- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.261
kizlar bide bisey daha soyleyim bilmiyorum bu konu konusuldumu ama ben sahsen bir konu hakkinda hic bir fikrim yoktu ve dra soramamistim ama kurstaki hemsireye sordum.iliskiye korunmalimi korunmasizmi girmeliyiz dedim oda eger sorun yoksa erken dogum riski yoksa vede sanci olmuyosa korunmasiz iliski olur dedi ama bu saydigim sorunlar varsa kesinlikle esiniz korunsun cunku spermlerde bulunan bir madde erkn dogumu tetikliyebiliyor dedi bunu ayrica soyleyim dedim kizlar
kıslar hepinize iyi günler.. bebişlerinizi öpüyoruz..
bu arada hastane çantası hazırlama işlemlerim devam ederken deneyimli bir arkadaştan öğrendiğim ve sizinle paylaşmak istediğim bir şey var. bebeğinizin ilk giyecekleri ve bezi falan ayrı bir torba yada çantada olmalıymış. hemşirelere öyle veriyormuşunuz. diğer malzemeleri ve sizin ihtiyaçlarınız ayrıca başka çantada.
bu arada ben gğüs kremlerinden aldım. doktorum gerekli değil demesine rağmen. bir kez sürdüm hiç birşey anlamadım açıkcası. hatta göğüs ucum acıdı gibi ve şu an kullanmayı kestim. hatta bugün okuduğum bir yazıda doğum sonrası bile böyle bir bakım gereksiz diyordu... sanırım bu tür şeylere kendi kendimize karar vereceğiz. içimizin rahat etmesi en önemlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?