2008 Aralık Anneleri

Allah razı olsun bacım.. kaydirigubbakcemile5

bu arada ben hala kendi ağdamı kendim yapıyom.. kaydirigubbakcemile3 sık sık yapınca pek rahat oluyo.. aynalar sağolsun:jeyyar::jeyyar:

yok anacım aynalar tamamda ter içinde kalıyom ateşli gacıyım hala kısa kollu giyiyorum düşünkafamçokkarıştı

arkadaslar bilen var mi?
bu kadar donmeyen bebişimiz var..peki geçmişte, hani annelerimiz zamanında hep normal dogum yapildiğinda bebikler donmeyince n'apiyorlarmiş?

kendim yapmaya kalksam saatlerimi harcarım bide ağrılar cabası. geçen gün kardeşim yattığım yerde 20 dakikada halletti, çok rahat. ama bende kuföre gidemem bu iş için

arkadaslar bilen var mi?
bu kadar donmeyen bebişimiz var..peki geçmişte, hani annelerimiz zamanında hep normal dogum yapildiğinda bebikler donmeyince n'apiyorlarmiş?
benim kayınvalidem eşimi ters geldiği halde normal doğurmuş ve dikişsiz.. düşünün artık... bu gebelik sitesindeki doktor alper mumcu var ya o da bebek ters olursa normal olmaz diye bişiy yok sadece yan durursa normal doğum olmaz diyor.. şimdiki doktorlar biraz bence kolaycı..

bi de emekleme mevzuu var ki yapılabilir aslında.. edoşum deniycek bakalım işe yarıcak mı

nasıl egzersizler verdi goldcum.. bana kegel egzersizlerinden bahsetti.. çok faydası oluyomuş.. başka yapmamız gereken bişiy var mı?şakkıdı

gun içinde otururken aklına geldikçe idrarını tutuyormuş gibi yap, kaslarını sık ve bırak dedi..
bir de bir yere tutunup bacaklarını acıp egil kalk dedi
soluk alip verme egzersizleri...
bu tarz seyler canım

idrar tutma egzerzisine kegel egzersizi deniliyo.. aynı şeyleri söylemiş.. ben de doktora kılım ya bi eksiğini bulcam diye uğraşıyom.. :tomato:
iyi bari bunları ben yapıyorum.. bi de yerde bagdaş kurarak oturmaya çalışıyorum gün içerisinde bir kaç kere.. çok faydası oluyormuş çatı kemikleri için..sengözlerimebaksanab

zeren zeyneple nugün nerelerdeler bacım, nurgün gripmiş nasıl oldu acaba?

sabah zeyneple msn de kaynattık kaçtı sonra ama nur yok o izin almıştır dün cuma gelmem demişti yatarım diyordu

loracığım tosunun iyi olduğuna çok sevindim.kilosu nekadarmış annesi

bahsettiğin yer neresi anlamadım kıssss.şeyimiz mi-tatlicadiarzu-:roflol:

canimcim sagol cnm benim sipa 2 kilo olmus teyzesi sali gunu soyledi dr teyzesimasallah ogluma. seninki kac kilo oldu.evet bahsettigim yer seyimiz cnm iki delik arasinda kalan yer varya hani dogum esnasinda kesi atilan yer oradan bahsediyorum bize kurs veren hemsire gecen yilki kursta 10 kisiye bunu uygulatmis ve 7 si kesilmeden dogurmus diger ikisi mecburi sezeryan biliyosundur bizim burda mecbur olmadikca sezeryan olmuyor digeride tersmi gelmisde ondan yirtilmis sanirim yani cok ise yariyor bu masaj cnm

Kızlar ben bağdaş kurup oturdum mu çözülmem zaman alıyor.Hem belim,hem bacaklarımın kalçamla birleştiği eklemlerim çok ağrıyor.Bu yüzden yoga yaparken de çok canım yanıyor.Bende kesin gariplik var zaten.Yürüyüş yaptığım günler de ağrım oluyo öyle hatta ertesi gün akşama kadar zor yürüyorum.

isallah seninkide biran once doner cnm evet her krem olmaz tabi bizim hemsire parfumsuz olan dogal olan yaglar varya onlardan surun dedi surmeden yapinca yanabiliyomus o yuzden yagla yapin dedi ama herhangi bir guvendigin marka olabiliyor yeterki dogal olsun dedi cnm bence sevkini kirma heran donebilir bizim bir arkadas son haftasina kadar sezeryan dedielr ama son haftada birden donuvermisti bebisi o yuzden umidini kirma cnm

cnm buyuk ihtimal bu sikayetlerin bebek ters durdugu icin bende aksine yuruyus yapinca cok rahat ediyorum isallah seninkide biranonce donerde sende rahatlarsin

kıslar hepinize iyi günler.. bebişlerinizi öpüyoruz..
bu arada hastane çantası hazırlama işlemlerim devam ederken deneyimli bir arkadaştan öğrendiğim ve sizinle paylaşmak istediğim bir şey var. bebeğinizin ilk giyecekleri ve bezi falan ayrı bir torba yada çantada olmalıymış. hemşirelere öyle veriyormuşunuz. diğer malzemeleri ve sizin ihtiyaçlarınız ayrıca başka çantada.
bu arada ben gğüs kremlerinden aldım. doktorum gerekli değil demesine rağmen. bir kez sürdüm hiç birşey anlamadım açıkcası. hatta göğüs ucum acıdı gibi ve şu an kullanmayı kestim. hatta bugün okuduğum bir yazıda doğum sonrası bile böyle bir bakım gereksiz diyordu... sanırım bu tür şeylere kendi kendimize karar vereceğiz. içimizin rahat etmesi en önemlisi.

edocum bence de bebeğin pozisyonu ile alakalı senin sıkıntıların.. loranın dediği gibi benim de yürüyüs yapınca sıkıntım olmuyor ve aksine çok rahatlıyorum.. hele yerde bağdaş kurarak oturmak çok daha iyi geliyor. belime bir kırlent koyuyorum altıma da minder.. misafirliğe gidince bil böyle oturmayı tercih ediyom. daha rahat oluyo koltukta oturmaktan..
inşallah döner bebişin.. son haftalra kadar umudumuzu kaybetmek yok..

cnm buyuk ihtimal bu sikayetlerin bebek ters durdugu icin bende aksine yuruyus yapinca cok rahat ediyorum isallah seninkide biranonce donerde sende rahatlarsin

Loracım supersin vallahi, bebişe de masallah kilosu çok guzel...
kızlar ben kaçtım hepinisi opuyorum iyi haftasonları dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…