2008 Aralık Anneleri

:roflol:kız masaj dediysem sende alemsin:roflol::roflol:

kıslaaar aklıma gelmişken söyliyeyim, her ay smaturkiye sitesinden anket cevaplıyoruzya bu aykide yayınlanmış, hadi cevaplayın hediyelerimiz gelsin. daha önce oyuncak ve mama kasesi gelmişti. bakalım bu ay ane gönderecekler. ben bir kendim bide annem adına katıldım malum çifter çifter olması gerek

cevap KKK aşısı. iyi şanslar :))

slm kizlar umarim herkesler iyidir ben ve oglumda ii sukur oglum dogum pozisyonunu almis dr boyle devam ederse normal yapabilcegimi soyledi bu arada kizlar ben dogum kursuna gidiyorum bir cok egzersiz falan yaptiriliyor ve cok guzel bilgiler ogreniyorum normal dogum yapmak isteyen arkadaslara soylemek istiyorum ogrendigim biseyi.eger dogumda kesilmek istemiyosaniz vajina ve kalca deligi arasinda bir yer varya 36 haftadan sonra oraya hergun kremle parmaklariniz arayiciligiyla masaj yapin saga sola dogru bu orayi yumusatir ve dogumda kesi atilmasinin ihtimalini cok fazla azaltirmis bilgi olsun dedim hepinizi opuyorum:1hug:

kızlar bende çantamı hazırladım kendi kıyafetlerimi,bebeğimin kıyafetlerini bezlerimizi koydum işte çantaları hazırlamalıyız dr.bana hazır olsun hiç belli olmaz dğum işi dedi

ay evet fascııım bende okudum bunu kitapta. göğüs uçlarının uyarılması erken doğum riskini artırıyormuş. hatta günü geçen kadınlar günde 3 kez 15er dak. göğüs ucunu uyararak doğumun olmasını sağlıyorlarmış. aman dikkat edin kızlar. gebelikle ilgili bir kitabım var orda yazıyor. okuyunca bende çok şaşırmıştım.

loracığım tosunun iyi olduğuna çok sevindim.kilosu nekadarmış annesi

bahsettiğin yer neresi anlamadım kıssss.şeyimiz mi-tatlicadiarzu-:roflol:

Gözün aydın Lora'cım.Darısı benim gibi bebeği ters duranların başına.

Egzersize gitmene senin adına sevindim.Ben ters duruyor diye yoga bile yapmıyorum artık.Şevkim kaçtı.

Nasıl bir kremle masaj yapacakmışız ki?Oraya her tür krem de sürülmez.

anam bağlantım koptu geldi.. masaj derken abartma diye şeettim kız ne bilem. cünkü cinsellikte son haftalarda özellikle gögüslerden uzak tutmak gerekiyomuş.. o kadar yani. ondan şeettim. gülme kız:)

benimki de doğum pozisyonunda ama nedense hala paranoyak gibi ya son anda dönerse diyorum.. gebelik kursu olsa burda ben de gitmek isterdim.. faydası olur bence. dogru nefes alma, doğru zamanda ıkınma.. bunlar önemli şeyler bence.

evet evet oraya nasıl masaj yapmak lazım.. ayrıntılı anlatın kızlar

sen de gittin sandım yavrum.. kırk yılda bir gündüz foruma giresim var herkes gitti sandım :)

eee gögüs temizleme olayını nasıl hallettiniz.. neyle temizlemeye karar verdinizz hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…