K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.241
kız fas ben burdayım istedin gibi kaynatırız kızkaydirigubbakcemile2
Allah razı olsun bacım.. kaydirigubbakcemile5
bu arada ben hala kendi ağdamı kendim yapıyom.. kaydirigubbakcemile3 sık sık yapınca pek rahat oluyo.. aynalar sağolsun:jeyyar::jeyyar:
anam ben kuaförde daha çok terlerim herhal.. çok cinsim bu konularda zira..:icecream:yok anacım aynalar tamamda ter içinde kalıyom ateşli gacıyım hala kısa kollu giyiyorum düşün
bende burdayım yazdıklarınızı okuyorum
benim doktor da bir suru egzersiz verdi ama yapan kimm...
benim kayınvalidem eşimi ters geldiği halde normal doğurmuş ve dikişsiz.. düşünün artık... bu gebelik sitesindeki doktor alper mumcu var ya o da bebek ters olursa normal olmaz diye bişiy yok sadece yan durursa normal doğum olmaz diyor.. şimdiki doktorlar biraz bence kolaycı..arkadaslar bilen var mi?
bu kadar donmeyen bebişimiz var..peki geçmişte, hani annelerimiz zamanında hep normal dogum yapildiğinda bebikler donmeyince n'apiyorlarmiş?
nasıl egzersizler verdi goldcum.. bana kegel egzersizlerinden bahsetti.. çok faydası oluyomuş.. başka yapmamız gereken bişiy var mı?şakkıdı
gun içinde otururken aklına geldikçe idrarını tutuyormuş gibi yap, kaslarını sık ve bırak dedi..
bir de bir yere tutunup bacaklarını acıp egil kalk dedi
soluk alip verme egzersizleri...
bu tarz seyler canım
loracığım tosunun iyi olduğuna çok sevindim.kilosu nekadarmış annesi
bahsettiğin yer neresi anlamadım kıssss.şeyimiz mi-tatlicadiarzu-:roflol:
Gözün aydın Lora'cım.Darısı benim gibi bebeği ters duranların başına.
Egzersize gitmene senin adına sevindim.Ben ters duruyor diye yoga bile yapmıyorum artık.Şevkim kaçtı.
Nasıl bir kremle masaj yapacakmışız ki?Oraya her tür krem de sürülmez.
Kızlar ben bağdaş kurup oturdum mu çözülmem zaman alıyor.Hem belim,hem bacaklarımın kalçamla birleştiği eklemlerim çok ağrıyor.Bu yüzden yoga yaparken de çok canım yanıyor.Bende kesin gariplik var zaten.Yürüyüş yaptığım günler de ağrım oluyo öyle hatta ertesi gün akşama kadar zor yürüyorum.
cnm buyuk ihtimal bu sikayetlerin bebek ters durdugu icin bende aksine yuruyus yapinca cok rahat ediyorum isallah seninkide biranonce donerde sende rahatlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?