2008 Aralık Anneleri

kızlar gögüs kremi alan ve kullanan var mı.. ben lansinoh aldım arada aklıma geldi mi sürüyorum.. bizim hastane de veriyormuş, şimdiden kullanmak gerek diye duymuştum.. yakınlarından tecrübe edinen var mı..

İlkim'cim patikler çok şirin olmuş.Ellerine sağlık.Ben hiç bişey yapmıcam kızıma kendi elimle sanırım.Ama arkadaşlarıma sağolsun şimdiden cici cici patikleri,yelekleri oldu kızımın.
Pişik kremi,bebe yağı,sabun ve şampuanı chicco aldım ben.Nasıl olsa kullanılacak.Beğenmezsek bitince başka marka alırız dedim.Olmadı ben kullanırım:))Şimdiden her banyoda jhonsons bebek yağınıı dökünüyorum.Zavallı kocişim de ne zaman göbeğime yaklaşsa "Kızımın kokusunu buradan bile alıyorum.Bebek kokuyor."diyor:))Söylüyorum ben tabii bebek yağı sürdüm diye.Büyü bozuluyor o zaman:)

Neden şimdiden kullanmak gerekiyor ki?Bana doktorum verdiği paketten minik bir tüp krem çıktı göğüs uçları için,ama hiç kullanmadım.Şimdiden yumuşatmamız mı gerekiyo uçlarını?..
Benim sol göğüs ucum yağ katılaşmış ve çatlak çatlak olmuş gibi görünüyor.Rengi sarımsı.Sağdaki uç da hafif çatlak çatlak bi görünümde ama pembe.Niye böyle farklı farklı anlamadım ben.Sizde de öyle mi?

Bu arada forum yine bi garipleşti.Database error yazıp duruyndan mı kimseler kalmadı?Bi başıma yazıp duruyom.

sağol edolinam benim. kız sadece ağlama değil gülme krizi de tutuyor, en ufak bi şeyde basıyorum kahkahayı.. diyorum ya duygudurum bozukluğu bu resmen ama inşallah hamilelikten sonra geçer. hamileyken böyleyiz, lohusalığımızı düşünemiyorum hiç.

eşim hala aklına geldikçe soruyor: "rahmetli yakının mıydı" diye.. çok garibine gitti tabi adamın kaydirigubbakcemile3 sorup sorup gülüyoz artık napalım..

bu aralar evde duramıyorum hiç, ya dışarı çıkıcam ya da yanıma biri gelsin istiyorum, özellikle de eşim yamacımdan ayrılmasın istiyorum senağlama anam çok kocacı buldum kendimi bu aralar. kaydirigubbakcemile3

neyse şimdik çıkmam lazım, sölemesi ayıptır hamsili pilav yapıcam cokacimcoook akşama arkadaşlara gidicez, onlara götürücem, öğleden sonra da bi arkadaşla dışarı çıkıcaz, dışarı çıkmadan yemek işini halledeyim bari.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım,benim eşim de "düdük gibi torba" diyip güldürüyo benikaydirigubbakcemile3Ne güzel eğlenceli eşlerimiz var bak.Gülebiliyoruz içimizden geldiği gibi.Sizin olayı da hatırlattın yine güldürdün benikaydirigubbakcemile3

Sende yalnızlık fobisi başlamış herhalde.Ben de kimse ellemesin,bütün gün evde tek başıma olayım istiyorum.Yanımda biri olacaksa bu sadece eşim olmalı.Onsuz evden çıkamıyorum.Seviyoruz galiba biz kocişlerimizi:asigim:

edoşcum ben forumlarda okumuştum önceden kullanmak gerektiğini..
aklıma da yattı acıkçası.. mesele bebişleri popişleri için pişik kremini pişik olmasın diye sürüyoruz ya.. bu da onun gibi diye düşündüm.. yara olmasın diye önceden sürmek gerekiyormuş.. benim okudugum 7. aydan itibaren kullanın diyordu ama zaten dünyanın parası krem.. ben de aklıma geldikçe sürüyom şimdilerde.. düzenli olarak son haftalarda kullanmaya başlıcam inşallah..

elifcim o kocacılık durumu bende de pek yoğun bugünlerde.. evde yalnız kaldım mı böyle onun sevdiğim bi eşyasını görünce bilem gözlerim doluyo.. kendi endime kızıyom deli misin nesin diye.. aşkım depreşiyo çok fena..

Sağol Fas'cım.Hazır elimde bi krem varken kullanayım bari.Markası Mustela diye bişeymiş.Şimdi merak edip baktım.
Ben de kocişime bakıp duygulanabiliyorum.Ne garip bişeymiş bu hamilelik,annelik hisleri.İnsanın yaşamadan anlaması imkansız.

ne demek canım.. mustela yı duymuştum.. nerde üretiliyo bu krem.. bebekler için olan ürünlerini çok tavsiye ediyorlar.. ama ithal oldugundan pahalı olabilir.. kutusunun üzerinde made in neresi yazıyo zahmet olmazsa baksana gülüm:)

ben de bi de bugunlerde bebek doğdugundaki hayatımızla ilgili endişler çok fazla var.. nedense hayatımızın içine girecek bebiş fikri pek korkutur oldu beni. kimseye söylemiyom bu durumu da ya bizi uzaklaştırırsa, onunla ilgilencez diye birbirimizi unutursak diye düşünmüyor değilim yani

çok mu pimpirikliyim ben

kızlaaar bakıyorum hamilelik hormonlarınızı coşturmuş pek bi kocacı gördüm sizi :)))))

şaka bir yana benimde ayrı kalır yanım yok, ama ben şimdi annemlerdeyim kocamda akşamları işten buraya geliyor pek yalnız kalamıyoruz ((( neyse geçecek bu günlerde,

şu göğüs kremi çok pahalı gerçekten, niye öyle anlamadım daha bende aldıramadım. bu arada edoş mustela iyiymiş bayaa duymuştum onu.

Made in France canım.Paris'te üretiliyomuş.Fiyatını sormak lazım tabii.Doktorumuza da danışırız olmadı.Hem kaliteli hem fiyatı uygun bi krem vardır belki.

Bu tür endişelerin normal bence Fas'cım.Ne de olsa ilk defa bu duyguyu yaşayacağız.Bence bebek bizi birbirimize daha çok bağlayacak.Cinsellik arka plana itilir belki.Yani bebekle aynı odada nasıl olur bilemiyorum.Sadece o kısımdan şüphelerim var.Onun dışında sevgiyi azaltacağına inanmıyorum.

Hoşgeldin Zea.Kızların nasıl bakalım bugün?
Mustela iyidir mutlaka ama elimdeki eşantiyon.Esas boyutunu almak için kaç para saycaz onu bilmek lazım.

ayyy kızlar dışarı yemeğe gittim biraz işyeri havasından çıktım baya kaynatmışız bakıyorum:CüvCüv:

banada denilen kremler iyi ama hamileliğin son ayında halis saf zeytinyağı ile göğüs uçlarına masaj yap dediler yumuşatıp pullanmasını önlüyormuş bir öneri daha denemedim ama deneyeceğim sonuçta kimyasal değil:CüvCüv:

biraz kırkpınar gibi olur ama :roflol:

Zeren'cim zeytinyağı iyi,saf falan ama çamaşırına,heryerime bulaşır diye pek tercih edeceğimi sanmıyorum.Hem sabunla sabunla çıkmaz o.Dediğin gibi kırkpınar'lık oluruz yani:))

Hoşgeldin Zea.Kızların nasıl bakalım bugün?
Mustela iyidir mutlaka ama elimdeki eşantiyon.Esas boyutunu almak için kaç para saycaz onu bilmek lazım.

sağol canım, iyiyiz bugün. dinleniyoruz boyuna :)))

o kremler çok pahalı, netten bakmıştım geçen gün boyutlarıda küçük ama 22-23 YTLden ucuzu yok malesef.
bide kızlar emzirirken meme başlarının temizliği için ne kullanmak gerekiyor acaba? her emzirmeden önce ve sonra temizlemek gerekiyormu? sadece kremler yetiyormu. bebişlere zarar vermezmi bu kremler? offffff daha bilmediğim ne çok şey var.

birde kızlar merak ettiğim bişey daha var, bebe yağı kullanacağızya bebişlerimize, onu banyoda kullanıp duruluyomuyuz yoksa banyo bittikten sonramı sürüp kuruluyoruz.

bunları bize doktorlar anlatacakmı acaba?

Fiyatlar için sağol canım.Ben de internetten araştırayım biara.
Ben de bebeğe kremli kermli vermem öyle emsin diye.Temizlemek lazım.Doktorların bileceğini sanmıyorum.Forumdaki yeni doğum yapan annelere sorsak mı?

Bebe yağının kullanımı yazıyo zaten arkasında.Durulama suyuna biraz koyuyosun.Ya da durulayıp,yağı sürüp tekrar duruluyosun ve havluyla kuruluyorsun.ben kendime ikincisini yapıyorum.Sen de dene bak çok güzel oluyo cildi insanın.

zeacığım bebek yağını yıkadıktan sonra sürcez heryerine bigüzel.zannediyorum öyle.yağlıcaaz onları bigüsel sonra yicez

zeren kız masaj yapma gögüşlerine. yağı sür sadece.. çünkü gögüsler uyarıldıgı zaman süt üretimi yapan hormon salgılanmaya başlıyomuş.. o da rahim kasılmalarını arttırıyor.. -bunu bi yerde daha yazmıştım galiba. yazarken tuhaf oldum.. heyırdır..- neyse işte bu kasılmalar da doğru orantılı olarak doğumu başlatıyo.. normal doğumda sütün hemen gelmesinin sebebi buymuş. sezeryanda hemen gelmiyo ya ondan dolayıymış hayatım.. masumca sür öyle masaj yapma sakın.. aman haa

gögüs temizleme olayını ben de kafama takmış durumdayım.acaba temizleme mendili alsam mı almasam mı diyorum.. ne yapcaz alalım mı?

ya kızlar ben tercih etmiyorum kremi.ne bilim zarar verebilir bebişlerimie,nasıl temizlesek ki,mendili güsel haci şakirle yıkayıp temizlesek olmaz mı.ama oda olmaz dimi.en iyisi diğer annelerden bilgi alalım

lansinoh kremi silmeden bebege verebiliyormuşsun. onun için tercih edilen bi kremmiş.. adamlar biliyolar işini; 56 gr. 35 40 ytl arası fiyatı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…