- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.121
merhaba kızlar ben geldimtahlilllerimi yaptırdım nst bağlandım :)
ay bu nst süper bişey pat pat pat kalp atışlarını dinliyoruz bebişimizin :)
tahlillerimde temiz ama kansızlık var inş düzelcek :) siz nasılsınz?nevar neyok?
güzel sonuçlar almana sevindim canım
yalnız normalde demir kullanıyomuydun.buna rağmen mi kansızlığın var.
ben de kullanmıyorumda.merak ettim canımm
canım kan ilacı aldığım halde kanım hep düşük çıkıyor.
buğün dalak aldık :1shok:
annem onu yapcak bana bebeğim için yemem lazım normalde ciğer falan asla yiyemem.
doğumda kan kaybetcezz:bbo:
neyse sağlık olsun başka derdimiz olmasında :1hug:
tahlil ve nst yaptırdım canım çok şükür güzel geçti bi problemimiz yok 15gün sonra ultrasona gircez inciye gidip.
iyi akşamlar arkadaşlar,
öğlen üzeri doktorumdan gelen tel nedeni ile apar topar hazırlanıp hastaneye yarın için olan randevuma kongre dolayısı ile bugün gittim..çok şükür kızımın gelişimi normal seyrinde ama usg yine benim tarihime göre daha önde gösteriyor Allahım hangisine inansam ben çünkü ben sat mi cep tel ajandama kaydetmiştim dolayı ile yanılma payı oldukça az
şu durumda hangisine inanmak gerekir acaba...bu arada 10 gün sonra kontrole gittiğimde doğum tarihi netleşecek..
cinsiyet konusuna gelince hocam lütfen bu konuyu netleştirelim dedim arkadan baktı önden baktı yandan baktı kesinlikle kız ama biz buna yine de%99.9 diyelim dedi:))
lilyumcuğum bende cinsiyet konusunda çok tedirginim.ama dün dr.derdi diye düşünüyorum.inan ben cesaret edipte soramadım.kesin kızmı diye.ne yapalım sağlıklı olsun da,artık çevreden gelen tepkilerle herkes kızımı erkek yaptısırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?