2008 Aralık Anneleri

gokdenizcim öğlene doğru dökülür bizim kızlar :))
aile hayatım evet çokşükür güzel amakendi ailem istanbulda kayınvalidemler alt katta oturuyor.
bizim evde doğumdan sonra kalabalık olcak sanırım :)
bebiş görmeye gelenlerle dolup taşıcazz:)
ogünleri görmek nasip olur inş.
hala rüyaymış gibi geliyo :)
canım senn nie takvimin yok?

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl bugün hava çok kapalı ruhum daraldı oğluşumda yok bugün tarihe geçecek dün gece babaannede kaldı ilk defa ayrı kaldık benden pek ayrılmaz doğum için hazırlık yapıyo oğluşum sezeryan olacağı için babaannede kalacak 2 gece

takvim yapmayı bilmediğim için uğraşmadım.işde olduğum için fazla kalamıyorum ara ara girip okuyorum.bide site yavaş oluyo.bu gidip gelişinde hızlanmış gerçide.
32+6 dayım bugün ve gerçekden şaka gibi geliyor rüya gibi harika bir rüya Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizin cümlenin.

Günaydın güzel annelerhihoyyyt

Bugün kızımla dinlenmiş bir şekilde ağrımız olmadan uyandık.Burada hava güneşli ama eminim benim gibi tüm İzmir'liler bulutlansa da yağmur yağsa diye dua ediyordur.
Hamişlerden hava durumunu dinlediniz:CüvCüv:

Arkadaşımdan gelen 2. el pusetimizi ve kangurumuzu yıkadım dün.Az önce baktım,kurumuşlar ve mis gibi kokmuşlar.Onları kullanacağım günü hayal bile edemezdim şimdiye kadar.Sabah uyandığımdan beri doğum anında bebeğimi kucağıma verdiklerini düşünüp mutluluktan gözlerim yaşarıyor.İnşallah düşündüğümüzden de çok mutlu oluruz o an:1rolleyes:

Kızlar dün Nivea'dan numuneler geldi bana.Bir buçuk ay sonra göndericez diye mail gelmişti.Unutmuşum bile.
Minik tüp pişik kremi(20ml),5 adet popo silme mendili,tek denemelik poşetlerde nivea baby saç ve vücut şampuanı,benim için happy time vücut şampuanı ve s.o.s. el kremi.Bedavaya hiç yoktan iyidir di mi?Hatta pişik kremini hastane çantasına koyabilirim diyorum.Yer kaplamaz ve yeterli olur.

günaydın kızlar,
edoşcuuum güle güle kullan canım. bende bebek ürünlerini niveadan aldım. güzel gibi :)) nivea atta çantası içinde saydığın ürünler var. çantada sırt çantası fiyatı çok uygun geldi bana :))

bu arada dün bahsetmiştim smaturkiye sitesine grdinmi. bak ordanda anketi cevapladığın taktirde ufak tefek güzel şeyler geliyor. haberin olsun.

ben şampuan ıslak mendil vucut şampuanı hep dain almıştım ama arkadaşlarım hep johson baby daha iyi dediler.ama aldım artık kullanıcam onları olmadı sonra değiştiririm artık.pişik kremi nıvea nın ve sebametin iyi diyolar onları almadım henüz.birde kızlar gögüs pedi bebedor ii diyolar siz araştırdınız mı

bende göğüa pedini bebedor almıştım, ama araştırmadan aldım. e-bebek mağazasında gezerken baktım kampanyaya girmiş ucuzdu alıverdim3 ay önce :))) hiçde içini açıp bakmadım doğrusu :)

Sağol canım.Ben chicco'dan set aldım şimdilik.Dediğin siteye üye oluyorum şimdi.

kızlar banada sebamedi çok önerdiler halbuki çiko almıstım ama bide sebamed set aldım gerçekten kokusu falan çok güzel önce sebamedi kullanırım bitincede çikoyu artık nasılsa hep kullanılacak şeyler onlar

selam kızlar,

hepinizi öpüyorum. bana da niveadan numuneler geldi bu hafta. çok heyecanlanıyorum bebişime ait bişeyler gördüğümde. bu arda zea cım ben sma türkiyeye 1 ay önce kayıt olmaya çalıştım hata verdi. dün tekrar denedim hala hata veriyor. sistemde mi bir sıkıntı var bilemedim.

bu arada biz 34+5 günlüğüz bugün kızlar. düşünüyorum da çok az kalmış. hayırlısıyla Rabb'im sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize.

Bana da hata verdi canım.2kere denedim,olmadı.

Sen benden iki hafta öndesin.Senin daha az kalmış bebeğine kavuşmana.Bayrama mı denk geliyor?

Bana da hata verdi canım.2kere denedim,olmadı.

Sen benden iki hafta öndesin.Senin daha az kalmış bebeğine kavuşmana.Bayrama mı denk geliyor?

canım 4 aralık diyor dr um. ama ben 10 gün felan önce olacağını düşünüyorum. neden bilmiyorum 2-3 gündür öyle bir his var içimde. Rabb^'im nasip ederse bayramı oğlumla geçircez canım.

ya niye hata veriyoki, ben önceden üye olduğum için galiba hata vermemişi.neyse kızlar nasılsa bu ay sonuna kadar devam eder anket. sonra denersiniz

canım 4 aralık diyor dr um. ama ben 10 gün felan önce olacağını düşünüyorum. neden bilmiyorum 2-3 gündür öyle bir his var içimde. Rabb^'im nasip ederse bayramı oğlumla geçircez canım.

Ay ne güzel canım ya.İnşallah umduğun gibi olur.Sağlıklı olsun bebişlerimiz.
Ben koca göbeğimle geçiricem bayramı:CüvCüv:

Zea'cım dert etme canım.Ara sıra girer denerim ben yine üye olmayı.Olabilirsem duyururum zaten size.

Dün akşam şu emekleme olayı geldi aklıma.Hazır boş boş oturuyorum,biraz emekleyeyim dedim.Eşim koptu tabii beni o pozisyonda görünce.Ne yaptığımı sorunca ben de anlattım bebek dönsün diye,Aralık anneleri yazdı dedim.O da "Sor bakalım Aralık annelerine,kocam da arkama geçse daha faydalı olur muymuş"dedikaydirigubbakcemile3İkimiz de koptuk tabii gülmekten.Ben bundan sonra yalnızken emekleyeceğim demek oluyor busengözlerimebaksanab

:roflol::roflol: senin kocişte bir alemmiş edoşcuuum :roflol:

bizimde geçen gün aklımıza bişey takılmıştı doktorun verdiği iğnelerle ilgili. kociş birden demezmi girdiğin foruma yazsana bakalım kullanan varmı ne diyorlar diye. ama site kapalıydı malesef soramadım. bizler kadar onlarda alıştılar KKya :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…