- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.301
:roflol::roflol: senin kocişte bir alemmiş edoşcuuum :roflol:
bizimde geçen gün aklımıza bişey takılmıştı doktorun verdiği iğnelerle ilgili. kociş birden demezmi girdiğin foruma yazsana bakalım kullanan varmı ne diyorlar diye. ama site kapalıydı malesef soramadım. bizler kadar onlarda alıştılar KKya :)))))
Doru'cum hastane çantana koyduklarının listesini hastane çantası ile ilgili konu başlığının altına liste halinde ekleyebilirsen bi ara çok sevinirim.Çok merak ediyorum hazırlayanlar tam olarak neler koydu,mesela kaç tane zıbın koydu diye.Bir de yetişkin bezi koydun mu?Doğumun özel hastanede mi olacak?
Hastane çantamı zaten oradaki listelere bakarak hazırladım. 3 Tane zıbın koydum, 3 tanede yetişkin bezi ve bolca ped koydum, ben doğum evinde yapacağım doğumu inşallah, daha öncede orada sezeryan olanlara sordum yeterli dediler
O liste yeterli diyorsun yani.Bana çok teferruatlı geliyor nedense.Daha hazırlamadım diye herhalde.Geçende bebeğe aldıklarımızı çıkardım bi bakayım diye.3 tane zıbın takımı olmuş bile.Ben farkında değilim.Bu zıbın takımlarından birinin içinde kolsuz tulumu yok.Tulumsuz olmaz herhalde.O takıma bir tulum ekleyeyim diyorum.Siz ne dersiniz?
ben daha hastane çantamı hazırlamadım.. valla çok korkuyom doguruvercem diye.. zıbın dediğiniz şey ceket gibi daha ince penye olan şey di mi.. benim hastane çıkışlarından birinin içinden çıktı.. diğerlerinden hep alttan çıtçıtlı atletlerden çıktı.. acaba ayrıca 2 tane alsam mı ki.. bana pek kullanışlı bişiy gibi gelmedi de..
kızlar sezeryanla doğum yapan bir arkadaşım diğerlerinin yanısıra peçete tuvalet kağıdı yerinden kalkıp bişi içilemediğinden dolayı pipet sıvı sabun pet bardak bunları koymamı kendisinin götürdüğünü ve hepsinin lazım olduğunu söyledi.
slm arkadaşlar bi araştırma sonucu bu site ile karşılaştım ve çok hoşuma gitti ve üye oldum ama daha önce hiç bir forum sitesine üye olmadım burda cici anne asrkadaşlarım olsun istedim ve ilk olarak bu sayfaya girdim bana siteyi kullanmam konusunda yardım etmenizi rica ediyorum ben de daha 4 aylık bir anneyim
kaydirigubbakcemile:teytey:
Canım arkadaşın devlet hastanesinde mi doğum yaptı acaba?Bu kadar detayı hastane özel ise mutlaka karşılıyordur.Ben hiç duymamıştım doğrusu.Tabii arkadaşınla aynı yerde doğum yapacaksan sen de alırsın yanına.Ben hem özele o kadar para verip hem de herşeyimi kendim götüreceksem ne anlamı var o zaman özelde doğum yapmamın..diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?