben zeynebi tanidiğimdan beri o mutfagi temizle temizle bitiremedi domestosu zengin etti... Birgun gidip bakacağim ne varsa o mutfakta kaydirigubbakcemile3
sevimcim sen nasılsın? senin bebek nasil, hazirliklar nasil? ayrıldın mi işten?
zaten ben zeynebi tanidiğimdan beri o mutfagi temizle temizle bitiremedi domestosu zengin etti... Birgun gidip bakacağim ne varsa o mutfakta kaydirigubbakcemile3
sevimcim sen nasılsın? senin bebek nasil, hazirliklar nasil? ayrıldın mi işten?
ay kızlar bende kızımın odasını temizledim.çamaşırlarını yerleştirdim derken çok yoruldum.ben iş yaptıkça benimki toplanıyo zaten,bende kovuyom şu tarafa geç diye yavruşumu.özellikle sağ tarafımda acayip sertlik var,hep oraya geçiyor dr.kafası dedi.hep yan popizyonda minik kuşum.
kızlar emzirme südyeni aldım dün,ben onu açana kadar yavruşum aç kalır.ayy deli oldum değiştircem.siz de aldınız mı
sorma kız temizle temizle bitmiyo benmi cok pisim yoksa temizlik hastalığımı var bilmiyom ama bildiğim tek şey markete gidince ilk temizlik malzemesi almak oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?