- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.201
kızlar gögüs kremi alan ve kullanan var mı.. ben lansinoh aldım arada aklıma geldi mi sürüyorum.. bizim hastane de veriyormuş, şimdiden kullanmak gerek diye duymuştum.. yakınlarından tecrübe edinen var mı..
sağol edolinam benim. kız sadece ağlama değil gülme krizi de tutuyor, en ufak bi şeyde basıyorum kahkahayı.. diyorum ya duygudurum bozukluğu bu resmen ama inşallah hamilelikten sonra geçer. hamileyken böyleyiz, lohusalığımızı düşünemiyorum hiç.
eşim hala aklına geldikçe soruyor: "rahmetli yakının mıydı" diye.. çok garibine gitti tabi adamın kaydirigubbakcemile3 sorup sorup gülüyoz artık napalım..
bu aralar evde duramıyorum hiç, ya dışarı çıkıcam ya da yanıma biri gelsin istiyorum, özellikle de eşim yamacımdan ayrılmasın istiyorum senağlama anam çok kocacı buldum kendimi bu aralar. kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin Zea.Kızların nasıl bakalım bugün?
Mustela iyidir mutlaka ama elimdeki eşantiyon.Esas boyutunu almak için kaç para saycaz onu bilmek lazım.
sağol canım, iyiyiz bugün. dinleniyoruz boyuna :)))
o kremler çok pahalı, netten bakmıştım geçen gün boyutlarıda küçük ama 22-23 YTLden ucuzu yok malesef.
bide kızlar emzirirken meme başlarının temizliği için ne kullanmak gerekiyor acaba? her emzirmeden önce ve sonra temizlemek gerekiyormu? sadece kremler yetiyormu. bebişlere zarar vermezmi bu kremler? offffff daha bilmediğim ne çok şey var.
birde kızlar merak ettiğim bişey daha var, bebe yağı kullanacağızya bebişlerimize, onu banyoda kullanıp duruluyomuyuz yoksa banyo bittikten sonramı sürüp kuruluyoruz.
bunları bize doktorlar anlatacakmı acaba?
ayyy kızlar dışarı yemeğe gittim biraz işyeri havasından çıktım baya kaynatmışız bakıyorum:CüvCüv:
banada denilen kremler iyi ama hamileliğin son ayında halis saf zeytinyağı ile göğüs uçlarına masaj yap dediler yumuşatıp pullanmasını önlüyormuş bir öneri daha denemedim ama deneyeceğim sonuçta kimyasal değil:CüvCüv:
biraz kırkpınar gibi olur ama :roflol:
Fiyatlar için sağol canım.Ben de internetten araştırayım biara.
Ben de bebeğe kremli kermli vermem öyle emsin diye.Temizlemek lazım.Doktorların bileceğini sanmıyorum.Forumdaki yeni doğum yapan annelere sorsak mı?
Bebe yağının kullanımı yazıyo zaten arkasında.Durulama suyuna biraz koyuyosun.Ya da durulayıp,yağı sürüp tekrar duruluyosun ve havluyla kuruluyorsun.ben kendime ikincisini yapıyorum.Sen de dene bak çok güzel oluyo cildi insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?