2008 Aralık Anneleri

orası öyle tatlım ama benimde evde oturamıycagımı bilmesi gerek diyorum sevdiğim adamın:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar Allah hepimizin gönlüne göre versin ve dualarımızı kabul etsin.
sağlık ve sevgiyle kalın.

iyidir umarım keyfim olmayınca kızımda keyifsiz oluyor sanırım hareket pek yok o yüzden:bbo:

zerencim her şey olucağına varırmış, elinde kesin bir bilgi bile yok, bunun için canını sıkma.. ama işinden çıkartma ihtimallerine karşın, doğum sonrasında çalışma konusunda ne kadar kararlı olduğunu eşine hissettir.. en önemlisi bence bu.. çoğunlukla erkekler doğumdan sonra eşlerinin çalışmasına sıcak bakmıyor. o nedenle sen işini eşinle hallet, ona iyice doğumdan sonra da çalışacağını bellet.

bu iş yeri sana çıkış verse bile senin gibi çalışkan bi hatuna iş mi yok... hiç canını sıkma, bak zeyneb de morali bozulduğu için nerdeyse erken doğum yapacaktı, takma bukadar kafana.. bugün kendini iyi hissettirecek bir şeyler yapmaya çalış. iş yerinde müzik dinleyebiliyorsan iyi gelirdi mesela.. eşinle işleriniz birbirine yakınsa öğlen yemeğinde buluşun mesela, moralin düzelsin.

kızlar ben de dün akşam sırf eşim eve geç geldi diye ağlama krizi geçirdim. ayy kendimi tanıyamaz oldum valla. tam bir saat ağladım, durduramadım... eşim de çok üzüldü, yazık napsın asker adam, ne zaman görev biterse o zaman geliyor, ama benim de elimde değil. yapmadığı şaklabanlık kalmadı nerdeyse, sonunda biraz hava almak için dışarı çıktık da iyi geldi.

geçenlerde de sokakta cenaze götürüyorlardı, tabutun ardından da insanlar ağlaşarak yürüyorlardı, herkes gitti, ama hıçkırarak ağlama sesleri devam ediyor, eşim bi baktı : hıçkırarak ağlayan kişi benim gülse mi ağlasa mı o da şaşırdı... hala dalga geçiyor benimle "merhum yakının mıydı" diye. gerçekten de duygu durum bozukluğu hat safhada, inşallah bunlar doğumdan sonra geçer.

sağolun kızlar iş için kendimle ilgili problem yapmıyorum ben ama arkadaşlarım çıkartılacak üzüyor beni birde şu hamileliktenmi nedir 2 katı üzülüyorum herkeze üfffffffff ne olacak bu halim benim:CüvCüv:-tatlicadiarzu-

günaydın cicişlerim.herkese hayırlı cumalar.
elifciğim canım ya bende öyleydim biara,insan bide kendine gülüyor.elde değilki canım,benim canım sıkılsa ağlıyorum evde.lohusalıkda ne etcez biz ya

zerenciğim ne yapalım işte.allah onlarada kolaylık versin,inş.daha güzel bir iş çıkar karşılarına.sen üzülmemeye çalış oldumua.s.

kızlar hadi herkez hastane çantasına ne koydu yazsın hem eksiklerimizi anlarız :1hug:

aaaa aralık anneleri ses çıksın sengözlerimebaksanab

:ecrin_bebek:ay ben daha tam tamamlamadım gibi.ben söyliyim anacım.5-6adet iç çamaşırı.emzirme südyeni.1adet pijama.1adet gecelik.havlu peçete,ıslak mendil.daha var mı eksik gıı-tatlicadiarzu-

:ecrin_bebek:ay ben daha tam tamamlamadım gibi.ben söyliyim anacım.5-6adet iç çamaşırı.emzirme südyeni.1adet pijama.1adet gecelik.havlu peçete,ıslak mendil.daha var mı eksik gıı-tatlicadiarzu-

canım bende hazırlamadım daha ama rahat bir terlik koy sonra tarak bulundur kendine
peki bebiş için neler koyacan:uhm:

bazı arkadaşlar bezi hastane vermiyorsa bebek için en az 10 adet koyun diyor kendimiz içinde ped koymamız lazım

günaydın kızlar.
hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde herkesin duasını kabul etsin inş.
kızlar benim çantam hazır kırmızı kurdelemi bile koydum :)
hasta bezi 4tane koydum 3 gecelik pijama koymadım.3 kilot emzirme sütyeni,peçete,çorap

herkes ne kadar duygu yüklü böyle bende geçen akşam bebeğin doğunc BAZI TESTLER İÇİN TOPUĞUNDAN FALAN KAN ALIYOLARYA ONU DÜŞÜNÜP ÇOK AĞLADIM AH ANNENELİK AH ANNECİĞİM SENİ ŞİMDİ DAHA ÇOK ANLIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…