2008 Aralık Anneleri

herkese hayırlı cumalar olsun...
kızlar aynı duygu yoğunluğunu bende alası ile yaşamaktayım zaten normal zamanlarda bile çok kolay ağlayan ben şimdi kendime hakim olamayacak derecede duygusallaştım...
bugün eksiklerimi tamamlamak üzere abimin eşi ile alışverişe çıkıcaz hatta gitmişken KEY ile alakalı itiraz dilekçemide vereyim diyorum sgk nın önünden geçicesss çok komik bi rakam ödeme almıştım ha bugün ha yarın giderim derken bugüne kısmetmiş umarım hak ettiğimiz rakamı öderler...
neyse hepinize şimdiden iyi hafta sonları diliyorum..

selam eminecim aklıma ne geldi ne zaman oğlum evdeyken bi doğum hikayesi okusam oğlum hep seni soruyo:))
anne fenerbahçeli emine doğummu yapmış şeklinde :))

selam eminecim aklıma ne geldi ne zaman oğlum evdeyken bi doğum hikayesi okusam oğlum hep seni soruyo:))
anne fenerbahçeli emine doğummu yapmış şeklinde :))

canım benim yerim ben onuuu :lepi:
içinemi doğuyo çocuğun nee sositososito
dünde hastaneye giderken eşim diyorki
--sakın gitmişken doğurıyım deme ha naniknanik
oğluna öpücükler canım ismi neydi yakışıklımızın hihoyyyt

canım teşekkür ederiz ...adı Emre aslında beşiktaşlıyız ama nedense nerede bir doğum hikayesi okusam hep seni sorması dikkatimi çekti:))
bizde Eren paşayı öpüyoruza.s.

zerencim bugün alışverişe çıkıcaz çok eksiğim var hatta bu anlamda ortada sadece çanta var içine konabilecek hiç bişeyim henüz hazır değil bugün inşallah tamamlamaya çalışıcam..
ama bildiğim kadarı ile özel hastaneler hasta bezini ve çocuk bezini veriyolar...

tünaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar, zeren ben henüz çanta hazırlamadım. İlk olarak çanta almakla başlamayı düşünüyorum. Ama bakalım ne zaman alabileceğim.

bende öyle duydumda yinede konuşmak lazım kızlar hastaneyle herşeyi sonradan sorun yaşamayalım derim:CüvCüv:

tünaydın kızlar
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.. bu cuma vakti hepimize kolay doğumlar diliyorum inşallah..

ben de daha çantasını hazırlamayanlardanım.. bişey sorcam iççamaşırı yüksek belli mi koydunuz yoksa düşük belli mi.. yüksek belli olursa acaba sezeryan olundugunda dikiş yerine denk gelir mi ki.. yani dikiş tam olarak ne kadar yüksekte oluyor..

kızlar ben çantamı hazırladım evde salonun ortasına koydum çok bişey koymadım gerektiği kadar sadece pijamam ve bezler eksik bide soğuk olur kalın bi şal yada hırka gerek ama bakalım artık alıcaz.kızlar birde duydumki cuma vakti dua ile çantayı hazırlamak çok hayırlı olurmuş..

canım sezeryan dikişi tam tüylerimizin başladığı yerde oluyo arkadasımda görmüştüm.

kesinlikle yüksek bel canım ...hatta hayli geniş ve lastiğinin bebe lastiği kadar yumuşak olması gerekir bence

kızlar benim ilk kendi emeğimle becerebildiğim bişi yaptım.kızıma beceriksiz annesinden ilk patik.hatta diğerinin pomponunu daha yapmadım birazdan yapcam.olmuş mu kızlar yaa

kesinlikle yüksek bel canım ...hatta hayli geniş ve lastiğinin bebe lastiği kadar yumuşak olması gerekir bence

teşekkür ederim canım.. inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam ama her ihtimale karşı alayım yüksek bel bi çamaşır.. nolur nolmaz..

kızlar benim ilk kendi emeğimle becerebildiğim bişi yaptım.kızıma beceriksiz annesinden ilk patik.hatta diğerinin pomponunu daha yapmadım birazdan yapcam.olmuş mu kızlar yaa

hamarat hatun.. ben kızıma bi mendil işlemedim. çok beceriksizim.. maşallah ne tatlı rengi.. şimdi bunun içine küçücük patates ayacıkları mı gircek.. ayy yerim o ayakları ben

Hayırlı Cuma'lar kızlar.
Zeren'cim üzülmemeye çalış.Aklına başka şeyler getir.Mesela şu anda senin için en önemli olay hamileliğin ve bebeğin.Bunlara odaklanmaya çalış.Senin,benim göremediğim binlerce işten çıkarılan insan var.Ağlayacak,üzülecek bahane arasak çoook.
Ben de çok duygusallaştım.Gözümden yaşlar akıveriyor hemen.

Elifcino'm sen de kocan geç geliyo diye ağlamaktan vazgeç artık ya.Adam üzüntüsünden hasta olacak vallahi.Yalnız rahmetlinin yakının olup olmadığını sorması beni güldürdü.Senin yerinde olsam üstüne gülme krizi geçirirdim.
Ha bi de bana böyle gülme krizleri geliyo kızlar.Geçende eşimden tuvale çöpü için küçük torbalardan getirmesini istedim.O da dikkat etmeden en küçük torbayı almış gelmiş.Ben de "Bu ne böyle düdük gibi torba getirdin dedim."Sonra da söylediğim şey çok komik geldi ve gülme krizi tuttu.Hala daha gülüyorum aklıma geldikçe.

Hastane çantasını hazırlayan pek yok herhalde.Konu unutulmasın diye başlık bile açtım ama daha çok ben yazıyorum:)Ben eksikleri almakla meşgulüm.Dün iki tane emzirme sütyeni aldım.İki tane de fanila.Kilotların lastiklerini yeterince yumuşak bulmadığım çin kilot almadım.Pazartesi hastaneye gidecez inşallah.Sorup öğreneceğim hasta bezini falan onlar mı veriyomuş diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…