2008 Aralık Anneleri

bendede uzun bir süredir inanılmaz uyku var yaaa. uyu uyu doyamadım uykuya napcam bilmiyorum.
şimdiden hörgüçlerimi dolduruyum bariii :)))))))))

Merhaba hepinize,hayırlı haftalar.Ya bende son günlerde kendimi daha bi dinç hissediyorum çok şükür.Varislerim beni çok zorluyor.Onun dışında mide yanmam ve uyku halim geçti.Pulset çok iyi geldi sanırım mideme.Bu arada inanılmaz Kinder Nueno delisi oldum ya.Daha kızımın cicilerini yıkamadım çantamı hazırlamadım.Yarın kayınvalidem geliyor.Onunla yaparız artık.Sziler nasılsınız.Hasta olanlara Rabbim şifalar versin.Rabbim hepimizi bi solukta sağlıklıca kurtarsın inş.kızlar.

merhaba canım senin işin daha zor oğlun var gamyoncuiremsu
ben kendi adıma konuşmam gerekirse eşim ve ben tek olduğumz için ev çok dağılmıyor ve pislenmiyor.:sm_cool:
eğer öyle olsa bile programlı yapınca çokyorulmuyorum.
mesela birgün süpürme ve toz alma
diğer gün silme işini yapınca ev temiz oluyorr.
2gün mola sonra aynen devam.
ama bunları yaparken bile uzun sürüyor çokçabuk yoruluyorum ağırlaştık artık:CüvCüv:
:1hug:

merhaba canım.bende senn tam tersine acayip bir uyku hali var üstümde oturduğum yerde uyuya kalıyorummmirmirmirmir
bende bu aralar bi meyve var ona taktım kafayı günde 3-4 tane yiyorumm doktora gidince sorcam inş bi zararı olmaz.kayınvalidenn yardımcı olması çokiyi canım benimde kayınvalidem çokyardımcı oldu sağolsun.
hastane çantamıda beraber hazırladık kaydirigubbakcemile5
kızınn giysileri için deterjan ne kullanıcaksın?
ben dalinn deterjanını kullanmıştımyerimseniben

kızlar az önce zerenle konuştum cumartesi günü doktora gitmiş rutin kontroller için dr kontrol etmiş ve bebek kanala gitmiş dr hemen panik şeklinde nst bağlamış sancılarının olduğunu ve dogumun başladığını söylemiş bebeğin kalp atışları düzensizmiş ve hemen dogumu durdurmuşlar şaun evde yatıyormuş zerende kızıda iyiymiş ama kasım 5'de kontrolleri varmış ve bebeği alabilirlermiş arkadaşlar haber vereyim dedim

zeynepcim çoksaol haber verdiğin için canım.
ay bu kızlar acele ediyolar heralde gelmek için :))
meraklı çıktı bu kızlarr.erkeklerden ses seda yok daha :)
zerencimde sağlıkla kavuşsun inş tabi zamanında meleğine a.s.

offf yaaa Zerende mi ((( çok üzüldüm şimdi. Ama Allahtan kızıda kendiside iyi. kaç haftalıktı canım?
konuşursan çok geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen. yatsın hiç kalkmasın.

demekki kızlar hamileliğin son haftalarında çok dinlenmek gerekiyor. ben zeynep zeren hepimiz çok yorduk kendimizi sanırım. yatıyoruz şimdi. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

36. hafta olcak galiba dr alıcakmış galiba cok üzülmüştü işyerinde üzüntü hormonları alt üst edip dogumu tetikliyo aynı şeyleri yaşadık onunla sürekli yatmak zorunda bizim gibi offf off nedir bu kızların aceleciliği zamanında gelseler olmazmı şimdiden 3 kişi kasımda dogumu garantiledi

bebiş sağlıklı olsunda yatsın dinlenir biraz, inşallah evde yardımcı olacak birileri vardır?
ciğer geliştirici iğnelerden yapmışlarmı acaba?

Açıkcası henüz deterjanda almadım.Ama bebeklere özel deterjanlar var.Bakarım diyordum.Dalinin deterjanı varmıki.Peki güzelmi.Beğendinmi.Eldemi yıkadın yoksa makinadamı.Ayy çok işim var daha.İnş.gününü bekler kızım.hihoyyyt

Kızlar benimde bugün kontrolum var.Bakalım kızımız ne durumda.En son doğum pozisyonundaydı.Bugece rüyamda suyumun geldiğini gördüm.Ayy ne korktum.Erken doğar diye çok korkuyorum.Ya bide doktorum ısrarla normal doğum diyo ama ben çok korkuyorum.Oğlumda normal olmuştu ama çok zor olmuştu.20 saat sancı çekmiştim.40 gün kalkamamıştım.Bu kolay olur diyor doktorum ama yinede korkuyorum.:1shok:

bebiş sağlıklı olsunda yatsın dinlenir biraz, inşallah evde yardımcı olacak birileri vardır?
ciğer geliştirici iğnelerden yapmışlarmı acaba?

sormadım canım ama yapmışlardır herhalde benim yapıldı seninde yapıldı galiba duyunca şok oldum valla hala şoklardayım ben

Kızlar benim dr 32.hafta için bundan sonra doğarsa her şekilde yaşar hele36. haftadan sonraki doğumlarda herhangi bir müdahale bile gerekmez, biz zaten 36 haftadan sonra doğumu normal kabul ediyoruz dedi. Ayrıca arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı ve çocuğu kuvöze bile koymadılar. Sadece bebek biraz ufaktı. Ama şimdi 6 aylık ve arayı kapadı. Yani panik yapacak bişi yok. Sadece artık erken doğuran bebişin diğerlerinden erken görmüş olacak :)

edoş edoş benim için ne anlatıyorsun hihoyyyt hihoyyyt (cok meraklıyımdır da)

canım zerenle konusursan cok cok selamlarımızı soyle, herseyin hayırlısı..dualarım onlarla ve tum Aralık anneleriyle...
calışan annişler cok yordu kendilerini galiba, en zoru zihnen yorulmak... inanın hiçbirşey sizden ve bebişlerinizden daha kıymetli degil... Hiçbir seyi takmayın kafaya hepinizi opuyorum

Son düzenleme:

canım sen hangi hastaneye gidiyordun? doğum yapacağın hast. bellimi. nene hatunmuydu?

canım sen hangi hastaneye gidiyordun? doğum yapacağın hast. bellimi. nene hatunmuydu?

Ben yine hastane değiştirdim . Son kararım Medical Park Göztepe Dr Gökmen Bey. Umarım bu son dr'um olur. Şimdilik gayet iyiyiz. Bu nedenle büyük bir olasılıkla Medical Park'da doğum yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…