2008 Aralık Anneleri

Arkadaşlar bende Ocak annesiyim
Bebeğimde damak dudak yarığı varmış
Bu konuda bi tecrübeniz varsa banada yardımcı olurmusunuz.

Emine'cim herşeyin yolunda olamsına çok sevindim.Nst'ye sen de bağlandın demek.Bana öyle bişey yapılmadı hala.Doktorum pek rahat zaten.Bu arada kansızlığına dikkat et.Ben her sabah mısır gevreği veya benzerlerinden yiyorum bol sütle.İçlerinde demir gibi faydalı çok şey var biliyorsun.Sanırım bana çok faydası oluyor.Kansızlık çıkmadı testlerde.Hem sütü de o şekilde almış oluyorum.

Blooms çok geçmiş olsun.Bahsettiğin konu hakkında hiçbir bilgim yok ne yazık ki.

Oku oku bitiremedim.Bütün konulara el atmış herkesler bakıyorum.Sitenin gidip gelmesi yaradı galiba:jeyyar:

İlkim'cim sen de mi okuyon?Burdayım bak ben:CüvCüv:

Bugün bir,iki saatliğine çarşıda dolaştım.Sütyen fanila falan aldım.Eve gelip yemek yaptım,üstüne de müzik eşliğinde bıcı bıcı yaptık kızımla.Şu anda bacaklarım kökünden kopacak gibi hissediyorum.Çok yorulmuşum.Sol tarafıma uzandım,kızım buna bayıldı.Oynuyo şimdi içerde:)

ayy yerim ben senin biciriğini.bizde dünakşam misafirlikteydik,biraz mesafeli yol yürümüştüm.nasıl uyuşum düngece,artık dayanamıyoruz canım.ağırlık çöktükçe yoruluveriyoruz hemen.

ayy yerim ben senin biciriğini.bizde dünakşam misafirlikteydik,biraz mesafeli yol yürümüştüm.nasıl uyuşum düngece,artık dayanamıyoruz canım.ağırlık çöktükçe yoruluveriyoruz hemen.

Ağırlaştık iyicene vallahi teyzesi.O da yoruldu heralde bütün gün hiç güçlü hareketini hissetmedim.Ben dinlenirken canlanıyo.
Biz şimdi babamıza şu belgeseli izleticez.Sonrasında uyuyup kalır mıyız bilmem.Öpüyoruz kızımla sizia.s.

geçmiş olsun blooms, hiç duymadım Allah acil şifalar versin bebişine..kızlar herkese iyi geceler umarım hamileliğiniz yolunda gidiyordur benim de şimdilik bi sorun yok çok şükür yarın belki doktora gidicem haberleri buradan veririm..sevgiyle kalın..

iyigeceler aralık annecikleri
gezmelerden geldik uykumuz gelmedi biraz takılalım dedik.. bakalım ne kadar dayanabileceğiz..

bloom geçmiş olsun canım.. benim bir arkadaşım vardı böyle bebeği olan.. hatta söyle söyliyim 3 çocugu da böyle olmuş.. ben hiç görmedim bebeklikleri şimdi en büyügü orta okula gidiyor ve hiçbir sorun görünmüyor. operasyonla düzelmiş. bir tek benim bildiğim buna mı bağlı bilmiyorum ama genizden konuşma problemleri var. haftaya görüşeceğim onunla.. inşallah senin için sormak istediğin veya fikir almak istediğin birşey olursa seve seve sorarım.. bir de TV8 de adım adım çocugum programıında konuşulmuştu bu konu.. emzirmeyi ne olursa olsun bırakmayın diyordu.. memeyi kolay kavrayabilmeleri için silikon gögüs uçları kullanın diyordu doktor.. çok üzerinde durmuştu bu konunun.. internetten araştırma yaparsan belki programın tekrarını bulabilirsin. biraz sonra senin için ben de bakar araştırırım canım.. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. üzülecek bir durum yok bence. artık herşeyin çözümü çok kolay..

edoş kız ben de günaşırı mısırgevregi yiyom.. şu demir içerenden.. acaba ben de ondan mı normala girdi bu demir olayı.. pek güzel pek sevindim.. iyi o zaman yemeye devam.. bana doktorum sütü kolay tüketmem için önermişti ilk aylarımda.. iyi ki sevdim de devam ettim.. içine biraz fındık ceviz badem koyuyorum ben.. biraz da kuru üzüm ve kayısı.. oh oh mis gibi oluyo..

çelikcim çok güldürdün beni Allah ta sizi güldürsün emi :) gözümün önüne geldi de:)

lilyum ve ilkimcim.. valla bu sefer doktora sordum. hala kız mı diye.. gülümsedi ve anlamış gibi baktı yüzüme.. bak gösteriyim sana da bu böyle olursa kız olur dedi.. tabii ben pek bişiye benzetemedim. hee evet evet dedim ama pek emin konuştu yani.. isteyen istediğini desin anacım.. benim inşalah kızım olcak.. şüphem kalmadı artık:)

sağol zerencim, uykusuzum sadece, başka bi sıkıntım yok... bi de havalar kapalı olunca daral geliyor, size de oluyor mu, yoksa hamilelik depresyonu falan mı

sen nasılsın, fazla yorma kendini..

sağol zerencim, uykusuzum sadece, başka bi sıkıntım yok... bi de havalar kapalı olunca daral geliyor, size de oluyor mu, yoksa hamilelik depresyonu falan mı

sen nasılsın, fazla yorma kendini..

bende gece uykusu yok kaç aydır canım günde 4 saat uykuyla duruyom evet hava kapalı olunca bende sıkılıyorum
hamilelik depresyonunu çalışan anneler daha çok yaşıyormuş evde kalınca ALLAH yardımcımız olsun güzelim:Saruboceq:

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkeze

zerenim nasıl oldun bugün dün keyfin yoktu iyisindir inşallah canım dün yazdığını şimdi okudum canım cok üzüldüm ama fazla kafanı takma canım dikkat et kendine

günaydın fıstığım moralim iyi olsun diye sabah duşumu aldım kahvaltı ettim biraz makyaj yaptım ama arad aaklıma takılıyor tabi sıkılıyorum
akşam eşime dedim senide çıkartırlarmı dedi olabilir dedim adamın gözleri parladı sevinçten :sm_cool:
ne güzel oturur kıza bakarsın dedi sinir oldum anlamıyor beni:çok üzgünüm:

öyle deme kız yazık adam seni düşündüğünden öyle demiş üzülme cıkarsalarda ben size bakarım demek istemiş canım sende herşeye sinir olma canım bak bizim durumlar belli ansızın sancılanıveriyoruz allah korusun doguruvercez zaten pıt diye erkenden dikkat et canım sakin ol takma sadece kızını düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…