- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.281
ben şampuan ıslak mendil vucut şampuanı hep dain almıştım ama arkadaşlarım hep johson baby daha iyi dediler.ama aldım artık kullanıcam onları olmadı sonra değiştiririm artık.pişik kremi nıvea nın ve sebametin iyi diyolar onları almadım henüz.birde kızlar gögüs pedi bebedor ii diyolar siz araştırdınız mı
günaydın kızlar,
edoşcuuum güle güle kullan canım. bende bebek ürünlerini niveadan aldım. güzel gibi :)) nivea atta çantası içinde saydığın ürünler var. çantada sırt çantası fiyatı çok uygun geldi bana :))
bu arada dün bahsetmiştim smaturkiye sitesine grdinmi. bak ordanda anketi cevapladığın taktirde ufak tefek güzel şeyler geliyor. haberin olsun.
Sağol canım.Ben chicco'dan set aldım şimdilik.Dediğin siteye üye oluyorum şimdi.
selam kızlar,
hepinizi öpüyorum. bana da niveadan numuneler geldi bu hafta. çok heyecanlanıyorum bebişime ait bişeyler gördüğümde. bu arda zea cım ben sma türkiyeye 1 ay önce kayıt olmaya çalıştım hata verdi. dün tekrar denedim hala hata veriyor. sistemde mi bir sıkıntı var bilemedim.
bu arada biz 34+5 günlüğüz bugün kızlar. düşünüyorum da çok az kalmış. hayırlısıyla Rabb'im sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize.
Bana da hata verdi canım.2kere denedim,olmadı.
Sen benden iki hafta öndesin.Senin daha az kalmış bebeğine kavuşmana.Bayrama mı denk geliyor?
canım 4 aralık diyor dr um. ama ben 10 gün felan önce olacağını düşünüyorum. neden bilmiyorum 2-3 gündür öyle bir his var içimde. Rabb^'im nasip ederse bayramı oğlumla geçircez canım.
Dün akşam şu emekleme olayı geldi aklıma.Hazır boş boş oturuyorum,biraz emekleyeyim dedim.Eşim koptu tabii beni o pozisyonda görünce.Ne yaptığımı sorunca ben de anlattım bebek dönsün diye,Aralık anneleri yazdı dedim.O da "Sor bakalım Aralık annelerine,kocam da arkama geçse daha faydalı olur muymuş"dedikaydirigubbakcemile3İkimiz de koptuk tabii gülmekten.Ben bundan sonra yalnızken emekleyeceğim demek oluyor busengözlerimebaksanab
canlarım öpüldünüz ben çıkıyorummesaim bitti. kısmetse pazartesi görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?