- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.361
Herkese mehabalar. Ben de 2 gündür çok yorgunum. Ama yinede sabahtan temizlik yaptım. Çünkü 1 gün ipin ucunu bıraksam kaçıyor. Bebişin gelmesi yaklaştıkça evin düzeni bozulmasın diye daha çok çaba harcıyorum. Sizler nasıl hallediyorsunuz ?
Merhaba hepinize,hayırlı haftalar.Ya bende son günlerde kendimi daha bi dinç hissediyorum çok şükür.Varislerim beni çok zorluyor.Onun dışında mide yanmam ve uyku halim geçti.Pulset çok iyi geldi sanırım mideme.Bu arada inanılmaz Kinder Nueno delisi oldum ya.Daha kızımın cicilerini yıkamadım çantamı hazırlamadım.Yarın kayınvalidem geliyor.Onunla yaparız artık.Sziler nasılsınız.Hasta olanlara Rabbim şifalar versin.Rabbim hepimizi bi solukta sağlıklıca kurtarsın inş.kızlar.
kızlar az önce zerenle konuştum cumartesi günü doktora gitmiş rutin kontroller için dr kontrol etmiş ve bebek kanala gitmiş dr hemen panik şeklinde nst bağlamış sancılarının olduğunu ve dogumun başladığını söylemiş bebeğin kalp atışları düzensizmiş ve hemen dogumu durdurmuşlar şaun evde yatıyormuş zerende kızıda iyiymiş ama kasım 5'de kontrolleri varmış ve bebeği alabilirlermiş arkadaşlar haber vereyim dedim
offf yaaa Zerende mi((( çok üzüldüm şimdi. Ama Allahtan kızıda kendiside iyi. kaç haftalıktı canım?
konuşursan çok geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen. yatsın hiç kalkmasın.
demekki kızlar hamileliğin son haftalarında çok dinlenmek gerekiyor. ben zeynep zeren hepimiz çok yorduk kendimizi sanırım. yatıyoruz şimdi. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
36. hafta olcak galiba dr alıcakmış galiba cok üzülmüştü işyerinde üzüntü hormonları alt üst edip dogumu tetikliyo aynı şeyleri yaşadık onunla sürekli yatmak zorunda bizim gibi offf off nedir bu kızların aceleciliği zamanında gelseler olmazmı şimdiden 3 kişi kasımda dogumu garantiledi
merhaba canım.bende senn tam tersine acayip bir uyku hali var üstümde oturduğum yerde uyuya kalıyorummmirmirmirmir
bende bu aralar bi meyve var ona taktım kafayı günde 3-4 tane yiyorumm doktora gidince sorcam inş bi zararı olmaz.kayınvalidenn yardımcı olması çokiyi canım benimde kayınvalidem çokyardımcı oldu sağolsun.
hastane çantamıda beraber hazırladık kaydirigubbakcemile5
kızınn giysileri için deterjan ne kullanıcaksın?
ben dalinn deterjanını kullanmıştımyerimseniben
bebiş sağlıklı olsunda yatsın dinlenir biraz, inşallah evde yardımcı olacak birileri vardır?
ciğer geliştirici iğnelerden yapmışlarmı acaba?
sormadım canım ama yapmışlardır herhalde benim yapıldı seninde yapıldı galiba duyunca şok oldum valla hala şoklardayım ben
Hem de nasıl alıştılar.Eşim hergün geldiğinde "Bugün hamişlerde ne haberler var?" diye soruyor.Hepinizi ayrı ayrı anlatıyorum çünkü.KK hayatımızın büyük bir parçası oldu birden.İyi ki varsınız hepiniza.s.
36. hafta olcak galiba dr alıcakmış galiba cok üzülmüştü işyerinde üzüntü hormonları alt üst edip dogumu tetikliyo aynı şeyleri yaşadık onunla sürekli yatmak zorunda bizim gibi offf off nedir bu kızların aceleciliği zamanında gelseler olmazmı şimdiden 3 kişi kasımda dogumu garantiledi
Kızlar benim dr 32.hafta için bundan sonra doğarsa her şekilde yaşar hele36. haftadan sonraki doğumlarda herhangi bir müdahale bile gerekmez, biz zaten 36 haftadan sonra doğumu normal kabul ediyoruz dedi. Ayrıca arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı ve çocuğu kuvöze bile koymadılar. Sadece bebek biraz ufaktı. Ama şimdi 6 aylık ve arayı kapadı. Yani panik yapacak bişi yok. Sadece artık erken doğuran bebişin diğerlerinden erken görmüş olacak :)
canım sen hangi hastaneye gidiyordun? doğum yapacağın hast. bellimi. nene hatunmuydu?
Erkek annişleri bu soru size...
Dogum da hemen sunnet yapmayı planlayan var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?