2008 Aralık Anneleri

kızlar benim midem bulantılarım var.özellikle yemek yerken çok bulanıyor,hiç yiyesim gelmiyor.benim gibi olan var mı,midesi bulanan bu haftalarda yanan yada.normalmidir kızlar

bu aralar fazla alıngan ve sulugozum ayrıca accayıp sakarlastım neden bılmem. sagımı solumu carpıyorum.gecen gun yuzumu vurdum komle kapı pervazına bende mı acayıplık var yoksa yorgunluktan mı bılmıyorum :bbo:

ay canım dikkat et ya.bugün eşim göbeğime çarptı,ay kıpkırmızı oldu canım kocişim bişi oldu diye.gezme ayağımın altında dedi bana adam sinirlendi bidekafamçokkarıştı

evet daha az ev işi yapaak onlem almam lazım ama temızlık hastası oldum ıyıce. bu arada benım de yanma problemım var bı de ben aksamları yemek olayını kaldırdım sut meyve ve fındık seklınde takılıyorum yoksa benım de mıdem cok bulanıyor aksı durumda.

günaydın kızlar,
bugün çok erkenciyim :) uyku tutmadı

gecekuşlarımız bu gece uyuyakalmışlar sanırım. pek sessiz kalmış buralar.

iyisiniz dimi kızlar?

zeynocuuum hakkında suç duyurusu yapmıştık biz :))) yatmıyor bu kızınız alın götürün dedik :))

çok iyi yapmışlar. hem keyfini çıkar bu zamanların, bende öyle yapıyorum birdaha nerde bulucaz bu rahatlığı şakkıdı

dünürcüm zeam nasılsın bacım?
nasıl melek kızların bakalım?
ikisinnde yüzünü görebildinzmi?
erenimzle öpüyoruz sizi a.s.

dünürüm yeni okudum mesajını :asigim: geçen gün misafir gelince alelacele çıkmıştım okumamışım
biz iyiyiz canım, dinlenmeye devam :) geçen salı 3 boyutlu ultrason çektirmiştik ikisininde yüzünü gördük meleklerimin :))) kimseye benzetemedim ama :))

eren paşam nasıl hala dönmedimi afacan sıkma skın canını sağlıklı olsunda öpüyoruz ikinizide.

günaydın kızlar a.s.
zea'cım valla bende pek memlun kaldım bu işten pek rahatmış sürekli yatıyorum herşey ayagıma geliyo sevdim bu işi ben

günaydın arkadaşlar hepimize güzel bir hafta diliyorum...
ilkimcim aynı şikayetler bende de başladı canım bebişler büyüdükçe mideye baskı artıyor buda bulantı ve ekşime yapıyo olmalı geçmiş olsun...
zeynepcim sende artık dinlen bırak dünya telaşını...

yaw benim dünürüm nerde cumartesi aradım cok fena grip olmuş işe gitmemişti acaba bugündemi gitmediki :uhm:merak ettim şimdi kız nurgün yaşıyormusun ses ver :1hug:
zerende yok ortalıkta onunda moreli cok bozuktu ayyy meraklandım şimdi :uhm:

zeynepcim nasıl oldun canım
annenlerdeymişsin çok sevindim canım çok dikkat et kendine
fazla hareket etme mümkün oldukca istirat et

kızlar ya ben aylardır gribim geçmiyor bir türlü hep hastayım hep hasta burnum akar kulaklarım ağrır dr.da gittim geçmiyooooo ne yapcam moralim bozuk bebişimede geçicek

günaydın kızlar umarım hepiniz ve melekleriniz iyidir.
zerenin neden morali bozukki yaa??
nurgüncüm ve elifcim çokgeçmiş olsun.
nazlı ve zeynep siz aynı dr a mı gidiyosunz?
aynı hastanedemi doğum yapcaksınz_?
hepinizi kocaman öpüyorumm a.s.

merhaba kızlar.zor girdim siteye yine.bugün çok zor kalktım yataktan sanırım grip banada geliyor.boğazım yanıyo acıyo.rabbim başka dert tasa vermesin,bide işim çok bugün.kendimi yormadan yavaş yavaş yapcam oda akşamı bulur.

Herkese mehabalar. Ben de 2 gündür çok yorgunum. Ama yinede sabahtan temizlik yaptım. Çünkü 1 gün ipin ucunu bıraksam kaçıyor. Bebişin gelmesi yaklaştıkça evin düzeni bozulmasın diye daha çok çaba harcıyorum. Sizler nasıl hallediyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…