2008 Aralık Anneleri

Sağol Lora'cım.Sanırım problemim dediğin gibi bebeğin duruşu.Yatarken bile kalçamdaki eklemlerim ağrıyor.İnşallah zamanında döner de bu sorunlarım biter ve normal doğum yaparım canım.
Bebişine de maşallah.2 kg olmuş demek.Yer onu teyzesi.

kizlar bide bisey daha soyleyim bilmiyorum bu konu konusuldumu ama ben sahsen bir konu hakkinda hic bir fikrim yoktu ve dra soramamistim ama kurstaki hemsireye sordum.iliskiye korunmalimi korunmasizmi girmeliyiz dedim oda eger sorun yoksa erken dogum riski yoksa vede sanci olmuyosa korunmasiz iliski olur dedi ama bu saydigim sorunlar varsa kesinlikle esiniz korunsun cunku spermlerde bulunan bir madde erkn dogumu tetikliyebiliyor dedi bunu ayrica soyleyim dedim kizlar

Ben de biyerde okudum.Spermler erken doğumu tetikliyormuş.Göğüs uçlarıyla oynamak da aynı şekilde.

Hoşgeldin.Dediğin gibi hemşireye verilecek,bebeğe doğar doğmaz giydireceği giysileri ve kullanacağı diğer ürünleri ayrı torbaya koymalı.Hatırlatman iyi oldu.

kızlar sıkılıyorum diye arkadaşım bu fıkrayı yollamış bende sizlerle paylaşayım istedim gülelimde bebeklerimiz keyiflensin:

temel bir tarikata girmeye karar vermiş tarikat hocasına gidip sizin tarikata girmek istiyorum demiş.hocada tamam ama 1 şartımız var demiş temelde nedir deyince hoca eşinle 3 hafta hiç cinsi münasebete girmemelisin demiş temel kabul etmiş
3 hafta sonunda temel hocanın yanına gitmiş hoca sormuş nasıl kurala uydunmu demiş
temelde 2 hafta hiç sorun olmadı ama 3 hafta hanım uzanmış raftan bişey alırken eteği açıldı sonra aldığı şeyi yere düşürüp eğilince gögsü açıldı bende dayanamadım kusura bakma hocam der hocada olmazzzz seni tarikata alamayız deyince
temelde kızarak başlarım tarikata bizi artık migrosa almıyacaklar der.:roflol:

fıkra güzeldi cnm
arkadşlar artık bende ağda yapamıyorum ilk defa kuaförde yaptırdım nslolur yaptıramam derken birden cesaretle yaptırdım ohhhh be dedim valla göbek altını göremediğim için heralde hiç utanmadım sohbe t ederken baktım bitmş doğumdan sonra bile giderim gibime geliyo hem daha iyi oluyo hemde tüm vücut kas bıyık falan 30 ytl sir agdaydı sanırım bide kremlerinide getirirsen süreriz doğumdan sonra dediler karınca yağı önerdiler bilgilerinize
son bi not çok uzaktaki bi kuaföre gittim ben gitmeden onların beni görmesi çok zor

İlkim biz gelinceye kadar kaçtı Emine'cim.Ben bütün gün yorgun gezdim evin içinde.Kendime gelemedim kalktığımdan beri.Sen neler yaptın?

canım bizde kayınvalidem ve klkayınpederimle fındık ayıkladık,meyve yedik tv baktık sonra ben eve çıktım.
eşim gececi bu hafta.
sende çok yorma kendini canım.a.s.

Ne güzel ilişkin var maşallah eşinin ailesiyle.Yakınsınız da.

Ben yorulacak birşey yapmadım.Sadece dün biraz çarşıda dolaştım.Bu kadar çabuk yorulmak moralimi de bozuyor.Hiç rahat hareket edemiyorum.Ev işi bile yapamaz oldum.Bugün yemek yapabilecek kadar ayakta duramadım bile.İnşallah yarına daha toparlanmış olurum.Bundan sonra gezmek yok bana.Bunu öğrenmiş oldum.

saol canım :)
bende kalabalık aileden geldiğin için tek oturmayı pek sevmiyorum :)
onlarda beni kendi kızlarından ayırt etmiyorlar sağolsunlar :)
canım artık ağırlaştık çabuk yoruluyoruz.
doğuma yakın böyle çarşı pazar dolaşmak lazım aslında gecede sancı başlar sabaha doğururuz öyle çok hikaye okudum ayy negüzelolurrr :)) a.s.
meleğin nasıl bu arada hareketleri nasıl??

Ben alışık değilim kalabalık aileye.Ama hep özenmişimdir.Şanslısın bence bu konuda.

Hiç güleceğim yoktu canım ya:))Çarşı pazar gezelim de bir an önce doğuralım diyosun.Değişik bir fikir.Arkadaşlarla tartışalım bu konuyu:)

Bebişim iki defa sol tarafıma yattığımda çok hareketlendi.Onun dışında az önce babası onunla konuşurken biraz kasıklarımı tekmeledi.Minik hareketler yapıyo.Seninkinde hareketlilik nasıl?

:)))))) tabi ya tartışalım bu konuyuddaaa.
bizimkide maşllah teyzesi kıpır kıpır.
pili biter birazdan :))
çok güzel duygular yaaa allah isteyen herkse nasip etsin inş .
iyi gecler canım.ben kaçıyorum a.s.

Maşallah kıpırdak bebişine.Gerçekten çok güzel duygular bunlar.Allah isteyen her kadına nasip etsin dediğin gibi.

Biz de yatıyoruz kızımla.
Bebişinle sana da iyi geceler canım.Tatlı rüyalara.s.

günaydınnnnnnnnnnnn
kimseler yok ama
fenerbahçemine aile hayatın pek hoşuma gitti benimde biz ailemizden uzakda olunca ediyle büdü başbaşayız.doğuma gelecekler.o zamanda baya bir kalabalık olucaz.derdim eve nasıl sığıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…