2008 Aralık Anneleri

güzel sonuçlar almana sevindim canım
yalnız normalde demir kullanıyomuydun.buna rağmen mi kansızlığın var.
ben de kullanmıyorumda.merak ettim canımm

güzel sonuçlar almana sevindim canım
yalnız normalde demir kullanıyomuydun.buna rağmen mi kansızlığın var.
ben de kullanmıyorumda.merak ettim canımm

canım kan ilacı aldığım halde kanım hep düşük çıkıyor.
buğün dalak aldık :1shok:
annem onu yapcak bana bebeğim için yemem lazım normalde ciğer falan asla yiyemem.
doğumda kan kaybetcezz:bbo:
neyse sağlık olsun başka derdimiz olmasında :1hug:

gecmiş olsun canım..kansızlık için çekirdekli kuru uzum yemeni tavsiye ederim. ben de gebelikten önce kan hapı kullanıyordum.. ciddi kansızlık vardı... hamile oldugumu öğrenince sağlıklı besleneyim diye kuru üzüm filan yemeye başladım. her cebimde 1 avuç üzüm ceviz mutlaka olur. o kadar çok etkiledi ki 5. aya kadar kan hapı kullanmadım ben.. doktor 5. ayda doğumda gerek mutlaka kullan diye verdi..

fascım canım o üzümlerdende yedim canım hatta kaynattık suyunu faln içtim ama fayda etmedi.
bekarkende kansızlık vardı malesef
düzelcek inş.a.s.
senin meleğin nasıl bakalım?

inşallah düzelir canım..
benim minnoş gayet keyifli. maşallah kıpırdaklığı üzerinde.. eren oğluş nasıl. bugun gördün mü ultrasonda yoksa sadece tahlil mi yaptırdın..

iyi bari çok sevindim

ayy ben çok sevdim bu haftaları.. bizimki de 15 gunde 1 cagırdı.. bu c.tesi değil haftaya kontrolümüz var.. çok güzel çok:)

nast nası bişi emine ultrason gibimi kablolar falanmı var.bende bu gidişimde girerim herhalde karnımda sertleşmeler var çünkü gerçi şükür daha iyi ama yada ben alışıyorum bana iyi gibi geliyo..

ceyremcim canım böyle 3tane yuvarlak bişey var siteteskop yuvarlağı gibi onu göbişine sabitliyorlar ve başucundakki cihaza kablolarla bğlıyorlar.
sonra ses geliyor kalp atımları tekme olunca arada kalp sesi kesiliyo pat die bi ses geliyooo :))
20dk boyunca bebişlerin kalp atışlarını dinlemek süper bişeyyy :)

sadece ses var dimi eminecim.. görüntü yok.. keşke aynı zamanda da görebilsek di mi ama:)

iyi akşamlar arkadaşlar,
öğlen üzeri doktorumdan gelen tel nedeni ile apar topar hazırlanıp hastaneye yarın için olan randevuma kongre dolayısı ile bugün gittim..çok şükür kızımın gelişimi normal seyrinde ama usg yine benim tarihime göre daha önde gösteriyor Allahım hangisine inansam ben çünkü ben sat mi cep tel ajandama kaydetmiştim dolayı ile yanılma payı oldukça az
şu durumda hangisine inanmak gerekir acaba...bu arada 10 gün sonra kontrole gittiğimde doğum tarihi netleşecek..
cinsiyet konusuna gelince hocam lütfen bu konuyu netleştirelim dedim arkadan baktı önden baktı yandan baktı kesinlikle kız ama biz buna yine de%99.9 diyelim dedi:))

emineciğim canım çok şükür güzel haberlerle geldin.çok sevindim canım.öpüyorum erenimizi
kızlar yemeğimi zar zor yedim,midem çok bulandı yaaa.normalmidr sizce,eşime soruyorum devamlı normalmidir diye.sanki ilk başlrdaki gibi bulantı yaşadım demin.ay hep o günler geldi gözümün önüne

lilyumcuğum bende cinsiyet konusunda çok tedirginim.ama dün dr.derdi diye düşünüyorum.inan ben cesaret edipte soramadım.kesin kızmı diye.ne yapalım sağlıklı olsun da,artık çevreden gelen tepkilerle herkes kızımı erkek yaptısırnaşık şey

eminecim iyi haberlerine bende çok sevindim kansızlık bende de yıllardır vardı ama düzenli demir hapı kullanma neticesinde şuan daha iyi seviyede..çekirdekli siyah üzüm ile yarısı kadar çörekotunu blendirden geçirip hersabah iki tatlı kaşığı ye istersen..ben çok faydasını gördüm

canım benim 2.olduğu için çok takılıyorum bence sen hiç takılma değişiklik olursada bırak sürpriz olsun:))

Son düzenleme:
arkadaşlar anlatmayı unuttum doktora gittiğimde bebbek daha hareketli olsun diye çikolata yiyeyim dedim ama unuttum bei ultrasyona aldılar orda aklıma geldi göbek açık doktoru beklerken belki faydası olur diye başladım hapur hupur yemeye ohhh şifa olsun güzeldide tam son lokmayı çiğniyordum ağzım dolu doktor gelmez mi ben hama ham humhum konusamadım çok utandım şey çocuk hareketlensin falan çok kötüydü yaw Allah tan doktoru espiriktirde atlattım onu yarım saat önce yiycektin ve afiyet olsu dedi bi daha asla yapmam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…