2008 Aralık Anneleri

Hem de nasıl alıştılar.Eşim hergün geldiğinde "Bugün hamişlerde ne haberler var?" diye soruyor.Hepinizi ayrı ayrı anlatıyorum çünkü.KK hayatımızın büyük bir parçası oldu birden.İyi ki varsınız hepiniza.s.

edocum ve zeacım aynen bizdede öyle doğuran varmı diye doruyo bazen eşim :))
bende diyorum ekim anneleri bitmek üzeri kasım annelerinden 5kişi doğurdu diyorum oda hadi bakalım diyooo :)))
çelikcim maşllah büyüyor bebişlerimiz :))

banada niveanın numuneleri geldi, hatta pişik kremi numunesini hastane çantasına koydum, oradayken yeter gibi geldi bana, ama geçen ay sma sitesinde adım olmasına rağmen hediye gelmedi adresime o yüzden tekrar denemedim bende, bu arada sonunda hastane çantamıda hazırladım, hep erken doğum ihtimalin var denince ne olur ne olmaz dedim açıkçası, bebişin yatağınıda kendi yatağımın yanına koydum ama hala o yatakta bir ay sonra bir bebek olacağı fikrini düşününce hayal gibi geliyor bana, sanki rüyada gibiyim

Çelik'cim bebişlerimiz büyüyor hepimizin maşallah.
Doru'cum hastane çantana koyduklarının listesini hastane çantası ile ilgili konu başlığının altına liste halinde ekleyebilirsen bi ara çok sevinirim.Çok merak ediyorum hazırlayanlar tam olarak neler koydu,mesela kaç tane zıbın koydu diye.Bir de yetişkin bezi koydun mu?Doğumun özel hastanede mi olacak?

Hastane çantamı zaten oradaki listelere bakarak hazırladım. 3 Tane zıbın koydum, 3 tanede yetişkin bezi ve bolca ped koydum, ben doğum evinde yapacağım doğumu inşallah, daha öncede orada sezeryan olanlara sordum yeterli dediler

O liste yeterli diyorsun yani.Bana çok teferruatlı geliyor nedense.Daha hazırlamadım diye herhalde.Geçende bebeğe aldıklarımızı çıkardım bi bakayım diye.3 tane zıbın takımı olmuş bile.Ben farkında değilim.Bu zıbın takımlarından birinin içinde kolsuz tulumu yok.Tulumsuz olmaz herhalde.O takıma bir tulum ekleyeyim diyorum.Siz ne dersiniz?

dünürcüm zeam nasılsın bacım?
nasıl melek kızların bakalım?
ikisinnde yüzünü görebildinzmi?
erenimzle öpüyoruz sizi a.s.

kıslaar, annemlerdeyimya burda olduğumu duyan geliyor sağolsunlar, yine misafir geldi. ben çıkıyorum şimdilik. kendinize iyi bakın a.s.

Bende bazı şeyleri kafama göre koydum ama koca bir çanta zor aldı, bebeğinkiler değil de bizimkiler daha çok yer kaplıyor zaten, birde ben iki gün diye hazırladım, daha fazla kalmak gerekirse mutlaka ilaveler gerekir

ben daha hastane çantamı hazırlamadım.. valla çok korkuyom doguruvercem diye.. zıbın dediğiniz şey ceket gibi daha ince penye olan şey di mi.. benim hastane çıkışlarından birinin içinden çıktı.. diğerlerinden hep alttan çıtçıtlı atletlerden çıktı.. acaba ayrıca 2 tane alsam mı ki.. bana pek kullanışlı bişiy gibi gelmedi de..

valla benim yeğenlerden gelenlerle neredeyse 20 tane oldu zıbınlarım, annem lazım olduklarını düşünüyor, bebeği kış günü sıcak tutar dedi

şimdi bu zıbın atlet yerine kullanan bişiy de mi.. onun üstüne alttan çıtçıtlı body ve tulum ya da takım giydircez.. eger öyleyse anneme diyim de gelirken kuzenimden getirsin. ama başka bişiyse fotograf filen koyuverin bacılarım. alalım biz de.

fascım hastane çantaları başlığına ekledim bugün en soldaki beyaz olan zıbın, uzun kollu ceket gibi

gördüm canım benim.. tamam ondan ben de 1 tane var.. 3 tane hastane çıkışımız var ama sadece 1 tanesinden çıktı bu zıbından.. anneme söyliyim de getirsin en iyisi.. iyi oldu gösterdiğin canımcım çok sağol

kızlar sezeryanla doğum yapan bir arkadaşım diğerlerinin yanısıra peçete tuvalet kağıdı yerinden kalkıp bişi içilemediğinden dolayı pipet sıvı sabun pet bardak bunları koymamı kendisinin götürdüğünü ve hepsinin lazım olduğunu söyledi.

slm arkadaşlar bi araştırma sonucu bu site ile karşılaştım ve çok hoşuma gitti ve üye oldum ama daha önce hiç bir forum sitesine üye olmadım burda cici anne asrkadaşlarım olsun istedim ve ilk olarak bu sayfaya girdim bana siteyi kullanmam konusunda yardım etmenizi rica ediyorum ben de daha 4 aylık bir anneyim
kaydirigubbakcemile:teytey:

Canım arkadaşın devlet hastanesinde mi doğum yaptı acaba?Bu kadar detayı hastane özel ise mutlaka karşılıyordur.Ben hiç duymamıştım doğrusu.Tabii arkadaşınla aynı yerde doğum yapacaksan sen de alırsın yanına.Ben hem özele o kadar para verip hem de herşeyimi kendim götüreceksem ne anlamı var o zaman özelde doğum yapmamın..diye düşünüyorum.

Ceylasya hoşgeldin aramıza.Daha çok Temmuz anneleriyle yazışacaksın.Muhtemelen onlar sana herşeyi anlatacaktır.Zamanla kendin de keşfedersin zaten.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

evet devlette doğum yapmıştı.özel oda tutmuşlardı.çok rahatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…