2008 Aralık Anneleri

çok fena bu grip ya.uyuyamadım canım.bugün tuhafım canım.ara sıra kramlar geldi gitti.eğer böyle giderse dr.gitcem yarın.korkuyorum ya.sen nasılsın

Kızlar Zeren'e benim adıma da geçmiş olsun derseniz sevinirim.Umarım bebeğini sağlıklı kucağına alır.
Yormayın kendinizi artık hiçbiriniz.Ben açıkçası temizlik yapamıyorum artık evde.Eğilmemi gerektirecek herhangi bir işi 1dk bile yapsam sonrasında saatlerceyatıp dinlenmem gerekiyor.Benim eşim yardımcı oluyor.Siz de çekinmeden ailenizden kim yardıma gelebilirse çağırın ve ev temizliğiyle kendinizi yormayın derim.Artık sona çok yaklaştık.Dikkat etmemiz lazım.

Elifhamza'cım geçmiş olsun diyeceğim ama doktora söylemiyor musun geçmiyor rahatsızlığın diye?Bir çaresi olmalı.Eğer aylardır sürüyorsa dediğin gibi,ciddiye almaları gerekir diye düşünüyorum.

Doğum sonrası erkek bebekleri sünnet yaptıranlar,sonradan çocuk algılayabilecek yaşa gelince sünnet düğünü yapıyorlar.Kimi biliyorsam öyle yaptı.Dolayısıyla Gold'cum ikinci posta altınları,biraz beklesen de alabiliyorsun:))

çok fena bu grip ya.uyuyamadım canım.bugün tuhafım canım.ara sıra kramlar geldi gitti.eğer böyle giderse dr.gitcem yarın.korkuyorum ya.sen nasılsın

Git canım mutlaka doktora.İyice şifayı kapmadan geçer inşallah.Moralini de yüksek tut.Çabucak iyileşeceğini düşün annesi:CüvCüv:

saol canım.aman aman sende yorma kendini.bu aylar kritik dönemimiz demekki,bizimkiler sıkıldı artık biranönce dünyaya gelmek istiyolar.bugünden beri diyorum daha zamanı değil kızım diye.her krampda ay ayy diye cırlıyorum,eşim artık panik atak oldu.rabbim kurtarsın hepimizi.
ben kaçıyorum canım,uyumaya çalışcam.öptüm seni ve yavrunu

Öptük biz de kızımla sizi.a.s.İyi uykular.

günaydın kızlar bugün o kadar işiiz varki annem 7 aydır memleketteydi cumartesi dönüyo bugün evi temizlemeye gidiyoz 5kardeşiz çabucak biter kardeşimle ben hamiş olduğumuz için dolap içlerini toplucaz kolay iş verdiler bize

günaydın canlarım..
nasılsınız bakalım.. bebişleriniz nasıl? ben ve kızım öpüyoruz sizi:)

kızlar doğuma giderken yanınızda kimler olcak?
benim yanımda eşim ve kayınvalidem olur sanırım.
kapıda öylee çokkalabalık istemiyorum doğum yaptıktan sonra kendi aileme haber veririmgibime geliyor.
siz nasıl yapcaksınz?

valla muhtemelen benim de annem kayınvalidem ve eşim olur.. annem doğum öncesi bize gelicek çünkü. uzakta olmasaydı ben de doğumdan sonra çağırırdım herhalde.. kapının önünün kalabalık olması doktorları ve hastane çalışanları çok geriyormuş.. bir programda doktorun birisi itiraf etmişti:)

günaydın arkadaşlar,bugün hemogram testi yaptırmıştım yine normal değerlerin biraz altında doğuma kadar normal seviyeye gelmesi lazım...(
Eminecim geçen hafta eşimle bizde bu konuyu konuştuk,biliyosun benim 2.gebeliğim haliyle biraz tecrübe var tabii:)
bende fazla kalabalık istemiyorum çünkü ilk doğumumda cümbür cemaat hastanedeydik ve ameliyattan sonra narkozun etkisi ile kendini toparlayamıyorsun derken hemşire bebişi getiriyor hadi emzir diye bir sürü göz üzerinde zaten ağrılar sızılar üzerine her kafadan bir ses şöyle yapın olmadı böyle tutun derken zorrrr yani
ben rahat olmak istiyorum o yüzden hem sürpriz olsun istiyorum sadece yengem ve eşimle gitmeyi düşünüyorum..

lilyumcum geçmiş olsun.. kansızlık gerçekten de büyük problem gebelikte.. hepimiz yaşıyoruz.. inşallah en kısa sürede normal degerlere kavuşursun..

aslında ben de eşime bazen diyorum ki sancım gelirse ben atlar arabaya, yanına gelirim. seni önce fabrikadan alırım sonra birlikte hastaneye gideriz diyorum.. gülüşüyoruz:) tabii bunun olması mümkün değil.. ben de eminecim gibi kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum ve doğuma 1 hafta kala annecim bize gelicek inşallah..

teşekkür ederim canım umarım doğuma kadar geçer...
annenin doğumda yanında olması tabiki çok büyük bir avantaj mutlaka olsun hatta ama benim annem 3 sene önce rahmetli oldu ...dolayısı ile onun yerini BENDE dolduracak biri bana göre yok haliyle kendimi bu anlamda hakikaten geremem kendimi çünkü gerçekten relax olmaya çokkk ihtiyacımız olacak yaşayınca belki beni daha iyi anlayabilirsiniz...

kusura bakma canım bilmiyordum.. acını tazelemek istemezdim ama rabbim rahmetiyle kuşatsın inşallah..

benim kayınvalidem de çok iyi birisidir ama kayınpederim biraz rahatsız.. tüm ilgisini bana ve bebege yöneltmesi mümkün değil yani.. onun için annemin yanımda olması şart. ilk bebek tecrübesiziz.. birine utlaka ihtiyac var.

bak yine çok bilmiş damarların kabardı dermişim:))ama napim bildiğim tecrübe ettiğim bişeyide sizlerle paylaşmak istiyorum gerisi arz talep tabiki...
doğumdan sonra zaten kendimizle çok barışık olamıyorsunuz neden mi?eskisi kadar sosyal değilsiniz,eskisi kadar vücudunuz güzel değil,dolayısı ile kendinizle barışık değilsiniz ,size muhtaç bir CAN dünyaya getirmişsiniz onun ihtiyaçlarını karşılamak durumundasınız vs vs bunlar toplandığızaman doğal olarak psikolojinizi yıpratabilir maalesef annenin ruhsal durumuda sütüne ve ondan da bebeğe yansıdığı için relax olmak şart yani anlatabiliyomuyum..
o yüzden kendimi rahat hissetmek adına ne gerekirse onu yapmak istiyorum..

lilyumcum bendede kansızlık var malesef bekarkende vardı.
bu bebişler bütün kanımızı alıyo galibaa :))
kurban olsn anneleri onlaraa :))
ben eşim olmadan girmek istemem doğuma benim annelik heyecanımı oda babalık heyecanını hayaşın sonuna kadar istiyorum :)
rabbim sağlıkla kurtulmayı nasip eder inş.(amin)
lilyumcum kan ilacı olarak ne kullanıyosun cnaım? ben ferlos kullanıyorum küçük küçük cam şişede günde 2kez aç karınla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…