2008 Aralık Anneleri

herkese günaydın , umarım herkes iyi bir hafta sonu geçiriyordur, burada hava çok soğuk ve yağmurlu

günyadın saatlerde alındı ayy kış geceleri ne güzel olucak nasipse evlatlarımızlar ohh oturcaz kalkcazz saatler de alındıı.ayy bide buralara yağsa artık soğusu sanki hava ama yağmur yok

kızlar bende 8 aralık 2007 annesiyim.geçen sene bu zamanlar inanın sizinle aynı heyecan ve sabırsızlığı yaşasım.sanki günler hiç geçmiyor gibi geliyordu hamileyken.şimdi bebeğimin nerdeyse doğum gününü kutluycaz.Allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.bu heyecanın tadını çıkarın.İnanın insan bebeğini kucağına alsada o günleride özlüyor.oğlum ve ben hepinizi öpüyoruz.

semacım çokteşekkür ediyoruz negüzel 1yaşına girecek oğlun.
doğumun nasıl oldu?tavsiyelerin nedir bize?a.s.

normal doğum yaptım.hayatta yapamam diyordum çok korkuyortdum ama iyikide normal doğum yapmışım kesinlikle tavsiye ederim bebeğimi hemen gördüm sütüm hemen geldi.bebeğimle ilk karşılaşmamız inanılmazdı o anı yaşamak mükemmeldi.ömrüm boyunca unutlamayacak bir sahneydi benim için.

darısı bizim başımıza inş semacım

sema sana ve diğer erkek bebek bekleyen aralık annelerine soruyorum yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz

darısı bizim başımıza inş semacım

sema sana ve diğer erkek bebek bekleyen aralık annelerine soruyorum yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz

amin inşallah sen ve diğer tüm hamişler sağlıkla bebişlerine kavuşur.
benim oğlum doğduğunda 1 hafta sonra kontrole götürmüştük.muayene sırasında doktor pipisinin ucunda hafif darlık var dedi.sünnet ettirmek istersen bebek için çok faydalı olur demişti.bende korktum hemen yapın demiştim.doktorda 1 yaşına kadar düzelir genişleme olur deyince vazgeçtik.ben kısmetse 2 yaşında yaptırmak istiyorum ama oan doktor genişleme olur demese hemen yaptıracaktık.ben olmasından yanaydım ama eşim biraz büyüsün deyince ona uymak durumunda kaldım.doğumdan sonra mutlaka doktorla görüş konuyu en iyi bilgiyi ondan alırsın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ben geldim kızlar.soğuk yağmurlu bir ist.havasından selamlar hepinizehihoyyyt
kaynamışsınız yine cicişlerim.iyisiniz oh çok şükür.bizde gezmeden geldik.ee bunlar son gezmelerimiz nerdese,bugün yağmurlu havada hep şunu düşündüm.allah kolaylık versin kışın hepimize.kızlar benim yavrum yan yatıyo hep ya

Ben de geldim kızlarhihoyyyt

İlkimcim seninki yan yatıyo da benimki ayakta duruyo şimdiden.Fazla hareketli olcek benim kızım.Şimdiden emeklemeden yürücem diyo baksanakaydirigubbakcemile3

Emine'cim iyisin di mi sen de oğluşunla?

Sema paylaşımın beni çok duygulandırdı.Sen de bilirsin,herşeye gözlerim yaşarıyor son günlerde.Ağlamaya hazırım hep.

merhaba edocum hoşgeldin.
bizim oğlan düzelir inş yaaa çokkafayı takıyorumm.
inş normale döner.
bide 41hafta bekleyip dönmez sezeryana girersem vayy halime.
senin güzelin nasıl bakalıM=?a.s.

Ben artık çok takmıyorum Emine'cim.Düzgün durup son anda ters dönen de var.Bebeklerimiz için hangisi en iyisiyse o olsun.
Gebelik bölümünde hangi başlıkta hatırlayamadım,epidural sezeryanla ilgili konu açmış birisi.O şekilde doğum yapanlar yazmışlar.Okuyunca rahatladım ben.Kafam yine düşününce karışıyor ama ne yapalım beklemekten ve dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.Bir de emekler pozisyonda duruyorum ben arasıra.Geçen gün yazmıştı ya kızlar.İşe yarar mı bilmem.

selam kızlar nasılsınız evde yatmadığım tespit edilip annemlere zorunlu taşınma oldu şimdi 4 gardiyan 1 müdürden oluşan ekip tarafından 24 saat nöbet tutuluyor wc ye giderken bile hesap soruyorlar sürekli yatış halindeyim fırsat bulup gireyim dedim nasılsınız kızlar biz süperiz kızımla yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda hesapı cok güzel bakılıyoruz hepinizi öpüyoruz a.s.

Hoşgeldin Zeyno'cum.İyi yapmış annen.Başka türlü oturmayacaktın sen.İyi olduğuna sevindim.Öptük biz de kızınla senia.s.

Emine'cim rica ederim canım.Umarım ruh sağlığına az da olsa faydalı olur.Moralimizi yüksek tutmalıyız bebişlerimiz için.En bol öpücüklü Aralık annesini ve oğluşunu öpüyoruz biz de kızımlaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…